Frederik Ludvik

Handler med og fremstiller olier (til madlavning og til kroppen)

Status: Aktiv

Godkendt: 17.11.2020

Antal posts: 750

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Frederik Ludvik Hanson
Kaldet: Frederik, Frede, Ludvik
Køn: Mand
Alder: 28
Fødselsdag: 14/8
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Laurana
Erhverv: Handler med og fremstiller olier (til madlavning og til kroppen)
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Homoseksuel
Nuværende levested: Safirien - Safirien, ca. 80 km nord for Zircon
Race: Menneske

Udseende

Højde: 193 cm
Vægt: 94 kg
Øjne: Meget mørkeblå, der kan se næsten helt sorte ud, i det rette lys.
Hår: Frederik er en mand med meget hår. Hans hår er tykt og pjusket i en mørkebrun farve. Håret er kortere i siderne, end på toppen af hovedet, hvor håret kan nå ned i øjnene på ham, hvis han ikke kører det ordentligt til højre. Pjusketheden går igen i øjenbrynene der kan virke vilde, hvis han ikke sørger for at kører fingrene over dem for at vende hårene korrekt.
Det mørke hår ligger også som et tyndt tæppe hen over Frederiks brystkasse, og fra det nederste af maven og ned over benene. Et sted det tykke, pjuskede hår dog ikke virker til overhovedet at ville vise sig, er om hans kæbe og mund.
Hud: Frederik er normalt lettere lys i huden. Dog som han har boet i Safirien er hans hud gået hen og er blevet mere solbrun. Huden er dog ikke særlig god til at tage imod farve, så han skal ikke være væk fra solens magiske evner længe, før farven begynder at aftage og han vender tilbage til hans mere lyse farve.
Kropsbygning: På grund af arbejdet i plantagerne, har Frederik fået dannet en god muskelmasse, på hans ellers lange, ranglede krop. Han virker derfor trænet og man kan tydelig ane musklerne på hans krop.
Hverdagstøj: Man vil som regel finde Frederik klædt ganske pænt. Som udgangspunkt går han i tætsiddende sorte bukser, hvid skjorte og med en vest ud over. Vestene kan skifte mellem at være en mørk grå, støvet blå eller mørk lilla farve. Når han har det varmt, har han det med rulle ærmerne på skjorten op over albuerne. Når han render og ordner på plantagerne har han normalt ikke vest på.
Alt efter vejret, har han nogen gange en jakke på, der går til livet foran, og ned til midt på låret bagpå, med et lille splidt på midten. Jakken vil være i en mørk blå farve.
Ar, permanente skader el.lign:
Ansigtet
Under højre øje, har Frederik et lille ar. Aret kommer fra et vindue der sprang, da hans barndomshjem brændte ned, og et stykke glas var ved at ramme ham i øje. Aret klør når han bliver mindet om hvad han har gjort, nogen ville måske sige det er på grund af skyldfølelse.
Kroppen
Hen over den venstre skuldre, lidt ned over ryggen og ned til midten af overarmen, har Frederik et stort brændemærke, fra da han var barn, og faldt ind i et bål.

Magi

Magisk evne (1): Teleportering

Frederik har evnen til at teleportere sig selv, og småting der har kontakt med hans hud. Han kan altså ikke teleporterer andre, ting han har i fx lommer, eller fx en taske han holder i hånden.
Det kræver nærmest alt hans chakra at teleportere sig, og han kan derfor først gøre det igen når der er gået en dag, og han har fået hvilet ud.
Han kan max teleportere sig en afstand på 100 km, dog jo længere afstand han teleporterer sig, jo dårligere bliver han:
► 0-20 km ◄
Let svimmelhed i et par minutter.
► 21-60 km ◄
Svimmelhed, let kvalme og mild hovedpine i et par timer.
► 61-80 km ◄
Dundrende hovedpine, voldsom kvalme, og træt i hele kroppen i to-fire timer.
► 81-100 km ◄
Dundrende hovedpine, lysfølsom, overdrevet kvalme der føre til opkast og voldsomt træt og øm i hele kroppen i op til 8 timer.

Frederik kan kun teleportere sig hen til steder han har set, da han skal være i stand til at visualisere det. Når han vil teleportere skal han forestille sig den hvor han vil lande, ligesom det ser ud. Hvis ikke han kan se det rigtig for sig vil det ikke virke - det kan fx være hvis han husker forkert, eller hvis det ser anderledes ud end det han ser for sig.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker:
En god løgner
Frederik er en god løgner, hvilket kan gøre det svært at gennemskue når han lyver. Han prøver ikke at lyve for meget, og på at holde løgnene så tæt på sandheden som muligt, for bedre at kunne holde styr på løgnene. En ting der måske kan være med til at afsløre hans løgne, er at han for det meste får dårlig samvittighed over at have løjet, men han prøver ikke at vise det.
Selvsikker
Fortæller man Frederik han ser godt ud, gør noget godt eller andet der passer til et positivt selvbillede, så er det ikke noget der kommer bag på ham. Han ved nemlig godt at han er en fantastisk mand, og det er ikke noget han er bange for at give udtryk for, at han ved.
(u)Charmerende
Generelt er Frederik en meget charmerende mand. Han er rolig og for det meste fattet, og så ser han selvfølgelig godt ud. Hans dårlige forhold til kvinder, gør dog at han har lidt svært ved at gennemskue hvad der er for meget. Det sker derfor at han kan virke lidt for direkte, eller som om han prøver for hårdt. Det kommer nok mest af, at han virkelig ikke har lyst til at have noget med kvinderne at gøre, men føler sig forpligtet til det.
Med mænd er det lidt noget andet. Det er noget nemmere at være afslappet omkring dem, men dem kan man ikke være sammen med. Det går ikke - det er jo forkert!

Svagheder:
Mænd
Er der en ting Frederik nok aldrig vil indrømme, er det hans gode øje til mænd. En ting han har det rigtig svært ved, fordi mænd ikke er sammen med mænd. Mænd skal være med kvinder, og det er det eneste rigtige. At han i virkeligheden bedre kan lide mænd, er noget han ikke vil hverken indrømme eller acceptere.
Kvinder
Frederik vil altid gøre alt i hans magt for ikke at vise det, men han foragter kvinder. Han bliver utilpas i nærheden af dem, fordi han nærmest væmmes ved deres eksistens. Han ved dog at det eneste rigtige er at være sammen med kvinder, lige godt hvor forkert han har det i kroppen over det.
Hans temperament
Det er svært at skjule, at Frederik har lidt af et temperament. Han er for det meste godt til at holde sig tilbage, men er heller ikke bleg for at slå fra sig. Noget der med sikkerhed kan få ham til at miste kontrollen, er kommentarer omkring hans seksualitet, især om hvordan han har det med mænd.
Børn
Børn der virker til at være omkring 4-10 år, gør Frederik utroligt utryg. Han ved ikke hvordan han skal håndtere dem, og får det nærmest fysisk dårligt i nærheden af dem. Han gør alt hvad han kan for ikke at være sammen med dem, man har ikke noget problem med yngre eller ældre børn. Man kunne næsten tro han er bange for børnene.
Forringet hørelse
Lige siden Frederik var lille, har han altid haft lidt dårligere hørelse end man normalt har. Det gør at han måske hører mere forkert, eller slet ikke høre hvad der bliver sagt til ham, hvis der er meget støj, eller det bliver sagt i et lavt stemmeleje. Han er blevet god til at gætte hvad folk siger, hvis han ikke lige hører det, synes han i hvert fald selv.
Han vil aldrig fortælle nogen eller indrømme han har dårlig hørelse.

Andet
Hader kaldenavne
Hvis man virkelig vil irriterer Frederik skal man begynde at give ham kaldenavne, det kan han nemlig ikke fordrage. Han finder det alt for uformelt, og vil ikke være med til det.
Hader kulde og lugten af fisk
Der er to ting som virkelig kan gøre Frederiks dag rigtig dårlig. Lugten af fisk og når det er koldere end 18 grader. Han hader nemlig begge dele, og det gør ham i latterligt dårligt humør. Han ville aldrig indrømme det selv, men det er formentligt fordi det bringer ham tilbage til da han var barn.
Har en forkærlighed for ild og varme
Frederik er utroligt glad for ild og varme. Måske endda gladerer for ild, end hvad godt er. Flammernes dans og hvordan det bare overtaget ting, fascinere ham og han kan stå og stirre på det i uendeligheder. Noget der af og til frister ham til at sætte ild til ting.
Elsker søde frugter
Er der noget Frederik ikke kan få nok af, så er det søde frugter. Bliver de stillet frem foran ham, kan han ikke lade det være, og det vil helt sikkert være en god måde at komme på hans gode side eller løfte hans humør en smule.

Baggrundshistorie

Begyndelsen

Får man Frederik til at fortælle om hans barndom, vil man høre en meget idyllisk historie. Han er vokset op i Azurien nær Azursøen, sammen med hans forældre og 3 søskende. Han er den anden ældste, i et hav af drenge og en enkelt pige. Familien levede godt af at sælge fisk og andre luksusvarer fra Azursøens dyb. Noget der havde gjort dem af god stand. Som han voksede op blev han undervist i de mest basale ting, og fik nærkamps træning uden våben.
Men bag alt det idyllisk gemmer sig en lidt mere grum historie. Da han nåede omkring de 5 år, begyndte hans mor at ændre sig overfor ham. Hun begyndte at bruge mere og mere tid med Frederik alene, på måder han aldrig rigtig forstod, da han havde været barn. Ting han synes virkede forkert, men som moren sagde var deres hemmelighed. Det var først som han blev ældre, at det gik op for ham, at hun havde forgrebet sig på ham. Overgrebene forsatte i en del år, og stoppede egentlig først da han var nået midt ind i hans teenagerår.
Disse overgreb er blevet grundlaget for hans foragt til kvinder. Hans tillid blev brudt af hans egen mor, og nu kan han ikke andet end at væmmes ved dem, trods han er pligtopfyldende nok til at holde fast i at mænd og kvinder sammen er det eneste rigtigt. Yderligere er det også grundlaget for hans anstrengte forhold til børn.

Farlig Fascination

Det startede ud ganske uskyldigt og ufarligt. Som barn, fandt Frederik ofte sig selv opslugt af flammerne fra stearinlys og kakkelovnen. Han kunne sidde i evigheder og blot betragte flammernes dans og kærtegn af hinanden, eller følge med i hvordan flammerne lige så stille pillede brænden fra hinanden til det ikke var andet end bittesmå kul klumper.
Det var egentlig også startet ganske uskyldigt den dag det gik galt. Til et sommerarrangement, for at fejre en periode med gode handler, var der arrangere et kæmpe bål, som hyldest til guderne. Et bål, 8-årige Frederik selvfølgelig ikke kunne lade hver med at blive helt betaget af. Varmen og flammerne var nærmest som et sort hul der sugede han nærmere. Det store bål kollapsede som de nederste pinde blev helt forkullet, og den pludselige bevægelse i bålet, og gnisterne der pludselig hvirvlede rundt i luften, forskrækkede den lille dreng, og han mistede balancen.
Det hele gik så stærkt så Frederik kan ikke rigtig huske hvad der skete, andet end smerten der brændte sig ind i ham hen over hans venstre skuldre, lidt ned af det øverste af ryggen og ned til midten af venstre overarm. Der var hurtigt blevet tilkaldt en healer, men tiden det tog for healeren at komme frem, gjorde at Frederik i dag er efterladt med et stort brændemærke.

En Ny Begyndelse

Årene gik og Frederik virkede generelt som en evigt utilfreds dreng og senere utilfreds mand. Han kunne ikke rigtig finde sig tilpas i hverken det ene eller andet, og han virkede altid i dårligt humør. Som han blev ældre blev han hevet ind over familiens handel, for at blive oplært så han kunne hjælpe hans ældste bror, når han overtog det hele. Broderen virkede nemlig ikke just særlig interesseret i det, eller talentfuld omkring det, men han var den ældste, så selvfølgelig skulle det gå til ham.
Frederik kunne egentlig meget godt lide alt det med handlen - at lave aftale, holde regnskab, se krystallerne komme ind - men varerne hadede han, det var selvfølgelig ikke noget han kunne gøre det store ved, og han tænkte ikke mere over det.

Først da hans lillesøster fik et lille drengebarn, begyndte tingene lige så stille at ændre sig for Frederik. Selvfølgelig var han lykkelig over at have fået en nevø, og han elskede da knægten overalt på jorden, men som nevøen blev ældre og ældre, kunne Frederik mærke et ubehag vokse frem i ham. Et han ikke havde følt siden han var barn, og han begyndte at holde mere og mere øje med hans mor.
Da nevøen blev lige så gammel som Frederik var, da overgrebene startede, kunne han ikke være i sig selv. Selvom han ikke længere kunne holde ud at være i nærheden af drengen, holdt han stadig ubetydeligt meget af ham, og han ønskede ikke at han skulle opleve det samme som ham.

En aften, efter at nevøen var blevet 5 år, og alle var gået i seng, satte Frederik ild til hans barndomshjemmet. Søsteren og nevøen var på besøg hos forældrene, og deres ældste søn var ude og rejse. Frederik startede ilden ved forældrenes dør. Som han var blevet ældre, havde han nemlig fundet ud af, at hans far vidste hvad moren lavede. Han så derfor ingen grund til at det ikke gik ud over dem begge. Han blev længe stående, og så på hvordan ilden lige så stille voksede og voksede, spærrede de uvidende forældre inde i deres soveværelse.
Det var først da et vindue sprang, og et stykke glas næsten ramte Frederik i øjet, at han kunne løsrive sig fra de yndige flammer. Med en hånd for øjet, skyndte han sig at vække søsteren, nevøen og deres yngste broder, så de alle kom sikkert ud af huset.

Det var kun forældrene der omkom i branden. De få tjenestefolk der hørte til stedet kom alle ud. Ilden var forholdsvis hurtigt blevet slukket, så det var ikke engang halvdelen af den lille herregård der brændte ned. Gården blev repareret og familien kunne tage det i brug igen. Men Frederik nægtede. Han undskyldte sig med, at gjorde ondt at blive mindet om forældrenes død. At han ikke også kunne redde dem.

Olierede Landsdele

I stedet for at blive i Azurien, rejste Frederik til Safirien. Her havde hans mormor og morfar en herregård, hvor de fremstillede olier, ca 80 km nord for Zircon. Datterens død, tog hårdt på Frederiks morfar, og han døde omkring et halvt års tid efter branden. Allerede inden morfarens død, var Frederik begyndt at overtage forretningen, han var jo blevet trænet i det tilbage i Azurien, og efter morfarens død blev det hele Frederiks. Hans mormor render stadig rundt og hjælper til med at holde orden på herregården, og hjælper lidt til med forretningen. Selvom det har været hendes datter, der forgreb sig på ham, er hans mormor alligevel den eneste kvinde Frederik har det okay med at være i nærheden af.
I stedet for at fange og ordne fisk i kulden, som Frederik er vokset op med, render han nu rundt i varmen og ordner plantage efter plantage med træer og andre planter, ved siden af alt papirarbejdet. Han har fundet, at det er meget mere ham, end alt kulden og fisken, og han nyder faktisk lidt hans tid på herregården, selvom det til tider kan være hårdt.

Familie:
Levende
Helke || Mormor || 67 år
Lauge || Lillebror || 23 år
Auvina || Lillesøster || 25 år
Hjelve || Storebror || 29 år
Melvin || Nevø || 9 år || Avuina og Brottu

Afdød
Sefia-Maria || Mor || 46 år
Hans || Far || 58 år
Ludvikal || Morfar || 74 år

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Elendig
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Under middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Muri , Dragonflower, Krystal , Helli
Lige nu: 5 | I dag: 11