NyxxNyxx
The Creep

Status: Inaktiv
Rang: Diamantmedlem
Online: 09.07.2020 13:09
Tilmeldt: 22.04.2017
Posts (I alt): 1555
Posts (ingame): 1391
Antal tags: 50

Karakterer der søger tråde
Alida ♢ Neutral God ♢ Engel
Alida er en engel, tidligere elver, der er endt hos Valtor som hans "drikkedunk". Dog har hun efter 30 år efterhånden begyndt at finde sig i det og gør det frivilligt.

Søger: Venner, fjender, alt mellem himmel og jord
Gahenna ♢ Neutral Ond ♢ Halvdyr
Gahenna er mor til en helvedes masse øgleunger, heriblandt Lui og Luna. Hun er ikke en kvinde man skal trodse, for er man først på hendes dårlige side er der en vej udenom... Døden...

Søger: Hendes unger, romance, venner, fjender, alt mellem himmel og jord
Sonya ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Sonya er dæmon, som har mulighed for at forvandle sig til en lille pige og har tendens til at misbruge det, til at lokke ofte i fælden. Hun er fornyelig begyndt at arbejde for Ra og gør mere eller mindre alt for at pisse ham af på en eller anden måde.

Søger: Romancer, friends & foes, er åben for ideer
Aktive karakterer
Adrien ♢ Kaotisk Neutral ♢ Dæmon
Adrien er født i Kzar Mora, ind i en familie der handelsmænd. Utal gange forsøgt myrdet af hans moder. Han mistede sin elskede og har siden da levet i cølibat, hvilket han holder fast i (endnu). Han bor i Azurien og lever for det meste af at sælge skin og heste.

Søger: Godt og ondt... En mand der kan få ham til at bryde cølibat.
Alexander Black ♢ Kaotisk Neutral ♢ Varulv
Alexander er nok en certified good boy, dog har den arme mand en del med i bagagen, der gør han er lettere paranoid og har en tendens til at isolere sig selv. Hans tidligere flok blev slagtet og han var en af de eneste overlevende. Han bor nu i Medanien sammen med Miranda's ulveflok.

Søger: Tidligere flok medlemmer. Lovestory. Friends & Foes
Amira ♢ Retmæssig Neutral ♢ Vampyr
Amira er i virkeligheden adelig, men overvejer at få det af hendes navn, da hun alligevel er den eneste der endnu er levende. Hun bor på en kæmpe herregård, der fungerer som et tilflugtsted for en mindre flok vampyrer. Hun virker som en hård dame, men er blot misforstået.

Søger: Vampyrer til coven. En der vil David til livs (hendes yndling). Skaber
Anthony ♢ Kaotisk Ond ♢ Varulv
Anthony er direkte modbydelig... Han arbejder for Zoltan som hans højre hånd, på trods af det er en vampyr. Han laver revage hvor end han befinder sig og man kan være sikker på der ligger lig her og der, når han har været tilstede.

Søger: En der finder hans bløde side? Friends & foes
Atreyu ♢ Sand Neutral ♢ Vampyr
Atreyu startede som menneske, men endte som vampyr. Han blev gift ind i det adelige og da konen døde, efterlod hun ham ALT.. Han har intet med de adelige at gøre mere og nyder livet som pirat, ganske vidst ikke en typisk pirat!

Søger: Lidt kærlighed, besætning, skaber (ældre end 2470)
Aviaia ♢ Sand Neutral ♢ Dæmon
Aviaia er måske stille og rolig, men hendes appetit når det kommer til sex er vanvittig, hvilket er en af grundene til hun har valgt livet som skøge. Udover liver som skøge, samler hun sladder til pirater, som kan smide et jade stykke og så får de alt gossip.

Søger: Kunder, Folk der skal have info om ting. Folk i faget?
Baghera ♢ Kaotisk Ond ♢ Dæmon
Baghera er blot et dæknavn, hans virkelige navn er Zepar Gravésiom. Han er far til Jaris og Milo. Efter Jaris myrdede Zepar og Beleth, fik han ny krop og nyt navn og jagter Jaris. Set bort fra jagten af sin søn, så arbejder han som lejemorder og lejesoldat.

Søger: "Romancer", Friends & Foes, Kontrakter
Corvus ♢ Neutral God ♢ Nordfolk
Corvus har været involveret med Lysets Hær siden han var dreng og har arbejdet sig igennem hierarkiet og blevet supervisor for Victoria, spionmester for Lyset. Han er blot en mand der elsker livet som det er og tager hver dag som det kommer.

Søger: Nogle han kan beskytte, friends & foes.
Damien ♢ Kaotisk Ond ♢ Dæmon
Damien er en ret mystisk dæmon af udseende, da han ligner en ulv, men med kæmpe tilbage vendte horn. Han er spion/Kriger for mørket..

Søger: Ofre, kærlighed? friends & foes
Eretreya ♢ Kaotisk Ond ♢ Engel
Eretreya er en engel der bestemt ikke er som alle andre. Hun er spion for Mørkets Hær. Hun har voldsomme sadistiske tendenser og er ligeglad med hvad andre folk syntes om hende, med mindre der er tale om Damien, Oswald og Jonathan.

Søger: Friends & Foes, druk, mord
Esteban ♢ Kaotisk Neutral ♢ Halvdyr
Esteban er en ung halvulv, der ikke har synlige tegn af sin "mutation". Han ligner et almindeligt menneske, dog har han sanser som ulven. Han var vandt til at leve frit i skoven og vildmarken, men blev indfanget af Makayla og bor nu sammen med hende.

Søger: Det vilde liv tilbage, Friends & foes
Evander ♢ Kaotisk Neutral ♢ Varulv
Evander er produkt af Kahn og Sophia. Han voksede op uden at kende til sin fader. Han er lidt genert men når man først vækker liv i hans interesse, så er han ikke så genert. Han arbejder i Medanien på kroen.

Søger: Måske en flok? Friends & foes
Heather ♢ Neutral Ond ♢ Menneske
Heather er en ung kvinde, der har været pirat lige siden hun kunne gå. Hun har fulgt i sin faders fodspor og sejler nu med Kaptajn Drake.

Søger: Friends & Foes, problemer, druk
Kahn ♢ Neutral Ond ♢ Blandingsrace
Kahn en sørgelig undskyldning af en far, da han ikke kender til Evander. Slangemanden lever af at sælge ud af de mange gifte han selv kreerer, ved hjælp af de mange planter han samler, samt nogle af de dyr han har indfanget og holder i bure.

Søger: "Romance", friends & foes, kunder
Leikaren ♢ Sand Neutral ♢ Blandingsrace
Leikaren er en halvelver fyr, der arbejder som skøge. Han kan heale sig selv og andre, men det koster dog lidt energi for ham. Han har en halskæde der nærmest er hans drug og han er ikke fuldendt uden den, hans egen hoved.

Søger: Kunder, venskaber, druk, problemer
Lindarynil ♢ Sand Neutral ♢ Blandingsrace
Lindarynil var en yderst rar kvinde, indtil hun blev overfaldet og forsøgt myrdet. Hun har mistet sit barn og lever i evig skyld over hvad der skete med datteren. Hun studerer drager, når hun kommer tæt nok på.

Søger: Kærlighed? Friends & foes, folk der ved hvad der skete med datteren
Manuel ♢ Kaotisk Neutral ♢ Varulv
Manuel er alpha for en mindre flok varulve som hører til i Vesterdalene. De hjælper Miranda's flok når der er brug for det. Han kan ikke give helt slip på hans eks og beta Aliana og de har fornyelig fået et barn.

Søger: Flok medlemmer, friends & foes, byture
Marishka ♢ Kaotisk Ond ♢ Menneske
Marishka har et voldsomt had inden i. Hendes hader solgte hende som slave, hvor hun blev udsat for en del ting. Hun myrdede manden der ejede hende og er nu på konstant flugt fra de vagter. Hun arbejder som dusørjæger og lejemorder.

Søger: Romancer, folk der kender hendes fortid, friends & foes
Matthew ♢ Sand Neutral ♢ Dæmon
Matthew er en dæmon der har lagt sine voldelige fortid bag sig efter han mistede sin kone. Han er far til 2 men har ikke kontakt til nogle af hans børn. Han bruger mest tid sammen med sin hest, da han altid er på farten. Han tjener sine penge på de skind han får fingre i på sine ture.

Søger: Folk der kender hans datter, druk, friends & foes
Maximillian Laurentius ♢ Neutral God ♢ Menneske
Maximilian kommer fra Rubinien, hvor hans familie endnu befinder sig. Han selv er oftest til at finde i Fristhavn eller stranden der ligger ud ved Aquarin. Han arbejder som bodyguard for prins William af Aquarin.

Søger: Venskaber, problemer, alt mellem himmel og jord
Orphelia ♢ Kaotisk Neutral ♢ Skovelver
Orphelia er en skovelver der elsker at drikke et hul i hovedet! Hun er pirat og nyder tiden hun er på skibet. Hun er kæmpe andreanelin junkie og elsker når der sker ting omkring hende.

Søger: Kærlighed? druk, friends & foes.
Saharah ♢ Kaotisk Neutral ♢ Vampyr
Saharah er en vampyr kvinde der blev gift ind i en adelig familie. Hun prøver ikke just at opretholde hendes status, men har bestemt intet imod de ting som manden efterlod. Det siges hun har myrdet 5 af hendes eksmænd, men ingen ved noget. Hun er begyndt at sælge falsk blod som business.

Søger: Kærlighed, friends & foes, bloddoner
Yennifer ♢ Sand Neutral ♢ Engel
Yennifer er en skovelver, som genopstod som engel, der før var slave på Kzar Dûn, men Ra "redede" hende og tog hende til sig. Hun arbejder for ham som hushjælp og hvad end han måtte sætte hende til.

Søger: Friends & foes, Er åben for ideer
Inaktive karakterer
Kida ♢ Sand Neutral ♢ Nordfolk
Kida er en dame der kommer fra en lille stamme i Nordlandet, hvor hun af og til besøger hendes døende moder. Hun er tidligere slave for en rigmand. Kida bruger det meste af tiden på at ride rundt i landet for at jage.

Søger: Kærlighed, friends & foes.

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat