JarkoJarko
Proteaus' Laugmedlem

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 48

Status: Aktiv
Godkendt: 02.03.2014
Antal posts: 297
Skaber: Krystal

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Jarko Ralon
Kaldet: Sjældent kaldet andet end "kragen" (se evne(1))
Køn: Mand
Alder: 48
Fødselsdag: 2.3.1972
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Gudinden Chance
Erhverv: Lejesoldat, tyv og spion.
Nuværende levested: Hovedstaden, men rejser også ofte rundt.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 184 cm
Vægt: 89 kg
Hudfarve: Almindelig/Lys
Hårfarve: Mørkebrun
Hårstil: Halvlangt, uvasket, for det meste strøget bag ørerne. Har også et lettere uplejet skæg.
Øjenfarve: Grøn
Kropsbygning: Almindelig, lettere muskuløs
Hverdagstøj:En mørkebrun vest, skjorte, bukser og sko. Tøjet er sjældent særlig rent, og det er rimelig slidt.
Ar, permanente skader, el.lign.: Har en del ar over kroppen efter adskillige kampe. Et særligt stort ar går hen over brystet. Han mangler det yderste fingerled på venstre lillefinger.
Særlige kendetegn: Arrene, hans lettere 'lurvede' udseende.

Magi

Magisk evne (1): Kan forvandle sig til en krage. Forvandlingen varer så længe, Jarko ønsker. Han har enkelte gange tilbragt flere måneder som krage. Evnen benyttes især til at snuse rundt og lytte til folks samtaler, eller stikke af, hvis det skulle være nødvendigt. Når han er krage, kan han forstå hvad andre krager siger. (Det er dog sjældent, de har noget spændende på hjerte)

Han har rimelig godt styr på forvandlingen, men hvis han er krage i tilstrækkelig lang tid, kan det forekomme ham meget svært at forvandle sig tilbage til menneske.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Telekinese. Jarko kan med tankens kraft få mindre objekter til at bevæge sig eller flyve op i luften. Det er ikke nødvendigt for ham at kigge på objekterne, men han er nødt til at have dem i sine tanker, så længe han ønsker at benytte telekinesen. Dette gør, at evnen er begrænset til meget få genstande af gangen. (allerhøjest 3 små genstande) Større genstande (over 10 kg) udmatter ham en del, og han kan ikke flytte på dem eller holde dem i luften i særlig lang tid. Han er ikke i stand til at bruge evnen på noget, der er tungere end ham selv.

Er han i roligt humør, har han god kontrol over den, men hvis han mister besindelsen, er evnen svær at kontrollere og ting kan flyve mere eller mindre ufrivilligt rundt. Han blev engang så vred, at en tung hammer fløj op og ramte ham selv i hovedet, så han blev slået ud.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Talenter: Alt hvad der indebærer knivkamp og knivkasteri, og han er heller ikke helt ringe med et sværd. Han er også i stand til at drikke en betragtelig mængde mjød, før han går i gulvet. Han kan løbe hurtigt, og er rimelig stærk. Grundet krageevnen har han også en vist talent for at opsnappe oplysninger.
Svagheder: Hidsigt temperament, gør sig ofte uvenner med folk, er ikke god i kamp mod folk, der bruger magi eller langdistancevåben. Er dårlig til at bedømme situationer, når han drikker (og det gør han tit). Han lader sig også alt for let friste til penge.

Jarko har gennem sin levetid skaffet sig flere fjender end venner, og dette har ført til en livsstil, hvor han rejser fra det ene sted til det andet. Som regel vender han dog altid tilbage til Hovedstaden i håb om at tjene flere krystaller.
Han virker ofte brysk og uvenlig, når man møder ham, og han er svær at komme ind på livet af. En charmerende kvinde med løfter om penge, kan dog altid få ham til at varme op. Han påstår, at han ikke bryder sig om at spille helt, men har svært ved at ignorere situationer, hvor folk er i knibe, hvis han støder direkte på dem.

Han drømmer lidt om en dag at blive rig og leve på en stor herregård, men jo flere år, der går, jo mere urealtistisk virker drømmen. Og selvom han ikke har indset det, holder han et eller andet sted af det fattige, risikofyldte liv i byen, for han er en mand, der gerne tager chancer.
Jarko har ikke en særlig høj moral, og der skal meget til, før han føler dårlig samvittighed, ligesom han sjældent fatter direkte sympati for andre, medmindre de har været udsat for en særdeles hård skæbne. Børn, der lige som ham selv har haft en hård opvækst i fattigdom, vil han dog altid have et blødt punkt overfor.

Baggrundshistorie

Barndom: Hele den periode af sin barndom, som Jarko kan huske, har han boet på et børnehjem i Hovedstaden. Det var ikke et særligt rigt børnehjem, og der vankede ofte prygl, hvis man ikke makkede ret. Imidlertid var der mad på bordet og senge at sove i. Jarko kom tit op og slås med de andre drenge på børnehjemmet, hvilket resulterede i, at han blev sendt i seng uden aftensmad. Da han blev lidt ældre, fandt han sammen med en flok andre drenge fra Børnehjemmet. Sammen terrorisede de byens gader og stjal, hvad de kunne komme i nærheden af. Det hændte imidlertid, at en gnaven byvagt fik fat i Jarko. At stjæle skulle ikke gå ustraffet hen, og lovene var strenge dengang. Byvagten drog sit sværd for at hugge hånden af Jarko, men sceneriet, der havde tiltrukket en del folk, havde også fanget opmærksomheden fra en Lysets Kriger. Krigeren mente, at straffen var lige lovlig streng, for det var trods alt ikke de store værdier, knægten havde rapset. Takket være Krigeren, nøjedes Jarko med at få frataget det yderste fingerled af sin venstre lillefinger.
Fortid frem til nu: Barndomsmindet om Krigeren spøgte længe i Jarkos bevidsthed, og han begyndte at træne sig i kamp, omend det kun var med træsværd og rustne dolke. Da han fyldte 16 år søgte han om, at blive optaget i som væbner, hos en Lysets Kriger. Den ærefulde orden mente imidlertid ikke, at Jarko havde det, der skulle til, og han blev sendt bort med en afvisning. Det gjorde ondt i hjertet på den unge knægt, hvis største ønske havde været, at blive en nobel kriger. Han var ikke længere ung nok til at bo på børnehjemme, og i stedet fandt han sammen med sin gamle bande, der levede af knistikkeri og af at samle oplysninger. Her viste Jarkos evne til at forvandle sig til en krage sig at være særdeles nyttig. Som årene gik opløstes banden imidlertid - nogle blev slået ihjel, for livet var ikke ufarligt. Andre forsvandt bare, og Jarko tog i stedet jobs som lejesoldat og forlod byen i længere perioder. Hans rejser bragte ham også forbi havet, hvor han i nogle år arbejdede på et skib. Da Mørket for en periode overtog kæmpede han på deres side, for penge var gode, men da Lyset kom tilbage, vendte Jarko tilbage til hovedstaden. Han har lejet et lille værelse i Beboelseskvarteret og skaffer penge, hvor han kan.
Værste minde: Da han i sine unge år ikke blev accepteret som Lysets Kriger
Bedste minde: Da han på et tidspunkt vandt en pæn som penge, som han kunne bruge som han lystede (på velsmagende mad, alkohol og smukke kvinder)
Barndomshjem: Et børnehjem i Hovedstaden

Familie: Hans forældre lever sandsynligvis ikke, og han har aldrig kendt dem, da han opvoksede på børnehjemmet. Han har umiddelbart ingen søskende.
Hans besøg på et horehus i sin tid resulterede i datteren Maya, som han dog endnu ikke er klar over, at han er beslægtet med.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Under middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat