Alianne_

The Word Mind

Rang: Diamantmedlem
Online: 21.05.2024 15:20
Tilmeldt: 04.12.2018
Antal Tags: 1

Status: Aktiv

3556
posts
10
karakterer

Status: Aktiv

Rang: Diamantmedlem

Online: 21.05.2024 15:20

Tilmeldt: 04.12.2018

Antal Tags: 1


Aktive karakterer
Adena Selene Isadora Arys ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Ung, smuk adelspige med kreative evner og kunstmagi. Nyligt gift med prins Aldamar af Arys.

Søger: Intet angivet
Cyreesai Va'Chakessa ♢ Sand Neutral ♢ Havfolk
Fierce as fuck havkvinde med evnen til at omdanne livskraft til chakra og gøre vand rigtig nedern at være i for fjender. Distriktsleder i Aquarin og ikke stor fan af solrige strande.

Søger: Intet angivet
Ecaeriss Laeymiel ♢ Neutral Ond ♢ Skovelver
En udstødt elverhelbrederske, der bruger organisk materiale for at hjælpe de sårede. Ødelagt af forvisningen lever hun ensomt i Medanien nu uden den medlidenhed og omsorg, man ellers vil forbinde med en healer.

Søger: Intet angivet
Lynn Valeriev ♢ Retmæssig Neutral ♢ Halvdyr
En lille halvgoble med et stort hjerte, en beskidt mund, farligt hår og en ladt armbrøst. Nyligt udnævnt admiral for Lysets Flåde

Søger: Intet angivet
Rhaya Fay'Sarr ♢ Kaotisk God ♢ Ørkenelver
Leder af tyvebanden Proteaus' rubinske afdeling. Går op i at befri slaver, stjæle fra de rige og give til de sultne. Et hjerte af guld og en stav, der slår hårdt, men aldrig ihjel.

Søger: Intet angivet
Sidkanys ath I'endrith ♢ Kaotisk Ond ♢ Mørkelver
Uadskillelig fra sin bror Sibal er Sidka en nådesløs, legesyg og blodtørstig mørkelver. Hun ynder at jage levende bytte gennem skoven, være upassende med sin bror samt nyde en god omgang hallucinationer efter en lang dag.

Søger: Intet angivet
Zahinael ♢ Retmæssig Ond ♢ Dæmon
Mørkets spionmester. En travl mand med mange skumle planer og alt for høje krav til sine underordnede. Forfængelig ad Zaladin til og rigtig glad for smerte.

Søger: Intet angivet
Zirra Reynlest ♢ Neutral God ♢ Menneske
Zirra lever og ånder for sit arbejde. Fra en stor familie af Lysets Krigere skuffede hun gevaldigt ved ikke at have talent for sværdet og samtidig en så lav chakra, at hendes magi syntes ubrugelig i krig. Nu tjener hun Lyset i ly af mørket og prøver at skabe vedvarende relationer trods de mange hemmeligheder.

Søger: Intet angivet
Inaktive karakterer
Cordelia Højlund ♢ Retmæssig God ♢ Engel
Modig og let distraheret træningsmester for Arys-familien og livvagt for fyrstinden. Hemmeligt (tror hun) forelsket i fyrstinde Leonora.

Søger: Intet angivet
Iksenyi ♢ Kaotisk Neutral ♢ Blandingsrace
Magisk født fra ildelementalet Jyoti er hun døbt som gudebarn af Ildtemplet. Med en hurtigt voksende krop er hun allerede som en ung kvinde, men uden dannelse og erfaring er hendes sind stadig som et barns. Ung og uskyldig prøver hun sig frem med narrestreger og venlighed.

Søger: Intet angivet
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 2