Krystallandets adminstab

Krystal skabte rollespilssiden i 2005. Ud over sidens baggrundmateriale, har hun også programmeret det unikke forumsystem, som hjemmesiden bruger. Til daglig svarer hun på spørgsmål, godkender profiler, vedligeholder siden og deltager også i rollespillet på lige fod med andre brugere.

Krystal

Administrator
Helli har været moderator siden 2016 og medlem siden 2005. Hun hjælper til med sidens daglige vedligeholdelse, svarer på spørgsmål og godkender profiler. Hun har været med til at skrive og vedligeholde meget af sidens baggrundsmateeriale. Til daglig deltager hun også i rollespillet på lige fod med andre brugere.

Helli

Moderator

Læremestre

Læremestre er en gruppe af frivillige på KL, som gerne vil hjælpe nye eller tilbagevendte brugere i gang på siden. Hvis du synes, at det hele er en smule uoverskueligt, eller er du usikker på, hvordan du bedst kommer i gang med spillet, står vores læremestre klar til at tage hånd om dig.

Læremestrene kan hjælpe med at komme ind i fællesskabet på siden, svare på spørgsmål og komme med råd til karakterprofiler, hjælpe med at finde ting på siden og forklare om sidens funktionaliteter.

Har du brug for hjælp fra en af vores læremestre, er du altid velkommen til at kontakte dem eller bruge "hjælpekanalen" på vores Discord.
Bemærk, at en læremester er ikke en ekstra profilgodkender eller en fast trådpartner - men en frivillig, der vil gøre sit bedste for, at du får den hjælp, der skal til, for at du kommer i gang med spillet.

Nuværende læremestre:


Vil du være læremester?

Hvad skal en læremester?
Hvad er vores krav for at blive læremester på Krystallandet?

Du ansøger om at blive læremester gennem menupunktet "Kontakt Adminstaben"

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3