Blæksprutten

<コ:彡

Rang: Diamantmedlem
Online: 21.05.2024 22:22
Tilmeldt: 28.09.2018
Antal Tags: 5

Status: Aktiv

3268
posts
10
karakterer

Status: Aktiv

Rang: Diamantmedlem

Online: 21.05.2024 22:22

Tilmeldt: 28.09.2018

Antal Tags: 5


Aktive karakterer
Bertram ♢ Kaotisk God ♢ Vampyr
Den tidligere varulve- og vampyrjæger, som i en alder på bare 32 år måtte lide under for en grufulde skæbne, og blive til et væsen han selv foragtede. Bertram er dog ingen væmmelig vampyr. Han må bare ofte må begå væmmelige handlinger, for at kunne overleve tilværelsen som blodsuger.

Søger: Eventyr, Kamp, Venskab, Vold
Elemér ♢ Sand Neutral ♢ Menneske
Han er en Aladrios vogter og har en stor Rubindrage ved navn Dion. Sammen flyver de Krystallandet tyndt for at gøre folk opmærksomme på Dragetemplet Ango Cordas storhed. Elemér er et selskabeligt, venligt menneske, der vil gøre alt for at blive populær.

Søger: Drama, Eventyr, Hyggetråde, Kamp, Kærlighed, Lyset, Mørket, Partner, Politik, Religion, Venskab
Emin ♢ Neutral God ♢ Ørkenelver
Emin har ikke selv valgt at tjene fyrstefamilien i Rubinien. Han blev taget som slave, da han var ung og uheldig. Han plejede at være stærk af styrke og vilje, og vagte engang store problemer på paladset på grund af hans trods. Sådan er det ikke længere. Han er Kazimiernes mest loyale og længstlevende tjener.

Søger: Fortidsrelation, Hyggetråde
Enzel ♢ Kaotisk Neutral ♢ Halvdyr
Pas på. Denne her hankat er farligere end han ser ud. Forklædt som et menneske og beskyttet bag en position som bordelejer i Dianthos, stiger han gradvist til magten alt imens han forsøger at glemme sin fortid som slave i Rubinien. Med rødvin og katteurt.

Søger: Forretning
Fig ♢ Kaotisk God ♢ Trold
Han er nok en af skovens mest nuttede og kærlige trolde, og så foretrækker han at komme frem ved at rulle og vælte rundt i skovbunden. Desværre er det de færreste der får lov til at møde ham, for han er temmelig menneskesky. Lidt dårlig kombi, når man også er nysgerrig og kåd...

Søger: Eventyr, Forelskelse, Hyggetråde, Kamp, Seksuel relation, Venskab, Vold
Juliander ♢ Neutral God ♢ Alf
Hans kongelige højhed, alfernes og dyrenes prins, arving til tronen og lillebror til en flok blodtørstige søskende, der ønsker at få ham skaffet af vejen! Prins Juliander er en sprudlende, ung og venskabelig alf, der i øjeblikket befinder sig langt hjemmefra og er afhængig af enhver hjælp han kan få!

Søger: Ansat, Drama, Eventyr, Familie, Hyggetråde, Kærlighed, Politik, Venskab
Lucid ♢ Retmæssig Ond ♢ Dæmon
En ældgammel dæmon, drømmegænger og ypperstepræst for Zaladin. Lucid har CV'et i orden, men han er langt fra mættet på status. Hvis man ser den grå dæmon i sin baghave, kan man godt forvente at der snart vil ske noget spændende.

Søger: Forretning, Lyset, Mørket, Partner, Politik, Problemer, Religion, Rival, Venskab
Olu ♢ Sand Neutral ♢ Havfolk
Havfolk foragter ham. Pirater foragter ham. Olu er upopulær i havet, hvor han ellers er født og opvokset. Han finder trøst hos sin far, der har været et velbevaret skellet i årevis, mens han drømmer sig væk til en smukkere tilværelse i en smukkere krop. Menneskekroppen.

Søger: Drama, Eventyr, Forelskelse, Hyggetråde, Kamp, Problemer, Seksuel relation, Vold
Selmy ♢ Neutral God ♢ Menneske
Selmy Kiefer er en Isari-tilbedende mand fra den øvre bydel i Dianthos. Han bor med sin familie, som driver et af healerhusene uden brug af magi. Bedstefaderen Sidonius Kiefer efterlod sig sit livsværk i Selmys hænder, inden han blev myrdet på brutal vis, og nu agter Selmy at færdiggøre det.

Søger: Adelen, Eventyr, Familie, Religion, Venskab
Sibal ♢ Neutral Ond ♢ Mørkelver
Han bliver sjældent set uden sin tvillingesøster Sidkanys, for de to holder sammen, og deres bånd til hinanden er så stærkt at deres evner er forstærket, når de bliver brugt i kombination med hinanden. Hans yndlingsbeskæftigelse er at skyde med pile, lave fælder og plage skovelverne, inden han dræber dem.

Søger: Eventyr, Familie, Fjendskab, Hævn, Kamp, Kriminalitet, Mørket, Problemer, Rival, Seksuel relation, Vold
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 2