Amelia

Byvagt

Status: Aktiv

Godkendt: 13.04.2016

Antal posts: 132

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Amelia Waridi
Kaldet: Amelia
Køn: Kvinde
Alder: 27
Fødselsdag: 15.03 år 113, død år 133, genfødt som engel 2016
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Har mistet troen, men originalt Isari
Erhverv: Byvagt
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos
Race: Engel
Uddybende om race: Tidligere menneske

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 47 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: mat mørkebrunt
Hårstil: Skulderlangt og flat
Øjne: Smalle, lyseblå og elegante
Kropsbygning: Normal med stor fleksibilitet
Hverdagstøj: Amelia er praktisk klædt med læderrustning, arm- og benbeskyttelse påsat metal. Oftest, men hun er også at finde i almen læderrustning. Varme, praktiske læderstøvler høre sig til og hun er ofte at se i de karakteristiske farver der tilhøre Byvagterne, mørkeblå. Hun er generelt meget nedtonet i sit tøjvalg. Privat og i omgivelser der ikke kræver at hun er kampklar, er hun i mere afslappede folder i brug af løse skjorter og bukser med lommer. Det er ikke uset at Amelia kan komme i en kjole, men hun kvæler dig hvis du foreslår et korset.
Ar, permanente skader, el.lign.: En del småskræmmer og det helt store ar i maveregionen efter kampen hvor hun døde.
Særlige kendetegn: Store sorte vinger med bløde fjer (når de ikke er trukket ind), store øjne og blide træk.
Våben: Et enhåndssværd, dolk, et par småknive.

Magi

Magisk evne (1): Jordmagi - Denne magi giver Amelia en stor connection til jorden omkring hende. Hun er i stand til at manipulere med jorden og klipper omkring sig og ved hjælp af bevægelser tvinge sten og jord til at følge "ordre". Det er begrænset til hvor meget hun fysisk kan holde til at bevæge sig, samt størrelsen på stykkerne hun ønsker at flytte og ikke mindst hvor meget ressurce hun har tilbage til at bruge sin magi. Amelia lærte kort før hun gik i kamp, hvordan man mærkede bevægelser gennem jorden ved at lytte til overfladen eller fornemme viberationerne med sin bare hud. Kræver stadig træning men med tålmodighed vil hun kunne høre bevægelser et par kilometer væk, såfremt viberationerne er stærke nok.
Amelia kan svagt manipulere med planter, men har aldrig rigtig lært at kontrollere det og finder det mere levende og ukontrollerbart end jord og sten gør. Derfor er hendes evner indenfor dette område begrænset og kræver en del træning hvis det overhovedet skal kunne lade sig gøre for hende at manipulere med større planter.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Drømmeskaber:

En evne skabt som en bivirking, af en lang årrækkes forbrug og afhængighed af drømmestoffet Nox. Efter et forsøg på at gøre sig afhængig, reagerede hendes krop voldsomt og desperat for at skabe netop det stof hun havde været afhængig af.

Amelias krop danner nu et stof som giver virkelighedstro drømme, som lader hende leve et glad og tilfreds liv hun nemt kan kontrollere i de få sovende timer hun har.

For at evnen kan fungere, kræver det at Amelia tager noget drømmeenergi fra et andet levende væsen, og hun sover uforstyrret i 7 timer. Amelia konvertere den stjålne drømmeenergi 1 til 10, hvilket giver en voldsom bivirking.

Bivirkningen ligger i, at Amelias mangeårs afhængighed gør, at kroppen producere langt mere drømmeenergi end den kan håndtere! Den lyse energi vil derfor forsøge at slippe ud af hendes krop næste morgen, for ikke at gå i chop, koma og i sidste ende dø.
Energien udskiller sig som en gylden klar væske fra åbninger nær hjernen, hvor stoffet produceres. Det vil sive ud af hendes næse, mund, øre og øjne, til kroppen til sidst er tømt. Energien er materiel og kan derfor opsamles i flasker. Hvis det forbliver ude i luften vil det begynde at størkne og let imitere guldflager.

Væsken, samt det faste stof kan indtages af andre væsner, som vil modtage samme effekt som Amelia. Virkelighedsnære drømme de selv kan kontrollere og som giver dem et lysere sind og tilfredsstillelse. Mængden er meget vigtig at tage højde for, da andre væsner, ligesom Amelia også kan få en overdosis og dø af midlets effekt.


Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker:
Kamptræning (Hurtig, smidig og fleksibel) - Amelia har fra barnsben lært at benytte sig af sværd og stå i en kampsituation. Med sine jordkræfter har hun en fordel til at stå bedre fast på jorden, og er dermed svær at slå ned, trods hendes lille størrelse. Hun er god til at bevæge sig omkring snorede situationer og kan nemt skifte fra stålfast til undvigende når situationen byder det.

Lyttende og venlig - Amelia har altid haft en god egenskab for at ligge et lyttende ord til folks problemer og dilemmaer. Hun lader dem tale uden og afbryde og oftest med et varmt og venligt smil på læben. Hun har en generelt venlig udstråling, trods årene har givet sine ar på sjælen. Hun vil aldrig afvise en venlig tilnærmelse.

Loyal - Amelia har en stærk indre morale, og hun er opvokset med at loyalitet er vigtigt. Hun vil derfor gøre alt hvad der står i hendes magt for at forblive loyal overfor dem hun har sværget troskab. Det har før bragt hende i problemer, og når hun ikke kan holde den loyalitet er hun i eksistenskrise.

Svagheder:
Distanceret - Amelia er venlig, men også meget privat. Hun bryder sig sjældent om at lukke nogen ind i hendes intimsfære og fysisk berøring skal man enten have tilladelse til, eller eje en bestemt plads i hendes sind. Denne distance hun ligger til folk, gør hende derimod også stærkt ensom og noget i hende hungre efter bekræftelse og ikke mindst et kram eller klap på skulderen.

Hukommelsestab - Amelia har meget svært ved at huske sit liv fra før nu. Det har derfor udformet at hendes personlighed godt kan virke tom, og hende meget kold og kynisk. Hun har sine kerneværdier, men når minderne er væk, er der stadig meget hun ikke forstår. Med det, har hun alligevel nogle tiks, som medføre at hun gør ting uden at forstå hvorfor. Hun er derfor ofte blevet kaldt så fandens gammeldags.

Afhængighed - Amelia har i mange år været afhængig af træning, fordi det giver hende et formål og en tilfredsstillelse. Hun kan koble hjernen fra og ikke savne det som hun ikke helt kan huske hvad der. Hun er nem til afhængighed og alkohol rør hun derfor ikke. Desværre er Amelia blevet udsat for stoffet Nox og hun har tilegnet sig en stærk afhængighed af den drømmeverden som stoffet giver hende.

Baggrundshistorie

Barndom:
Amelia er født langt tilbage i krystallandets historie, tilbage dengang hvor de første konger havde besteget tronen i krystallandet og kampen mellem godt og ondt var på sit højeste. I hvert fald kampen om områder hvor folket skulle høre til.
Amelia blev født ind i en betydningsfuld familie, som stod frem i alliancens forgrund. Hendes far var Ridder, og hendes mor var datter af en betydningsfuld rådgiver. Amelia levede derfor en barndom hvor hun ikke manglede tøj, mad eller andet materialt, men følte et langt større pres end de andre børn i verden. Amelia var den ældste ud af tre piger, og trods standarden at piger ikke hørte til i mændenes verden, ønskede hun mere end noget andet at gøre sin far stolt af hende, ved at følge i hans fodspor.
Barndommen blev derfor brugt på at træne oveni sine normale pligter som hun blev oplært i at være en høflig ung dame. Ikke nemt at kombinere de to verdner, specielt når hun ønskede kun at bo i den med træningsdukker og lange træningsdage. Amelia var dygtig, et naturtalent som kun blev bedre af at hun ikke gav op.

Fortid frem til nu:
Det faldte ikke altid i god jord. Hvordan skulle de få pigen gift væk hvis hun var fast besluttet på at fastholde sin træning. Fastholdt på at hun kunne nøjagtig det samme som en mand, at hun kunne have lige så stor betydning! Hvor meget det end knuste hende at se sin fars skuffede øjne, over at hun ikke tog valget om at blive en perfekt hustru, var det svært at gå imod sin egen overbevisning og personlighed. Amelias søstre var langt mere tilbageholdende med fokus på sytøj, madlavning og generel lydighed. Hvorfor kunne hun ikke være som dem?

Amelia fik selvfølgelig ikke lov til at melde sig ind i hæren. Det skulle ikke engang komme på tale! Hvad var det for noget galskab det tossede pigebarn kom med! Hun kunne ikke følge med knægtende der trænede dag og nat. Hun var jo kun en pige.

Amelia var på kanten til at give op. Ligge sværdet fra sig og gå tilbage til de pæne kjoler, det smukt opsatte hår og at holde sin mund lukket og blikket rettet nedad. Det gjorde ondt bare at tænke tanken, men havde hun andre valg.
Som 20 årig, stod Amelia med en forlovelse til en Ridder, som egentlig ikke var nogen dårlig mand. Han var venlig, varmhjertet og stolt. Men ligesom alle de andre krigere skulle alliancen ud. Krigen mod mørkets væsner var først lige ved at begynde. Ikke nok med at Amelia så sin forlovede drage afsted i krig, var hendes elskede far blandt de forreste i rækkerne. Hun kunne ikke sidde hjemme mere, hun var ved at blive vanvittig!
Amelia gjorde derfor noget, ingen kvinde blandt menneskeracen burde gøre. Satte håret stramt op, en hjelm over, og ned i sin forlovedes ekstra rustning. Den var tung, tungere end hun havde ventet, men hun gik afsted med de andre krigere. Hvis de måtte kæmpe for deres fæderland, hvorfor måtte hun så ikke?

Hun husker den gennemtrængende smerte. Hun husker hvordan alt liv forsvandt ud af kroppen på hende i takt med blodets varme dråber forlod hendes i takt med. Alle disse følelser, blev vækket op som Amelia hev vejret ind denne skæbnes morgen hvor livet havde valgt at springe gennem hende på ny. Hun vågnede præcis det sted hun var faldet, på en frodig mark, der dengang havde været dækket af lig, blod og metal. Rustningen sad stadig koldt om hendes krop, håret var sat på samme måde. Det var som om hun blot havde taget sig en lur. En lur der havde varet flere århundreder. Noget sagde hende at hun ikke var vækket tilbage ved et tilfælde. Verden så kold og grusom ud som altid, men med andre midler, andre konsekvenser, og andre herskere på tronerne.

Familie: Forældre, begge døde.
To søstre, formodet begge døde.
Højst sandsynligt noget levende slægtning fra sine søstre, med mindre slægten er "uddød".
Forlovede: Lionel Redwyck - Død

Andet



Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3