Jovan

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 28.04.2024

Antal posts: 0

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Jovanis Ishar Cavallo
Kaldet: Jovan, "Den Nådige"
Køn: Mand
Alder: 43
Fødselsdag: 25.4 år 1981
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Aladrios
Erhverv: Kultleder af "De Nådiges Følge"
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Aseksuel
Nuværende levested: Dianthos -
Race: Menneske

Udseende

Højde: 182 cm
Vægt: 75 kg
Øjne: Klare, blå
Hår: Skulderlangt, mørkebrunt hår. Sideskilning.
Hud: En anelse solbrun
Kropsbygning: Gennemsnitlig. Slank.
Hverdagstøj: Simple, groft vævede klæder. Sjældent den store form for udsmykning.

Jovan er en simpel, men behagelig mand at se på. De lettere spidse ører tyder på, at der et sted blandt hans forfædre har været elverblod. En af hans mest tydelige træk er de klare, blå øjne, der kan virke direkte dragende. Han barberer sig jævnligt, men af og til vokser skægget sig en anelse længere end de stubbe, man oftest ser ham med.

Magi

Magisk evne (1): Jovan har evnen til at fjerne andre folks magi. Det kræver, at han har fysisk berøring med den pågældende person i længere tid (oftest gennem en hånd på panden). Jo svagere magien er, jo lettere er den at fjerne. Evnen kan ikke bruges på væsner, der er meget magiske af natur - som fx dæmoner og elementaler.
Det er kun muligt for Jovan at bruge det på en type magi/evne ad gangen.

Der findes tre stadier af evnen:

1) Korttidsfjernelse - Dette kræver minimum ti minutters berøring med den pågældende person, og den pågældende magi vil ikke kunne bruges i et par dage.

2) Langtidsfjernelse - Dette kræver minimum en times berøring med den pågældende person, og de skal være rolige under hele forløbet - enten i form af at acceptere det, der sker, eller være i et stadie af nær bevidstløshed. Den pågældende magi vil ikke kunne bruges i måneder - op til et år.

3) Permanent fjernelse - Dette kræver minimum otte timers berøring med den pågældende person og er enormt udmattende for Jovan. De skal lige som med langtidsfjernelsen være rolige under hele forløbet - enten i form af at acceptere det, der sker, eller være i et stadie af nær bevidstløshed. Herefter vil den pågældende magi ikke kunne bruges igen, medmindre den restoreres med anden form for magi.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker: Veltalende, karismatisk, passioneret. Er meget beskyttende over for sin selvvalgte familie.
Svagheder: Ingen kampfærdighed, magikere, hans "rigtige" familie

Generel beskrivelse af personlighed:
Jovan har et talent for at samle folk om sig. Han leder sjældent vejen med store ord og dramatiske taler - han møder folk, hvor de er, interesserer sig for deres problemer og giver udtryk for et simpelt ønske om at lære dem at kende.
Han har dog også ting, der kan få blodet i kog - magikere har altid været en torn i øjet på ham, særligt nu, hvor han har stiftet kulten, og særligt lidt bryder han sig om dem, der bruger deres evner til at få kontrol over andre, forbedre deres egne positioner og skabe magt og rigdom om sig. Han er overbevist om, at han selv står på den rigtige side af historien - at dem, som er født uden magi skal beskyttes mod "de andre" og at stærke, magiske væsner som f.eks. dæmoner altid vil bringe ondskab med sig.

Hertil er der også et religiøst aspekt - Jovan mener, at hans egen evne må være skænket af Guderne, navnligt Aladrios, for at bringe mere lighed i verden.

Som person fremstår han oftest roligt og fattet, selv når han bliver presset. Hans stemmeføring er blød og dæmpet, hans ansigt alvorligt og et ægtefølt smil er sjældent. Han mener, at man stort set altid kommer længere med ord, end med næver, og han er generelt modstander af krig og kamp.
Hvis han føler sig for påvirket af sine egne følelser, finder han oftest ro i simpelt, fysisk arbejde. Han nyder at bruge sine aftener på at skrive og af og til spille lut.

Baggrundshistorie

Jovar er det tredje barn i Cavallo-familien - en mindre greveslægt fra Safirien. Cavallo-slægten har gennem årene været kendt for deres stærke seerevner - magi der tillader dem at se fremtiden og fortiden, og som typisk allerede kan ses i barnet ved fødslen.

Men Jovar udviste ingen tegn på magien. Hverken som spæd eller senere, som barnet udviklede sig til en ellers sund og rask dreng. Han var dog ikke døv for de rygter, der begyndte at gå - en Cavallo uden evner - kunne det betyde, at han måske ikke var et ægtefødt barn?

Særligt hans søster, Jacinta, var derimod meget påvirket af sine magiske evner. Hendes konstante mareridt gjorde hende stort set ude af stand til at sove, og hun sås ofte som en bleg, træt pige, ude af stand til at følge med sine brødres narrestreger.

...


Det var først, da Jovar nåede sit femtende år, at de første spæde tegn på magi begyndte at vise sig som en mærkværdig følelse i hans fingerspidser, der nogle gange kom, når han rørte ved andre. Familien hidkaldte en læge og chakralæser, men evnens natur viste sig at være et chok for alle. For Jovan var ikke i stand til at udføre magi - han kunne tage den fra andre. Måske endda permanent.

Opdagelsen kom som et chok for den unge adelsmand, og både han, og familen havde svært ved at acceptere magien. Kunne det virkelig være Gudernes vilje? Måske det alligevel havde været bedre, hvis han var født helt uden magi..

...


Det tog år for Jovan at acceptere sin egen magi, og han havde svært ved at se formålet med sin egen eksistens. Han stod ikke til at arve noget særligt, men man forsøgte alligevel at få en forlovelse på plads med en anden adelsfamilie.
I mellem tiden kom Jovan frem til den erkendelse, at Guderne måtte have skænket ham magien af en grund. Var det ikke netop Aladrios' ønske at skabe mere lighed i verden? Var det retfærdigt, at nogen skulle være født med magi, og derved sætte sig i en mere magtfuld position over for dem, som var uden?

Disse tanker førte ham til Jacinta, hans søster, der stadig var utroligt plaget af sine egne seerevner. Han vidste, at han kunne give hende fred, men han vidste også, at hun aldrig officielt ville give ham lov. Dertil var der forventet for meget af hendes magi.
Så efter lang tids overvejelse, tog Jovan endelig sagen i sine egne hænder. Ved aftenbordet sneg han knust elverrod i hendes kop, og da hun trak sig for at gå tidligt til ro, fulgte han kort tid efter. Familien fandt dem morgenen efter - Jovan næsten besvimet af udmattelse efter brugen af magien, men Jacinta lå for første gang siden sin fødsel i en rolig søvn.

Jovan vidste der, at han havde gjort det rigtige, men for familien var handlingen utilgivelig.

Samme dag forlod han Herregården til fods. Det var sidste gang han så Cavallo-familiens hjem og sidste gang han brugte deres navn. Fra den dag var han blot "Jovan" - en simpel rejsende på de Krystalisianske veje.
Mørket havde på dette tidspunkt endnu sit tag i landet, og Jovan fandt vej til dem, som led under dets styre. Han slog sig ned blandt de fattige, dem som hverken havde hus eller hjem, og fik langsomt opbygget sig en ny identitet.

...


Lyset genvandt magten og der faldt en midlertidig ro over landet, men Jovan kunne ikke slippe tanken om, at lige meget hvem, der sad på tronen, var der en herskende klasse af magikere. De folk, han havde levet omkring, fik ikke væsentligt bedre levevilkår af, at krigen var slut, og han følte en særlig medlidenhed med dem, der var født uden evner.

Blandt dem, fandt han dog også en ægthed, han ikke havde set andre steder. Her måtte man bruge sine egne to hænder, hvis man skulle have noget udført, og langsomt blev han sikker i sin tro på, at dette var den reneste form for menneske, der kunne eksistere. Han ønskede at samle flere omkring sig - hjælpe dem, og måske endda få andre overbevist om, at hans evne kunne gøre deres liv bedre.

Den lille kult fik som årene gik et navn - "De Nådiges Følge". De var få, men der kom langsomt flere til. Nok til at de kunne skabe et lille samfund kort fra Dianthos' mure, og som de er blevet flere, er Jovan begyndt at føle, at det for alvor er tid til at sprede deres budskab til resten af landet..

Familie: Cavallo-familien er en lille greveslægt i Safirien:

• Cadmus Cavallo - Fader og familieoverhoved
• Heloísa Cavallo - Moder
• Jeremiel Cavallo - Ældre bror og arving til familiens herregård
• Jacinta Cavallo - Søster

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3