Det Nordlige Krystalland
Nordlandet
Subfora ▼

I Nordlandet finder man små landsbyer, skove, stier og vandløb. Her er køligt og om vinteren dækker et tykt lag sne området.

Dragorn: Dværgenes rige
Subfora ▼

Dybt under den snedækkede bjergkæde, findes dværgenes underjordiske rige. Rejsende kan få adgang hertil og besøge de imponerende smedjer.

Det Centrale Krystalland
Juvelen: Dianthos' Havn
Ingen Subfora

Der er altid liv på havnen: skibe, der sejler, og sømænd der kommer i land. Havnen ligger på Krystallandets vestlige kyst, tæt på Dianthos.

Safirien
Subfora ▼

Syd for Dianthos ligger Safirien, hvor man i årtusinder har drevet minedrift - især på safirer, men også ædelmetaller. Sydvejen fører gennem området.

Turmelinien
Subfora ▼

Turmelinien ligger nord for Dianthos. Området har længe været uroligt, men er også en vigtig handelsrute, som nordvejen går igennem.

Det Vestlige Krystalland
Tusmørkedalen
Subfora ▼

Tusmørkedalen er omgivet af en mindre bjergkæde, som indhyller dalen i konstant skygge. Her finder man en landets mest kendte kroer.

Elverly
Subfora ▼

Nord for Tusmørkedalen ligger et skovelvernes land, med gamle, hemmelighedsfulde lindetræer, små vandløb og dybe dale.

Amazonitskovene
Subfora ▼

Dette store skovområde, der ligger mod sydvest, er det ældste i landet, og mange skabninger har deres hjem her blandt de gamle træer.

Sumplandet
Subfora ▼

I den vestlige udkant af skoven ligger den store sump, som strækker sig helt ud til havet. Området er ofte dækket af dyb tåge.

Det Østlige Krystalland
Azurien: Flodlandet
Subfora ▼

Brusende floder løber ned fra de omgivende bjerge i dette rige for at mødes i Krystallandets største sø hvor man ved søbredden finder en landsby.

Kzar Mora: Dæmonriget
Subfora ▼

Omkranset af mørke, høje bjerge ligger det gamle, sagnomspundne dæmonrige, Kzar Mora, som i 2016 blev genforenet med landet.

Det Sydlige Krystalland
Medanien
Subfora ▼

Medanien er et frodigt land dækket af marker og enge. Det er et fredeligt område med mildt klima, der mest er beboet af bønder.

Rubinien
Subfora ▼

Sydøst for Medaniens frodige marker strækker et stort ørkenområde sig. Ved den sydlige kyst ligger der en stor handelsby.

Hav og Øer
Obsidianøerne
Subfora ▼

Disse vulkanske øer er for ganske nyligt skudt op af havet. Skjult bag de takkede klipper ligger Mørkets nye tilholdssted.

Krystalhavet
Subfora ▼

Havet er besejlet af handelsmænd og pirater. Der findes adskillige mindre øer, og sejler man langt nok ud, kan man støde på havfolkets rige.

Topalis
Subfora ▼

Topalis er Krystallandets sydligste ø, som er kendt for sit varme, tropiske klima. I dens midte er en stor vulkan, som for nylig var i udbrud.

Aquarin
Subfora ▼

Langt fra Krystallandets kyster og dybt under havets overflade, ligger det sagnomspundne rige Aquarin, der er hjemsted for havfolket.

Over Afstand
Brevudveksling
Ingen Subfora

Brevtråde mellem karakterer hører til i dette forum. Disse kan også inkludere karakterreaktioner på brevindholdet.

Drømme og Mentalisme
Ingen Subfora

Tråde omhandlende karakterer der møder hinanden i drømme, eller som kommunikerer gennem en eller anden form for magi hører til her.

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3