Plotsøgninger


Plotsøgninger er en samling af alle de udfyldte plotsøgninger på de forskellige karakterer. Du kan få din egen karakter på listen ved at udfylde den uddybende plotsøgning under "tilføjelser".


Dragorn: Dværgenes rige
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Aunahild

Krystal

Aunahild er en elskværdig gammel dværgedame, som har levet hele sit liv i Dragorn, og nu i en sen alder har besluttet sig for at se resten af verden. Hun er en smule skør og kan se og tale med ånder.

Eventyr, Familie, Fortidsrelation, Hyggetråde, Venskab

Aunahild er i øjeblikket på en lang rejse rundt i hele Krystallandet for at opleve verden uden for dværgeriget Dragorn. Jeg ønsker derfor at hun k..

Se plotsøgning

Gavaelyn Montel

Fia

Hun er KL's hoppebold. Hun er overdreven glad og der skal en del til at få hende ned med flaget. Hun elsker at bage og lave mad, og drømmer om at lave mad for de store familier og til de store arrangementer.

Eventyr, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Fortidsrelation, Hyggetråde, Hævn, Problemer, Rival

Sabotage, venner, romantik.

Se plotsøgning

Dianthos
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Adeline

Emilia

En sensuel bordelejer der virkelig føler sig tiltrukket af al slags kød, hun er svær og slippe af med når øjnene først virkelig får fat.

Ansat, Drama, Eventyr, Forelskelse, Forretning, Forrædderi, Hyggetråde, Kærlighed, Partner, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab, Vold

Kunder på bordel, gamle bekendte, drama

Se plotsøgning

Aldamar Leosin af Arys

Lux

Intet angivet

Adelige ♢ Eventuelt andre 'closet gays ♢ Nogle til at gøre livet træls

Se plotsøgning

Alister Sølvklinge

Krystal

Alister er en byvagt, der går meget op i sit arbejde, og som andre ofte har det med at betragte som værende lidt af en arrogant nar. Hans nylige forfremmelse til sergent har ikke gjort det bedre.

Byvagten, Drama, Eventyr, Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Rival, Venskab

Jeg er stort set altid interesseret i tråde med andre byvagter, så Alister kan udvide sine bekendtskaber - det kan være udsendelse på opgaver, pat..

Se plotsøgning

Amelia

Hobbit

Byvagt, tilbagevendt til livet efter århundreder i Kiles rige. Hun er forvirret, tilbagetrukken og har et talent for at komme i problemer med sit moralske kompas. Afhængig af drømmemidlet, Nox.

Intet angivet

Byvagter - Venner - fjender - Problemer.

Se plotsøgning

Angelina

Mee

En hemmelighedsfuld pige, der fryder sig over andres drama.

Adelen, Drama, Eventyr, Fjendskab, Forelskelse, Forrædderi, Fortidsrelation, Hyggetråde, Hævn, Kærlighed, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab

Relationer Timothy Bennetsen (NPC), der kan claimes efter aftale: Timothy er Angelinas kæreste, men det er tydeligt at ingen af dem ønsker at være..

Se plotsøgning

Archimedes

Helli

Archimedes er en gammel satyr, med meget flotte horn. Han er bibliotekar i Dianthos, og bruger ellers sine dage på at slappe af med sin MEGET store familie, og sin hustru. Han er tidligere kriger og rekruttræner i Lysets Hær men har trukket sig tilbage for flere år tilbage.

Familie, Fjendskab, Fortidsrelation, Hyggetråde, Lyset, Problemer

Archimedes' hustru Grundlæggende om dem: Archimedes og hans hustru har været sammen siden de var helt unge. Hun flyttede muligvis til Diantho..

Se plotsøgning

Asbjørn

Alwyn

Asbjørn er en meget loyal og god mand. Han gør hvad der føles rigtigt, og kæmper for dét han føler er sandt og korrekt. Han er tidligere byvagt.

Adelen, Ansat, Byvagten, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Hyggetråde, Hævn, Kamp, Kriminalitet, Kærlighed, Lyset, Mentor, Mørket, Partner, Politik, Problemer, Religion, Rival, Seksuel relation, Venskab, Vold

Asbjørn søger alt og alle. Jeg er meget åben for eventyr til ham. Jeg søger gerne en eller flere mentees som han kan tage under sine vinger, adopt..

Se plotsøgning

Asger

snapefan

Asger er en meget venlig mand, typen der altid klar på en snak eller en hjælpende hånd. Han er naiv og prøver at se det gode i alle, men gør ham ikke sur! Han er en mand med mange lyster, både for kvinder og mænd, og så er han super dygtig til sit håndværk.

Adelen, Ansat, Byvagten, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kærlighed, Partner, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab, Vold

Venskaber: Jeg kunne godt tænke mig, at han fik sig et tæt venskab, måske et der har stået på et par år, eller også et der er ved at komme. Ha..

Se plotsøgning

Augustus Junior

Que

Augustus er en godsejer søn der ved hvem han er. Han er den bedste, og alle vil have ham. Og hvis de ikke helt ved de vil have ham, så har han gode evner til at få sig til at virke mere indbydende. Evner der gør hans krop en dag ældre hver gang han bruger den, og har gjort han ser noget ældre ud end han er.

Adelen, Drama, Familie, Fjendskab, Fortidsrelation, Hyggetråde, Problemer, Seksuel relation, Venskab

Generelle Plots Generelt søger jeg relationer til Augustus. Her er der både tale om gamle og nye relationer. Jeg har gjort mig følgende tanker om..

Se plotsøgning

Bartholomæus

Krystal

Bartholoæmus er bademester i Dianthos' store badehus. Han forsøger at leve et fredeligt liv, men er dårlig med penge, og er kommet i lommen på nogle kriminelle typer.

Ansat, Drama, Fjendskab, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kriminalitet, Problemer, Rival, Venskab, Vold

Bartholomæus tilbringer dagligt mange timer i Dianthos' badehus. Man er derfor altid velkommen til at tagge ham ind i tråde, som foregår der -..

Se plotsøgning

Bertram

Blæksprutten

Den tidligere varulve- og vampyrjæger, som i en alder på bare 32 år måtte lide under for en grufulde skæbne, og blive til et væsen han selv foragtede. Bertram er dog ingen væmmelig vampyr. Han må bare ofte må begå væmmelige handlinger, for at kunne overleve tilværelsen som blodsuger.

Eventyr, Kamp, Venskab, Vold

Missioner, eventyr, slåskampe.

Se plotsøgning

Caitlin

Grace

Tidligere gadebarn, nu snedkerlærling, men uden helt at have brudt forbindelsen til skyggesiden af Dianthos. Frisk på det mest og alt for let at lokke.

Intet angivet

Forelskelse; venskaber; fjendskaber - det meste faktisk

Se plotsøgning

Cassiopeia Reier

Fia

En kærlig kvinde, der har rodet sig ud i at arbejde for Mørket, for at beskytte dem hun har nær. Arbejder med medicin og i hemmelighed brygger hun gift til Mørket.

Adelen, Byvagten, Drama, Eventyr, Fjendskab, Forretning, Fortidsrelation, Mørket, Problemer, Venskab

Familie, spionage, nogen at holde af, tilhængere af mørket

Se plotsøgning

Cyrille Sinopa

Xenwia

Født og opvokset på en kvægfrem et stykke udenfor Dianthos har Cyrille ikke oplevet mange af verdens grufuldheder. Hun har sin daglige gang på en af Dianthos' kroer, hvor hun tjener til dagen og vejen som kropige, med enkelte lommetyverier for spændingens skyld.

Intet angivet

Folk at betjene og stjæle fra | Autoriteter | Kriminelle | Romantik

Se plotsøgning

Daena 'Lily' Qu'chael

Xenwia

Lily, som hun oftest kaldes blandt adelens mænd (enkelte tilfælde kvinderne) er altid til hyre for hvad end ens hjerte skulle begære; et lyttende ikke dømmende øre, et varmt omfavnende skød eller bare pænt armpynt. Hun er så vant til at være alt det andre ønsker, at hun har svært ved at finde sig selv.

Intet angivet

Kunder i overklassen - faste og ikke faste | Familie | Venskaber

Se plotsøgning

Daphnie

Que

Har man brug for at få piftet ens dag op, eller bare gerne vil have et smil på læben, er Daphnie en god en at tage fat på. Hun er en glad pige, fuld af spas. Hun kan være en smule naiv og godtroende, men det er også hvad der gør hende til en skøn person at være sammen med.

Intet angivet

* Aksel kommer tilbage som engel

Se plotsøgning

Eamon

snapefan

Eamon er en ung stalddreng, han er mester i at end ud i problemer, ikke særlig god til at snakke med kvinder, har en tildens til at stjæle og så er han ret indadvendt, selvom han prøver at blive bedre til at lukke andre ind.

Byvagten, Eventyr, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kamp, Kriminalitet, Kærlighed, Problemer, Seksuel relation, Venskab

Da Eamon er ny her, søger han lidt af alt, skriv endelig og så finder vi sikkert på noget   Uddybet  Venskaber: Eamon er ikke den mest åb..

Se plotsøgning

Enzel

Blæksprutten

Pas på. Denne her hankat er farligere end han ser ud. Forklædt som et menneske og beskyttet bag en position som bordelejer i Dianthos, stiger han gradvist til magten alt imens han forsøger at glemme sin fortid som slave i Rubinien. Med rødvin og katteurt.

Forretning

Enzel Silene kan have plots alle steder i Dianthos. Han er ofte på sit bordel, ude at drikke på en kro, på biblioteket eller Det Sorte Marked. Jeg ..

Se plotsøgning

Eskild

Charmander

Laver sleske handler og aftaler, stopper ikke ved et nej og tager generelt hvad han mener er hans. Beskidte kneb er de bedste former af kneb, hvorfor han er så villig til at sætte tid og energi af til at finde de ømme punkter på folk.

Byvagten, Drama, Fjendskab, Forelskelse, Kamp, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab

Eskilds facade skal knækkes hos de rigtige, og han skal knække de forkertes. 

Se plotsøgning

Ethian Sawyer

Charmander

Forelskelse, Forrædderi, Lyset, Mørket, Problemer, Religion, Venskab

Godheden er stor, naivitet er endnu større.  Fortidsrelationer, krydsninger i mørket af kendskaber (godt og ondt), varulven som forvandlet ham. ..

Se plotsøgning

Ezra Holmes

Jinx

Drama, Eventyr, Fjendskab, Fortidsrelation, Kriminalitet

Ezra kan godt virke meget mystisk, reserveret og afvisende. Mange som møder ham, bryder sig ikke om ham. Han har skabt sig et ‘godt’ rygte og omd..

Se plotsøgning

Fader Romeo

Tatti

Romeo lever for at hjælpe andre og har dedikeret sit liv til Isari katedralen. Han blev bidt af en varulv som teenager, og er i søgen efter en kur. Han vil prøve alt. Romeo er reserveret, men udadtil en meget empatisk og venlig person. Selvom hans indre er præget af stress

Drama, Fjendskab, Forrædderi, Fortidsrelation, Kærlighed, Problemer, Religion, Seksuel relation, Venskab, Vold

Den varulv som bed ham og var grunden til hans forbandelse. Samt fortidsrelationer fra da han voksede op i Medanien.

Se plotsøgning

Faust

Krystal

Faust har de seneste par århundreder drevet en lille forretning i Dianthos, hvor han sælger eliksirer, urter og magiske amuletter. Sidstenævnte er hans speciale, da han har evnen til at overføre magi til genstande. Han er også agent for organisationen Verbatim.

Drama, Forretning, Venskab

Faust er altid interesseret i at møde folk med anderledes og spændende magi, som han kan studere. Gerne til en længerevarende forretningsrelation. ..

Se plotsøgning

Felicity

Ela

Skrøbelig – Tynd – Tyv – Had til mænd – På flugt – Kærlig - Tyv/Tigger tidl. lystpige

Intet angivet

Tidl. kunder - Ugunstige situationer - Romance med en kvinde

Se plotsøgning

Fielthena Ch'Vyalthan

Xenwia

Utrolig effektiv snige- og lejemorder der går under navnet Spurven, som er trænet fra barnsben til opgaven. Udføre altid sine opgaver med stor præcision og professionalisme. Ejer af "Ch'Vyalthan Guldsmedje" beliggende i det centrale Dianthos, ved markedspladsen, hvor hun guld- og sølvsmed.

Intet angivet

Spøgelser fra fortiden | Kunder til guldsmedjen og/eller lejemord

Se plotsøgning

Freydis Monrad

Fia

Freydis er en yderst flot kvinde, men når hun går med sin ægtemand er man måske ved at brække sig. Hun er utrolig venlig, men også ret så traumatiseret.

Byvagten, Eventyr, Fortidsrelation, Hyggetråde, Lyset, Politik, Problemer, Venskab

Venner, fjender, ægtemandens kollegaer i lyset, folk der kan ødelægge hende mere

Se plotsøgning

Hecate Reier

Krystal

Tidligere Lysets Kriger, nu mest af alt blot en gammel, bitter dame. Hecate har et mål om at bringe anstændighed til Dianthos, og går hårdt ind for at lukke bordeller og beværtninger i byen. Det er ind til videre ikke lykkedes hende.. Hecate må gerne snig-tagges i tråde, hvor der foregår noget uanstændigt.

Adelen, Drama, Familie, Fjendskab, Fortidsrelation, Problemer

Til de små, sjove tråde, søger jeg folk, som Hecate kan plage med sin evige jagt på anstændighed. Det er også OK at snigtagge hende ind i en tr..

Se plotsøgning

Ingrid

Que

En ung, ivrig pige, der efter at være blevet trolovet, vil nå at oplevet livet. Hun sælger små reagensglas fyldt med magiske ting, som kan gøre hverdagen mere spændende for en.

Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Hyggetråde, Kriminalitet, Kærlighed, Partner, Problemer, Venskab

Specifikke Plots Trolovelsen Som sagt har Ingrids forældre solgt hende til en ældre herre, som så hende og bestemte han ville giftes med hende. H..

Se plotsøgning

Isaac O'Neill

Jinx

Spion i mørkets hær (Deriblandt er han mellemleder for en gruppe spioner) Udover det er Isaac også lejemorder & Skrædder, og det sorte mærke i panden er lavet af sin far på baggrund af kaldenavnet Sorte Ravn/Ravnen.

Drama, Eventyr, Forretning, Mørket

Væsner & Folk af mørket (spioner, krigere, soldater osv.) & Plots

Se plotsøgning

Jarko

Krystal

En lurvet mand, der i årevis har levet på lovens kant. Går under tilnavnet "Kragen" på grund af sin evne til at forvandle sig til en fugl. Gør sig primært i at handle med informationer, som han opsnapper rundt omkring.

Eventyr, Fjendskab, Forretning, Kamp, Kriminalitet, Problemer, Venskab

Jarko rejser vidt omkring i sine "handler", og jeg søger derfor et lille kriminelt netværk til ham af tætte samarbejdspartnere. Det k..

Se plotsøgning

Jason Monrad

Fnuggie

Gift med Krystallisianeren Freydis Monrad, datter halvt minotaur og menneske. Arbejds narkoman men ellers fritsindet til hvem han møder. Har det med at gå egne veje og se hvad skæbnen bringer. Tror ikke på at det gode eller onde skal vinde men at der skal være en ballance der imellem

Intet angivet

Venner, kollegaer, fjender, familie

Se plotsøgning

Jaspar

snapefan

Jaspar er først og fremmest en stædig mand, grundet en uforklarlig sygdom, har han ikke længere mange kræfter i bene, og ofte må sidde i kørestol. Han er tidligere byvagt, og ofte vil man finde ham ved byvagternes hovedkvarter, ikke helt klar til at indse, han aldrig kan vende tilbage.

Byvagten, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kærlighed, Problemer, Venskab

Byvagter: Efter som Jasper har været i byvagten siden han var 17, kender han til en del og har arbejdet sammen med mange forskellige. Nogle af dem ku..

Se plotsøgning

Josefine Solberg

Hope

Tidligere felthæler i lyset, både i lyve og efter døden. Nu diplomat for lyset, som er spændt og nervøs for sine nye opgaver.

Fortidsrelation, Kærlighed, Lyset, Mørket, Politik, Religion, Seksuel relation, Venskab

Venskaber: Nogle af snakke med og få styr på følelserne. Nogle hun kan ligge sin tillid hos som ikke bare er en enkelt person – en fejl hun har ..

Se plotsøgning

Karma

Emilia

En meget rolig skuespiller som er flirtende på den lidt mere ubevidste måde. Hun er sensuel og tiltrækkende, men tænker ikke selv over det og vil derfor hurtigt kunne ende i en situation hvor hun ikke helt ved om hun egentligt selv har lagt op til det.

Drama, Eventyr, Forelskelse, Hyggetråde, Mentor, Partner, Problemer, Seksuel relation, Venskab

Medskuespillere, barndomsvenner, nye venner, fjender, drama

Se plotsøgning

Kelpie

Krystal

Kelpie er tidligere medlem af "Alfernes Modstandsbevægelse", der kæmpede for alfernes rettigheder i Krystallandet. Hun er stadig bitter på menneskene og forsøger gerne at gøre livet surt for dem - navnligt de adelige.

Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Fortidsrelation, Hævn

Kelpie plager mange af de rigere folk i Dianthos ved at begå indbrud o.lign. Hvis du har lyst til en indbrudstyv i alfestørrelse i din karakters hje..

Se plotsøgning

Kilian Pil

Venus

Sergent i Dianthos byvagt, afdeling for utidige dødsfald, overnaturligt observant og meget dygtigt til at læse folk, meget dårlig til skjule sine egne meninger og lyve. Han er en ærlig arbejdsnarkoman.

Intet angivet

Forbrydere at jage, nogen der kan give ham andet en arbejde at lave

Se plotsøgning

Krusk

Krystal

Krusk er en ualmindeligt smuk ork, der ikke er så meget til det med at slås. Han forsøger i stedet at leve et stille og roligt liv i Dianthos.

Drama, Hyggetråde, Mentor, Problemer, Venskab

Krusk vandrer i øjeblikket lidt formålsløst rundt i Dianthos og kunne godt bruge nogen, der forsøgte at få ham ind i noget mere permanent arbejde..

Se plotsøgning

Lauge

snapefan

Byvagten, Familie, Forelskelse, Hyggetråde, Kamp, Kriminalitet, Kærlighed, Problemer, Seksuel relation, Venskab

Søger et forhold, der kan opbygges langsomt, og måske på sigt kunne ende med et ægteskab og børn i fremtiden <3 

Se plotsøgning

Levine

Sparks

Levine er en androgyn dæmon der ikke betragter sig selv i det kønsligespektrum. De er slavebundet til Lochtree familien, givet som en gave til den unge Corinth for at være hans muse. Derfor er de oftest at finde ved hans side og meget sjældent alene.

Adelen, Familie, Fjendskab, Forrædderi, Fortidsrelation, Partner, Rival, Seksuel relation, Venskab, Vold

Levine er fanget i klørene på Lochtree familien. Dog skulle de nogen sinde blive befriet, ville det være svært for dem på nuværende tidspunkt, a..

Se plotsøgning

Lilac

Mee

En livlig, men naiv pige som kommer godt ud af det med de fleste.

Adelen, Ansat, Drama, Eventyr, Forretning, Fortidsrelation, Hyggetråde, Mentor, Problemer, Rival, Venskab

Simple plots Lilac og den anden karakter har meldt sig ind i en quiz konkurrence, men kender ingen af svarerne. Lilac og den anden karakterer bliv..

Se plotsøgning

Llyon Naath

Xenwia

Dødssynd for Grådighed med en stor forkærlighed for alt eksotisk, specielt og sjældent. Er mere end villig til at betale svimlende summer, for endnu en tilføjelse til sin evigt voksende samling, når først han har lagt øjnene på sit mål. Offentligt er han kendt som en handelsmand af Rubinsk vin og krydderier.

Intet angivet

Forhandlere af eksotiske & sjældne ting/væsner | Ligesindede | Kunder

Se plotsøgning

Lucina

Emilia

Lucina er datter af Dick og så er hun opvokset med evnen til at manipulere med metal, hvorfor hun allerede som lille blev interessant for en våbensmed der tog hende til sig. Siden hun var 15 har hun arbejdet for ham og bruger meget tid på at manipulere med metallet og gøre hvad hun kan.

Adelen, Ansat, Drama, Eventyr, Forelskelse, Kærlighed, Lyset, Partner, Problemer, Religion, Seksuel relation, Venskab, Vold

Jeg er åben for lidt af hvert, men især søger jeg nogen Lucina kan lære at kende ud over familie, så hit me up

Se plotsøgning

Lynette de Richelieu

Lux

Frøken Liljehåb, en yderst kompetent kriger fra Lysets hær, og nu ansat under admiral Valeriev på hendes skib hviskeren. Hun har en tendens til at lade 'skurke' slippe, og arbejder med et indvendigt frelser kompleks - jah næsten drevet frem af hendes magi og dens passive empati overfor stort set alle væsner.

Adelen, Byvagten, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Kamp, Kriminalitet, Kærlighed, Lyset, Mentor, Mørket, Politik, Problemer, Rival, Venskab, Vold

Folk fra Mørket ♢ Tvivlsomme relationer ♢ Adelige bekendtskaber

Se plotsøgning

Margareta Norleen

Emilia

En fattig pige der har vokset sig stor til en tiltrækkende lystpige. Hun er altid frisk bare pengepungen er i orden, men har også tendens til og lade sig blive revet lidt for meget med.

Intet angivet

Kunder, vold, sex, kidnapning? Frisk på det hele!

Se plotsøgning

Maya

Hobbit

Tyv og gadebarn, som altid har været vant til at klare sig selv. Født på et bordel, flygtet fra at ende i samme baner og lever nu livet lovløst og altid på flugt fra ordensmagten. Hun er næsvis, egoistisk og vred på hele verden fordi hun er blevet nægtet et godt liv.

Byvagten, Drama, Eventyr, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Hyggetråde, Hævn, Kamp, Kriminalitet, Partner, Problemer, Rival, Venskab, Vold

Andre gadebørn, kriminelle og ordensmagt som får fat i hende.

Se plotsøgning

Nicodemus

Krystal

En ung adelsmand af Isenwald-slægten, der har levet lidt for godt i Dianthos de seneste par år. Hans familie har haft fat i ørerne på ham, for at få ham til at opføre sig sømmeligt, og han går nu en vanskelig tid i møde..

Adelen, Drama, Eventyr, Familie, Fortidsrelation, Mentor, Problemer

Nicodemus kan altid bruge nye bekendtskaber blandt landets adelige. Han er også meget interesseret i dem, der er i samfundets lavere lag, omend han g..

Se plotsøgning

Niëva Frostine

Xenwia

Bjergalf uden den store ordenssans, der ynder at skrumpe varulve i sin fritid. Udadtil forgiver hun at være ligeglad med andres tanker om hende, men er i virkeligheden bange for at ende som ensom.

Intet angivet

Venskaber | Forelskelse | Andre alfer | Varulve o.lign. hun kan jage

Se plotsøgning

Oisin Hex

Sunny

En pragmatisk mand, som ikke tager særlig mange ting tungt. Håndværker og livsnyder, der foretrækker at arbejde hårdt om dagen, og drikke hårdt om natten.

Intet angivet

Venner og bekendte, drikkekammerater, folk der vil forbandes

Se plotsøgning

Phillippe

Que

Phillippe er en kærlig mand, der er fanget i et træls ægteskab med en heks, han ikke elsker. Han er en glad, venlig person, der går rigtig meget op i hans arbejde.

Intet angivet

Gamle elskere/elskerinder, gamle eller nye kunder

Se plotsøgning

Pleasance Lochtree

Sparks

Pleasance er den bedre halvdel af et tvillinge-par. Selvom, bedre, måske ikke er det bedste ord at beskrive hende som. Hun er udspekuleret og hele vejen igennem ond. Og vil bare rigtig gerne lege med nye ting.

Adelen, Fjendskab, Forrædderi, Hævn, Mørket, Partner, Rival, Seksuel relation, Vold

Jeg søger en muse, en mentor, en mentee eller ofre til Pleasancens. Det kunne også være spændende og se, om der kunne være en som kunne forblænd..

Se plotsøgning

Rhoslyn

Sparks

Drama, Eventyr, Fortidsrelation, Lyset, Problemer, Venskab

Rhoslyn er en kvinde, der i ganske lang tid har været igang med at blive præstinde. Hun har endnu ikke taget hendes ed til Israi, men hun føler sta..

Se plotsøgning

Rosalind

snapefan

Hun følger sine egne veje, hendes arbejde er ikke kun for pengene skyld, men også fordi hun selv nyder nærværen. Man skal ikke lade sig narre af det kønne ydre, hun er en kløgtig ung kvinde der altid har massere tanker i gang, og derudover er hun også en kvinde der sagtens kan klarer sig selv.

Ansat, Byvagten, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Hyggetråde, Kærlighed, Problemer, Seksuel relation, Venskab

Bekendtskaber: Kunne være at nogle fra hendes familie, genkender hende hvilket kan være både godt og dårligt. Måske en ven af familien som har ke..

Se plotsøgning

Salomon

Nyxx

Man kan vel kalde ham et blødkogt æg? Hård uden på men blød indeni.

Intet angivet

Arbejdsrelationer - Love interest - Fjendskaber.

Se plotsøgning

Selmy

Blæksprutten

Selmy Kiefer er en Isari-tilbedende mand fra den øvre bydel i Dianthos. Han bor med sin familie, som driver et af healerhusene uden brug af magi. Bedstefaderen Sidonius Kiefer efterlod sig sit livsværk i Selmys hænder, inden han blev myrdet på brutal vis, og nu agter Selmy at færdiggøre det.

Adelen, Eventyr, Familie, Religion, Venskab

Hverdagssituationer, overklasse-relationer.

Se plotsøgning

Sif Ahlström

Sparks

Mor til tre børn, bordelmutter og storesøster samt mor til dem som der arbejder for hende.

Intet angivet

Datteren, den ene af hendes adoptivsønner, folk der arbejder for hende

Se plotsøgning

Stian Hwan

Tatti

Stian er en tapper og arbejdssommand. Han sætter sine forpligtelser højt, og gør hvad han kan for at nå sine mål. Stian kan virke en smule kold og robotagtig udadtil, men han har i virkeligheden bare svært ved at udtrykke sine følelser. Han er en beskytter, og har da også et glimt i øjet når han vil.

Byvagten, Drama, Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Kriminalitet, Kærlighed, Problemer, Seksuel relation, Venskab, Vold

Fortidsrelationer: Hans far, og eventuelle bekendte fra der hvor han voksede op (Nordlandet)

Se plotsøgning

Terrak Mallikon Ric

Mong

en meget rolig mand. ikke smilene. bonde. dæmon udseende men engel.

Intet angivet

kærligheden. gårdkarl, bondepige. leverndor for hans bondegårds ting.

Se plotsøgning

Venus

Venus

Venlig sjæl, positiv og umådeligt tilgivende, i lære som skrædder, tidligere gadepige. Selv om hun er glad for sit trygge liv i Dianthos, er hun begyndt at savne sin frihed.

Intet angivet

Frihed og eventyr

Se plotsøgning

Zahinael

Alianne_

Mørkets spionmester. En travl mand med mange skumle planer og alt for høje krav til sine underordnede. Forfængelig ad Zaladin til og rigtig glad for smerte.

Intet angivet

Spioner af Lyset - hvis de tør ;)

Se plotsøgning

Zirra Reynlest

Alianne_

Zirra lever og ånder for sit arbejde. Fra en stor familie af Lysets Krigere skuffede hun gevaldigt ved ikke at have talent for sværdet og samtidig en så lav chakra, at hendes magi syntes ubrugelig i krig. Nu tjener hun Lyset i ly af mørket og prøver at skabe vedvarende relationer trods de mange hemmeligheder.

Intet angivet

Spionkollegaer, "kollegaer" fra Mørket

Se plotsøgning

Juvelen: Dianthos' Havn
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Olive Aina de Richelieu

Xenwia

Komtesse nuværende arving i Hertugslægten Richelieu. Olive ser livet som et spil skak, og prøver altid på at være et træk foran alle andre ligesom hun ikke skyr nogle midler, når det gælder at sikre slægten eller sig selv bedst muligt. Hun er offentligt kendt som tatovør af magisk ladet tatoveringer.

Intet angivet

Trolovet | Familie | Tjenestefolk | Adelige | Tætte venskaber | Kunder

Se plotsøgning

Safirien
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Adelynn Theodora Bellamy

Fnuggie

Ansat, Drama, Eventyr, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Fortidsrelation, Mørket, Venskab

Adelynn er Vampyr igennem flere århundrede og søger derfor følgende: Marie (Navn kan ændres): Marie er en husholderske som er den eneste der..

Se plotsøgning

Alyssa af Alryss

Erforias

En komtesse som er arving til familiens hertugdømme i det sydlige safirien

Adelen, Familie, Politik, Rival, Venskab

En forlovet/ægtemand til hvad der ender med at være et politisk ægteskab, hvor hun har en anden hun elsker. Og ellers andet potentielt adels plot.

Se plotsøgning

Frederik Ludvik

Que

Frederik er en mand, hvor ting sjældent går hans vej. Han væmmes ved kvinder, men ved det er dem han skal være sammen med. Han vil ikke acceptere eller indrømme han har en svaghed for mænd, fordi det er jo forkert. Han har en lille herregård mellem Dianthos og Zircon hvor han fremstiller forskellige olier.

Drama, Familie, Forelskelse, Forretning, Fortidsrelation, Kriminalitet, Partner, Problemer, Venskab, Vold

Generelle Plots      • Kunder til hans olie-foretning. Det kan også være ansatte på plantagen.      • Kvinder Frederik har forsøgt/fo..

Se plotsøgning

Leon August

Charmander

Hårdtarbejde og reserveret, selvsikker, men alligevel en smule usikker. Leon er dybt inde i skabet som homoseksuel, er i fuld benægtelse for dette. Han har svært ved at få begejstring, men med lidt fantasi kan han. Forventningerne er at han skal leve med en kvinde, og det er hvad han vil gøre.

Drama, Partner, Problemer

Hjælp Leon med at gøre Frederik jaloux.  En kommende mulig frue, men loyaliteten er gyngende med Frederik. 

Se plotsøgning

Turmelinien
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Mathilda af Erneyll

Fia

Mathilda er en stærk kvinde, som ved hvordan hun skal kaste med træstammer til Erneyll-festivaller. Hun arbejder hårdt, og er ekstremt kærlig. Med et bad og håropsætning kan hun se pæn ud til adelige arrangementer, men det er ikke noget hun bryder sig om.

Adelen, Drama, Eventyr, Forelskelse, Forrædderi, Fortidsrelation, Kamp, Kærlighed, Partner, Politik, Problemer, Seksuel relation, Venskab, Vold

Venner, fjender, mand, kvindelig 'kæreste'

Se plotsøgning

Tusmørkedalen
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Athir

Venus

Krofatter på den gamle kro i Tusmørkedalen, tidligere byvagt i Dianthos, komplet ufin i kanten, men ellers en flink fyr.

Intet angivet

Lyssky forretningspartnere, nogen at tage under sin vinge

Se plotsøgning

Avira

Fisk

Avira er en ung kvinde der elsker naturen og dyrene omkring sig. Hun tilbringer meget tid på at lave skulpturer. Hun er altid imødekommende og hjælpsom. Hun er ikke genert anlagt, og er en kvinde man kan havde tillid til. Hun går ikke op i sit udseende. - hun elsker musik og er stærkere end hun ser ud til.

Familie

En Ukendt halvbror søges!! 

Se plotsøgning

Dimitri

Jinx

Dimitri er hadet af nærmest de fleste (specielt kvinder)Han er frygtelig, elsker voldtægt, tænker ikke på andre udover ham selv. Elsker at flirte, skabe kaos, problemer og være ond.

Intet angivet

Problemer - Flirts - Fjender - At blive sat på plads - Ofrer

Se plotsøgning

Quenyeve Edeborg

Emilia

En vampyr der stadig kæmper for og lære og befærde sig i verden. Hun er en del usikker, men gemmer sig væk i kunsten, som hun stadig prøver og blive kendt på.

Intet angivet

En læremester (Vampyr), kunder til hendes kunst, drama

Se plotsøgning

Elverly
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Davian

Fnuggie

Manden der kan flere sprog, men som ser at Elverly åbnede op for flere racer. Har det med at smule folk ind i Elverly så de kan se det

Ansat, Eventyr, Forelskelse, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kærlighed, Mentor, Seksuel relation, Venskab

Kro ejeren (I skovfortet) der kan tale en del på andre sprog end elvsk! Han står meget fast på at Elverly skulle lukkes op for andre end Elvere og ..

Se plotsøgning

Renaél

Krystal

Renaél er lidt af en uduelig elver: han vil langt hellere charmere unge damer, end at gøre samfundet nytte. Han arbejder nu som healerlærling, men kæmper stadig med at komme sig over sin frygt for blod.

Drama, Familie, Fjendskab, Hyggetråde, Mentor, Problemer

Renáels bekendtskaber er primært i og omkring Elverly. Jeg er altid åben for, at han kan møde nye personer blandt skovelverne. Af og til drager ha..

Se plotsøgning

Yume'Ave Risindier

Hope

En drømmende kunster og rådskvinde, som altid ser hvad verden og folk kan være. Desværre bliver hun ofte skuffet og irreteret når andre ikke lever op til hendes høje forventninger. En kvinde der aldrig hviler og selv i nattens ly opsøger andre eller arbejder i sine drømme.

Adelen, Drama, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kærlighed, Politik, Rival

Nu jeg nævner kæreste: Nu hvor jeg nævner at Yume’Ave på en eller anden sær måde har fået sig en fast partner åbner dette også op for den ..

Se plotsøgning

Amazonitskovene
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Kieran

Tosobia

Kieran er en person som gør hvad der passer ham. Han er svær at komme ind på livet af, men er man først inde, er han der 100 procent for en. Han er dog rimelig utålmodig, stædig og kan virke meget selvisk. Han skjuler gerne sine følelser, og mener altid selv han har ret. Han er også en eventyrlysten person.

Eventyr, Forelskelse, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kamp, Kriminalitet, Kærlighed, Mentor, Partner, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab

Kieran er en person som gør hvad der passer ham. Han er svær at komme ind på livet af, men er man først inde, er han der 100 procent for en. Han ..

Se plotsøgning

Rogu

Krystal

Rogu er en ung skovtrold, der er blevet bort fra sine egne. Han holder til i skovkanten og omkring landevejene, hvor han fortryller folk med sin musik og stjæler deres værdigenstande. Han er ikke ondskabsfuld - han forstår bare ikke mennesker.

Drama, Eventyr, Familie, Problemer, Venskab

Folk der kan vise ham og lære ham lidt mere om verden.

Se plotsøgning

Azurien: Flodlandet
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Celyon

Htqz

Energisk, ung halvdæmon på eventyr rundt om i landet, altid nysgerrig på at lære mere om historie, racer og evner. Er opvokset i Kiles Ordens Chance-kloster men stak af under dæmonpæsten.

Intet angivet

Venner, bekendtskaber, folk hun kan lære af.

Se plotsøgning

Evander Falk

LunaThor

Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Fortidsrelation, Hyggetråde, Hævn, Partner, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab, Vold

Søger alle typer af relationer, gerne nogle kvinder han kan forføre ;)  Hvis nogen er friske på at lave hans familiemedlemmer eller kone, er man ..

Se plotsøgning

Luisa

Hope

Eventyr, Fjendskab, Forretning, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kærlighed, Venskab

Forrentning -  jeg søger handle og arbejdsrelevant aktivitet, enten i relation til havne arbejde, portal behov, eller ligende, disse tråde må mege..

Se plotsøgning

Rheia The’kla Nhaéslal

Xenwia

Overhovedet for bjergelverene i Azuriens bjerge. I folkemunde er hun kendt som drømme vandren og et bindeled mellem de levende og Kiles rige.

Intet angivet

Bjergelvere fra Azurien | Familie | Venskaber | Allierede | Fjender

Se plotsøgning

Royce Murray

Vejby

Pirat kaptajn der har både lovlige og ulovlige handler til søs. Fragter alt hvad hjertet begær, for krystaller. Følger sit eget kodeks. Kendt for at være et hjerteløst monster hvis man trodser ham.

Intet angivet

Fjender/venner blandt lyset/mørket. Romancer. Kunder.

Se plotsøgning

Sylvia

Tosobia

Sylvia er temmelig genert, i starten, men er dog ikke bange for at sige sin mening, hvis hun er i det rigtige selskab. Hun er forsigtig, men en optimistisk og opmærksom person, som både er medfølende, men selv gemmer sine følelser, for folk hun ikke stoler på. Hun er en loyal pige, som er frisk på eventyr.

Drama, Eventyr, Forelskelse, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kamp, Kærlighed, Lyset, Mentor, Partner, Problemer, Seksuel relation, Venskab

Sylvia er temmelig genert, i starten, men er dog ikke bange for at sige sin mening, hvis hun er i det rigtige selskab. Hun er forsigtig, men en optimi..

Se plotsøgning

Vektor

Lux

Tidligere prostitueret, sømand, pirat og nu sælger for Sadik-brødrene; Vektor er en altmuligt mand med mange talenter. Han er et penge motiveret væsen, der dog også er kendt som lidt af en social sommerfugl i fristavn. Udover at sælge drømme til stakkels misbrugere, hyres han også til andre småjobs af og til

Intet angivet

Kundekreds ♢ Tidligere relationer ♢ Lovens lange arm

Se plotsøgning

Kzar Mora: Dæmonriget
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Dura Nargol

Fia

Dura er en benhård ork. Hun er både leder for en orkklan og kaptaj for sit eget skib.

Drama, Eventyr, Fjendskab, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Kamp, Kriminalitet, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab, Vold

Venner, fjender, bemanding, klanmedlemmer, mm.

Se plotsøgning

Ineshka

Krystal

Ineshka ønsker at dæmonriget Kzar Mora skal genopbygges, og hun vil støtte de dæmoner, der kan udføre dette. Hun interesserer sig også for kunstgenstande og at stjæle andre folks minder..

Ansat, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Kærlighed, Problemer, Venskab

Dæmoniske relationer: Ineshka er i familie med 2 større dæmonslægter. Hun har også interesse i at opsøge Dødssynder og andre magtfulde dæmone..

Se plotsøgning

Lucid

Blæksprutten

En ældgammel dæmon, drømmegænger og ypperstepræst for Zaladin. Lucid har CV'et i orden, men han er langt fra mættet på status. Hvis man ser den grå dæmon i sin baghave, kan man godt forvente at der snart vil ske noget spændende.

Forretning, Lyset, Mørket, Partner, Politik, Problemer, Religion, Rival, Venskab

Lucid befærder sig primært i det centrale Krystalland og Kzar Mora. Han er oplagt til tråde hvor hans stilling som ypperstepræst eller drømmegæn..

Se plotsøgning

Lumine

Lux

Lumine af Ilden, er en ild-dæmon, gift med værkføreren i Kzar Mora. I disse dage bor hun i et smukt men uhyggeligt sterilt og velbefolket (af slaver) palæ i det sydlige Azurien. Det seneste år har en ny idé dog fundet ståsted i hendes tanker, og det er et mål hun nu arbejder imod.

Adelen, Drama, Familie, Fjendskab, Forretning, Fortidsrelation, Hævn, Politik, Venskab

Tjener/tilbeder ♢ Samle-objekter ♢ Dæmoniske støtterer ♢ Hendes datter

Se plotsøgning

Orpheus

Helli

Orpheus er en gammel dæmon, og værkføreren på drageværket. Han er loyal til riget Kzar Mora, uanset dets herskere, i hvert fald så lang tid at det er dæmoner der sidder på tronen. Han er dybt racistisk anlagt, men bærer en dyb kærlighed for sin hustru og datter.

Ansat, Drama, Familie, Forretning, Fortidsrelation, Politik, Problemer, Venskab

Orpheus' højre hånd Grundlæggende om dem: Det er en dæmon der i mange år har tjent Orpheus. Gerne en der er over 2000 år gammel, så de k..

Se plotsøgning

Sibal

Blæksprutten

Han bliver sjældent set uden sin tvillingesøster Sidkanys, for de to holder sammen, og deres bånd til hinanden er så stærkt at deres evner er forstærket, når de bliver brugt i kombination med hinanden. Hans yndlingsbeskæftigelse er at skyde med pile, lave fælder og plage skovelverne, inden han dræber dem.

Eventyr, Familie, Fjendskab, Hævn, Kamp, Kriminalitet, Mørket, Problemer, Rival, Seksuel relation, Vold

Skoveleverjagt, romance, uheldige situationer.

Se plotsøgning

Zinki

RødeAfro

Kriminalitet, Mørket, Seksuel relation, Venskab, Vold

Søger en partner in crime.. bogstavligt talt, en at lave kriminalitet med ;3  Bryde ind hos fremmede, jage folk med dusør over hovedet, eller bare..

Se plotsøgning

Medanien
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Aliana

Fnuggie

Mor til et halvt år gammel baby. Far er Manuel. Tidligere slave (Købt sig fri)

Drama, Eventyr, Familie, Forretning, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kamp, Kriminalitet, Partner, Problemer, Venskab

Aliana har født en datter og er fuldt tilfreds med at være blevet mor. Hun kommer fra Manuel's ulveflok og har været væk fra flokken i 1 år ..

Se plotsøgning

Astrid af Isenwald

Fia

Arving af Isenwald med lidt af en barrierer for fremmede.

Adelen, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forrædderi, Partner, Politik, Venskab

Veninder, tjenestepiger, konflikter, misundere

Se plotsøgning

Ebbe

snapefan

Ebbe er ja, han er Ebbe. En spasmager, der ikke tager livet så højtideligt, lever rundt omkring på kroer og sælge enten brænde eller ting snittet i træ. Han har en tildens til at lave fælder, disse er elendige og ender sjældent med gevinst. Ebbe er god til at overdrive en fjer kan blive til ti høns.

Drama, Familie, Forretning, Hyggetråde, Kriminalitet, Problemer, Seksuel relation, Venskab

Kunder: Ebbe sælger brænde og ting snittet i træ, derfor søger han kunder rundt omkring i landet, eventuelt nogen han har lokket til at betale li..

Se plotsøgning

Ecaeriss Laeymiel

Alianne_

En udstødt elverhelbrederske, der bruger organisk materiale for at hjælpe de sårede. Ødelagt af forvisningen lever hun ensomt i Medanien nu uden den medlidenhed og omsorg, man ellers vil forbinde med en healer.

Intet angivet

Patienter, ligesindede, gamle skovelver"venner"

Se plotsøgning

Gidion Crane

Hobbit

En varmhjertet rolig tømre som aldrig rigtig har fået stiftet familie. Han har en adoptivdatter og de har indtil for nyligt været bosat i Medanien, men er ved at ligge ruten tilbage til Dianthos.

Intet angivet

Mere eller mindre alt

Se plotsøgning

Idun

Tatti

Drama, Forelskelse, Forretning, Kærlighed, Mentor, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab

Idun er en behagelig ork der bor i Medanien på en lille gård og forsøger bare at nyde et stille liv. Hun har et Orkhøne (Grokgur) opdræt - og pas..

Se plotsøgning

Manuel

Nyxx

Manuel er alpha for en mindre flok varulve som hører til i Vesterdalene. De hjælper Miranda's flok når der er brug for det. Han kan ikke give helt slip på hans eks og beta Aliana og de har fornyelig fået et barn.

Intet angivet

Flok medlemmer, friends & foes, byture

Se plotsøgning

Pharos

Jinx

Pharos er en satyr/mørkelver der holder sig neutral for det meste. Han arbejder med at opholde balance imellem mørket og lyset, og har intet problem med at opføre sig som prinsen på den hvide hest. Han har to følgesvende i form af en ræv og en hund/ulv, hvilket er to dyr han elsker over alt andet nærmest.

Intet angivet

Venskaber - Mørkelvere/Satyrer - Folk at arbejde sammen med

Se plotsøgning

Thalia af Isenwald

Xenwia

Yngste fyrstedatter af Isenwald. Forbandet fra spæd, som følge af familiens mange års jagt på væsner af mørket. Hun føler derfor ikke fysisk smerte. Er en blid sjæl med et hjerte af guld og et ungt navit sind, som ser det bedste i folk, giver flere chancer end hvad godt er.

Intet angivet

Adelige | Venskaber | Kammerpige | Trolovet | Varulve o.lign.

Se plotsøgning

Rubinien
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Chilam Triawyn

Sparks

En albino Topalis-pige, der lever mere eller mindre dag til dag. Hun tilslutter sig grupper, hun kan danse og optræde sammen med. Og lever derfor, ved at rejse rundt i landet - men typisk ikke højere oppe end Azurien.

Intet angivet

-

Se plotsøgning

Emori Mal'rilen

Xenwia

En stærk kvinde som er noget låst i hendes verdenssyn og lidt af en regelrytter. Der ville have godt af at få prikket og skubbet hendes synspunkter lidt. Kriger for ørkenelverne i Thal'Elor, der er håbløs til at hvornår hun selv og andre flirter.

Intet angivet

Venskaber | En der kan lære hende livet er mere end sort/hvidt

Se plotsøgning

Florence af Kazimi

Lux

Gift med Fyrst Sephyran af Kazimi familien, Florence er i disse dage mere en pyntefigur end så meget andet. Hun har dog en mørkere fortid i slavejæger branchen, og arbejder målbevidst for at fortiden ikke når at indhente hende, imens at hun nyder det luksuriøse liv hun har fundet.

Intet angivet

Folk fra hendes fortid som kan prikke lidt til hende.

Se plotsøgning

Jamillah af Kazimi

Fia

Jamillah er kun halvt så gammel som hun ser ud, eftersom der hviler sig en forbandelse over hende, som gør hun ældnes dobbelt så hurtigt som normale. Hun er ret hysterisk når det kommer til hygiejne og mad. Hun kan ikke svømme, eftersom fokus har været andre steder ved den hurtige opvækst.

Adelen, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Hævn, Kriminalitet, Mentor, Partner, Problemer, Rival, Venskab, Vold

Venner, fjender, folk der tror hendes mentalitet ikke følger med.

Se plotsøgning

Kaatima Af Kazimi

Sparks

Ældste datter af fyrsten af Kazimi. En dygtig forretningskvinde, der har ben i næsen og ved hvad hun vil have - og går efter det. Selvfølgelig, vil hendes akilleshæl altid være hendes fader, og higen efter hans opmærksomhed.

Intet angivet

Forretningspartner, venner/fjender, hendes børn.

Se plotsøgning

Malibu

Tatti

Malibu er en stædig kvinde der er altid slår først og stiller spørgsmål senere. Førstehåndtrykket er at hun er en vild, fjendtlig og spydig kvinde. Altid på vagt og tænker det værste om alle. Tilgengæld ville hun give sit liv for Cerastes og dem hun har kær. Malibu er loyal og viljestærk.

Drama, Eventyr, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Kamp, Kriminalitet, Kærlighed, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab, Vold

Bandemedlemmer, missioner, kriminelle at jage

Se plotsøgning

Malika af Kazimi

Fia

Datteren af Fyrsten af Kazimi-slægten er et ægte barn af fyrsten, født af hans anden kone som blev eksileret. Hun ligner ikke et barn af fyrsten da hun er albino. Hun er meget aktiv og bruger meget tid på dans og sværdfægtning.

Adelen, Drama, Eventyr, Familie, Kærlighed, Partner

Personlig slave, bekendtskaber.

Se plotsøgning

Meena Israa af Kazimi

Xenwia

Ægtefødt datter af Kazimi fyrsten og hans anden kone. Der drømmer om selvstændighed og ikke bare at ende som palæpynt. Hendes loyalitet for Kazimi slægten er stærk og hun har forsvoret aldrig at forråde/skade den. Udøver af Varma Kalai; en nærkamp teknik med fokus på kroppens trykpunkter.

Intet angivet

Venskab | Eventyr | Adelige | Romancer | Personlig slave

Se plotsøgning

Ramiel Lunea ad Kazirea

Lux

Ramiel Lunea ad Kazirea er uadtil en yderst dygtig diplomat for Kazimi familien, men rapportere bagved tilbage til fyrsten som en af hans mange spioner og bastardunger. Udover at prøve at finde familiens gunst, arbejder Ramiel også selv med et mindre netværk af spioner der rapportere tilbage til ham.

Adelen, Ansat, Drama, Fjendskab, Forretning, Forrædderi, Hævn, Politik, Problemer, Vold

Adelige relationer ♢ Spioner der skal trænes op ♢ Juicy hemmeligheder han kan give videre. 

Se plotsøgning

Rhaya Fay'Sarr

Alianne_

Leder af tyvebanden Proteaus' rubinske afdeling. Går op i at befri slaver, stjæle fra de rige og give til de sultne. Et hjerte af guld og en stav, der slår hårdt, men aldrig ihjel.

Intet angivet

Folk at stjæle fra og/eller med + gamle venner fra Thal'Elor

Se plotsøgning

Sehzade

Krystal

Sehzade er en munter lille satyrherre, som har en krydderiforretning i Balzera. Hans teleportationsevner gør, at han hurtigt kan komme langt omkring, og han holder meget af en god historie.

Drama, Eventyr, Familie, Forretning, Hyggetråde, Venskab

Kunder og bekendtskaber at få en god sladder med!

Se plotsøgning

Sephyran af Kazimi

Krystal

Fyrsten af Kazimi-slægten er en magtfuld mand, der stoler på de færreste. Han har et større netværk af spioner omkring sig og bruger enhver lejlighed til at rage mere magt til sig - alt sammen i familiens interesse.

Adelen, Drama, Familie, Fjendskab, Forretning, Fortidsrelation, Politik

Bekendtskaber hos eliten, karakterer til at spille hans mange børn

Se plotsøgning

Sirius

Lux

Sirius er en fae' skabt af stjernestøv og nattemagi. Værende ufrivilligt bundet til dæmonen Llyon, søger de at få det bedste ud af sin tilværelse imens at de med hævn i sinde, planlægger hvordan de kan komme fri.

Intet angivet

Romance ♢ Nogle til at befri ham ♢ Nogle at planlægge hævn med

Se plotsøgning

Talice al Kimera

Lux

Talice handler først og tænker bagefter, men formår for det meste at få snakket sig ud af en konfrontation. Hun er ung, men ambitiøs omkring hvad hun vil, og sigter højere end at arbejde kun i Balzera. Når hun ikke passer de pligter hun trods alt stadigvæk har, er hun oftest set hænge ud i Balzeras gader, med

Adelen, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Hyggetråde, Mentor, Politik, Problemer, Rival, Venskab

Talice handler først og tænker bagefter, men formår for det meste at få snakket sig ud af en konfrontation. Hun er ung, men ambitiøs omkring hvad..

Se plotsøgning

Zahir Kahn

Alwyn

Ørkenelver, diplomat og en anelse grisk. Søger mere magt og indflydelse i landet. Er behagelig og venlig overfor elvere, men reserveret overfor andre racer. Hvis folk ikke kan udfordre ham intellektuelt, så synes han ikke de er interessante nok at have omkring sig.

Intet angivet

Intriger, drama og eventyr.

Se plotsøgning

Obsidianøerne
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Asha

Krystal

Halvork og opvokset som slave, har Asha endelig fundet sig til rette i Mørkets Hær, hvor hun har opnået rangen som ridder. Hun er ikke den kvikkeste og løser gerne problemer med økse frem for ord..

Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Fortidsrelation, Kamp, Mørket, Rival

Asha er født af en orkkvinde, som voldtog en menneskemand: manden var en stor kriger, men måtte alligevel bukke under for orkinden og hendes klansm..

Se plotsøgning

Dorian Deloras Solace

Lux

Dorian Deloras Solace, eller Hr. Solace er diplomat for Mørket, og tager sit arbejde ganske seriøst. Han er altid på udkig efter sjæle der føler sig malplaceret i den her verden, og tilbyder gerne et alternativ og et liv omkring mørkets tjenere, hvis de mangler et sted at høre til.

Intet angivet

Nogle der ved hvad der skete med hans familie ♢ Folk fra Mørket

Se plotsøgning

Eretreya

Nyxx

Eretreya er en engel der bestemt ikke er som alle andre. Hun er spion for Mørkets Hær. Hun har voldsomme sadistiske tendenser og er ligeglad med hvad andre folk syntes om hende, med mindre der er tale om Jonathan.

Intet angivet

Friends & Foes, druk, mord

Se plotsøgning

Ethelihn

Venus

Benloyal over for Mørket og har krig i sine årer, paranoid og mistroisk af erfaring, temperamentsfuld, siger ikke nej til en udfordring, elsker en drink eller hundrede, dødkeder sig med administrativt arbejde

Intet angivet

Tætte bånd til nogen (også uden for Mørket), sparringspartnere

Se plotsøgning

Gabriel Erik Faust

Karen

Intet angivet

Alt. Venner, fjender, underordnede. Gerne idéer.

Se plotsøgning

Petrichor

Hope

Et vand element som har benyttet sit herdømme over havet, til at renovere et forladt Thatos tempel til en af mørkets fangekældere, og med fisk som fangevogtere! Hun er livsglad, og forsøger at nyde hvert et øjeblik af sit liv! For mange, betyder dette desværre at hun fokusrer meget på sit arbejde.

Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Kærlighed, Mørket, Rival, Venskab

Venner og bekendte i mørket: At lære flere væsner i mørket at kende ville være skønt! Og se hvordan de spiller sammen med Pet, om de bliver ven..

Se plotsøgning

Sidkanys ath I'endrith

Alianne_

Uadskillelig fra sin bror Sibal er Sidka en nådesløs, legesyg og blodtørstig mørkelver. Hun ynder at jage levende bytte gennem skoven, være upassende med sin bror samt nyde en god omgang hallucinationer efter en lang dag.

Intet angivet

Romance, længerevarende plot

Se plotsøgning

Zafael ath I'endrith

Krystal

Zafael er tidligere pirat og sejler nu for Mørket under Kaptajn Aistaraina. Han er en overmodig Mørkelver, der tit kommer i problemer og ikke siger nej til en udfordring.

Drama, Eventyr, Hyggetråde, Mørket, Vold

Bekendtskaber i Mørkets Hær og langs Krystallandets kyster

Se plotsøgning

Topalis
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Seeley Rolfe

Emilia

Seeley er en meget voldelig og bestemt type, han går sine egne veje og holder ikke tilbage for at skade folk, hvis de generer ham bare det mindste. Han er elemental (Ild) og holder sig derfor til bestemte områder så vidt det er muligt, men holder sig ikke tilbage for enhver form for tortur.

Intet angivet

Folk der skal bruge ham til en opgave, nogle og torturere, drama

Se plotsøgning

Omrejsende
NavnPræsentationSøgerDetaljer
Agarwaenel

Helli

Agar er en ung halv elver/dæmon, med kannibalistiske tendenser. Hun elsker at snøre andre om sin finger, og snyde dem. Hun er lidt flyttet til Tusmørkedalen, hvor hun forhåbentilg skal lære at opføre sig pænt... eller det modsatte. Hun er stærk modtagelig overfor mentalister.

Fjendskab, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kriminalitet, Problemer, Venskab, Vold

Agarwaenels mor Grundlæggende om dem: Agarwaenels mor er en elver. Hun er blevet smidt ud af Elverly, og hader dem som pesten. For ca. 14 år siden..

Se plotsøgning

Alf

LunaThor

Drama, Eventyr, Fjendskab, Fortidsrelation, Hyggetråde, Mørket, Venskab

Jeg søger generelt relationer til Alf, og er som udgangspunkt frisk på det meste. Han har været i kløerne på nogle fra Mørket ved en fejl, s..

Se plotsøgning

Amalia

Erforias

Eventyr, Familie, Forelskelse, Kamp, Kriminalitet, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab

Som kaptajn af den Sorte Sirene og deres nye by på Toropolis Isla kunne det være fedt med enten flere medlemmer af besætningen eller folk til byen,..

Se plotsøgning

Aramis

Nyxx

Aramis er blot et dæknavn, hans virkelige navn er Zepar Gravésiom. Han er far til Jaris og Contessa. Efter Jaris myrdede Zepar og Beleth, fik han ny krop og nyt navn og jagter Jaris. Set bort fra jagten af sin søn, så arbejder han som lejemorder og lejesoldat.

Intet angivet

"Romancer", Friends & Foes, Kontrakter

Se plotsøgning

Brock W S

RødeAfro

Brock er en blandings race, der er resultatet af et slags 'en gangs knald', og opvokset kun af sin mor da faren ikke har været i billedet. Brock er super god, og måske lidt ignorant, men kan godt se forskel på godt og forkert, men som hans mor sagde "Det er op til dig selv om du føler, at du skal blande dig".

Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kriminalitet, Kærlighed, Mørket, Partner, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab, Vold

Brock leder efter venner der også vandre meget, eller folk der skal bruge en guide.  Brock leder også efter lidt kødeligt nærheden, da han er u..

Se plotsøgning

Caedmon Jones

zombie

Intet angivet

Tidligere ejere, fjerne/nære venskaber, kortvarige bekendtskaber

Se plotsøgning

Caerthynna

Sparks

En ung elver der lider af tvangslidelse. Hun er en dygtig alkymist der bruger alt sin tid på at tilegne sig mere viden. Hun er under stærk indflydelse af hun ikke minder om de andre skovelver, og prøver stadig den dag i dag at passe ind.

Intet angivet

Folk der kan hjælpe hende, kærlighedsinteresse, længerevarende plots.

Se plotsøgning

Cimberlie

Jinx

En dæmon der er lidt over det hele, altid frisk på nærmest alt. Kan være mystisk, og man ved tit ikke hvor man har hende henne. Elsker og nyder problemer, og at lave kaos.

Intet angivet

Ballade/problemer - Venskaber -Fjender - One night stands

Se plotsøgning

Crista

Que

Eventyr, Familie, Forelskelse, Forretning, Hyggetråde, Kærlighed, Partner, Venskab

Generelle Plots Jeg søger umiddelbart ikke noget bestemt til Crista, andet end generelle relationer. Skriv hvis du har nogle ideer til noget jeg ikk..

Se plotsøgning

Eclipse Gwaudin

Tatti

Eclipse er en spasmager, men som også er lettere nørdet med viden. Han elsker at læse bøger og vil gerne fremstå klog. Oftest opfatter folk ham dog som en flirtende og useriøs mand. Han elsker intimitet og har en svaghed for ældre mænd

Drama, Eventyr, Fjendskab, Hyggetråde, Mørket, Problemer, Venskab, Vold

Mørket "hjernevasker ham". Bekendtskaber, venner, drama og romance

Se plotsøgning

Elemér

Blæksprutten

Han er en Aladrios vogter og har en stor Rubindrage ved navn Dion. Sammen flyver de Krystallandet tyndt for at gøre folk opmærksomme på Dragetemplet Ango Cordas storhed. Elemér er et selskabeligt, venligt menneske, der vil gøre alt for at blive populær.

Drama, Eventyr, Hyggetråde, Kamp, Kærlighed, Lyset, Mørket, Partner, Politik, Religion, Venskab

Elemér kan have tråde overalt, da han bliver sendt på drageryg-missioner. Han opsøger selv vigtige, indflydelsesrige personer, der kan huse ham og..

Se plotsøgning

Emin

Blæksprutten

Emin har ikke selv valgt at tjene fyrstefamilien i Rubinien. Han blev taget som slave, da han var ung og uheldig. Han plejede at være stærk af styrke og vilje, og vagte engang store problemer på paladset på grund af hans trods. Sådan er det ikke længere. Han er Kazimiernes mest loyale og længstlevende tjener.

Fortidsrelation, Hyggetråde

Da Emin er en loyal slave for Kazimi er det oplagt at han bliver indblandet i Kazimi- eller slavedrama. Han kommer aldrig ud af paladset. Jeg søge..

Se plotsøgning

Erha

Que

Eventyr, Fjendskab, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kriminalitet, Kærlighed, Mentor, Problemer, Venskab

Generelle Plots Generelt søger jeg også bare hygge-relationer eller relationer til små plots. Det kunne fx være;      • Andre trolde - det ..

Se plotsøgning

Evangeline

Fisk

Evangeline er en ensom kvinde og engel fra 2015. Hun husker ikke noget omkring hendes tidligere liv og søger gerne svar. Hun ligger ofte skjul på hendes ensomhed når man møder hende.

Intet angivet

Bekendtskaber til Evangeline som evt. kender hende fra menneske af.

Se plotsøgning

Hailey

Mee

En godhjertet healer der rejser rundt og hjælper dårligere stillet individer.

Ansat, Byvagten, Drama, Eventyr, Forretning, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kamp, Mentor, Problemer, Venskab

Simple plots Hailey møder den anden karakter på randen til at dø og hjælper dem med at komme på rette fod igen. En mystisk sygdom plager omr..

Se plotsøgning

Izilarna

Xenix

Izilarna er dæmonjæger, hun har tidligere (og gør det til dels stadig i trænge tider) levet som tyv, der er mere Robin Hood i hende end hvad godt er. Dette har ført til flere fængselsophold end hun umiddelbar kan tælle

Intet angivet

- Arbejde - Relationer - Tidligere bekendtskaber

Se plotsøgning

James

Fnuggie

Manden der har været igennem så meget i sit ellers så korte liv. Rolig mand der ikke ved hvad det vil sige at være engel. Meget hjælpsom og vil gøre alt for dem der er tætte på ham

Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Forrædderi, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kriminalitet, Lyset, Mentor, Mørket, Problemer, Seksuel relation, Vold

James er en engel og har været det i 1½ års tid. Han er stadig usikker på at være engel og han kan ikke helt styre sine evner eller sine vinger. ..

Se plotsøgning

Joseph Smith Winchester

Fnuggie

Ansat, Byvagten, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kærlighed, Lyset, Mentor, Partner, Seksuel relation, Venskab

Joseph er min trækkerdreng/escort/tigger mand der ikke stoler på nogen om de er gode eller onde. Han er meget parnoid anlagt og har derfor svært ve..

Se plotsøgning

Juliander

Blæksprutten

Hans kongelige højhed, alfernes og dyrenes prins, arving til tronen og lillebror til en flok blodtørstige søskende, der ønsker at få ham skaffet af vejen! Prins Juliander er en sprudlende, ung og venskabelig alf, der i øjeblikket befinder sig langt hjemmefra og er afhængig af enhver hjælp han kan få!

Ansat, Drama, Eventyr, Familie, Hyggetråde, Kærlighed, Politik, Venskab

Hyggetråde, eventyr, søskendedrama, romance, undersåtter.

Se plotsøgning

Kain Asmodeus Erathus

Fnuggie

Kain er vampyr jæger og er stolt af det. Han har aldrig haft itimt samvær med nogen og kan derfor svinge begge veje da han ikke ved hvad han er til. Han er utrolig hårdt arbejdede og det er ved hjælp af hans bror Seth han for det meste finder arbejde, Ryger til arbejde er også et sted at starte.

Eventyr, Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Hyggetråde, Hævn, Kriminalitet, Lyset, Mentor, Mørket, Problemer, Seksuel relation, Venskab

Søger mere eller mindre alt muligt. Lige fra kærlighed (Mandlig eller kvindelig bekendtskab) Til en mentor (Gregeraous, navn kan ændres) til en min..

Se plotsøgning

Kayla Moonstone

LunaThor

Drama, Eventyr, Familie, Forelskelse, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kærlighed, Problemer

Til Kayla søger jeg alle typer relationer, både venskab, familie, romantik og noget drama. Hun er på jagt efter sandheden om sine forældre, så..

Se plotsøgning

Lianna

LunaThor

Drama, Eventyr, Forelskelse, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kærlighed, Problemer

Jeg kunne godt tænke mig nogle flere relationer og tråde til Lianna. Alt er som udgangspunkt velkomment :)

Se plotsøgning

Lynn Valeriev

Alianne_

En lille halvgoble med et stort hjerte, en beskidt mund, farligt hår og en ladt armbrøst. Nyligt udnævnt admiral for Lysets Flåde

Intet angivet

Havslag og længerevarende plot.

Se plotsøgning

Matthew

Nyxx

Matthew er en dæmon der har lagt sine voldelige fortid bag sig efter han mistede sin kone. Han er far til 2 men har ikke kontakt til nogle af hans børn. Han bruger mest tid sammen med sin hest, da han altid er på farten. Han tjener sine penge på de skind han får fingre i på sine ture.

Intet angivet

Folk der kender hans datter, druk, friends & foes

Se plotsøgning

Melantha Lua A'Deriir

Xenwia

Kok på skibet Valerias Tåre, hvor hun sørger for ingen i besætningen går sultne til køjs, så længe de ikke kritisere maden. Indimellem fungerende som teleportør for Mørkets folk. Let forfalden til et kønt mandeansigt og lever efter princippet om en ny mand i hver havn.

Intet angivet

Elskere | Venskaber | Mørkets og Lysets folk | Mørkelvere

Se plotsøgning

Merihem

Plotmaster

Ærkedæmonen Merihem har for nyligt overtaget magten i Mørkets Hær.

Intet angivet

Kontakt adminstaben, hvis du af plotmæssige årsager ønsker en tråd.

Se plotsøgning

Minali G'tehrifee

Citrus

Minali er tidligere konkubine og X-soldat for Mørket. Hun påtog sig identiteten som sin henrettede broder, for at slippe for sin egen dødsdom og prøver på at finde hoved og hale i hvem hun nu skal være, når hele hendes verden er blevet væltet. For at overleve har hun brug for alt den hjælp hun kan få.

Adelen, Ansat, Drama, Eventyr, Fjendskab, Forelskelse, Forrædderi, Fortidsrelation, Hævn, Kamp, Kriminalitet, Kærlighed, Lyset, Mentor, Mørket, Partner, Politik, Problemer, Religion, Seksuel relation, Venskab, Vold

Minali planlægger at tage hævn mod Mørkets hær, for alt den pine hun har gennemgået og de tab hun har lidt. Hun ønsker den ikke destrueret, da l..

Se plotsøgning

Neron

Sparks

Drama, Eventyr, Familie, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Mørket, Problemer, Rival, Venskab

Personer fra mørket, folk som der har lavet en aftale med ham, og nu er deres løbetid ved at nå sin ende.  Fortidsrelationer, af folk der måske ..

Se plotsøgning

Ompries

Fnuggie

Har glemt alt om sin ellers så populære far Samson. Er blevet alt for venlig i sine unge år. Har glemt hvad det vil sige at tage og gøre som man vil

Intet angivet

Ompries mangler en DEL spil. Han er tidligere medlem af RT banden og søn af den store Samson. Hvad han ved er Samson død og sådan skal det gerne fo..

Se plotsøgning

Oswald

Sparks

En nedslidt mand, der har forladt sine adelige rødder, til fordel for at passe og opfostret dyr; typisk dyr han har fundet i naturen. Han er en stille person, men med et hjerte af guld.

Intet angivet

Familiemedlemmer, nye bekendtskaber, romantiske plots. M.m.

Se plotsøgning

Pandora Norkvin

Sparks

En ung kvinde, der har været igennem meget, de sidste år. Dybt afhængig af dæmonblod, og kæmper med at en dæmonisk tatovering langsomt er ved at æde hendes væsen.

Intet angivet

Venner, folk der vil prøve at redde hende, længerevarende plots.

Se plotsøgning

Rory

Mee

En småprovokerende tyv som foretrækker sit eget selvskab frem for andres.

Byvagten, Drama, Eventyr, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Hyggetråde, Hævn, Kamp, Kriminalitet, Kærlighed, Partner, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab, Vold

Simple plots Rory og den anden karakter bliver fanget i et rum sammen som et real life escape room. Rory tror den anden karakter overvåger hend..

Se plotsøgning

Rosalyn

Black Phoenix

Rosalyn har ramt de famøse 18 år og føler lidt at hun sidder fast i en uendelig cirkler, hvor hendes fokus har lagt på at tage sig af sin familie. Derfor har hun besluttet sig for at rejse hjemmefra og se verden, dog stadig med et varsomt syn på fremmede væsner.

Intet angivet

Legekammerater

Se plotsøgning

Sarah Evasdotter

Sparks

Opvokset i en varulve kult, som tilbeder ‘ulven’ som deres Gud. Hun er typen der slår først, stiller spørgsmål bag efter. En kvinde der ikke har mange skrupler for at overleve. Men stadig den bedsteven du kan få.

Intet angivet

Arbejdsgiver, venner/fjender, kærlighed, længerevarende plots.

Se plotsøgning

Sedna Calypso Van der Zee

Xenwia

Fra en slægt der i århundreder har tjent Mørket, hvor har været forventet at hun blev en del af Mørkets styrker - ligegyldigt hendes eget ønske. Datter af den tidl. torturmester for Mørket og bruger samme vævs og nerveødelæggende gift, som hendes mor. Er begyndt at stille spørgsmålstegn ved Mørkets agenda.

Intet angivet

Folk fra Mørket & Lyset | Familie | Venskaber

Se plotsøgning

Solari Seravill

Lux

Ypperstepræst af Nalish'ra kirken og forkynder af Skyggernes gudinde; Solari er en skruppelløs elver hvis eneste formål er at tjene sin gudinde, og gøre det godt. Hun spreder splid hvor hun kan og arbejder imod at få et Nalish'ra tempel stablet på benene i hovedstaden. Alle guder er jo lige, ikke sandt?

Intet angivet

En freaky, kompliceret romance ♢ folk at lokke med til templet ♢

Se plotsøgning

Sorah

Nyxx

Stor, sur, hvid ork kvinde der bestemt ikke har noget til overs for svage individer.

Intet angivet

Venskaber - Fjender - Folk fra hendes tidligere klan

Se plotsøgning

Tanto

Beanstalk

Intet angivet

Søger intet specifikt, så hvis du er frisk på alt, så skriv!

Se plotsøgning

Temperance

Sparks

Temperance er en engel der tror, hun er sat på denne jord for at tjene Kile. Men i virkeligheden er hun en engel, der har fået evnerne til at forstå døden på en måde, hun ikke kan holde til. Især ikke efter hun mistede hele hendes familie, i et forfærdelig angreb på klanen hun både i.

Drama, Familie, Forelskelse, Fortidsrelation, Hævn, Kamp, Kærlighed, Problemer, Venskab, Vold

Temperance er hvad man kan kalde en form for banshee. En dødsengel, der tror hun er sendt til denne jord for at hente sjæle til Kile. Desværre er..

Se plotsøgning

Toorah Kahvi Nattefrost

Xenix

Tidligere leder af Elverly. Racistisk og fanatisk kan hun ikke få nok af tanken om et 'renere' Krystalland, renset for udskud og i særdeleshed beskidt blod. Hendes aura skriger af autoritet og kontrol, mens hendes blodtørst af og til bryder det pæne ydre

Intet angivet

- Familie i Nattefrost - Venner og fjender på må og få - Romance

Se plotsøgning

William Zan'jatar

Fnuggie

Benytter ikke sin titel som prins på landjorden, med mindre det er nødvendigt. Altid ærlig i sin talemåde, og lader aldrig en udfordring hænge i luften

Adelen, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kriminalitet, Kærlighed, Lyset, Mentor, Mørket, Politik, Seksuel relation, Venskab

Prinsen der lever halvt på landjorden og halvt under vandet. Han er meget nysgerrig af natur, også selvom han ikke kender så meget til folkene på ..

Se plotsøgning

Xaphan

Fnuggie

Engel/dæmonen der lever og kæmper for Lysets dronning. Har aldrig haft en kæreste da han mener det er unødvendigt. Har det med at skifte personlighed til dæmonisk da den stadig sidder i ham. Kæmper en brav kamp om at beholde dæmonen i skak

Ansat, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kriminalitet, Kærlighed, Lyset, Mentor, Mørket, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab

Halv dæmon/engel den eneste af sin slags der har en plads som lysets ridder som Afhøringsmester. Han er generalt træt af hvad der har været forgå..

Se plotsøgning

Yurij Vlad Aleksankov

Zarack50

Ansat, Eventyr, Familie, Forretning, Hyggetråde, Partner, Seksuel relation

Vlad søger relationer af en eller anden art 1. Arbejdsplads. 2. En kæreste. 3. En god ven. 4. En eventuel fjende. Jeg kan ikke rigtigt ..

Se plotsøgning

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten
Lige nu: 1 | I dag: 3