Helli

Grovgoplen

Rang: Moderator
Online: 22.05.2024 03:40
Tilmeldt: 01.09.2005
Antal Tags: 6

Status: Aktiv

9650
posts
39
karakterer

Status: Aktiv

Rang: Moderator

Online: 22.05.2024 03:40

Tilmeldt: 01.09.2005

Antal Tags: 6


BEMÆRK: Brugeren har angivet fravær (opdateret d. 08.05.2024)
Forventet fraværsperiode: 8/5 - 3/6
Årsag: Ferie
Karakterer der søger tråde
Arya af Arys ♢ Neutral God ♢ Menneske
Arya er en fyrstedatter med dårligt hjerte, men med meget gå-på-mod. Hun holder af at læse og skrive, og især inden for erotica genren. Hun bor i Dianthos for at studere mens hun venter på at finde et passende parti at blive gift med.

Søger: Adelen, Drama, Eventyr, Familie, Hyggetråde, Politik, Problemer, Venskab
Cole ♢ Sand Neutral ♢ Elemental
Cole er tjener til Dag, og sammen driver de klædebutikken "Skæbnens Tråde" med specialisering i broderi. Han er den primære der broderer, og til trods for den pæne tøj har han en bondsk accent. Uvidende for de fleste er han dog en ildelemental der poserer som menneske.

Søger: Drama, Forretning, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kærlighed, Problemer, Rival, Venskab
Gwen Gagliardi ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Gwen er en ung pige, med dårligt syn, som er ved at blive munk i Thatos' Orden, som holder til i Diamantbugten. Hun er en anelse socialt akavet, mest fordi hun ikke har lært hvordan man skal begå sig omkring andre. Hun er nu igang med at finde ud af hvad hun vil i livet, og tager enhver udfordring i stiv arm.

Søger: Eventyr, Forrædderi, Hyggetråde, Kamp, Mentor, Problemer, Religion, Venskab, Vold
Iorvo af Erneyll ♢ Retmæssig Neutral ♢ Menneske
Iorvo er den regerende fyrste over Turmelinien, som går meget op i familien. Han er ikke en mand af mange ord, men han holder af sin familien, og hårdt fysisk arbejde.

Søger: Intet angivet
Malik ♢ Retmæssig Neutral ♢ Havfolk
Malik er en Kelner på Smaragdøen, men tager visse ærinder ind til Azurien og ned til Aquarin for Verbatim, når de har behov for en hurtig løber. han er rap i kæften og lidt grov i kanterne, men har ellers et stort hjerte.

Søger: Intet angivet
Maximillian ♢ Retmæssig Ond ♢ Dæmon
Maximillian er en første generationsdæmon fra Lyst og Hovmod. Han har i en længere periode været bundet af Lyset, var løs i et par år, og er nu endt i klørene på Fyrstinden af Kazimi som tjenestemand. Her har han dog overraskende meget frihed, og forsøger nyde livet i luksus.

Søger: Adelen, Drama, Familie, Fjendskab, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Hyggetråde, Politik, Problemer, Venskab
Mirabelle de Pompadour ♢ Retmæssig God ♢ Nordfolk
Mirabelle er ridder af Lyset, og prinsesse af Pompadour familien. Selvom hun er ved at være op i årerne, er hun ikke interesseret i at slå sig ned, men har i stedet for nogen lidt løse forhold til forskellige kvinder rundt omkring i landet.

Søger: Adelen, Ansat, Drama, Familie, Fjendskab, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Hævn, Lyset, Mørket, Politik, Problemer, Religion, Rival, Venskab, Vold
Mushu ♢ Kaotisk God ♢ Dragefødt
Mushu er en ung dragefødt, som altid har været lidt af et skravl. Han er ikke god til at kæmpe, men han har et stort hjerte. Han er kommet lidt på langfart efter et par uheld, og er nu begyndt at undersøge landet. Han elsker nye oplevelser, og naturen er noget han er dybt fascineret af.

Søger: Eventyr, Familie, Hyggetråde, Mentor, Problemer, Vold
Vidya ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Vidya, også kaldet 'bibliotekaren', er en dæmon i Kzar Mora med et bibliotek fyldt med lækker viden. Hun laver ofte aftaler med andre, for at tilegne sig flere sjæle som hun kan lave til bøger. En process der er smertefuld og ikke noget man kan overleve.

Søger: Fjendskab, Forretning, Fortidsrelation, Politik
Yago ♢ Kaotisk Neutral ♢ Halvdyr
Yago har halvdelen af sit liv arbejdet i en straffelejr, men er endelig på fri fod endnu engang. Nu prøver han at finde sig selv, og holde sig ude af problemerne. Desværre er der stadig en del af den vrede tilbage i ham, som fik ham til at ende som dømt kriminel i første omgang.

Søger: Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Fortidsrelation, Hævn, Kærlighed, Lyset, Problemer, Venskab
Gabe ♢ Retmæssig God ♢ Engel
Gabe er en engel, der er faldet noget de sidste 2000 år, og har mistet sine minder da Kzar Mora portene åbnede, men har for nyligt fundet ud af hvem han var. Han hjælper hvor han kan, mens han leder efter hvem han er. Han har et meget dybt bånd til Isari, som han vender sig til når han er i tvivl.

Søger: Drama, Fjendskab, Hævn, Partner, Problemer, Religion, Rival, Venskab
Aktive karakterer
Agarwaenel ♢ Kaotisk Ond ♢ Blandingsrace
Agar er en ung halv elver/dæmon, med kannibalistiske tendenser. Hun elsker at snøre andre om sin finger, og snyde dem. Hun er lidt flyttet til Tusmørkedalen, hvor hun forhåbentilg skal lære at opføre sig pænt... eller det modsatte. Hun er stærk modtagelig overfor mentalister.

Søger: Fjendskab, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kriminalitet, Problemer, Venskab, Vold
Aistaraina ♢ Neutral Ond ♢ Mørkelver
Aistaraina er en piratkaptajn fra Mørket, som kun lige er blevet indviet. Hun har et skib bestående af mørkelvere under navnet Valeries Tåre. Hun elsker sin frihed og vil ikke lade nogen tage den fra sig.

Søger: Ansat, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Politik, Rival, Venskab
Archimedes ♢ Retmæssig God ♢ Satyr
Archimedes er en gammel satyr, med meget flotte horn. Han er bibliotekar i Dianthos, og bruger ellers sine dage på at slappe af med sin MEGET store familie, og sin hustru. Han er tidligere kriger og rekruttræner i Lysets Hær men har trukket sig tilbage for flere år tilbage.

Søger: Familie, Fjendskab, Fortidsrelation, Hyggetråde, Lyset, Problemer
Bandorion ♢ Kaotisk Neutral ♢ Ørkenelver
Bandorion er blevet taget ind af diplomaten Ramiel, og spionere pt. for Ramiel (og dermed Kazimi familien). Han er stadig lidt af en ballademager og rapkæftet. Han bor i Tar Alsarif indtil videre.

Søger: Intet angivet
Caelon ♢ Kaotisk Neutral ♢ Skovelver
Caelon er en ”gammel” bitter elvermand på næsten 600. Han har fået nedarvet en magisk sygdom der er ved at tage livet af ham, men har i alle sine år været meget sygelig. Han er alkymist, og kan både lave healende eliksirer men også giftige.

Søger: Drama, Fjendskab, Forretning, Hævn, Problemer, Venskab
Clara af Erneyll ♢ Sand Neutral ♢ Blandingsrace
Clara er en ung adelig kvinde, som er et uægte barn af fyrsteslægten Ernyell. Hun har ikke så mange ambitioner i livet udover at få giftet sig godt væk. Til gengæld kan hun se ånder af forskellige arter og tror egentlig ikke på guderne som de er. Derudover er hun også i familie med minotaurbyvagten Frejdis.

Søger: Intet angivet
Eri Torunn ♢ Kaotisk God ♢ Dværg
Eri er en frembrusende ung dværg, der lever som det passer hende. Har du et job der kræver et par ekstra hænder, så er hun altid der til at hjælpe hvis man husker at betale hende. Hun er lærenem og er seriøs omring sit job. Der er dog ikke noget hun elsker mere end en krotur og kigge på damer.

Søger: Intet angivet
Fabian ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Fabian er prostitueret i Dianthos. Han er formskifter og udlever gerne enhver fantasi, og har især en forkærlighed for orkere. Han har også en tendens til at være en anelse flabet, men er omsorgsfuld over de få der får hans loyalitet.

Søger: Intet angivet
Fareed Shandar af Kazimi ♢ Retmæssig Ond ♢ Menneske
Fareed er bror til fyrsten af Kazimi. Han har et handelsemperium indenfor tøj og især silke, som han lægger meget vægt i. Selvom han kan virke som en behagelig mand, har han høje forventninger til dem omkring ham, og han er ikke bange for at skaffe sig af med dem omkring sig.

Søger: Adelen, Drama, Familie, Fjendskab, Forretning, Politik, Problemer, Venskab
Hedwig ♢ Kaotisk God ♢ Blandingsrace
Hedwig er en stor kvinde, med lidt troldeblod i sig. I sin ungdom var hun en del af en masse forskellige bander men idag er hun sergent i byvagten. Hun er en rigtig hønemor og strikker gerne til de andre i byvagten, men hun bliver voldelig når hun drikker.

Søger: Intet angivet
Jin ♢ Kaotisk God ♢ Trold
Jin er en optimistisk og god skovtrold. Han er fjoget, men elskværdig og elsker andre folk. Han er virkelig dårlig til at drille, men elsker at gøre det alligevel. Han er normalvis at finde i Amazonitskovene, men engang imellem tager han ind til menneskebyerne forklædt.

Søger: Drama, Eventyr, Fjendskab, Fortidsrelation, Hyggetråde, Problemer, Venskab
Joanna ♢ Neutral God ♢ Menneske
Joanna er en del af Lysets Krigere og kommer nede fra Medanien af. Hun har lidt afskrevet sig sit gamle liv, men er bange for at blive fundet af dem, der kendte hende før hun blev Joanna. Hun er sød og hjælpsom, og lidt af en romantiker.

Søger: Drama, Fjendskab, Fortidsrelation, Lyset, Problemer, Venskab
Kai ♢ Kaotisk God ♢ Topalis-folk
Kai er opvokset hos en gruppe munke kaldet Thatos' Orden, hvor han er medlem. Han bruger dag ud og dag ind på kampteknik og meditation. Han har ingen forståelse for romantik eller hvordan den store verden egentlig fungerer.

Søger: Intet angivet
Kasey Coinín ♢ Retmæssig Neutral ♢ Varulv
Kasey har været varulv praktisk talt hele sit liv, og har derfor lidt svært ved at stole på andre racer. Hun er en god jæger og sporer, men er kynisk og stille overfor de fleste andre.

Søger: Intet angivet
Kastanje Natskygge ♢ Retmæssig God ♢ Alf
Kastanje er en byvagt, og er meget stolt af det. Hun har aldrig mødt andre alfer, men har et dejligt liv i Dianthos. Hun vil gøre hvad der er rigtigt og er altid villig til at hjælpe andre. Hun er også lidt som en levende kanonkugle hvis hun vælger det.

Søger: Byvagten, Eventyr, Familie, Fjendskab, Hyggetråde, Kriminalitet, Problemer, Venskab
Leopold Lockhart ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
Leopold Lockhart, professionel skattejæger og ejer af en Føniks ved navn Tia. Leo var en gadedreng, men har lagt småtyveri fra sig, og er nu om dage på jagt efter alle store skatte han kan få fingrene i. Han har seriøse problemer med at binde sig til folk.

Søger: Byvagten, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forretning, Fortidsrelation, Hyggetråde, Kriminalitet, Problemer, Rival, Venskab
Lorcán ♢ Kaotisk God ♢ Nordfolk
Lorcán er dragejæger, ikke af lyst men af nød, da han kommer oppe fra Dragonisdalen hvor der har været nogen problemer med det. Pt. er han ude og rejse for at finde Iulias søster Gwen, som de har mistet på vejen.

Søger: Intet angivet
Orpheus ♢ Retmæssig Ond ♢ Dæmon
Orpheus er en gammel dæmon, og værkføreren på drageværket. Han er loyal til riget Kzar Mora, uanset dets herskere, i hvert fald så lang tid at det er dæmoner der sidder på tronen. Han er dybt racistisk anlagt, men bærer en dyb kærlighed for sin hustru og datter.

Søger: Ansat, Drama, Familie, Forretning, Fortidsrelation, Politik, Problemer, Venskab
Rakshasa ♢ Kaotisk Neutral ♢ Dæmon
Rakshasa har overtaget leder position i Verbatim, og forsøger at gøre sit bedste for at udfylde pladsen. Det betyder også at hun er begyndt at bruge sine evner til at skifte form, til at lege spion.

Søger: Fjendskab, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Hævn, Kriminalitet, Politik, Problemer, Rival, Venskab, Vold
Reina ♢ Retmæssig God ♢ Engel
Reina er ypperstepræstinde for Isari, og er det eneste kendte bevis på at en engel kan genopstå. Hun er plaget af sine minder og baggrund, men sørger altid for at lægge det til side for at hun kan lede folk ind i Isari's lys.

Søger: Fjendskab, Forrædderi, Fortidsrelation, Hyggetråde, Lyset, Problemer, Religion, Venskab
Romulus Sadik ♢ Kaotisk Ond ♢ Menneske
Romulus er en af genierne bag stoffet Nox, som får en til at 'dagdrømme'. Han er en led satan, og behandler generelt ikke folk, især kvinder, særlig godt. Han kan dog virke charmerende og venlig når han skal overbevise folk om at Nox er godt, og ikke blive kastet i fængslet for natten.

Søger: Ansat, Fjendskab, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Kriminalitet, Vold
Sata ♢ Sand Neutral ♢ Speciel race
Sata har brugt de sidste 100 år i dragetemplet, under løgnen om at han er en elemental og ikke en djinn. Han kan ikke lide at sige nej til folk, og er decideret konfliktsky når det kommer til ham selv. Han vil gøre alt hvad han kan for at tilfredse andre.

Søger: Intet angivet
Shireen Reier ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Shireen er en adelig ung pige, der tidligere bedre fandt sig til rette hos gadebørnene end der hjemme. Pt. bor hun hos Hecate efter hendes egen far smed hende ud og ikke tog hendes forsvinden seriøs. Hun observerer primært i adelige sammenhænge, men rebellen lever stadig i hende.

Søger: Intet angivet
Sigrun ♢ Kaotisk God ♢ Nordfolk
Sigrun er klanleder i Norden og tror på Nordens uafhængighed. Hun har fornyligt både fået mand og barn, og prøver at finde sig til rette i en lidt anden rolle end hvaad hun ellers har. Hun er dog ikke god til at sidde stille og har et kæmpe temperament.

Søger: Intet angivet
Veszatar Måneskygge ♢ Retmæssig Neutral ♢ Mørkelver
Ves var engang en ridder i Lyset, men er nu et eksileret individ boende i en lille by. Han er blevet lidt mere bitter end han engang var, men forsætter stadig med at lave magiske genstande til folk, fodre de forældreløse katte i området, og dukker op til den ugentlig banko aften.

Søger: Drama, Familie, Fjendskab, Forretning, Fortidsrelation, Lyset, Mørket, Problemer
Zen ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Zen er en dæmon der laver kroppe til andre dæmoner. Hun er naiv anlagt, og er generelt er sødt og optimistisk men er heller ikke bleg for at dræbe andre, hvis det er det der skal til. Hun rejser pt. rundt og indsamler ingredienser i sin meget store taske. Og har også et par dukker der hjælper hende til tider.

Søger: Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Kærlighed, Problemer, Rival, Venskab
Útíradien ♢ Sand Neutral ♢ Mørkelver
Utrá er en mørkelver, der er blevet forvist fra sin kannibalistiske stamme i norden. Han er en healer af sind, og hjælper gerne folk han møder. Desværre er han både blind og forsvarsløs, så det er til tider lidt svært for ham.

Søger: Intet angivet
Inaktive karakterer
Lucky ♢ Kaotisk Neutral ♢ Halvdyr
Lucky er en sort kat der bringer uheld hvor end hun går. Primært mod sig selv. Hun er en tyv, og har absolut ingen skyldfølelse. Hun er stukket af hjemmefra da hun ikke var enig i hvad de sagde om at hun bare skulle finde sin heldige halvdel.

Søger: Intet angivet
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3