Mirabelle de PompadourMirabelle de Pompadour
Major i Dragens Brigade

Retmæssig God
Race: Nordfolk
Alder: 31

Status: Aktiv
Godkendt: 09.05.2017
Antal posts: 163
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Mirabelle de Pompadour
Kaldet: Mira, Belle, Frøken Pompadour
Køn: Kvinde
Alder: 31
Fødselsdag: 01/05 - 1988
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Lysets Dronning og Azur
Erhverv: Lysets Kriger
Race: Nordfolk

Udseende

Højde: 175 cm
Vægt: 70 kg
Mirabelle har kridhvidt, kort hår og gyldne øjne. Hendes ansigtstræk er skarpe, og hendes læber er betydelige mørkere end hendes blege hud. Hun har øreringe i, og går typisk i enten sin Lysets Kriger uniform, eller også i andet praktisk tøj, typisk i de lysere farver.

Magi

Magisk evne (1): Denne evne gjorde var originalt en form for chakramanipulation. Mirabelle kunne styre sin egen chakra, men over årerne, har den udviklet sig til en mere specialiseret form indenfor chakramanipulation.
Hun har mulighed for at forstærke andres magi. Dette bliver gjort, ved at låne noget af hendes egen chakra til andre. Det er endda kun minimalt hun skal låne ud, før at folk kan mærke en markant forskel. Det varer ved alt efter hvor meget man anvender sin magi, og hvor meget hun har lånt ud, dog forsvinder det seneste i løbet af 24 timer. Det er dog også en potentiel meget farlig evne, især for folk med lav chakra eller svag styring af deres magiske evner. Da chakraen fra Mirabelle er så eksplosiv, kan man risikere ikke at kunne håndtere chakraen, og ender med at blive 'ædt' af sin egen magi. Den har også nemmere ved ikke at kunne styres. En anden ting man kan risikere, som Mirabelle typisk prøver at undgå, er at væsnerne der får denne chakra bliver afhængige. Det sker typisk kun hvis de får større mængder i sig (hvilket ikke er noget Mirabelle vil gøre med mindre det er med meget god grund), eller hvis de allerede er magtsyge.
For at hun kan låne sin chakra ud, så skal hun i direkte kontakt med den anden person, og typisk skal den anden person også være villig til at modtage chakraen, for at det kan lykkedes. Det kan dog til nøds godt lykkedes hvis de ikke har særlig meget chakra selv, men generelt bruger Mirabelle ikke denne her evne til offensivt brug, da den ikke er speciel effektiv i det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2): Mirabelle har en noget avanceret evne indenfor at se chakraer. Hun kan se andres chakraer (eller sågar se ingen), og alt efter farven og formen den tager, kan hun tage et kvalificeret gæt indenfor hvilken slags magi de har, men også hvor stærk den er og hvor godt de kan styre den. Ofte er det ud fra denne her evne, at hun tager et valg, om hun tør give dem chakra, hvis hun ikke kender folkene så godt.
Den er passiv og er noget hun altid ser.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Magisk evne (3): Beskyttende lys: Kan fremmane skarpe lysglimt, der kan blænde en modstander eller for et ganske kort tidsrum lyse et område op. Krigeren kan også samle lys omkring sin krop i et form for lysende skjold: skjoldet er ikke uigennemtrængeligt, men angreb vil møde modstand i luften og derved blive svækket.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Talenter:
- Sværdkamp
- Loyal
- Er god til at forholde sig roligt
Svagheder:
- Uvidende/fordomsfuld
Grundet hendes priviligerede opvækst, kan hun virke fordomsfuld, hvilket i virkeligheden grunder sig i en uvidenhed. Hun er nogen gange ikke klar over hvor privilegeret hun er. Hendes syn på andre racer har ligeledes et lidt interessant syn, til trods for at der er enkelte i hendes familie der har blandet blod. Især ved dværge kan hun virke utrolig racistisk, selvom hun intet ondt mener om det. Hun prøver dog stadig at lære nye ting som hun ikke kender til, for ikke at virke på denne måde mere.
- Høfeber
Den er ofte ikke så slem, men det er nok til at hun ofte nyser, og det klør når det ikke er vinter. Hun har typisk en lille dåse med noget medicin hun kan tage, hvis det bliver for slemt, selvom hun for det meste prøver at ignorere det.
- Regelrytter
Hun holder sig altid til reglerne, og nogengange lidt for meget. Dette kan gøre at hun ofte sætter lovene og reglerne højere end godheden. Hun gør det dog ikke af et ondt sind, men det er den måde hun er blevet opdraget på.
Personlighed: Mirabelle er en lydig og loyal kvinde. Hun gør hvad hendes overordnet siger, uden at komme med sure miner, selv hvis det er et surt job, og sætter ære i sit job. Hun kommer til tider med uheldige kommentarer grundet hendes uvidenhed om visse andre racer, og andre klasser, især underklassen har hun svært ved at sætte sig i skoene på, hun gør det dog ikke med en ond mening. Selvom hun er blød om hjertet, kan hun

Baggrundshistorie

Pompadour familien har i mange århundrede holdt til oppe i Norden, og har altid haft et nært forhold til Lysets Slægt, hvilket også er grunden til at der også er blevet giftet flere af dem ind i slægten over årerne. Familiens hovedhus ligger lige udenfor Norvik, og er ligner næsten et palads, i hvert fald for de lokale, som typisk ikke ser de store huse som ellers ligger i Hovedstaden. Den indeholder hovedfamilien, og folk fra afgreningen af familien. Derudover er der også et forholdvist stort område til deres tjenestefolk.
Mirabelle voksede op i dette 'hus' som den ældste i en søskende flok på 4. Hendes liv, som hun ville betegne det, var ganske normalt. Hun blev uddannet i hvad sådan en adelige pige skulle. I starten var det mest det boglige og hvordan hun skulle opføre sig rundt om adlen, men det udviklede sig også til kamptræning. Det var ikke fordi at det ikke var normalt at træne også kvinderne i det,men det var først da hendes far fandt hende træne med sin fætter, at det gik op for ham at hun havde en reel interesse for det. For Mirabelle var aldrig en pige der sagde særlig meget om hvad hun selv havde lyst til. Hun gjorde altid hvad hun blev bedt om, var altid lydig.
Hun begyndte dog at vise en hvis interesse fra de andre landsdele, da hun blev 14, og man mente det var ved at være tid til at hun også have behov for at læse videre nogle andre steder. Først tog hun vinteren over i Balzera, og sommeren efter var hun i Hovedstaden, for hun så sig lun på Lysets Kriger professionen. Da hun fyldte 16 bad hun om lov til at blive en væbner indtil hun var gammel nok til at blive en del af Hæren. Dette var en ting som hendes forældre overvejede en del. De var ikke glade for at sende deres ældste datter afsted på denne måde, men de vidste hvor fornuftig hun var, og til sidst fik hun lov.
Hun flyttede ind i et af familiens huse i Hovedstaden, hvor bl.a. hendes moster, onkel og deres børn boede, og fik lov til at være væbner for en af hendes fætre, der var ældre end hende. Det brugte hun de næste to år på, før hun optaget sig Lysets Kriger, og har været det lige siden.

Familie: Faderen: Fyrste Emile de Pompadour VII
Moderen: Blanche de Pompadour
3 søskende
En familie afgrening
Deruover også familie længere ude
Nuværende levested: Hovedstaden

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 7
Kampteknik: 10
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 5
Intelligens: 5
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 8

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat