IzilarnaIzilarna
Dæmonjæger

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 29

Status: Søger tråde
Godkendt: 12.01.2011
Antal posts: 280
Skaber: Xenix

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Izilarna Varkiim
Kaldet: Izil
Køn: Kvinde
Alder: 29
Fødselsdag: 22/2
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Izilarna er ikke knyttet til en spicifik gud, men tror bestemt på de højere magter
Erhverv: Dæmonjæger
Race: Menneske

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 70 kg
Hudfarve: Meget bleg, næsten helt hvid.
Hårfarve: Krid hvid
Hårstil: Hendes hår er enormt tykt, næsten unaturligt, og går hende til lænden
Øjenfarve: Mørkeblå, næsten sorte
Kropsbygning: Hun er kraftig af muskulatur og veltrænet.
Hverdagstøj: Tøj som er let at komme rundt i, posebukser og en simpel trøje, samt et par solide gode vandrestøvler.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har en stor tatovering af en drage på venstre side af kroppen, der går fra skinnebenet, og helt op på skulderen, så har hun et ar ved højre side, der sidder i taljen.
Særlige kendetegn: Hun har et meget specielt udseende.

Magi

Magisk evne (1): Formskifter: Izilarna er i stand til at skifte form, til noget mere animalsk. Hun gror lange kløer i stedet for negle, og hendes øjne bliver gule og pupillerne aflange, samt at hendes hud bliver kulsort på hænderne og op til albuen, og fra fødderne, og til midten af skinnebenet, hvor huden ellers toner ud til at være grålig. Hun får ligeledes grålige læber og spidse hjørnetænder både i over og undermund.
I denne form er alle hendes sanser forstærkede, hun kan gå i ét med sine omgivelser, som en kamælion og hun bliver i stand til at kravle på vægge og sidde fast i lofter/træer med hovedet nedad i timevis, ligesom hun kan spinge langt og lydløst.
I sin dyriske form:

Færdigheder:
Fysisk styrke: 10
Våbenfærdigheder: 0
Smidighed: 10
Fysisk udholdenhed: 10
Taktik:2
Intelligens: 3
Kreativitet: 0
Mental udholdenhed: 3
Chakra: 10

Dygtighed til at kontrollere evne: 7

Magisk evne (2): Izilarna kan optage kraften fra andre, dette påvirker især dæmoner idét hendes evne blev skabt ved åbningen af Kzar mora. Izilarna kan simpelthen dræne et andet væsen for energi, til de befinder sig i en komalignende tilstand, her kan hun trække vedkommendes essens ud af deres fysiske krop og gemme denne i et objekt, eks. En flaske. Ved evnens aktivering vil man starte med en let sløvhed for efterfølgende at blive mere og mere træt og udmattet.
For dæmoner vil dette betyde indespærring, for mennesker vil det medføre, at deres sjæl bliver udvundet fra deres krop og kan dermed opbevares. Slipper denne essens fri, vil en sjæl der endnu tilhører mennesket selv, vende tilbage til sin ejer, og en dæmon vil genvinde sin frihed og vil herefter være i stand til at finde en ny vært.
Hurtigheden af denne brug er baseret på modstanderens mentale udholdenhed. Det er hårdt for Izilarna at bruge evnen og det kan derfor tage dagevis for hende at uddrive en dæmon fra sin krop

Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Talenter: Izilarna er en utrolig dygtig spion grundet hendes evne til at sidde stille i flere timer samtidig med at hun går i ét med omgivelserne, desuden er hun hurtig og har let ved at opfatte ting der sker rundt om hende.
Svagheder: Hun er vandskræk mere end nogen anden, tanken om havet/søer eller steder hvor hun ikke kan se bunden skræmmer hende fra vid og sans. Hun er håndsky. Desuden kan hun ikke styre sit formskift, hun skifter bare hvis hun bliver vred eller irriteret.
Interesser: Penge og frihed!
Drømme/ønsker: Izilarna har det ualmindeligt dårligt med autoriteter, hun vil bare have, at der slet ikke skal være Mørkets Lord eller Lysets Dronning, folket skal bare være sig selv, uden at der er nogle der skal diktere noget som helst!
Elsker: Sit arbejde, andre mennesker, magi og træning
Hader: Autoriteter, folk der fortæller hende hvad hun skal, hvis hun ikke har lyst, at hun ikke har 100% kontrol over hendes evner!
Andet omkring personlighed: Izilarna er meget ligetil, hun gider ikke folk hvis de ikke siger hende noget, og hun siger hvad hun mener, hvilket til tider kan rode hende ud i problemer.

Baggrundshistorie

Barndom: Izilarne voksede op i middelklassen, hendes forældre var hverken rige eller fattige og hun var en af de få privilegerede som havde nogle få års skolegang, da hun var den ældste af søskendeflokken på tre. Hendes forældre strebede altid efter at blive en del af det bedre borgerskab, hvilket hang Izilarna langt ud af halsen. Det var af samme grund, at hun i en ung alder opdagede sine evner, hun nød at klatre rundt på borgernes vægge og lytte til deres samtaler i det private, som oftest afslørede at det finere borgerskab slet ikke var så fint igen, men hendes forældre troede aldrig på hende, når hun kom hjem med lange beretninger om naboen og deres børn. Faderen tævede hende ofte eller dyppede hende i hestetruet til hun var ved at drukne, for at være så uforskammet, hvilket gjorde hende ualmindelig håndsky og vandskræk. Dette gjorde også Izilarna til den rebelske i søskendeflokken, og lynhurtigt blev hendes lillesøster forældrenes yndling samtidig med at Izilarna blev skubbet mere eller mindre ud af familien.
Fortid frem til nu: : Som 16-årig stak Izilarna af fra sin familie, som ikke lod til at have lidt det største tab, hun boede nærmest fast på kroen, hvor hun både lærte at drikke og slås. Efter få måneder på kroen, stødte hun ind i en ung herre ved navn Rakan, som ansatte hende som værende ’privat detektiv’ som han kaldte det for andre folk, der ikke skulle have mistanke til hendes gerninger. Rakan gav hende et sted at bo, og mad at leve af, til gengæld for hendes små tjenester i form af spionage og fremskaffen af fortrolige oplysninger, der i løbet af ganske få år, havde gjort Rakan til en velhavende mand. Da kom aftenen hvor han søgte til Izilarnas dør, med bagtanker, der tydeligvis ikke passede hende, han tyede til vold, hvilket endte i et slagsmål, hvor Izilarna mere eller mindre fik grillet Rakan. Derefter tog hun af sted derfra, og besluttede sig for, at starte forfra.

TILSKREVET: Izilarna startede Det Sorte Laug som ganske ung, tanken om et frit krystalland drev hende og tænkte et håb for dem i samfundet, der havde det aller hårdest og som aldrig ville komme til at leve let, hverken med Lysets Dronning eller Mørkets Lord på magten. Gennem flere år voksede Lauget og hendes rygte sig større, og en dag kom, hvor hun ikke længere kunne leve i skjul med hendes identitet. Lidt for mange vagter og soldater kendte hende, vidste hvordan hun så ud og kendte hendes motiver. Det var hér hun overlod sin titel som leder til Lorgath, og forsvandt midlertidigt fra jordens overflade.
Under kampene i hovedstaden besluttede Izilarna sig for en væsentligt mere rolig tilværelse end at deltage i kampene, bevidst om, at hun kunne have hjulpet mange af samfundets svageste valgte hun i stedet at blive langt væk, en hytte i skovene virkede pludseligt ganske passende for den forhenværende rebel, her levede hun troligt et år, til hun en tilfældig dag tog på jagt, denne dag ikke meget anderledes end de andre hun havde levet troligt med, men danne dag skulle vise sig at ændre alt.
Uden meget viden om hvad der forgik i det nuværende Krystalland skete det denne dag, at en hær marcherede mod Kzar Mora, en ting der opfangede den nysgerrige jægers opmærksomhed til at hun fulgte efter, langsomt og lydløst. Mørkets hær var ikke svære at genkende, men deres ærinde var for hende endnu ganske ukendt, få øjeblikke efter brød det løs, galskaben der åbnede portene til det andet rige. Izilarna løb, men til hendes uheld ramte en enorm energiudladning hende og slog hende omkuld. Det var den energi der ændrede hendes magiske kræfter og blev starten på et nyt kapitel som dæmonjæger.


Værste minde: Da hun blev overfaldet af Rakan, og endte med at myrde ham
Bedste minde: Da hun slap af sted med at smutte hjemmefra
Barndomshjem: Paradisskoven

Familie: Mor, far bror og en søster.
Nuværende levested: Omkring på diverse kroer

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 8
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 7
Intelligens: 5
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 3
Chakra: 9

~^~ I am the Who, when you call; Who's there!~^~

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat