EthelihnEthelihn
Mørkets General

Retmæssig Ond
Race: Menneske
Alder: 31

Status: Aktiv
Godkendt: 22.06.2008
Antal posts: 379
Skaber: Venus

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ethelihn Rine Ishi
Kaldet: Nære venner får lov at bruge hendes fornavn, ellers kalder man hende Ishi. Ikke noget med fru eller frk. eller det der ligner. Hun vil ikke forbindes med rige slapsvanse, der ikke kan noget selv – sådan ser hun i hvert fald på det.
Køn: Kvinde
Alder: 31
Fødselsdag: 6. februar 1986
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Mørkets Lord
Erhverv:
Race: Menneske

Udseende

Højde: 176 cm
Vægt: 65 kg
Hudfarve: Hendes hudfarve er temmeligt gennemsnitlig, måske lidt bleg ved første øjekast. Hvis man så sammenligner med det normale, virker den lidt grålig.
Hårfarve: Fuldstændigt sort med smaragdgrønne striber.
Hårstil: Det er altid sat op i en høj hestehale bundet op med et rødt bånd og går hende til ned over enden.
Øjenfarve: gule
Kropsbygning: Hun er temmelig spinkel, selvom det stadig ser okay ud.
Hverdagstøj: Hun foretrækker let, løst og behageligt tøj, som man kan bevæge sig i. Det minder en del om tøj fra Asien og mest i sort, men gerne med nogle mønstre eller en form for pynt i klare røde eller grønne farver, så de passer til hendes hår. Hun har også en mørkets kriger-uniform. Hun har som regel kappen over den, med mindre hun føler sig helt sikker på, der ingen fare er, og det sker sjællent, pernitten som hun er.
Ar, permanente skader, el.lign.: Dem har hun en del af. Det er mest småskader, men hun har to større ar – et på skrå på venstre kind og et i håndfladen efter et svær, der stadig var varmt efter at være blevet lavet. Desuden har hun også pådraget sig et ar hen over rygraden.
Særlige kendetegn: Hendes ar, hendes hår, der har det med at være i konstant bevægelse, og så de to lange og de to korte sværd hun altid har siddende i et bælte om livet.

Magi

Magisk evne (1): Hendes hår fungerer på samme måde som en hale. Den er meget stærk og kan gribe om ting og løfte dem, men den er selvfølgelig ikke uendeligt stærk. Hun har altid haft denne evne, så den er lige så naturlig for hende som en arm.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Hun kan styre energi/ elektricitet og kan sende lyn ud ad fingrene og give folk stød. De kan være meget kraftige, men jo kraftigere de er, jo mere tærre de på hende, og hun kan heller ikke holde dem i længere tid ad gangen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Magisk evne (3): Ekstra magi som Mørkets General:

"Kan indhylle et område i dybt mørke, der ikke påvirker krigerens øjne. Krigeren kan også samle skygger omkring sin krop i et form for mørkt skjold: skjoldet er ikke uigennemtrængeligt, men angreb vil møde modstand i luften ogderved blive svækket." Ikke hendes yndlyngsevne, men den bliver trænet jævnligt.

Hypnose, hendes evne som Mørkets general. Ved øjenkontakt kan hun placere følelser, tanker, billeder og minder i sit offers sind. Jo længere øjenkontakten holder, jo mere kan hun overføre, og jo bedre sidder tingene fast. Denne evne er ny for hende, og effekten holder ikke meget mere end en time efter, hun har sluppet taget og kan vare så kort som et par minutter. Tiden afhænger af, hvor stærkt hendes offer er mentalt, og hvor troværdige de ting, hun har placeret, er. At hypnotisere nogen til at tro, de er en kylling, holder for eksempel ikke særligt længe, selvom det er et fantastisk trisk til fester.
Effekten holder dog så længe øjenkontakten gør, og hvis man er under påvirkning bliver man tom i hovedet, mister lysten (men ikke evnen) til at gøre modstand.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3

Personlighed

Talenter: Hun skjuler sine følelser bag en et tykt lag hån og sarkasme og er svær at stikke igennem. Noget hun har lært sig selv, da følelser da ellers bare er i vejen. Som regel er hun rapkæftet alligevel, selvom hun ikke forsøger at skjule noget x)
Hun er hurtig i sine bevægelser. Ikke overnaturligt, men hurtigere end de fleste. Det er det hun bruger i sværdkamp, fordi hun ikke har så mange armkræfter. Hun forventer det værdste af folk og stoler ikke på nogen - en slags forsvarstæknik, der gør, at hun sjællent bliver overrasket. Endnu en ting er, at hun har et godt boldøje, hvilket gør hendes kast med sine korte knive rimeligt effektive.
Svagheder: Hun har et eksplosivt temperamen, og det har hun ikke nemt ved at skjule. Hun er ret forfængelig, og har meget svært ved at tåle fornærmelser. Ud over det er hun ikke særligt god til at tænke langt og strategisk.
Interesser: Sit udseende og kamptræning. Desuden holder hun også rigtigt meget af at 'lege' med folk, som hun kalder det, og at samle på små souvenirs fra folk, hun har slået.
Drømme/ønsker: Hun ønsker brændende at komme højere op ad rangstigen som en af mørkets tilhængere, så hun kan gøre mere for at hævne sin familie.
Elsker: Det eneste man kan sige, hun elsker er sværdkamp. Hun elskede også sin familie, men hun har mistet kontakten til dem, og de er gledet længere og længere fra hende.
Hader: Enhver der kritiserer hende, eller mener de er bedre end hende, specielt rige, adelige folk. Og så bryder hun sig absolut ikke om små, splejsede, tomhjernede møgunger. Hvis knægten eller tøsen på en eller anden led kan imponere hende, er det noget andet, men det sker næsten aldrig. Faktisk havde hun på et tidspunkt en knægt ved navn Kinzu som væbner på et tidspunkt, men han blev smidt ud igen. Cazador er hermed også skrevet på listen over ting, Ethelihn hader (eller det vil hun i hvert fald påstå).
Andet omkring personlighed: Hun er ret forfængelig og selvglad, selvom hun ikke er nogen skønhedsdronning. Hun er egoistisk og kender sine egne styrker og svagheder. Hun svarer gerne, når folk taler til hende, men det er som regel ikke noget venligt svar de får igen. Hun er meget spontan og gør, hvad der falder hende ind. Desuden ser hun Lysets Dronning som den onde og Mørkets Lord som den gode, og så er hun en af mørkets riddere.

Baggrundshistorie

Barndom: Ethelihn blev født i Tusmørkedalen i en fattig familie. Hendes tre ældre brødre arbejdede ude ved de får, familien havde, mens moderen lavede tøj af noget af ulden. Resten sørgede faderen for at sælge på et marked, ellers lavede han regnskab. Ethelihn lavede mad og gjorde rent med nogen hjælp fra sin mor. Dette huede hende ikke, men hun kunne jo ikke gøre så meget ved det.
Ethelihns mor var ved at lære hende at væve en eftermiddag, da soldater i lysets kriger-dragter kom brasende ind ad døren. De gennemrodede stedet indtil, de fandt Ethelihns far. Han blev slæbt afsted og sprællede som en gal. ”Slip mig så! Jeg har jo ikke gjort noget!” Det var sandt nok, men nogen i huset havde: Ethelihns ældste bror. Siden har Ethelihn ikke brudt sig meget om tilhængere af Lysets Dronning og da slet ikke hendes riddere. Broderen hjalp også godt med til at styrke hendes mistillid til landets regent. I de efterfølgende 11 år, brugte hun ofte tid på kamptræning sammen med sine brødre og specielt den ældste. Det var om eftermiddagen, efter hun havde gjort sine pligter. Hun havde et vidst talent for sværdkamp, og det lykkedes hende enda at slå brødrene en gang imellem, men da hun var 16, kom lysets krigere tilbage. De havde endelig fået opsnuset hendes ældste bror og førte ham med sig udenfor på gårdspladsen. Den mellemste bror og en af lysets krigere gennede Ethelihn og hendes yngste bror indenfor. De skulle ikke så den henrettelse, som krigerne havde fået ordre til at udføre, men Ethelihn så det alligevel. Hun kiggede ud ad vinduet og så sin elskede bror blive halshugget. Det var dråben, der fik bægeret til at flyde over, og Ethelihn rejste hjemmefra for at prøve at udrette noget mod uretfærdigheden på egen hånd.
Fortid frem til nu: Siden har Ethelihn rejst rundt i Krystallandet og tjent penge ved at stjæle og udføre nogle mere lysky opgaver for folk, hun har mødt på sin vej. Gennem nogle af dem kom hun i kontakt med Mørkets Lord og blev en af hans krigere for at hævne sin brors og fars død.
På et tidspunkt mistede hun sine korte sværd, så hun måtte have nogle nye. Hun brød ind hos en smed og fandt nogle, men smeden tog kampen op. Han tapte sin hammer og kunne ikke få fat i et nyt våben med mindre, han tog det sværd, der stadig lå i ilden og var hvidt af varme. Han hukkede ud efter Ethelihn, men hun greb om sværdet, der nær havde spiddet hendes mave. Med hurtige bevægelser fik hun vendt sværdet og dræbt smeden. Sværdet blev liggende, mens Ethelihn flygtede med et ar i hånden og to korte sværd som minde.

Efter Mørkets Lord genopstod og Lyset kom tilbage til magten - til hendes store harme - blev hun forfremmet til mørkets ridder, men den status er svær at bruge åbenlyst, når man bliver jagtet af det meste af Krystallandets befolkning og deres hunde.
Opdateret 2/10 2013: Efter over et år, hvor Mørkets rækker var svundet voldsomt - mest på grund af heksejagten på Mørkets tilhængere, men også delvist på grund af Mørkets Lords afstraffelser af dessertører og forrædere -, var der kun få medlemmer tilbage af Mørkets hær. Selv Mørkets General havde forrådt sin herre, var stukket og havde efterladt Mørkets Lord uden en højre hånd. Som en af de få overlevende, der stadig havde alle lemmer siddende fast på kroppen, og stadig ikke var deserteret, havde Ethelihn vundet nok tillid til, at Mørkets Lord valgte hende som sin nye general.
Helt tilfreds var hun dog ikke med sin nye titel eller med at få sin gamle herre tilbage.

Værste minde: Da hendes bror blev henrettet. Hun husker nemlig kun svagt, at faderen blev ført væk.
Bedste minde: Den ene gang, hvor hun har slået sin ældste storebror i sværdkamp, og de eftermiddage hun tilbragte sammen med sine brødre.
Barndomshjem: Tusmørkedalen.

Familie: Far, Netras (død), mor, Téessa, ældste bror, Lunon (død), mellemste bror, Dessos, yngste bror, Tean
Nuværende levested: Byen

Andet

Drage
Navn: Hiofa
Køn: Hun
Udseende: Hun er en smule mindre og slankere end resten af Azhakas børn, men det var også, hvad Ethelihn havde bedt om; en der var vant til at omgås lyn og torden. Hiofa var lille for en onyksdrage, men til gengæld brugte hun al sin tid på at fare rundt mellem Krystalbjergenes tinder, hvor tordnen og lynene buldrede. Her og der var hendes skæld mørkegrå og enkelte steder helt hvide. Det var, hvad der skete med drageskæld, når de helede efter at være blevet svitset.
Temperament: Hurtig, stædig og utålmodig, hvilket nok er grunden til, hun kommer så godt ud af det med hendes nye rytter.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 9
Smidighed: 8
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 5
Intelligens: 6
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 7

"Det har været en hård uge, men jeg har ikke været i spjældet, og jeg kan tælle antallet af døde på en hånd, så den kunne have været bedre!"

"Meget kunne siges om Ethelihn, men der var ikke noget der afholdt hende, fra at åbne en tønde med alkohol!" - Ridder Asha Drakkari

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat