Black PhoenixBlack Phoenix
Busy mom..

Status: Aktiv
Rang: Diamantmedlem
Online: 11.07.2020 20:56
Tilmeldt: 02.07.2018
Posts (I alt): 2042
Posts (ingame): 2032
Antal tags: 22

BEMÆRK: Brugeren har angivet fravær (opdateret d. 25.06.2020)
Forventet fraværsperiode: 10/7-21/7
Årsag: Sommerhus, fotograf og Lukas' 1 års fødselsdag!
Aktive karakterer
Deavás ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Som vogter i Verbatim, ser Deavás sig som en høj herre, man ikke skal træde på eller kan træde på. Enkelte personer fra hans fortid, kan dog godt prikke til ham. Deavás er dæmon med hang til tortur og eksperimenter. Han er ikke bleg for at skære i levende væsner eller tvinge dem til andet.

Søger: En personlig udfordring, én der kan udfordre hans selvtillid
Elmira Claíre ♢ Sand Neutral ♢ Speciel race
Elmira er en Memoria, hvilket betyder at hun faktisk er tid i en menneskelig krop. Hun har til opgave at være passiv omkring sjælene, hun møder, men kan have svært ved ikke at blande sig alligevel. Særligt når tingene går galt, så knækker filmen eller tiden lidt for hende.

Søger: Sjæle, der har brug for hjælp.
Jolantha 'Yotul' ♢ Retmæssig Ond ♢ Skovelver
Yotul voksede op blandt orker, men har efterhånden ikke haft noget med dem at gøre i århundrede. Hun sluttede sig til Mørket hær for at have en god undskyldning for at være med til blodblad og lignende. Hun har en syg trang til smerte og leg. Blander det også gerne!

Søger: 'Kærlighed' - en forelskelse, der kan forvirre hende fuldkommen.
Orcusellus Vanath ♢ Kaotisk Neutral ♢ Blandingsrace
Orcus er en spøjs fyr.. Til dagligt fragter han alt og intet igennem Krystallandet. Han arbejder med slaver, værdigenstande og personer, der har brug for at flygte fra landets krige. Han kan være yderst barnlig, men også virkelig hidsig til tider.

Søger: Folk, der skal have 'noget' fragtet
Philotanus Vanath ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Philo er en gammel dæmon. Han har lidt lagt fortiden bag sig og forsøger at nyde en rolig tilværelse, som forretningspartner med Orcus. Han kan dog ikke helt slippe de dæmoniske rødder og mister ofte besindelsen, hvis tingene ikke går, som de skal.

Søger: Intet angivet
Rosalyn ♢ Kaotisk Neutral ♢ Halvdyr
Rosalyn gør alt for at beskytte sin søster. De modtog begge ældningseliksiren og er faktisk ikke ældre end lidt over 1 år, så Rosalyn kan også være noget så barnlig til tider. Men hun er meget overbeskyttende for sin familie og hader jægere!

Søger: Legekammerater
Sitali Rhe'ol ♢ Retmæssig Neutral ♢ Ørkenelver
Ørkenelver, som har svært ved at holde sig til Thal'Elor, men som også har en del forpligtelser i byen. Vogt jer for hendes Bhediya, Sihan, han er meget overbeskyttende.

Søger: Tilfældige sammenstød, 'fjender' både af hende og racen
Tadrian 'Elinor Sølvblad' ♢ Retmæssig Neutral ♢ Bjergelver
Elinor startede sit liv i bjergene, hvor han ikke følte han hørte til, så blev han taget tilfange og solgt til Valtor. Her har en skabt sig et rigt liv, som betydningsfuld slave uden rigtig at være det. Her vil han gerne blive og gøre hvad som helst for Valtor!

Søger: Slaver han har solgt, familie, slavehandleren der solgte ham.
Vadim af Kazimi ♢ Sand Neutral ♢ Menneske
Vadim er en velanset livvagt for fyrstefamilien, Kazimi. Han kontrollerer samtlige opgaver der har med hans families sikkerhed både i og udenfor Rubinien.

Søger: Opgaver, fjender, socialt samvær.

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat