Sephyran af KazimiSephyran af Kazimi
Fyrste af Kazimi-slægten

Retmæssig Neutral
Race: Menneske
Alder: 57

Status: Aktiv
Godkendt: 04.02.2020
Antal posts: 64
Skaber: Krystal

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sephyran IV Zayn Ad-Din af Kazimi
Kaldet: Fyrst Kazimi, Ærede fyrste,
Køn: Mand
Alder: 57
Fødselsdag: 22. januar 1963
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Følger primært Aladrios og Azur
Erhverv: Fyrste
Race: Menneske

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 90 kg
Sephyrans solbrune hud er omgivet af en imponerende blåsort skæg- og hårpragt. Særligt i øjenfaldende er overskægget, der ud over at være olieret og sirligt krøllet opad, er blevet farvet til det pureste guld, matchende de mange guldsmykker fyrsten pryder sig med.
Under de mørke øjenbryn er et par klare, blå øjne, der næsten lyser op i hans ansigt, og selv om små, fine rynker efterhånden er begyndt at danne sig omkring øjnene og i panden, er han ikke blevet en grim mand med alderen.

Kropsbygningen er forholdsvis bred og muskuløs, med en anelse ekstra fedt end hvad man ville finde hos en kriger, for fyrsten lever godt. Han klæder sig altid i et væld af fine, farverige silkeklæder - ofte akkompagneret af en velduftende sky af parfume.

Magi

Magisk evne (1): Fyrstens Spejl: Sephyran kan omdanne en blank overflade - f.eks. et almindeligt spejl eller et kar med vand, til et vindue, han kan se og høre igennem. Vinduet tillader ham at spionerer på personer, han har mødt i det virkelige liv. Han kan maksimalt holde vinduet åbent i en time og skal herefter hvile et døgn, før han kan bruge evnen igen. Hvis han derimod bruger evnen i kortere tid af gangen, går der også kortere tid, før han næste gang kan bruge den.
Jo bedre han kender den, som han ønsker at spionere på, jo lettere er det for ham. Har folk en høj mental udholdenhed kan det også forstyrre billedet og gøre det sværere at forstå, hvad der siges.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Fyrstens Gyldne Hånd: Denne sjældne evne manifesterer sig i Kazimi-familien med et par generationers mellemrum og altid hos den ældste søn. Sephyran kan røre ved et hvilket som helst ikke-levende materiale og omdanne det til guld. Jo større genstanden er, jo mere af hans kraft kræver det, og jo længere tid går der, før han igen kan fremkalde evnen.
Han er også i stand til at bruge evnen på den døde del af hår og negle. At den ikke generelt virker på levende materiale, er dog noget, han holder hemmeligt - for skræmmeeffekten er god. Det største han har brugt sin evne på, var en statue i menneskestørrelse. Det kostede ham en uges hviletid, før evnen kunne bruges igen.
Evnen kan heller ikke bruges på ting, der i forvejen er påvirket af magi. Den kan heller ikke bruges på krystaller, som I sig selv indeholder kraft.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Personlighed

Styrker: Ud over den magt, Sephyran har i form af sin position og familie, skal man heller ikke undervurdere hans person. Han er en snedig mand, og han ved noget om stort set alt, hvad der foregår rundt om i landet - dels på grund af sin egen magi, dels på grund af det store spionnetværk, som Kazimi-famlien har. Han ved alt om, hvordan han skal bruge de oplysninger, han har, til sin egen og familiens fordel.
Selvom han ikke længere selv går i krig, skal man heller ikke undervurdere hans kamptræning, der startede, så snart han var i stand til at holde på et sværd. Han har også et godt overblik over familiens forretninger, og han er en mand, der er umådeligt svær at snyde.
Svagheder: Sephyran har let til vrede og har en tendens til at skabe mange fjender omkring sig. Dertil kommer det, at han selv bærer nag og ikke vil give slip, hvis en anden har gjort ham en (i hans øjne) uret. En anden åbenlys svaghed hos fyrsten er naturligvis han forkærlighed for damer og alkohol, og han er lettere besidderisk og har svært ved at holde hænderne for sig selv, hvis han har fået øje på noget, han vil have. Han er desuden grænsende til småparanoid og stoler ikke engang på sine nærmeste familiemedlemmer, som han frygter vil forsøge at tage magten fra ham.

Generel beskrivelse af personlighed:
De færreste som kender Sephyran bryder sig personligt om ham. Han fylder meget i et hvert rum, og han lader gerne sin mening høre - højrystet - ligegyldigt om andre bryder sig om den. Han udnytter sin magtposition til fulde og forlanger at folk omkring ham skal behandle ham derefter.
For yderligere at understrege sin magt omgiver han sig af rigdom og luksus, og han er ikke bange for at uddele bestikkelse til dem, der ikke i første omgang gør, som han ønsker. Virker bestikkelsen ikke går han videre til næste trin - afpresning.

Fyrsten ved dog også, hvornår nok er nok. Hans familie er stadig underlagt tronen på trods af de friheder, Rubinien har sig i forhold til resten af landet, og han agter at gøre alt i sin magt for at beholde dem. Familien betyder alt for ham, og alt hvad han foretager sig er for at fremme dem. Også selv om han sjældent føler deres taknemmelighed for hans gerninger.

Sephyran er særdeles dameglad og foretrækker kvinder betydeligt yngre end ham selv. Han ser kvinder som havende lavere status end mænd: de eksisterer primært for at opfylde mænds behov, om det så er i køkkenet eller i sengen. Giver man en kvinde for meget magt, går det galt.

Ofte når han taler med folk, giver han et indtryk af, at han ikke ved så meget, som han gør - men han husker alt. Han kender ansigterne på samtlige folk, han har mødt, og husker præcis hvad de har sagt i hvilke sammenhænge - selv når han har drukket så meget, at han har haft svært ved at stå på benene.
For fyrsten ved, at penge alene ikke er nok til at holde på magten.

Baggrundshistorie

1963

Det havde været en af de yderst sjældne nætter med frost i Rubinien. En karavane var på vej mod Balzera og de første stolstråler over det frostglinsende ørkensand medbragte barnegråd. Fyrst Ebenezers første barn var kommet til verden.
Da karavanen ved middagstid nåede Balzeras porte, blev den smukkeste slavepige udvalgt blandt byens mægtige slavehandlere og skænket til barnet. Hun skulle tjene den kommende fyrste for livstid. Altheae var hendes navn.

1974

Lyden af stål mod stål gav genlyd. Sephyran svingede krumsværdet i en faretruende cirkel, mens hans fars strenge skyggede hvilede over træningspladsen. Solen badede børnene i et nådesløst lys, mens de trænede - alle var de af Kazimi-slægt. Sephyrans fætre og kusiner samt yngre søskende blev lige som han selv oplært i sværdkunsten fra de var ganske små.
"Brøl som en løve. Vis Kazimi-navnet ære!" Hans fars råb gjaldede over træningspladsen.

1980

Sephyran lod en finger let berøre hver ring i ringbrynjen. Under berøringen skiftede de farve til skinnende guld. Han sad alene på værelset, der havde en strålende udsigt ud over Balzeras havn og det krystalblå hav.
Der lød en banken på døren og en slavepige trådte ind, yngre end han selv. Hun holdt hånden beskyttende over maven. "Herre.. jeg er med barn.. Stemmen var bævende, ængstelig. Sephyran så ikke op fra sit arbejde.
"Kom til mig, når barnet er født. Intet barn af mig skal opvokse dårligt." Ligesom dig. De usagte ord var tydelige. Et barn af Kazimi-fyrstesønnen, selv ikke et uægte, skulle aldrig opvokse som slave.

1993

Altheae spændte den gyldne rustning omkring ham. Hun var stadig utroligt smuk, selv om hun nærmede sig de fyrre. Hun var også den eneste smukke, kvindelige slave, som fyrsten aldrig havde lagt sine hænder på. Dertil respekterede han forholdet mellem ham selv og den slave, der var blevet givet til ham ved fødsel, for meget.
Bag ham stod hans første kone Khadija og så til, hendes mave svulmende med barn. En svag rynke at bekymring havde tegnet sig mellem hendes bryn - for selv om hendes mand var en fremragende kriger, vidste man aldrig, hvad der ville ske i et slag, og endnu mere stod på spil nu hvor den gamle fyrst Ebenezer var død og Sephyran havde overtaget titlen. Kongen havde kaldt på sine allierede, for nu skulle de lovløse, som også var begyndt at plage Rubiniens grænsehandel, én gang for alle drives ud af Medanien.
Få måneder senere vendte Fyrsten sejrrig hjem.

2005

Sephyran travede uroligt frem og tilbage. Han var prægtigt klædt som altid, men sveden drev af ham. "Send vores spioner i aktion. Find så mange af Lysets tilhængere som muligt og tilbyd dem ly her i Balzera."
Mørket havde indtaget store dele af landet, og Kazimi-familens allierede var hårdt pressede. Sephyran havde kun fortalt ganske få, at Mørket havde tilbudt dem en alliance, og han havde fortalt endnu færre hvor fristet han havde været til at tage imod den udstrakte hånd.
Men Kazimi-familien spillede det lange spil, og Sephyran regnede med at Lyset en dag igen ville sidde på tronen. Han fik ret.

2009

Kvinden skreg og vaklede tilbage, som hun blev ramt af Sephyrans knyttede næve. Hans guldringe havde efterladt et tydeligt mærke i hendes ansigt. "Din snog! Troede du virkelig, at du kunne forråde mig på dén måde?" Hans stemme var faretruende og hans hænder rystede. Han fristedes til at lægge dem om hendes hals og klemme livet ud af hende.
Hun var hans anden kone, Safiya. År tilbage var hans første, Khadija, død i barselssengen og som det passede sig for en fyrste havde han giftet sig igen - valget var faldet på en ung og smuk nomadekvinde.
Hun havde født ham stærke og raske børn, men nu viste det sig, at hun i hemmelighed havde solgt oplysninger om familien til Mørkets tilhængere, og det var et forræderi Sephyran ikke kunne tåle.
Det lykkedes få dage senere Safiya at flygte fra Rubinien, men fyrsten svor, at skulle hun nogensinde vende tilbage, ville døden vente hende.

2019

Sephyran foldede omhyggeligt brevet sammen og nikkede med en veltilfreds mine. Der var sket meget det seneste årti - og det havde været hårde tider. Mange var omkommet til pest og plager eller faldet i krigen mod Mørket, men hans familie havde udnyttet kaoset til at samle så meget magt som muligt omkring sig. Et par af de nedrige handelsfyrster var blevet skubbet ud af markedet, og Kazimi-slægten havde overtaget deres forretninger, da de var blevet ramt af den dæmoniske pest.
Og nu - med afsløringen af et kup mod tronen, havde Dronningen måtte se sig nødsaget til at afgive noget af sin magt. Sephyran af Kazimi var en af de udvalgte til hendes nye Råd. "Gør min bedste hest klar." Råbte han og hidkaldte sin aldrende slave, Altheae. "Tiden er inde til at vi gør vores indtog i Dianthos."Familie: Sephyrans familie er enorm. Han har i sin tid som fyrste haft tre forskellige koner, og han har fået flere børn, end han kan tælle - ægte som uægte. Selv om han ikke officielt kan anderkende sine uægte børn, giver han dem ofte gode positioner i nogle af Balzeras større handelsemperier eller hos sin personlige spionstab.
Herudover er der hans yngre søskende og deres børn samt familiens utallige sidegrene.

Navngivne famliemedlemmer:
Ebenezer af Kazimi (Sephyrans far - død)
Khadija af Kazimi (Sephyrans første kone fra 1981-1995 - død)
Safiya af Kazimi (Sephyrans anden kone fra 1996-2009 - eksileret)
Nuværende kone (2010+)
Valentin IV af Kazimi (Adoptivsøn af et tidligere overhoved)
Corvina af Kazimi (Datter af et tidligere overhoved)

Børn med eksisterende karakterer:
2 børn (13 og 15 år) med Victoria Garreau
Nuværende levested: Balzera

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 6
Smidighed: 2
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 7
Intelligens: 9
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 5

  

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat