CaelonCaelon
Alkymist og healer

Kaotisk Neutral
Race: Skovelver
Alder: 568

Status: Søger tråde
Godkendt: 10.11.2015
Antal posts: 334
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Caelon Tathmiel
Kaldet: -
Køn: Mand
Alder: 568
Fødselsdag: 9/1 – 1451
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Avanya
Erhverv: Alkymist og healer
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 184 cm
Vægt: 60 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Sort/mørkebrunt
Hårstil: Det er klippet kort på den ene side, mens den anden side af hans hår er langt og typisk dækker for hans ar.
Øjenfarve: Orange
Kropsbygning: Han er slank og nok en smule spinkel
Hverdagstøj: Han har typisk lange støvler på, og har altid tøj der dækker det meste af hans hud. Nogen gange har han en lang kappe på, hvor han har plads til en masse små eliksirer i.
Ar, permanente skader, el.lign.: Han har ar efter en eliksir ulykke på den ene side af hans ansigt, som han typisk dækker med sit lange hår når han er ude blandt andre. Han har desuden en grå-grøn plet der er meget ru, på hans venstre arm, som altid er dækket til.

Magi

Magisk evne (1): Sletning af hukommelse - Caelon han slette dele af andres hukommelse. Han skal kende til mindet for at kunne røre det, og hvis han ikke selv er en del af det kræver det koncentration og mere chakra. Han kan også slette f.eks. kun en person fra et minde, mens mindet er intakt, dette gør dog mindet underligt, tåget og fragmenteret. Jo nyere minderne er, jo nemmere er det for ham at fjerne dem. Han skal dog have øjenkontakt for at kunne gøre det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Teleportation. Han kan kun teleportere sig steder, hvor han har et klart billed af hvor han skal hen, men hans rækkevidde er ret lang, dog bliver rækkevidden meget kortere hvis han vil have en anden person med. Han bliver også ret afkræftet af det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Talenter:
- Lave eliksirer af mange forskellige arter
- Læse hurtigt
- Kan læse på mange forskellige sprog
- God til at lyve
Svagheder:
- Uduelig til kamp
- Svag
- Kan ikke håndtere og at blive våd
- Bliver let syg
Interesser:
- Tilegne sig ny viden
- Eliksirlavning
Drømme/ønsker: At blive rask
Elsker:
- Sine nærmeste
- Orden i sine egne ting
- Kaos hos andre
Hader:
- Race renhedsvanviddet hos skovelverne
- Kolde fødder
Helhedsindtryk af personlighed: Caelon er et meget roligt individ og bliver sjældent sur eller hæver stemmen af andre. Han har ikke meget kærlighed til overs for sin egen race, men udadtil viser han ingen foragt overfor dem. Han nyder at se andre gå i panik over diverse ting, og kan også selv finde på at være med at skabe denne panik. Dog hvis han føler han har et nært forhold med nogen, vil han ikke gøre noget for at skade dem, da han kan være omsorgsfuld. Han tænker meget på sig selv og i de fleste situationer tænker han kun på hvordan han kan fremme sine egne mål. Det er dog sjældent disse mål bliver sagt højt.

Baggrundshistorie

Barndom: Caelon blev født en kold vinternat ved fuldmåne, af healeren Faelwen. Hans fødsel bragte meget glæde til hans to forældre, som havde prøvet at få i barn i lang tid. De mange første år af hans liv, levede han et ganske normalt liv i Elverly og var en glad og livsglad dreng, hvis ikke en del drilsk og altid ude på ballade. Han var også ganske ung, da han begyndte at få en interesse for at læse. I starten var det bøger med gamle myter, sammen med hans mor, men som han blev ældre var det mere og mere om videnskabelige ting med urter og eliksirlavning. Dog ændrede tingene sig da hans mor faldt syg. Caelon var blot omkring de 100, da de fandt en grå-grøn plet på hendes arm. I starten prøvede hun selv at heale den væk, men det blev bare værre og værre, og indenfor et par år, var der kommet flere udbrud ud over hendes krop og det havde spredt sig, og hun kunne ikke længere rigtig bevæge sig væk fra sengen. Det var i denne periode at Caelon gav op på healerne og begyndte at eksperimentere med eliksirer, for at finde en modkur til hans elskede mor. Da Caelon i mange år havde opbygget en masse viden om eliksirer og hvilke ingredienser gjorde hvad, fandt han noget der mindede om en kur. I en periode havde hun det bedre, men den holdt ikke ved længe og snart virkede den ikke længere og Caelon’s mor døde.
Efter hendes død, blev Caelon bitter, fordi ingen af de andre havde prøvet at hjælpe hende, efter hendes tilstand var blevet forværret, men hans far lyttede altid til ham om det, og sagde at selvom han følte sådan, så måtte han ikke vise det til de andre. Caelon fik da også lov til at holde sig et par år inden døre med minimal kontakt til omverdenen, men endelig smed hans far ham i arbejde, så han kunne hjælpe healeren, et job der ikke var helt fremmede for Caelon, da han før havde hjulpet sin mor. Caelon forsatte også siddeløbende med at eksperimentere med eliksirer, med de íngredienser han kunne få fat i. Dog var Faelwen's død ikke den sidste katastrofe der ramte den lille familie, men denne her gang var det ikke kun familien katastrofen ramte men hele Krystallandet, da det store jordskælv ramte i 1632. Caelon’s far døde under jordskælvet og den nu voksne Caelon var nu alene, uden et eneste familie medlem tilbage.
Fortid frem til nu: Caelon begyndte at arbejde permanent som healer efter hans fars død, men han var ikke engang kommet sig over faderens død, da han opdagede en lille grå-grøn plet på sin arm, identisk til den de havde opdaget på Faelwen's arm. Det fik ham til at gå i panik og skjule det, da han ikke ville have samme behandling som sin mor, og han forsatte så med at få udviklet en kur. Hans udbrud var ikke ligeså voldsomt, så selv indenfor et par år, var pletten ikke blevet meget større, men han fandt endelig noget der kunne holde det tilbage fra rigtig at gå i udbrud, så han kunne forlænge tiden til at finde en kur.
Værste minde: Årerne hvor hans mor var syg og ikke kunne gøre noget.
Bedste minde: Da han var helt lille og han sad med begge sine forældre, og de sad og læste op af en saga samlet.
Barndomshjem: Elverly

Familie: Mor – Faelwen Tathmiel, død
Far – Thalion Tathmiel, død
Nuværende levested: Elverly

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 2
Kampteknik: 1
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 3
Kløgt: 5
Intelligens: 9
Kreativitet: 8
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 6

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat