JoannaJoanna
Lysets Kriger

Neutral God
Race: Menneske
Alder: 25

Status: Aktiv
Godkendt: 03.01.2017
Antal posts: 91
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Joanna Foster
Kaldet: Jo, Johan, Foster
Køn: Kvinde
Alder: 25
Fødselsdag: 2/1 - 1994
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Laurana og Leander
Erhverv: Lysets Kriger
Race: Menneske

Udseende

Højde: 182 cm
Vægt: 76 kg
Selvom Joanna ser sig selv som en kvinde, er hun født en mand, og da hun ikke har fundet nogle metode at blive kvinde permanent, må hun leve med stadig at have mange mandlige ting.
Joanna har langt mørkt hår, som kan se lidt lilla ud i det rigtige lys. Hendes øjne er grå, og hun har fregner. Hun har næsten altid munden lidt åben, som gør hendes fortænder meget tydelige. Hun bruger dog ofte make-up for at se mere feminin ud.
Hun er muskuløs og helt igennem fladbrystet. Det er især fordi at hun er født en mand, men hun prøver at bygge sine fomer op med feminint tøj og lidt mere fylde fortil. Hun går derfor også ofte kjoler, eller lang trøjer, så at hendes skridt område er dækket til, og at det ikke er tydeligt.

Magi

Magisk evne (1): Forbedring af våben: Joanna kan sende noget magi ind i de våben hun bruger, så de bliver kraftigere og mere dødbringende. Det kan f.eks. være buen for at sende pilen hurtigere, mere præcist og mere kraftfuldt afsted. Pilen kan hun sende magi igennem, så den kan bore sig længere igennem, eller sågar eksplodere når den rammer.
I sværd kan hun gøre klingen langt skarpere, så den kan skære igennem rustninger meget nemmere.

Pilene er dem der kan holde magien i sig længst, men ellers så mister både buen og sværdet sine egenskaber, så snart hun giver slip på det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Styrker:
- God til våben, især sværd og bue og pil
- Talentfuld med det begrænsede make-up man kan få fat i
- Loyal
- Har ben i næsen (når det ikke gælder hendes familie)
Svagheder:
- Er bange for at blive udskudt fordi hun tidligere var en dreng
- Er elendig til at genfortælle historier og vitser
- Utrolig dårlig til at lyve (ser altid væk, laver nervøse trækninger og halter i sætningerne)
Personlighed:
Joanna elsker at møde nye folk og hjælpe dem, men hvis de spørger ind til hendes barndom, så virker det altid som om at hun skjuler noget. Hun er ikke glad for at lade folk vide at hun ikke altid har været en kvinde, men hun vil påstå hårdnakket at hun er en nu. Dette gør dog også at hun er meget usikker på at finde kærligheden, selvom det er noget hun ønsker, fordi hun ved ikke alle vil acceptere hende.
Hun hjælper alle hun kan, selvom dette ofte kan være svært, og få hende i problemer. Desuden elsker hun gode og sjove historier, selvom de er opdigtede, desværre er hun selv elendig til at fortælle historier.
Hun er ikke bange for at indrømme at hun tager fejl, men hvis der er noget hun tror på, så vil hun også stå op for det, desværre har hendes familie det med at kunne være de eneste der kan få hende til at bakke ned.
En af de ting som hun elsker at gøre, når hun er tid, er at gå udenfor Hovedstaden og kigge på stjerner, hvor det er nemmere at se dem. Hun kan godt ligge en hel nat vågen for bare at se på stjerner.

Baggrundshistorie

Joanna blev født i Medanien, dengang hed hun dog ikke Joanna, men Johan, og var født en dreng. Hun vidste altid at hun var anderledes da hun voksede op. Ganske vidst var hun interesseret i at slås, og var altid frisk på at være den der reddede den smukke prinsesse. Men engang imellem, ville hun også godt være prinsessen. Hun fandt dog ud meget hurtigt, at sådan nogle ting, dem snakkede man ikke om. Det var unaturligt for en lille dreng at ville sådan noget. Alligevel følte Johan sig forkert tilpas, for hun indse ligeså stille, at selvom hun kunne lege med drengene, så følte hun ikke at hun rigtig passede ind. Men med pigerne. Pigerne forstod hende, de var ligesom hende, og også nogle af dem kunne lide at slås.
Det første rigtig hysteri omkring hendes køn, kom da hun var ved at runde de 7 år. De havde skulle skaffe noget tøj til hende, og legetøj, og da hun forsigtigt spurgte om at få lavet en kjole, gik hendes mor grasat. Hendes mor var nemlig en meget normal, snæversynet kvinde. Alle de der nye ting, det skulle hun ikke have noget af, så Johans interesse for kvindeligt tøj, nej! Det kunne hun godt glemme alt om.

Der gik et par år, hvor Johan prøvede at gemme denne del af sig. Hun prøvede at være den idealle dreng og ikke være til skam for sine forældre. Hendes far, som handlede med vare mellem Hovedstaden og Medanien, bestemte sig en dag for at tage hende med. Så kunne hun lære erhvervet og se lidt mere uden for Medanien. Dette gjorde hun uden meget protest, og op til Hovedstaden det gik. Johan var blot 14 år.
Det viste sig at der var nogen galt med varerne og da det bare ikke gik godt, fik Johan til sidst lov til at gå rundt og kigge på Markedspladsen. Her blev hun fanget af en lidt ældre pige, da hun stod og kiggede på en utrolig smuk kjole.
"Vil du prøve den?" spurgte den ældre pige, som Johan senere lærte hed Amelia.
"Kan jeg?" spurgte Johan overrasket over forslaget. Det var jo en ting hun troede hun ikke måtte på dette punkt i livet. Men som Amelia nikkede begejstret, blev Johan swept ind i en bod, og fik lov til at prøve kjolen, højhælede sko, og Amelia pyntede endda den kejtede dreng med make-up og satte håret, som om at det var noget hun altid lavede.
Johans hjerte sang af glæde, som hun stod der og drejede rundt på stedet. Sådan rendte de rundt i en times tid, før at Johan hørte hendes fars stemme kalde på hende, og magien var brudt. Men det skulle ikke være den sidste gang at Johan besøgte Hovedstaden og Amelia.
Gang på gang kom Johan med, og gang på gang forsvandt hun hen til Amelia for at være sig selv. Håret blev længere, som Johan begyndte at sætte imod at få klippet hår, og snart var hun også venner med Amelias bror. En stor fyr der var en del af Lysets Krigere. Her begyndte hun at lære at kæmpe bedre end før.

Disse ture i Hovedstaden viste hende hvem hun kunne være. Så da hun blev 18, sagde hun til sine forældre at hun ville rejse til Hovedstaden og blive en del af Lysets Krigere. Hun ville hjælpe dem! Men hun sagde ikke sit brændende ønske om at være en kvinde. Visse ting var bedre ikke at sige. Det lange hår havde været mere end nok for hendes mor.
Johan, der nu tog navnet Joanna, nåede til Hovedstaden, og det ubrydelige venskab hun havde fået med Amelia, gjorde at Amelia hjalp hende med at sætte sig op, og så endelig ansøge om at blive en del af Lysets Krigere. Der blev hun undervist yderligere i våbenbrug, og ingen der anede uråd. For dem var hun Joanna Foster, for hvem ville tjekke om hun var en traditionel kvinde? Joannas liv kunne ikke være bedre.
Det tog hende et stykke tid at blive til mere end blot en rekrut, men hun kæmpede sig i hvert fald gennem rangene, så godt hun kunne, og drømmer stadig om at blive en Ridder. Hun skriver til sine forældre, men har ikke set dem siden hun var 18 år og skriver stadig Johan i slutningen af brevene, så de aner ikke hvem hun er.

Familie: Mor, far, en søster og bror som alle lever
Plejefamilie, bestående af Amelia, hendes bror og deres forældre
Nuværende levested: Hovedstaden

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 7
Kampteknik: 9
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 5
Intelligens: 3
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 6


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat