Nyeste Forslag
TitelDatoStemmer
Direkte link til karakter på familietræ27.01.2024 14:081
"Begrundelses felt" for lukning af tråd23.01.2024 11:326
Mulighed for at tagge flere karakterer24.11.2023 23:096
Forbedringer til rygterne24.11.2023 23:066
Statistik over forslagskassen20.11.2023 21:141
Textguide til trådsvar20.11.2023 12:522
En "spoilerknap"02.09.2023 22:172
Om forslagskassen

Forslagskassen er vores måde at prioritere tilføjelser til siden på. Forslagene vil typisk være af teknisk karakter, men er ikke begrænset hertil.

Har et forslag fået 10 eller flere stemmer, vil det blive prioriteret til implementering. Implementering prioriteres efter total antal stemmer, hvor der tages forbehold for, at det nogle gange er lettest at lave flere tilføjelser samtidig.
Sørg derfor for at stemme på de forslag, du ønsker at se på siden.

Forslagskassen er ikke tiltænkt ændringer til debat eller fejlrettelser. Brug de respektive forums til dette i stedet.

Alle Forslag
TitelKategoriDatoStemmer
Tag af bruger i chattenAndet2023.06.2911
Muri
Antal stemmer: 11 | Start debat
Jeg har længe tænkt på at dette kunne være lidt rart at kunne i chatten.
Så når man skriver en besked direkte henvendt til en anden bruger, så er der mulighed for at tagge dem med @, ligesom på discord.

Så når en bruger f.eks. er blevet tagget, så kommer der et 1-tal frem i toppen. Når man trykker på 1-tallet, så bliver man taget hen til det sted i chatten, hvor man blev tagget. Hvis man så bliver tagget en gang mere uden at have tjekket det første, kommer der et 2-tal frem osv.
Evt. med muligheden for at slå det fra for en selv, at man slet ikke kan tagges i chatten.

Eksempel:
Tag fraktionerTråde og posts2022.12.3011
Charmander
Se debat Antal stemmer: 11
Hvis man nu skal have en tråd eller et fokus fra en hel fraktion, så frem for at skulle tagge dem alle individuelt i tag-systemet (hvis det er muligt) eller i bunden af sin tråd, kunne det være smart hvis man kunne det med fraktionerne. :D 
Kriminelt netværkskortBaggrundsmateriale2022.04.1511
Venus
Antal stemmer: 11 | Start debat
Vi har givet et system til militæret og adelen, et hierarki. Det ville være virkeligt fedt med noget lignende (her tænker jeg et netværk i stedet for hierarkisk træer) til alle kls kriminelle. Nogle punkter, der kan være med:
- Smuglerhavn i Tusmærkedalen
- Passet ud af Tusmørkedalen er småbevoget, men ikke af Lyset
- Tusmørkelys kro er generelt snusket
- Tusmørkelys varulve
- Medaniens varulve
- Rubinien handler med slaver og andet godt folk
- Tar Alsarif er sikkert også småsnusket
- Azurien har piratbyen, Fristavn
- Dianthos har det sorte marked nu
- Alle grupperingerne og karaktererne

Forestiller mig et kort ligesom karakterrelationer (rød relation, hvis det er skidt, grøn hvis det er godt, sort hvis det er... tvivlsomt). Det kunne være super fedt med noget med hvem, der er på god fod med hvem, hvor man skal holde sig fra, hvis man ikke er på god fod med hvem, lidt info om smuglerruter måske. Der må også være nogle snuskede typer i skovene og i elverområderne og norden :smirk:
Info om hvad det vil sige at være en dødssyndsdæmonBaggrundsmateriale2023.01.3110
Venus
Antal stemmer: 10 | Start debat
Der blev snakket om de specielle evner, som dødssynderne har til skriveweekenden. Jeg kiggede lidt på dæmonracebeskrivelsen og dødssynderne bliver nævn, men de 7 dødssynder er jo lidt specielle ved deres evner som går i arv og det stod der ikke rigtigt noget om, selv om en del af vores brugere kender til dem.

Så jeg foreslår at Dødssynderne får deres egen lille sektion under Dæmoner, som en slags semi-underrace. Her kunne flyttet lidt af det mere dødssydnsfokuserede (tænker det historiske som hvornår de havde magten bare bliver hvor den er, og så det med nedarvning osv. kunne passe bedre ind i en subsektion) ned fra den generelle info og så tilføje noget om deres specielle magi.
Valg mellem note eller fraværsbesked i toppen af ens profilBrugere2022.12.1610
Que
Antal stemmer: 10 | Start debat
I forlængelse af note på ens karakter, så kunne det måske også være rart hvis man kunne sætte en note i toppen af ens brugerprofil. Fx hvis man nu ikke er væk, men bare er langsom og gerne vil fortælle det, eller kort vil gøre opmærksom på noget, eller hvad nu.

 Det kunne være at man kunne vælge mellem om man vil have en fraværsbesked eller en note, men ellers kunne det også være en ekstra tilføjelse :3
Forbedring af kortetAndet2022.04.0510
Que
Antal stemmer: 10 | Start debat
#BrokhovedetPåSpil #Mer'Information

Overordnet set handler forslaget om at samle noget af alt det information vi har på siden om områderne ved deres tilhørende kort c:

Ting der står beskrevet som steder på forum men ikke på kortet:
(ikke bruger "oprettede" steder) 
Nordlandet

  • Den Skjulte Fæstning

  • Krystalhulerne

  • Dragonisdalen


Tusmørkedalen

  • Hytterne (ved ikke om det er et generelt sted, eller bare hytter rundt omkring hele området?)

  • Fort Nox


Elverly (synes det er lidt sært at området hedder Elverly, når det "egentlig" kun er byen der er Elverly, men nu er jeg også bare krævende)

  • Skovfortet (jeg tror dog måske det er en del af byen, og hvis det er det, er det nok fint nok det ikke står på kortet)

  • Træhytterne (det samme som med Skovfortet)

  • Sølvfloden


Amazonitskovene

  • Krystaltræene


Azurien

  • Hulerne (jeg kan ikke helt vurdere om det er et brugerforum)


- Der er også nogle ting på kortene som ligner at det er et specifikt sted, som som ikke har noget navn eller lignende (fx søen med krystaller i Azurien). Jeg ved dog ikke om det overhovedet giver mening at gøre noget ved de ting, eller om de ting er noget af det fra forummene der er nævnt ^^ 

Jeg synes generelt, at det kunne være rigtig fint med alle de små "forums beskrivelser" der er til de forskellige stedet, kom ind og være under kortet. Jeg ved jeg først lige for nyligt har lært en masse ting fra dem, og noget siger mig at generelt folk ikke rigtig lægger mærke til det. Det er ikke sikkert de ville inde på kortet hellere, men så er det hele i hvert fald samlet, og man kan få lidt beskrivelse af området man kigger på :3 

Og selvom det er noget der er opmærksomhed på, mangler der måske lidt et kort over området ved Juvelen. 

p.s. jeg græder lidt over det kæmpe linjeskift når man laver punkter

Redigeret: 05.04.2022 18:56
Diagram over skrivepartnereStatistik2020.10.0610
Alianne_
Antal stemmer: 10 | Start debat
Personlig statistik:

En lagkage over ens skrivepartnere - evt kun top 10 for at gøre det nemmere? Totalt af personlig interesse, jeg kunne godt tænke mig at se sådan en statistik på mig selv :D
Rejsetider med hest/karetBaggrundsmateriale2022.08.199
Que
Antal stemmer: 9 | Start debat
Vi har rejsetider til fods, men jeg kunne virkelig godt tænke mig en liste over rejsetiderne med karet eller lignende
Jeg tænker at karaktere lige så ofte (måske oftere?) rejser med karet - eller lignende - gennem Krystallandet som hvis de går, og jeg virkelig ikke hvor hurtig en karet er.. 

- Som sådan er det lige godt for mig om det er "realistisk"; det er fantasy, og om end ikke andet kan kareten være trukket af et KL væsen der er hurtigere eller langsommer end en hest, men bare så der er en liste vi alle kan støtte op os af. 
Kommentar/hype-felt når man svarer trådeTråde og posts2022.05.259
Venus
Antal stemmer: 9 | Start debat
I et forsøg på at hjælpe mig og andre fra mangel på skrivelyst og masser af dårlig samvittighed til at hjælpe hinanden med at være glade for at tråde, vil jeg foreslå, at man kan komme med out of character kommentarer til in-game tråde.

"Den gang jeg var ung" kunne man skrive noget i retning af:
(Jeg er mega hype på de to <3 Mente du, at han svinger sværdet eller at han svinger "sværdet"?)

...
Og så sagde hun: TEAM ROCKET DRØNER AF IGEEEEEEEN *pling*

Det kunne være at der var et felt over selve trådskrivningsfeltet, hvor man kunne skrive.
Eller der var en lille chat ved hver tråd, blev der også foreslået.

Det kan både bruges til hype, eller at skrive man måske er lidt længe om at svare, eller opklare en tvetydig sætning :p

Redigeret: 25.05.2022 22:30
Ingame kalenderAndet2021.08.119
Que
Antal stemmer: 9 | Start debat
Kort sagt handler forslaget om et kalendersystem over ingame begivenheden der ligger samme dag hvert år ( fx helligdage, mærkedage eller hvad ellers der nu finde i Krystallandet). 
Jeg tænker det bare ville være en lang liste med alle dagene der er noget på er sat ind. Evt med muligheden for at klikke ind på begivenheden så man kan læse mere om den. ( Der står meget mere i debat-tråden linket til sidst, og man skal være velkommen til at komme med flere forslag til kalenderens udvidelse).

Tanken med kalenderen er at give mere spil til folks tråde - hvis man ønsker det. Jeg tænker ikke det skal være sådan man SKAL spille med tingene ( I og for sig kan man altid bare spille med man ikke lige rammer de dage der sker noget hvis det er, men come on, hvor tit har vi noteret ned til dato hvornår en tråd er? ) Kalenderen er altså ikke tænkt som noget der kan begrænse folk spil, men som en mulighed for at bringe mere spil ind i ens tråde.

Link til debat-tråden - Ingame "kalender"

Redigeret: 11.08.2021 12:19
Søg på brugernavn i indbakkeBeskeder2021.01.229
Que
Antal stemmer: 9 | Start debat
Jeg mangler lidt at jeg kan søge efter brugernavne i indbakke. Lige som man kan med simple ord, og den så finder alle beskeder med det ord i, bare hvor det er beskeder fra den bruger man søger på.

Så altså, hvis jeg fx gerne vil se alle mine beskeder med Krys, kan jeg søge på hendes brugernavn, og så bliver de vidst ^^
Advarsels procenterStatistik2021.01.189
Xenwia
Antal stemmer: 9 | Start debat
Under personlig bruger statistik kunne jeg godt tænke mig, at få procent visningen for tråde med voldsomt indhold på igen.
Samt få procent for tråde med sensitivt indhold ind.
Se tagget karakter på mobilenTråde og posts2023.07.228
Que
Antal stemmer: 8 | Start debat
Som titlen siger, at man fra mobilen kan se hvem der er tagget. På computeren kan du når du giver over ikonet, mem man kan jo ikke rigtig hover på mobilen. 
Måske der kan poppe en lille boks op når man trykker på ikonet på mobilen, der ligger oven på ikonet og hvad det ellers ville fylde over, som forsvinder igen efter x-tid? 
Genåbnede tråde tilbage på tag listenTråde og posts2023.05.098
Xenwia
Antal stemmer: 8 | Start debat
Som titlen henviser tænkte jeg at det kunne være fedt, hvis det var muligt at genåbnede tråde kom tilbage ind på tags-listen hos den hvis tur det er til at svare i tråden, når de blev låst op.
Redirect til tidslinje efter afslutning af trådTråde og posts2023.01.148
Blæksprutten
Antal stemmer: 8 | Start debat
Ved godt at det ikke er alle der bruger tidslinjen endnu, men jeg synes det er så smart et system og vil gerne bruge det mere. Men min hukommelse er som en fisk.

Min ide lyder på, at når man har afsluttet en tråd, får man enten en notifikation om at man har en tråd der mangler at blive beskrevet i tidslinjen. Eller også at man bliver dirigeret hen til tidslinjen?? 

Ved ikke om ideen er værd at brygge videre på :3
Redigering af nomineringTråde og posts2022.08.228
Que
Antal stemmer: 8 | Start debat
Titlen siger det hele, men muligheden for at kunne redigere en nominering efter man har sendt den (måske også muligheden for at slette den?)
NotifikationslydAndet2021.11.138
Blæksprutten
Antal stemmer: 8 | Start debat
Jeg kunne virkelig godt tænke mig en lille notifikationslyd når man får et nyt tag. Gerne med slå til/fra funktion, og gerne sådan så man kan vælge alle eller bare udvalgte tråde.

På den måde kan man ping-ponge mere effektivt, mens man laver noget andet i ventetidenRedigeret: 13.11.2021 14:47
Muligheden for at sætte tråde på "pause"Tråde og posts2021.02.288
Xenwia
Antal stemmer: 8 | Start debat
Lige nu har vi en mulighed for at afslutte og lukke tråde, men kunne det være en ide med også at kunne pause en tråd?

Hvornår ville det være en ide at pause en tråd? Dette kunne være en plot tråd, som har relevans for ens karakters udvikling/historie, men som er kommet til at ligge stille fordi en selv eller ens tråd partner ikke har overskuddet/tiden til KL.
Altså en tråd man ikke ønsker lukket, men heller ikke til at tælle med i ens aktive tråde, da den jo ikke er aktiv aktiv.
Ved at have muligheden at pause en tråd, så kan det måske lette noget af arbejdsbyrden hos admin og mod, som lige nu skal skrives til for at få låst en lukket tråd op, som man ønsker genoptaget. 

Man kunne måske sætte en begrænsning på at max 5-10 tråde kan sættes på pause af gangen, hvis man frygter folk ikke kan styre "de skjulte aktive tråde" eller det kunne lades helt op til den enkelte bruger, selv at tage ansvar og holde sig selv i nakken.
Søg efter brugereForside og sidebar2021.01.308
Alwyn
Antal stemmer: 8 | Start debat
Kan vi få en option på vores søge drop-down at kunne søge efter brugere? Jeg kan huske folks brugernavn, men ikke karakternavne, så det ville være mega behjælpeligt til hurtigt opslag af folk, som ikke lige er online. Man kan heller ikke søge på membership-listen, så eneste anden mulighed er at CTRL+F på listen. Men ville være lækkert hvis man bare kunne skrive navnet i søgeboksen på forsiden! :D

Ikke kritisk, bare en lækker tingeling <3

Pls let me stalk <3
Trådtyper i statistikStatistik2021.01.258
Beanstalk
Antal stemmer: 8 | Start debat
Jeg ved ikke, om der er andre, der måske gerne vil se det, men jeg synes, det måske kunne være fedt, hvis man i ens statistik også kunne se, hvor mange af de forskellige trådtyper, man har deltaget i eller skrevet posts i. Altså, hvor mange one-shots har en bruger, hvor mange reaktioner i reaktionstråde har en bruger, hvor mange åbentråde har brugeren eller har brugeren skrevet posts i eller har oprettet, og sådan. 

Edit:
Dog tænker jeg samtidig, at der stadig skal være en total af dem, så man kan se summen af alle tråde uanset type og summen af alle posts uanset type.

Redigeret: 25.01.2021 12:40
Flere muligheder i dagbogKarakterer2020.08.148
Que
Antal stemmer: 8 | Start debat
Nu har jeg efterhånden brugt dagbog-halløjet en del, og der er nogle ting jeg måske lidt savner.

Først og fremmest savner jeg lidt at man kan kollapse indlæg i en dagbog, når man sidder og læser inde på en profil. Hvis der er skrevet mange indlæg, kan være virke voldsomt, fordi man kan komme til at skulle scrolle meget. ( dette er egentlig også gældende for One-shots) Eventuelt kunne det være en mulighed med en "kollaps alle/udfold alle" aller øverst, og så kan man udfolde/kollapse de enkelte indlæg også.

Når man så sidder og skriver/ændre indlæg, mangler jeg lidt muligheden for at kunne bytte rundt på rækkefølgen af indlæg. Hvis jeg finder ud af der skulle have være et andet indlæg inde mellem to indlæg jeg har lavet, eller i midten af 10 indlæg, er det noget at et arbejde at få den der ind. Her kunne det eventuelt være op og ned pile helt ude til højre, hvor man flytte posten op eller ned.

Af og til kunne jeg også godt bruge at man kunne lave kladder, man kan "udgive" senere. Det er dog ikke værre end at jeg skriver tingene i word og.. venter.. <.<

Møs møs fra Que 8D
Udvidelse af dagens top-posterForside og sidebar2020.01.258
Venus
Antal stemmer: 8 | Start debat
Jeg kunne godt tænke mig også at have dagens 2. og 3. topposter stående.
NørdehjørneBaggrundsmateriale2019.06.178
Alianne_
Antal stemmer: 8 | Start debat
Dette forslag går ud på at oprette et subfora under Rollespilsinformation der hedder "Nørdehjørnet". Her kan vi lægge alt uddybbende info om landet, historien og siden.

Det kunne være en super detaljeret tidslinje af alt det, der er sket ingame mens siden har været oppe.
Som nyt medlem er det mega nice at man ikke skal læse en roman for at komme i gang, og bare kan nøjes med at læse den smule under "til nye medlemmer". Derfra når man får lyst til at nørde mere, så er det dog rart at kunne finde det et sted :D
Muligheden for at tilføje en note til ens postTråde og posts2023.07.277
Que
Se debat Antal stemmer: 7
Når jeg svare tråde, får jeg nogle gange en ide til noget der skal ske, noget som det svar jeg laver lægger lidt op til i en senere post - og så glemmer jeg hvad det var.
Andre gange gør, tænker eller siger min karakter noget, som måske er relevant for den i fremtiden, eller noget de skal huske, og så bliver det lidt væk i tråden og man glemmer det igen. 
- Og tænker jeg ikke er ene om at have de "problemer".

Mit forslag er derfor, at der kommer muligheden for at man kan tilføje en note til ens post, som man selvfølgelig kun selv kan se. 
Det skal selvfølgelig også kun dukke op på posten, hvis man reelt set har lavet en note.
Som den lille kreative dengse jeg er, har jeg lavet forslag til hvordan det kunne sættes op 8) 
I posten: 

Når man skriver svaret: 

Som noget ekstra kunne alle noter til den enkelte karakter, måske dukke op i "note" fanen på karakterprofilen.

Redigeret: 27.07.2023 10:48
Oversigt over planter og dyrBaggrundsmateriale2023.01.287
Helli
Antal stemmer: 7 | Start debat
Oversigt der ligner race oversigten bare med planter og dyr

Redigeret: 28.01.2023 19:07
Sprog i Grundlæggende OplysningerKarakterer2023.01.207
Que
Antal stemmer: 7 | Start debat
Kom til at tænke at det kunne være rart hvis der var et felt (eller to?) til sprog i Grundlæggende Oplysninger på karakterer. Enten bare et felt til at skrive alle de sprog ens karakter kan, eller evt to felter, et til deres "modersmål" og så et til hvad de eller kan og hvor meget de kan det.
Kort note i toppe en en karakterKarakterer2022.12.167
Que
Se debat Antal stemmer: 7
Jeg kunne egentlig godt tænke mig, hvis det var muligt at skrive en kort note i toppen af ens karakter. Tænker ikke der skal kunne stå særlig meget, måske bare op til 100 ord. 

Jeg tænker at det kunne være smart hvis man lige vil gøre op mærksom på noget. "Karakteren er pt lås i plot i Rubinien." - "Hver opmærksom på at kontakt med denne karakter vil gøre din karakter syg i 2 dage." Eller hvad det nu kunne være. Hvis der er noget i profilen man vil gøre særligt opmærksom på, eller what not.
Resume af tråd (afsluttede tråde)Tråde og posts2022.12.017
Que
Antal stemmer: 7 | Start debat
Jeg synes det kunne være fedt hvis man havde muligheden for at skrive et kort resume til en tråd når den er afsluttet, som så står i toppen af tråden. På den måde kan man nemt blive opdateret på hvad tråden overordnet set handlede op, uden man behøver at læse det hele, hvis man ikke har lyst til det. (eller blive inspireret til at læse hele tråden :shrug: )

Jeg tænker at der kan være et maks antal ord/tegn så det ikke bliver for langt, og nok at det kan være begge deltagere der kan redigere det. Måske der nok skal være en eller anden form for "det her er ved at blive redigeret" låsning, så man ikke skriver samtidig og overskriver hinandens resume, dog. 
- Ellers kan hver deltager komme med deres resume. Måske?
At markere tråde færdige/afbrudtTråde og posts2021.06.187
Que
Antal stemmer: 7 | Start debat
Jeg kom til at tænke på, at jeg egentlig godt kunne tænke mig at det var muligt at markerer ens afsluttede tråde som enten færdige eller stoppet/afbrudt (andre "navne" er selvfølgelig også muligt hvis der er noget der passer bedre). 
Altså, så man kan se om trådene er.. sluttet gennem spil, eller fx stoppet fordi man har mistet interessen eller på grund af inaktivitet, eller hvad end grund der nu kunne have været. Det er i hvert fald noget jeg godt kunne kunne bruge til at søge/sortere i mine tråde :3

Det er ikke noget jeg tænker andre skal kunne se, det ville udelukkende være til en selv, og det ville være noget som man selvfølgelig selv skal sætte på. Præcis hvordan det lige kunne fungere ved jeg ikke helt, men hvis jeg kommer på noget, kan det være jeg smider en bette edit :3

Redigeret: 03.03.2023 16:26
Disable visning af ordtæller i postsIndstillinger2021.04.107
Que
Antal stemmer: 7 | Start debat
Titel i sig selv siger meget af pointen;
At man har muligheden for - i indstillinger - at vælge, når man skriver svar står der ikke hvor mange ord og tegn man skriver. 

Antal ord og tegn kan (måske) for nogle give en uro om, om man skriver nok, og måske gøre det sværere at få skrevet ens svar fordi man bekymre og tænker for meget over det tal der står - bevidst og/eller ubevist. For nogle kunne det måske være rart at man derfor kan vælge at optællingen ikke vise.

- Tanken er ikke at fjerne at den tæller, og alt statistik der er omkring det vil derfor stadig være brugbart. Tanken er blot at optællingen ligesom bliver "usynlig" når man svare. 
custom "hurtige links"Forside og sidebar2021.03.137
Hope
Antal stemmer: 7 | Start debat
Jeg kunne virkelig godt tænke mig at man selv kunne indstille sin "hurtige links" efter ens egne behov.

At man selv kan linke op til 8 URLs, til andre ting på siden, og så have dem i ens hurtige links?
Flere muligheder i LedsagerKarakterer2021.01.227
Helli
Antal stemmer: 7 | Start debat
Under ledsagere i profilen (taget fra Ques dagbogsforslag)

- Kollaps/fold ud af ledsagerne

- Omrokere sine ledsager profiler

- Kladder til dem

Redigeret: 22.01.2021 21:35
Graf: Word countStatistik2021.01.217
Alianne_
Antal stemmer: 7 | Start debat
Nanowrimo har den her vildt motiverende graf  for, hvor mange ord man skriver om dagen (den blå) og hvad ens skrivemål er(den grønne).

Jeg vil gerne foreslå at få sådan en graf på ens personlige statistik, MEN altså kun med de faktisk skrevne ord om dagen (det med mål giver ikke mening her synes jeg - det var bare lige det billede, jeg kunne finde af en sådan graf). 

Det rigtig gode ved den her graf er, at den altid går opad, så man kan ikke andet end at blive glad af at se sin wordcount gå op og op og op :D.

Hvert punkt i grafen er et total og ikke hver enkelt dags antal skrevne ord.

"Send kladde"-knapTråde og posts2020.10.307
Muri
Antal stemmer: 7 | Start debat
Jeg har haft rigtig meget brug af kladder på det sidste, og jeg er kommet frem til, at jeg egentlig rigtig godt kunne tænke mig en stor flashy (8D) knap under 'Kladder' hvor der står "Send Kladde".
Altså så man ikke er nødt til at klikke ind på hver eneste kladde for at sende hver post afsted, men bare kan klikke på "Send kladde" og så poster den svaret, uden at dirigere en væk fra sin kladde side, og så kan man bare klikke send igen på næste kladde.


Derudover har jeg altid undret mig...
Hvorfor står der:
"Brugt kladde
Nej
Nej" osv ned ad...
Der kommer jo aldrig nogensinde til at stå ja, for når man bruger kladden, så forsvinder den? xD

Tilføjelse (Que):
Måske slet knappen der er nu kan blive en send, og der så kommer et kryds ved siden af, til at slette - ligesom ved fjern tag, og tags? 8D * kan godt lide når ting er ens *

Tilføjelse (Krys): pop-up med beskeden ala "du er nu ved at poste, er du sikker?"
"Begrundelses felt" for lukning af trådTråde og posts2024.01.236
Tatti
Antal stemmer: 6 | Start debat
Vi kender det alle sammen, nogle gange sidder vi og har afventet svar i en tråd i mange måneder, eller den er kørt død - eller har alligevel nået sin afslutning, men trådpartner har endnu ikke fået skrevet  et svar, så tråden kan lukkes som den burde (i mangel på bedre ord)

Derfor tænker jeg at det kunne være smart med et lille felt der popper op når man trykker luk/lås tråd, hvor man frivilligt kan skrive en begrundelse for hvorfor tråden lukkes, som trådpartner så modtager. Så man slipper for at sende dem en privat besked etc. 😌
Mulighed for at tagge flere karaktererTråde og posts2023.11.246
Helli
Antal stemmer: 6 | Start debat
Ligesom titlen siger. Mulighed for at tagge flere karakterer på en gang når man opretter/svarer i en tråd
Forbedringer til rygterneAndet2023.11.246
Helli
Antal stemmer: 6 | Start debat
- Mulighed for at oprette rygte i toppen af siden, i stedet for at man skal scrolle ned
- Nedtælling af antal tegn man har tilbage når man opretter rygter
Tilføjs options til fortidstrådmarkingTråde og posts2023.07.046
Charmander
Antal stemmer: 6 | Start debat
Jeg tænkte det kunne være fedt, at når man opretter en tråd som er en fortidstråd, at man ville kunne markere den som værende fortidstråd, som man kan kategorisere den med en advarsel. 

Måske det bare et forfængeligheds ønske fra min side af, sådan at finde trådtitlen lidt dør ud grundet tilføjelse af "fortid" som tydelige markering i titel (eller i toppen af tråd). For så vil markeringen også følge med i tidslinje at det er en fortidstråd, som igen med advarsler. :)

Og sådan, at hvis man ikke vælger at tage stilling til den, så er den jo bare en normal "nutid" tråd. 
Brugeroprettet GrupperKarakterer2023.03.176
Sparks
Antal stemmer: 6 | Start debat
Jeg synes det kunne være mega fedt, hvis man lige som kan søge omkring adelsfamilierne, og man får en redigerbar side til familien. At man kunne få det samme til ens brugerstyret grupper. Det ser bare lidt lækre ud, end en at henvise til et opslag man hverisær har lavet. 

Og i stedet for stamtræet, så beholder man det man har nu, hvor man kan se hvilke medlemmer der er. Men også hvem man skal kontakte, i forhold til at blive medlem. 

En lille edit,

Jeg ved man kan lave fraktionsgrupper, og det er også super fedt. Så egentlig en blanding mellem fraktionsgrupperne og adelsfamilierne, til de større grupper. Mest af alt fordi, at adelsfamiliernes måde at blive stillet op på, bare er super fed og lækker kontra et brugerlavet opslag.

Redigeret: 17.03.2023 12:54
Link fra Område beskrivelse til Ingame Forum.Forslagskassen2023.02.206
Hope
Antal stemmer: 6 | Start debat
Jeg har flere gange været forbi et område på verdenskortet før jeg starter en tråd der, og jeg syntes det kunne være virkelig rart hvis man klikkede på navnet af området, det store navn over "Område status" at man så bliv ført over til "Ingame" forum delen.
Skjulning af felter der ikke er skrevet i fra karakterprofilKarakterer2022.05.096
Que
Antal stemmer: 6 | Start debat
Som det er nu, bliver alle "felter" i en karakterprofil vist undtagen Andet, der kun bliver vist hvis der står noget i det. Det vil sige man nok har lidt en tendens til at skrive noget i dem, fordi det virker underligt hvis de står tomme. Fx "Har ikke noget arbejde" - " Alle i familien er døde ".

Jeg synes det kunne være lækkert, hvis sådan som andet virker, også gjaldt ved resten af felterne, så de ting som måske ikke er relevante for en karakter og derfor står tomme, ikke behøver at blive vist på profilen. 

Det ville fx gøre at man ikke behøver at have et tomt evne felt stående, men behøver ikke at der står Familie, hvis karakteren ikke har noget familie. 
Samling af beskrivelser af stederBaggrundsmateriale2022.01.046
Que
Antal stemmer: 6 | Start debat
Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at informationen om steder blev samlet et sted. Lige nu står der lidt ved Verdenskortet, lidt i race beskrivelserne og lidt i forums beskrivelserne til de forskellige steder, (måske andre steder? *shrug*) så man kan hurtigt komme til at skulle kigge mange forskellige steder for at finde ud af hvordan de forskellige steder ser ud. 

Jeg tænker ikke tingene skal fjernes fra hvor de står nu, men at man måske kunne have tingene i beskrivelserne på Verdenskortet. 
Fx når man klikker ind på Amazonitskovene er der flere forskellige steder placeret på kortet. Hvis man vil læse noget om Alfelunden skal man ind i racebeskrivelsen for Alfer og læse, vil man læse noget om Den Røde Flod skal man ind og læse i forums beskrivelsen, og resten af stederne aner jeg ikke hvor man finder information om. 

Det kunne være super lækkert hvis beskrivelserne stod sammen med det andet information der står om Amazonitskovene, eller også at der i det mindste var en henvisning ( gerne med et link ) til der hvor man så kan læse om de forskellige steder, hvis det andet kommer til at fylde for meget. 
Mulighed for at trække relation op og ned i rækkefølge.Karakterer2021.12.066
Hope
Antal stemmer: 6 | Start debat
Jeg kunne godt tænke mig at man kunne trække i Relationerne i kontrol panelet. Sådan man kunne samle venner, kollegaer osv. Sådan de kommer lige efter hinanden. Eller på andre måder at kunne sætte orden i det.
Trådtypen "Skrivekonkurrence"Tråde og posts2021.08.126
Que
Antal stemmer: 6 | Start debat
Jeg synes det kunne være lidt lækkert hvis man kunne sætte tråde der er bidrag til skrivekonkurrencerne som typen "skrivekonkurrence". På den måde kan man nemt se hvilke tråde man har bidraget i en konkurrence med. 

Det ville vel også gøre det nemmere at finde skrivekonkurrence bidrag hvis man er i humør til at læse hvad der før har været af skrivekonkurrencer, uden man behøver at skal ind og finde selve skrivekonkurrence trådene *shrug*
Advarsler som søgemulighed i trådvisningTråde og posts2021.05.016
Que
Antal stemmer: 6 | Start debat
Når man er i "Mine tråde", så kunne jeg godt bruge, at man kan søge/sorterer/hvad-man-nu-kalder-det efter de forskellige advarsler, ligesom man kan med at den kun viser reaktions tråde, fx.

Så at man fx har muligheden for kun at vise ens tråde der har fået sat "Seksuelt indhold" på. 
Se resultat uden at stemmeTråde og posts2021.02.276
Grace
Antal stemmer: 6 | Start debat
En del andre forum har en mulighed for at se resultatet af en afstemningen uden at kaste en stemme.

Da folk er nysgerrige kunne dette være en god mulighed at have på siden.

Tilføjet:
Som udvidelse til forslaget kunne det være en mulighed der var til at slå til for den der laver afstemningen, så det ikke nødvendigvis var en mulighed ved konkurrencer.

Redigeret: 27.02.2021 19:21
"Månedens Funktionalitet"Andet2023.03.025
Que
Antal stemmer: 5 | Start debat
Vi har så mange fede funktionaliteter på siden - forslagskassen, karakter relationer, karakter tidslinje, erhversliste, karakter plot søgninger, rygter, karakter dagbøger - sikkert andre som jeg har glemt! 
Men de bliver ofte glemt, eller man ved ikke de findes. Hvilket er en skam.

Måske man kunne lave noget med, at der hver måned ( eller uge hvis vi hurtigere skal igennem listen?) bliver "fremvist" en af sidens funktioner, fx på sidebaren eller forsiden. Der ville så måske være en beskrivelse af hvad funktionen går ud på, hvor man finder den og what not. Når alle funktionaliteterne er blevet beskrevet, kan det starter forfra, evt.
- Essentielt alt det der ville stå om funktionaliteten i forummet om funktionaliteter? <.< ... >.> ... <.<

 (Det her kunne også være en god måde at få fyldt den liste ud, hver måned kommer der en ny ting ind, indtil alle funktionaliteterne er beskrevet (8 )

Redigeret: 02.03.2023 20:14
StatusbeskedBrugere2022.02.125
Que
Antal stemmer: 5 | Start debat
Jeg har set flere bruge Fraværsbesked til at give noget mere ala en status om hvordan en situation er. At man ikke er væk, men at man ikke lige er så aktiv for tiden, og at svar kommer langsomt. Jeg har selv gjort det, endda.

Kunne det være en ide at gøre det muligt at også sætte en statusbesked? Så man ikke behøver at sætte sig som fraværende, hvis man egentlig stadig er der.

Jeg tænker at man måske kunne ændre "tabben" i brugerkonto, der hedder Fravær, til "Status", "Situation" eller noget lignende, og man så enten kan skrive en fraværsbesked eller sætte status. 

Det kunne fx se sådan ud, måske:
Personlige målAndet2022.01.075
Grace
Antal stemmer: 5 | Start debat
Inspireret af Goodreads:
Som en måde at motivere/udfordre sig selv, kunne det være fedt med en mulighed for at sætte personlige mål.

Fx
x post denne måned
x post dette år

Top 5 kan være urealistisk for mange, så tænkte noget mere personligt måske kunne være mere inspirerende - og meget mere opnåeligt!


Det kunne eventuelt vises i sidebaren.
Hall of Fame for arkiverede karaktererKarakterer2021.03.285
Helli
Antal stemmer: 5 | Start debat
Jeg er en der rigtig godt kan lide at rydde ud i min karakterliste engang imellem, og arkivere dem, når jeg ikke bruger dem mere (og ønsker at bruge dem mere), men engang imellem, så bliver jeg lidt ked af at de bare bliver helt fjernet fra min liste.

Derfor vil en Hall of Fame (eller noget mere dansk) på ens profil kunne være ret nice.
Jeg tænker det bare er en separat fane på ens profil, hvor man kan klikke ind og se de karakterer brugeren har valgt at sætte i denne her Hall of Fame. Det gør at folk stadig kan se ens gamle karakterer og deres tråde (uden at have et direkte link), men uden at det fylder karakterlisten op, som bl.a. inaktive karakterer gør.
Jeg tænker selve oversigten bare kan ligne vores regulære karakteroversigt i det store hele.
Se alle posts i en trådTråde og posts2021.03.095
Helli
Antal stemmer: 5 | Start debat
Kender vi det ikke alle sammen? Man kan huske at noget er blevet nævnt i en tråd, men man kan ikke huske hvor, og tråden har latterlig mange sider og man prøver desperat at søge sig frem til det.

Jeg ville elske muligheden for at man inde på trådene kunne trykke på en knap der hed noget alá "Vis alle poste", hvor alle postene bliver loadet ind på samme side, så man kan få lov til at se dem på en gang. Det ville f.eks. gøre det nemmere at søge i, når man leder efter en specifik scene man ikke liiige kan huske, eller for dem der bare gerne vil læse en hel tråd uden forstyrrelser (som at skifte side).

Redigeret: 09.03.2021 11:16
Opdeling af linksene i "Roller" i menuenAndet2023.05.164
Que
Antal stemmer: 4 | Start debat
Nu er der kommet en del nyt til på siden, og jeg er ikke i tvivl om det nogle gange kan være svært at finde ud af hvor tingene skal placeres henne. 
Roller i menuen er begyndt at have en del elementer i sig, og nogle af dem synes jeg måske ikke helt passer ind i hvad jeg tænker "roller" er. 

Jeg tænkte derfor på, at det kunne være lækkert hvis der evt kom et nyt punkt i menuen til de ting. Jeg snakker her plotsøgninger og erhvervslisten. Jeg tænker den måske kunne hedde "Funktionaliteter" eller bare "Ekstra" (andre bud er mere end velkomne xD), og måske det så også kunne give mening at flytte forslagskassen der ind? 
Brevudveksling trådvalgTråde og posts2023.03.274
Sparks
Antal stemmer: 4 | Start debat
Jeg synes det kunne være mega fedt, at lige som man kan vælge, om det er et one-shot, almindelig tråd m.m. 
Så ville man også kunne vælge, hvis det er en drømmetråd, eller brevudvekslings tråd!
Mulighed for at indstille en standard skrifttypeIndstillinger2023.03.034
Hope
Se debat Antal stemmer: 4
Visse teksttyper, er designed til at være behjælpelige i forbindelse med ordblinde, forskellige typer af "Attentionspan" problemer, osv. Så jeg syntes det kunne være fedt at man kunne skifte ens egen standard skrifttype for at gøre det nemmere at læse med dem der har disse behov.

Sender gerne en liste med teksttyper og hvilken befolknings gruppe de typisk hjælper, hvis det kan være til rådighed.

Men fx:
Comic sans, og Verdana er rigtig gode til ordblinde.
Aria, Comic Sans og Serif er rigtig gode til ADHD og ADD.
Helvetica, Verdana og Comic sans er gode til autister.
m.m.
Flere sorteringsmuligheder i PlotsøgningAndet2023.02.064
Helli
Antal stemmer: 4 | Start debat
Ligesom der er i karakterlisten så ville det være super hvis man kunne filtrere på f.eks. tilholdssted og om karakterne er trådsøgende eller ej!
Mulighed for at sortere karakterliste efter godkendelsesdatoKarakterer2022.12.114
Que
Antal stemmer: 4 | Start debat
Titel siger det hele! Det kunne være lækkert hvis man kunne sortere karakterlisten efter godkendelsesdato eller oprettelsesdato! 
IC-chatten i menuen på mobilForslagskassen2022.04.274
Que
Antal stemmer: 4 | Start debat
De fleste er ved at have gennemskuet at man finder IC-chatten i bunden af den almindelige chat når man er på mobilen, men er der en speciel grund til den lige er dér? 

For nemmere at finde den og komme til den, kunne den måske få sin egen plads i menu dropdownen? 
Textguide til trådsvarTråde og posts2023.11.202
Loyalpeanutbuter
Se debat Antal stemmer: 2
Som ny til både Krystallandet og bbcodes er der nogle konventioner der tager tid at lære. Jeg kunne godt ønske at der var en guide til bbcodes over eller under svarboksen når jeg skal skrive et svar, måske endda togleable... Hvis det skulle implementeres ville jeg nok mest være fortaler for under, da det på den måde nok er mindre irriterende, for jer Krystalland pros at se på...

- Kongen af smør
En "spoilerknap"Tråde og posts2023.09.022
Citrus
Se debat Antal stemmer: 2
Jeg savner en spoilerknap man kan bruge i profiler.

Spoilerknapper/koder muliggør at man kan "folde" eller skjule sektioner af en profil, der så dukker op, når man trykker på knappen.

De kan bruges til at gøre baggrundshistorier mere overskuelige eller pænere at se på. Fx ved at man i toppen skriver en tidslinje under baggrund og putter den uddybede historie ind under "Spoiler", så det ikke fylder lige så meget og kun bliver foldet ud, hvis læseren ønsker mere info.
Direkte link til karakter på familietræKarakterer2024.01.271
Tatti
Antal stemmer: 1 | Start debat
Jeg synes det kunne være meget fint at man i familietræet, kan klikke ind på de karakter profiler, som er i spil. På den måde kan man mere glidende klikke rundt og se på de forskellige familiemedlemmer, istedet for at søge efter dem under karakterer :)
Statistik over forslagskassenStatistik2023.11.201
Que
Antal stemmer: 1 | Start debat
Navnet siger det meste. 

Jeg tænker blandt andet der kunne være noget med hvem der har lavet forslag og hvor mange. Og måske noget med hvor mange forslag fra dem der er blevet implementeret. Det kunne også være noget over hvilke "kategorier" der får flest forslag. Eller noget med hvor mange forslag der ikke har haft "nok" stemmer, men stadig er blevet implementeret. 

Der er sikkert flere ting at kunne smide i, det her var bare mine tanker på stående fod :D
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3