Log ind Opret bruger


Antal posts: 504
Oprettet: 01.09.2006
Status: Aktiv
Skaber: Venus

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Hovedgaden
Mest aktive emne: I sandet langs vandkanten
Fulde navn: Venus Takita Malino
Kaldet: Vennu af nogle få, men Venus for det meste; det ligger bare bedre på tungen.
Alder: 26 år
Fødselsdag: 21. juni 1987
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: et er sjældent Venus bruger tid i templer. Hun tror på guderne generelt, eller rettere hun mener de eksisterer. Men da de aldrig har gjort noget særligt for hende, kan hun sagtens sætte sig ind i hvorfor ikke-troende… ja, ikke tror. Hvis hun endelig
Erhverv: Hun hjælper til hos en skrædder, Cornelius, der ligger på Hovedgaden.
Race: Menneske
Højde: 167 cm
Vægt: 57 kg
Hudfarve: Venus hud har en let sydlandsk kulør, selvom hendes forældre oprindeligt kom fra Vedsted. Hun har lidt Topalis-blod i årerne.
Hårfarve: Flammerødt, eller rødt med et let orange skær.
Hårstil: Hun har en sideskilning i højre side og halvlangt pandehår, der er strøget mod venstre. Håret går hende til lænden og er enten løst eller flettet.
Øjenfarve: Forårsgrønne.
Kropsbygning: Hun er temmelig spinkel, både fordi hun ikke altid har råd til mad, men også fordi hendes evne til at flyve uden vinger har gjort hende lettere.
Hverdagstøj: Hun bære altid kjole og som regel i grønne farver, men hun har kun et par stykker at skifte mellem. Den hun plejer at have på er grøn med lange trompetærmer og afdækkede skuldre. Den går hende til lidt over knæene. Desuden har hun et korsetlignende bælte om maven og tynde bånd bundet om ærmerne. Hun har også et par lysebrune lederstøvler, der går hende til knæene.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har kun to ar, men de er også temmelig voldsomme. Det er to klomærker, der går på skrå henover maven. Somme tider kan hun stadig mærker lidt smerte, men det er aldrig slemt.
Særlige kendetegn: Rødt hår er ikke noget sjældent syn i krystallandet, men ud over det og hendes bue med tilhørende pilekogger (dem medbringer hun ikke engang altid), så er hendes eneste kendetegn, at hun næsten altid smiler bare en smule.
Magisk evne (1): Temperaturkontrol: Hun kan hæve og sænke temperaturer med tankens kraft. Hun kan hverken skaber ild eller is ud af ingen ting, men hun kan sætte ild til ting og fryse dem til ned. Jo kraftigere temperaturændringerne er, jo mere energi kræver de. Ved -100 og +1000 får hun problemer og kan kun holde temperaturerne i meget kort tid. Hendes evner gør hende også stort immun over for almindelig kulde og varme. Hun fryser ikke eller brænder sig, men hun kan godt mærke varmen fra en flamme.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7
Magisk evne (2): Hun kan flyve uden brug af vinger ved at sænke sin egen kropsvægt. I virkeligheden kan hun også sænke vægten af andre ting, men kun så længe hun har fysisk kontakt, og kun til en vids grænse. Men denne del af evnen har hun næste ikke styr på.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5
Talenter: Hun har et mildt temperament, stor tålmodighed og er altid villig til at give folk en chance til. Hun er en temmelig dygtig bueskytte for hendes alder, og hun har kunnet spille violin, siden hun var 11. Hendes sangstemme er heller ikke, temmelig lys og behagelig, men ikke noget at prale af. Hun har og en vids evne for at læse mennesker.
Svagheder: Hendes naive villighed til at stole på folk, selv når andre ikke vil, har ikke bragt hende i uføre ofte, men det er sket. Og selvom hendes temperament sjældent viser sig, skal man holde sig fra hende, når det gør. Hun mister næsten fuldstændigt kontrollen over sine evner, både fordi hun ikke er vant til at styre dem, når hun er vred, og fordi de får et skud adrenalin, der giver dem et ordentligt knald. Hendes fysiske styrke er også meget lav.
Interesser: Hun holder meget af at flyve, sin violin, at nynne lidt, når hun ikke bliver opdaget, og sin naturen generelt.
Drømme/ønsker: Hvad hun ville foretrække er fred i kl, i høj grad fordi hun har venner på både mørkets og lysets side. Det næste på listen er råd til noget nyt tøj x)
Elsker: Hun elsker at tager ud og på flyveture, tænke og filosofere. Det er en frihed, hun nok ikke kunne leve uden. Hun holder også meget af de mennesker, hun kalder sine venner.
Hader: Hun bryder sig ikke om at være lukket inde på nogen måde. Om hun føler sig fanget mentalt eller fysisk er ligegyldigt; hun kan ikke li’ det. Skuffelser og uretfærdighed har hun også svært ved at tilgive.
Helindtryk af personlighed: Venus’ smil og gode humør har en tendens til at smitte af på folk. Hun er livlig, nysgerrig og temmelig naiv for sin alder. Men hun har stort set aldrig været ude for, at hendes attitude ikke gav pote, måske fordi hun ikke ligefrem er til fare for nogen. Hun foretrækker at skjule, hvis hun er i dårligt humør, og hvis hun kan komme af sted med det. Hun har også en veludviklet sans for retfærdighed, der ikke altid passer ind med, hvad alle andre synes.
Barndom: Venus blev født i en lille landsby oppe mod nord, men da hun var nået over sin første sommer besluttede hendes familie, der bestod af hende selv, en søster og deres mor og far, at rejse til Topalis og bosætte sig der. Hendes far var forretningsmand og mente, det ville være godt bosætte sig ved Topalis Havn. Der var bare det problem, at Topalis havn mere end en gang var blevet angrebet af pirater og havnens forsvarsværker havde lige så lidt kunnet holde til det før, som de kunne denne gang. Det var midt om natten, da familien blev vækket af larm og lugten af røg. Venus og hendes søster blev lige netop sendt ud ad bagdøren, mens deres forældre forsøgte at redde, hvad de kunne.
De løb og løb, som de havde fået besked på og hele tiden forsøgte Venus’ søster at holde øje med Venus, men de blev væk fra hinanden. Og selvom de to forsøgte, fandt de ikke hinanden igen. Mens Venus blev samlet op af en lille gruppe gadetyve, der tog sig godt af hende, blev hendes søster taget med tilbage til fastlandet af en gruppe nonner, der havde hørt om angrebet og var kommet for at hjælpe de overlevende.
Et par år senere sneg gruppen sig på en båd til fastlandet og hovedstaden i håb om et bedre liv der.

Fortid frem til nu: Siden har hun boet i hovedstaden enten på gaden eller i lejede værelser hos folk, hun har mødt på sin vej. Selvom hun startede tilværelsen som tyv, handlede hendes liv ikke om penge, men om overlevelse. Hun stjal for at have nok og forsøgte ellers at få et rigtigt job. Hendes lille bande, der i virkeligheden tilhørte en dreng omkring 8 år ældre end hende selv, bestod af børn, der havde samlet sig for at have et eller andet holdepunkt, snarere end at den var startet af nogen, der ville have penge uden at arbejde for dem.
At skyde med bue og pil er dog noget, hun selv har trænet sig op til. Med hendes evner til at flyve blev hun gruppens budbringer, og for at tingene skulle gå hurtigere, fik Matis den idé at skaffe en temmelig primitiv bue en pind og noget snor til hende. Pilene blev brugt som advarselssignaler og til beskeder. Det var også Matis, der lærte hende at spille violin. Først lånte hun bare hans fra tid til anden, men efter at være sent på flere ærinder af en snedker, der lavede den slags instrumenter, gav han hende en violin som belønning. Grunden til hun i første omgang blev stikirendpige, var fordi hun havde lidt svært ved ikke at stå uden for hans forretning og se drømmende på de instrumenter, han lavede.
Efterhånden som bandemedlemmerne blev ældre gik de også hver til sit og fik ordentlige jobs. Men som enhver anden familie holdt de stadig kontakten. Da Venus var 20 skete der for eksempel noget, der fik dem alle til at stimle sammen omkring henrettelsespladsen. Matis havde været væk i flere uger og de havde kun for et par dage siden fundet ud af, at han skulle henrettes for at have stjålet fra de forkerte mennesker. Han havde været nødt til at gå tilbage til tyveriet; det havde det alle sammen fra tid til anden, men nu var han kommet i fedtefadet for det, og der var intet, de kunne gøre. Siden den dag har Venus ikke kunnet røre sin violin. Han havde trods alt været som en storebror for dem alle sammen.
Ind til nu har hun haft flere jobs, bl. a. stikirendpige og kropige, og hun har længe haft en plads som model hos en skrædder. Nu har hun også fået en plads i helbredelseshuset, når de har brug for hende. Hun har mødte mange mennesker - nogle mere besynderlige end andre - og har venner de fleste steder. Hun har også fundet sin søster, der arbejde som heler i helbredelseshuset.
Men det sidste, der er sket for hende, er nok det mest voldsomme. Hun kom i vejen for Samson, og det har eskaleret i alle retninger. Det er en lang historie, der har fået hende til at tage sin violin ned fra hylden og spille igen; en af de få ting, der minder hende om før, hun fik rodet sig selv ud i det her vanvid.
Værste minde: Selvom hun ikke husker meget fra den nat, hun mistede sine forældre, dukker det som det eneste stadig op i hendes mareridt. Men af dem, hun husker, var det værste, da hun så Matis blive henrettet.
Bedste minde: Da hun var omkring 17, stødte hun igen ind i sin søster, som hun troede, hun havde mistet.
Barndomshjem: Født i Vedsted, boet i Topalis havn til hun var 5 og til hun var 16, boede hun i Hovedstadens gader.
Familie: Begge hendes forældre er døde, men hendes søster, Saturi, som er 7 år ældre end hende, lever stadig.
Nuværende levested: Hun lejer et værelse hos en skrædder for en vennepris. Hun arbejder for ham en gang imellem, og til gengæld har et sted at bo og lidt løn.
Fysisk styrke: 3
Våbenfærdigheder: 6
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 4
Taktik: 5
Intelligens: 4
Kreativitet: 8
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 7