Jarko

Proteaus' Laugmedlem

Status: Søger tråde

Godkendt: 02.03.2014

Antal posts: 323

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Jarko Ralon
Kaldet: Kaldes oftest "Kragen"
Køn: Mand
Alder: 52
Fødselsdag: 2.3 år 1972
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Gudinden Chance
Erhverv: Kriminel
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Heteroseksuel
Nuværende levested: Dianthos - Omrejsende med base i Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 184 cm
Vægt: 89 kg
Hud: Lys med solbrændthed i sommermånederne.
Hår: Mørkebrunt på grænsen til sort, halvlangt og uplejet. Grå stænk er begyndt at vise sig.
Øjne: Grønne og livlige
Kropsbygning: Almindelig, lettere muskuløs
Hverdagstøj:Vest eller kofte i jordbrune eller mørke farver, der gerne skal give ham god bevægelighed. Bærer ofte kappe med hætte.
Ar, permanente skader, el.lign.: Har en del ar over kroppen efter adskillige kampe. Et særligt stort ar går hen over brystet. Han mangler det yderste fingerled på venstre lillefinger. På skulderen har han en tatovering af en krage.
Særlige kendetegn: Arrene, hans lettere 'lurvede' udseende.

Magi

Magisk evne (1): Kan forvandle sig til en krage. Forvandlingen varer så længe, Jarko ønsker. Han har enkelte gange tilbragt flere måneder som krage. Evnen benyttes især til at snuse rundt og lytte til folks samtaler, eller stikke af, hvis det skulle være nødvendigt. Når han er krage, kan han forstå hvad andre krager siger. (Det er dog sjældent, de har noget spændende på hjerte)

Han har rimelig godt styr på forvandlingen, men hvis han er krage i tilstrækkelig lang tid, kan det forekomme ham meget svært at forvandle sig tilbage til menneske.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Telekinese. Jarko kan med tankens kraft få mindre objekter til at bevæge sig eller flyve op i luften. Det er ikke nødvendigt for ham at kigge på objekterne, men han er nødt til at have dem i sine tanker, så længe han ønsker at benytte telekinesen. Dette gør, at evnen er begrænset til meget få genstande af gangen. (allerhøjest 3 små genstande) Større genstande (over 10 kg) udmatter ham en del, og han kan ikke flytte på dem eller holde dem i luften i særlig lang tid. Han er ikke i stand til at bruge evnen på noget, der er tungere end ham selv.

Er han i roligt humør, har han god kontrol over den, men hvis han mister besindelsen, er evnen svær at kontrollere og ting kan flyve mere eller mindre ufrivilligt rundt. Han blev engang så vred, at en tung hammer fløj op og ramte ham selv i hovedet, så han blev slået ud.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Talenter:
• Fingersnild og dygtig til at håndtere både kniv og dirkeværktøj
• Kan drikke som et hul i jorden
• Er i stand til at løbe hurtigt
• Er relativt stærk
• Et særligt talent for at opsnappe oplysninger, andre ikke skulle have hørt

Talenter:
• Lader sig ofte friste til penge, som han brænder lige så hurtigt af, som han får dem i hånden
• Hidsigt temperament
• Har en tendens til at blive blødhjertet og har svært ved at slå til, når det gælder unge og uskyldige kvinder
• Er inderst inde lidt af en kujonJarko har i sine efterhånden adskillige leveår haft en livsstil, hvor han rejser fra det ene sted til det andet og skaber sig flere fjender end venner. Hans rødder ligger i Dianthos og oftest vender han tilbage hertil når lommerne er tømte, og han øjner en mulighed for at tjene flere krystaller.

Han virker ofte brysk og uvenlig, når man møder ham, og han er svær at komme ind på livet af. En charmerende kvinde med løfter om penge, kan dog altid få ham til at varme op. Han påstår, at han ikke bryder sig om at spille helt, men har svært ved at ignorere situationer, hvor folk er i knibe, hvis han støder direkte på dem.

Han drømmer lidt om en dag at blive rig og leve på en stor herregård, men jo flere år, der går, jo mere urealtistisk virker drømmen. Og selvom han ikke har indset det, holder han et eller andet sted af det fattige, risikofyldte liv i byen, for han er en mand, der gerne tager chancer.
Jarko har ikke en særlig høj moral, men han har et blødt punkt for de svagere stillede i byen - der lige som han selv, har måtte kæmpe for overlevelse hele deres liv.

BaggrundshistorieBarndommen


I al det af sin barndom, Jarko kan huske, har han boet på en lille, snusket børnehjem i Dianthos. Om hans forældre var for fattige til at tage sig af ham, eller om de blot var døde, har han aldrig haft nogen anelse om.
Børnehjemmet var ikke særlig rigt, og der vankede ofte prygl, hvis man ikke makkede ret - men der var senge at sove i, og der var mad på bordet, hvis man havde gjort sig fortjent til det.

Som Jarko blev ældre, fandt han sammen med en flok af de andre drenge fra børnehjemmet. De terroriserede byens gader og stjal alt, hvad de kunne komme i nærheden af. En dag havde de fristet skæbnen og tømt lommerne på en gammel, gnaven byvagt, som fik slået klørene i Jarko, inden han kunne stikke af.
At stjæle skulle ikke gå ustraffet hen, og lovene var strenge dengang. Byvagten drog sit sværd for at hugge hånden af Jarko, men sceneriet, der havde tiltrukket en del folk, havde også fanget opmærksomheden fra en nobel soldat af Lyset. Soldaten mente, at straffen var lige lovlig streng, for det var trods alt ikke de store værdier, knægten havde rapset. Takket være ham, nøjedes Jarko med at få frataget det yderste fingerled af sin venstre lillefinger.

Håbet og afvisningen


Barndomsmindet om soldaten spøgte længe i Jarkos bevidsthed, og han begyndte at våbentræne. Da han fyldte 16 år, søgte han om at blive optaget som væbner i Lysets Hær, men den ærefulde orden mente ikke, at Jarko havde det, der skulle til, og han blev sendt bort. Det brændte i hjertet på den unge, håbefulde knægt, hvis største ønske havde været at blive en af de mægtige krigere af Lyset.

Han var blevet for gammel til at bo på børnehjemmet, og fandt sig i stedet et liv i byens gader, hvor han slog sig sammen med sin gamle bande, der levede af knivstikkeri og indsamling af oplysninger. To dicipliner, som Jarko snarligt lærte at mestre - særligt med sin evne til at forvandle sig til en krage, der tillod ham at komme tæt på folk, uden at de fattede mistanke.

De senere år


Som årene gik, blev vanden opløst. Nogle blev slået ihjel af rivaliserende bander eller sat bag lås og slå af byvagten, mens andre blot forsvandt. Jarko begyndte i stedet at tage jobs som lejesoldat og forlod byen i længere perioder. Hans rejser bragte ham flere gange forbi Fristavn, og han arbejde et par år ombord på et smuglerskib.
Da Mørket for en periode overtog magten i landet, kæmpede han på deres side, men da Lyset vendte tilbage, fandt Jarko vej Dianthos, og her har han levet lige siden, afbrudt af forskellige forretningsrejser, der har bragt ham ud i landet igen. Han har lejet et lille værelse over en snusket kro, og tager arbejde, hvor han kan.

Familie: Hans forældre lever sandsynligvis ikke, og han har aldrig kendt dem, da han opvoksede på børnehjemmet. Han har umiddelbart ingen søskende.
Hans besøg på et horehus i sin tid resulterede i datteren Maya, som han først for ganske nylig har fundet ud af.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel

Jarko Ralon - "Kragen"

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 2