Lux

De-luxe

Rang: Diamantmedlem
Online: 18.07.2024 15:17
Tilmeldt: 21.03.2020
Antal Tags: 19

Status: Aktiv

4064
posts
15
karakterer

Status: Aktiv

Rang: Diamantmedlem

Online: 18.07.2024 15:17

Tilmeldt: 21.03.2020

Antal Tags: 19


Karakterer der søger tråde
Corinth Lochtree ♢ Retmæssig Ond ♢ Menneske
En relativt veletableret kunstner, bosat i det midterste bydistrikt og en del af familien Lochtree. Fang ham på enmandshånd, han kan være godt selskab og har en lidenskabelig sult efter livet i alle dets afskygninger. Men finder du ham i hans foretrukne selskab, erfarer man også hans foretrukne underholdning.

Søger: Adelen, Fjendskab, Forelskelse, Forrædderi, Fortidsrelation, Hævn, Kriminalitet, Kærlighed, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab, Vold
Emerson Zion ♢ Retmæssig Neutral ♢ Mørkelver
Infiltrationens vogter i Verbatim, og i disse dage under dække som borgmester Emerson af Lazura. Men hvem er han? Relationer igennem tiderne, føles sjældent som helt hans 'egne', og selvom han ikke er i konflikt med sig selv, er rationeringsgrundlaget hos Zion til tider en spændende suppedas at dykke ned i.

Søger: Drama, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Forrædderi, Fortidsrelation, Kriminalitet, Kærlighed, Politik, Venskab
Ramiel Lunea ad Kazirea ♢ Retmæssig Ond ♢ Menneske
Ramiel Lunea ad Kazirea er uadtil en yderst dygtig diplomat for Kazimi familien, men rapportere bagved tilbage til fyrsten som en af hans mange spioner og bastardunger. Udover at prøve at finde familiens gunst, arbejder Ramiel også selv med et mindre netværk af spioner der rapportere tilbage til ham.

Søger: Adelen, Ansat, Drama, Fjendskab, Forretning, Forrædderi, Hævn, Politik, Problemer, Vold
Talice al Kimera ♢ Kaotisk Neutral ♢ Blandingsrace
Talice handler først og tænker bagefter, men formår for det meste at få snakket sig ud af en konfrontation. Hun er ung, men ambitiøs omkring hvad hun vil, og sigter højere end at arbejde kun i Balzera. Når hun ikke passer de pligter hun trods alt stadigvæk har, er hun oftest set hænge ud i Balzeras gader, med

Søger: Adelen, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Hyggetråde, Mentor, Politik, Problemer, Rival, Venskab
Aktive karakterer
Dorian Deloras Solace ♢ Neutral Ond ♢ Blandingsrace
Dorian Deloras Solace, eller Hr. Solace er diplomat for Mørket, og tager sit arbejde ganske seriøst. Han er altid på udkig efter sjæle der føler sig malplaceret i den her verden, og tilbyder gerne et alternativ og et liv omkring mørkets tjenere, hvis de mangler et sted at høre til.

Søger: Intet angivet
Florence af Kazimi ♢ Retmæssig Neutral ♢ Menneske
Gift med Fyrst Sephyran af Kazimi familien, Florence er i disse dage mere en pyntefigur end så meget andet. Hun har dog en mørkere fortid i slavejæger branchen, og arbejder målbevidst for at fortiden ikke når at indhente hende, imens at hun nyder det luksuriøse liv hun har fundet.

Søger: Intet angivet
Isolde Virilja ♢ Kaotisk God ♢ Elemental
Helbreder | Alkymist

Søger: Intet angivet
Lumine ♢ Retmæssig Ond ♢ Dæmon
Lumine af Ilden, er en ild-dæmon, gift med værkføreren i Kzar Mora. I disse dage bor hun i et smukt men uhyggeligt sterilt og velbefolket (af slaver) palæ i det sydlige Azurien. Det seneste år har en ny idé dog fundet ståsted i hendes tanker, og det er et mål hun nu arbejder imod.

Søger: Adelen, Drama, Familie, Fjendskab, Forretning, Fortidsrelation, Hævn, Politik, Venskab
Lynette de Richelieu ♢ Neutral God ♢ Menneske
Frøken Liljehåb, en yderst kompetent kriger fra Lysets hær, og nu ansat under admiral Valeriev på hendes skib hviskeren. Hun har en tendens til at lade 'skurke' slippe, og arbejder med et indvendigt frelser kompleks - jah næsten drevet frem af hendes magi og dens passive empati overfor stort set alle væsner.

Søger: Adelen, Byvagten, Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Kamp, Kriminalitet, Kærlighed, Lyset, Mentor, Mørket, Politik, Problemer, Rival, Venskab, Vold
Sirius ♢ Sand Neutral ♢ Speciel race
Sirius er en fae' skabt af stjernestøv og nattemagi. Værende ufrivilligt bundet til dæmonen Llyon, søger de at få det bedste ud af sin tilværelse imens at de med hævn i sinde, planlægger hvordan de kan komme fri.

Søger: Intet angivet
Solari Seravill ♢ Neutral Ond ♢ Mørkelver
Ypperstepræst af Nalish'ra kirken og forkynder af Skyggernes gudinde; Solari er en skruppelløs elver hvis eneste formål er at tjene sin gudinde, og gøre det godt. Hun spreder splid hvor hun kan og arbejder imod at få et Nalish'ra tempel stablet på benene i hovedstaden. Alle guder er jo lige, ikke sandt?

Søger: Intet angivet
Vektor ♢ Kaotisk Neutral ♢ Blandingsrace
Tidligere prostitueret, sømand, pirat og nu sælger for Sadik-brødrene; Vektor er en altmuligt mand med mange talenter. Han er et penge motiveret væsen, der dog også er kendt som lidt af en social sommerfugl i fristavn. Udover at sælge drømme til stakkels misbrugere, hyres han også til andre småjobs af og til

Søger: Intet angivet
Verena ♢ Kaotisk Neutral ♢ Engel
Butiksejer | Det Gyldne Snit

Søger: Intet angivet
Inaktive karakterer
Adrian Sommer de Abiléves ♢ Kaotisk God ♢ Blandingsrace
Adrian er den nuværende hertug, bosat i den vestlige ende af Amazonitskovene med sin familie og de folk der bor sammen med dem. De Abiléves familien har længe ikke givet meget lyd fra sig i den adelige verden, men er endelig - nu hvor mørket er jaget væk fra skovene, i en position hvor at det kan ændre sig.

Søger: Adelen, Drama, Familie, Forrædderi, Hævn, Kamp, Kærlighed, Politik, Problemer, Rival
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: jack
Lige nu: 1 | I dag: 9