Krystal

Skaberinden

Rang: Administrator
Online: 21.05.2024 20:33
Tilmeldt: 06.06.2005
Antal Tags: 4

Status: Aktiv

5801
posts
22
karakterer

Status: Aktiv

Rang: Administrator

Online: 21.05.2024 20:33

Tilmeldt: 06.06.2005

Antal Tags: 4


Karakterer der søger tråde
Asha ♢ Kaotisk Ond ♢ Blandingsrace
Halvork og opvokset som slave, har Asha endelig fundet sig til rette i Mørkets Hær, hvor hun har opnået rangen som ridder. Hun er ikke den kvikkeste og løser gerne problemer med økse frem for ord..

Søger: Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Fortidsrelation, Kamp, Mørket, Rival
Aunahild ♢ Neutral God ♢ Dværg
Aunahild er en elskværdig gammel dværgedame, som har levet hele sit liv i Dragorn, og nu i en sen alder har besluttet sig for at se resten af verden. Hun er en smule skør og kan se og tale med ånder.

Søger: Eventyr, Familie, Fortidsrelation, Hyggetråde, Venskab
Bartholomæus ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Bartholoæmus er bademester i Dianthos' store badehus. Han forsøger at leve et fredeligt liv, men er dårlig med penge, og er kommet i lommen på nogle kriminelle typer.

Søger: Ansat, Drama, Fjendskab, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kriminalitet, Problemer, Rival, Venskab, Vold
Faust ♢ Sand Neutral ♢ Vampyr
Faust har de seneste par århundreder drevet en lille forretning i Dianthos, hvor han sælger eliksirer, urter og magiske amuletter. Sidstenævnte er hans speciale, da han har evnen til at overføre magi til genstande. Han er også agent for organisationen Verbatim.

Søger: Drama, Forretning, Venskab
Ineshka ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Ineshka ønsker at dæmonriget Kzar Mora skal genopbygges, og hun vil støtte de dæmoner, der kan udføre dette. Hun interesserer sig også for kunstgenstande og at stjæle andre folks minder..

Søger: Ansat, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Kærlighed, Problemer, Venskab
Jarko ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
En lurvet mand, der i årevis har levet på lovens kant. Går under tilnavnet "Kragen" på grund af sin evne til at forvandle sig til en fugl. Gør sig primært i at handle med informationer, som han opsnapper rundt omkring.

Søger: Eventyr, Fjendskab, Forretning, Kamp, Kriminalitet, Problemer, Venskab
Kelpie ♢ Kaotisk God ♢ Alf
Kelpie er tidligere medlem af "Alfernes Modstandsbevægelse", der kæmpede for alfernes rettigheder i Krystallandet. Hun er stadig bitter på menneskene og forsøger gerne at gøre livet surt for dem - navnligt de adelige.

Søger: Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Fortidsrelation, Hævn
Krusk ♢ Sand Neutral ♢ Ork
Krusk er en ualmindeligt smuk ork, der ikke er så meget til det med at slås. Han forsøger i stedet at leve et stille og roligt liv i Dianthos.

Søger: Drama, Hyggetråde, Mentor, Problemer, Venskab
Lara ♢ Kaotisk Neutral ♢ Skovelver
Lara gør gerne forretning med kriminelle i Dianthos og forsøger at opbygge sit eget, lille emperium. Hendes særlige talent er hendes teleportationssikrende magi.

Søger: Drama, Fjendskab, Forretning, Kriminalitet, Problemer, Venskab
Maela ♢ Kaotisk God ♢ Halvdyr
En ung forældreløs halvdyrspige fra Medanien, der for første gang skal finde sig til rette i landets hovedstad. Hun kender ikke rigtig forskel på dit og mit og kommer hurtigt i problemer - men hun har en munter tilgang til livet på trods af alt.

Søger: Intet angivet
Nithya Zan'jatar ♢ Retmæssig Neutral ♢ Havfolk
Prinsessekriger

Søger: Intet angivet
Renaél ♢ Neutral God ♢ Skovelver
Renaél er lidt af en uduelig elver: han vil langt hellere charmere unge damer, end at gøre samfundet nytte. Han arbejder nu som healerlærling, men kæmper stadig med at komme sig over sin frygt for blod.

Søger: Drama, Familie, Fjendskab, Hyggetråde, Mentor, Problemer
Rogu ♢ Kaotisk Neutral ♢ Trold
Rogu er en ung skovtrold, der er blevet bort fra sine egne. Han holder til i skovkanten og omkring landevejene, hvor han fortryller folk med sin musik og stjæler deres værdigenstande. Han er ikke ondskabsfuld - han forstår bare ikke mennesker.

Søger: Drama, Eventyr, Familie, Problemer, Venskab
Sehzade ♢ Sand Neutral ♢ Satyr
Sehzade er en munter lille satyrherre, som har en krydderiforretning i Balzera. Hans teleportationsevner gør, at han hurtigt kan komme langt omkring, og han holder meget af en god historie.

Søger: Drama, Eventyr, Familie, Forretning, Hyggetråde, Venskab
Zafael ath I'endrith ♢ Retmæssig Ond ♢ Mørkelver
Zafael er tidligere pirat og sejler nu for Mørket under Kaptajn Aistaraina. Han er en overmodig Mørkelver, der tit kommer i problemer og ikke siger nej til en udfordring.

Søger: Drama, Eventyr, Hyggetråde, Mørket, Vold
Aktive karakterer
Alister Sølvklinge ♢ Retmæssig Neutral ♢ Blandingsrace
Alister er en byvagt, der går meget op i sit arbejde, og som andre ofte har det med at betragte som værende lidt af en arrogant nar. Hans nylige forfremmelse til sergent har ikke gjort det bedre.

Søger: Byvagten, Drama, Eventyr, Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Rival, Venskab
Hecate Reier ♢ Retmæssig God ♢ Menneske
Tidligere Lysets Kriger, nu mest af alt blot en gammel, bitter dame. Hecate har et mål om at bringe anstændighed til Dianthos, og går hårdt ind for at lukke bordeller og beværtninger i byen. Det er ind til videre ikke lykkedes hende.. Hecate må gerne snig-tagges i tråde, hvor der foregår noget uanstændigt.

Søger: Adelen, Drama, Familie, Fjendskab, Fortidsrelation, Problemer
Idrys ♢ Sand Neutral ♢ Bjergelver
Idrys er en del af Aladrios Vogtere og udsendes derfor sammen med sin drage, Zuhal, på diplomatiske missioner i Krystallandet. Han er stadig et ungt medlem af organisationen og bliver nemt betaget af skønhed, intriger og alle de umådeligt spændende ting, der foregår ved et hof.

Søger: Adelen, Drama, Eventyr, Forrædderi, Fortidsrelation, Mentor, Politik, Problemer, Rival, Venskab
Jovan ♢ Retmæssig Neutral ♢ Menneske
Kultleder af "De Nådiges Følge"

Søger: Intet angivet
Nicodemus ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
En ung adelsmand af Isenwald-slægten, der har levet lidt for godt i Dianthos de seneste par år. Hans familie har haft fat i ørerne på ham, for at få ham til at opføre sig sømmeligt, og han går nu en vanskelig tid i møde..

Søger: Adelen, Drama, Eventyr, Familie, Fortidsrelation, Mentor, Problemer
Safiya ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Safiya var gift med Sephyran af Kazimi, ind til hun forrådte Kazimi-slægten og blev eksileret fra Rubinien. Hun søger hævn, men ønsker også at stoppe den forbandelse, hun selv kastede over Kazimierne.

Søger: Intet angivet
Sephyran af Kazimi ♢ Retmæssig Ond ♢ Menneske
Fyrsten af Kazimi-slægten er en magtfuld mand, der stoler på de færreste. Han har et større netværk af spioner omkring sig og bruger enhver lejlighed til at rage mere magt til sig - alt sammen i familiens interesse.

Søger: Adelen, Drama, Familie, Fjendskab, Forretning, Fortidsrelation, Politik
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 2