Kongeslægter
Fyrsteslægter
Greve-, Hertug- og Baronslægter
Ikke-adelige slægter

Al Jatzir

Al Jatzir familien har en lang og blodig historie bag sig.

Stavros

En stolt og gammel satyrslægt fra Lindeskovene.

Torunn

Dværgeklan med tæt tilknytning til Baradur-slægten


Om Krystallandets adelstitler

Adelstitler gives af den regerende magt, det vil sige i de fleste tilfælde Lyset. De fleste eksisterende titler er gamle og nedarvet gennem familien i generationer - nogle stammer endda fra før, Krystallandet havde en egentlig konge eller dronning.
Bemærk at størstedelen af landets adelsfamilier er af menneskeracen.

Mange af Krystallandets adelsfamilier er ganske store, og har derfor adskillige sidegrene. Medlemmerne af sidegrene er også adelige, men uden særlig titel som f.eks. fyrste eller hertug.

Titler (fra højeste rang til laveste)

Tiltaleformer

Oprettelse af nye familier/familiemedlemmer:

Du må ikke lave nye konge- eller fyrsteslægter, men der må godt laves karakterer til de eksisterende. Adelsfamilier af de andre typer, må frit oprettes og inkluderes i karakterers baggrunde. Hvis et familiemedlem bliver inaktiv, er det op til de andre spillere i familien at finde ud af, hvad der sker med karakteren - tag naturligvis først fat i vedkommende, som spiller den inaktive karakter.

Laver du en karakter til en eksisterende familie, så husk først at tage kontakt til vedkommende, der står som "kontakt" under familien, så de ved, at du er ved at lave et familiemedlem. For at få din adelsfamilie på listen, benyt "kontakt adminstab"-menupunktet. Hvis familieoverhovedet er en NPC, skal denne være oprettet på NPC-listen i forvejen.

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 2