ReinaReina
Ypperstepræstinde af Isari

Retmæssig God
Race: Engel
Alder: 89

Status: Aktiv
Godkendt: 01.01.2016
Antal posts: 149
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Reina Aldemar
Kaldet: Rein
Køn: Kvinde
Alder: 89
Fødselsdag: 31. december 1929 (død som 39-årig, men pga. sin slægt ser hun stadig ung ud)
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isari
Erhverv: Ypperstepræstinde hos Isari
Race: Engel

Udseende

Højde: 173 cm
Vægt: 65 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Lysblond
Hårstil: Langt, og lettere bølget. Ikke sat op
Øjenfarve: Lyeblå
Kropsbygning: Slank men med nogle muskler
Hverdagstøj: Hun går tit i tøj i hvid og gyldne farver, som er Isari’s to farver.
Ar, permanente skader, el.lign.: I stedet for et par store, hvide vinger, har hun to stumper på ryggen, efter at hun fik skåret sin vinger af. Hun har desuden et ar over halsen, som er mærket på hvordan hun døde, og et ar der ligner en stjerne i panden efter noget tortur hun oplevede kort før hun blev dræbt. Dog er begge ar lyse og ikke specielt tydelige

Magi

Magisk evne (1): Healing - hun kan heale både større og mindre skader. Deriblandt brækkede knogler og indre blødninger, selvom det alligevel tager noget energi fra hende. Den er dog ikke ligeså effektiv på hende selv og kræver langt mere energi. Hun kan også sætte en arm eller ben tilbage på værtskroppen, men det tager meget på hendes kræfter.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Solens energi - Hun kan frit benytte energien fra solen både offensivt og defensivt. Hun kan sende både stråler, men også kugler afsted af koncentreret energi, som brænder ligesom ild. Hun kan også lave noget lignende et skjold af energi og sågar blænde sin modstander kort. Desuden kan hun bøje lyset som hun vil og kan sågar isolere et sted fra sollyset. Evnen er ganske kraftfuld når der er høj solskin, dog er den svækket hvis solen er dækket til af skyer, og den har kun en brøkdel af sin kraft om natten, hvor det eneste sol hun kan få er fra månens skær. Det gør at hun er begyndt at indsamle energien fra solen i dagstimerne i en ring med Isaris symbol på, så hun har mere energi til rådighed om natten, hvis noget skulle ske.

Det er næsten kun hendes fantasi der sætter grænser, så hun har endnu ikke nået til et punkt hvor hun har styr på alt hun kan med evnen. Hun oplevede den som ganske ung og har brugt en primært til kamp.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Personlighed

Talenter: Hun er en stærk magiker og er faktisk rimelig god til at kæmpe.
Svagheder: Hun har svært ved at falde i søvn og når hun endelig falder i søvn er hun plaget af mareridt. Dette gør at hun kun sover få timer hver nat og hun derfor har begrænset energi. Hun har også nogle problemer med hukommelsen, og har svært ved at huske ansigter og navne, hvis det er en virkelig slem dag kan hun finde på at gentage sig selv op til flere gange, og have problemer med at finde vej hvis hun forlader katedralen. Desuden har hun svært ved at dræbe folk, selv hvis hun burde.
Interesser: Sin gudinde, og at hjælpe de svage i samfundet, samt at fremme godheden.
Drømme/ønsker: At godheden skal reagere i landet
Elsker: Dage med højt solskin, syltede agurker og Isari og katedralen
Hader: Mørket, kaos og jordbær
Helhedsindtryk af personlighed: Reina er meget fast troende på Isari og mener kun at præstinderne og Isari ved helt præcist hvad der er bedst for landet, selvom hun også mener at Lysets Dronning er på rette vej. Hun altid kigger efter det gode i andre, men ved godt at der er nogen der ikke kan omvendes, og det er bedre bare at få dem til at forlade denne jord. Hun er dog altid parat på at hjælpe hvem end hun møder, så de kan komme til et bedre sted i deres liv. Hun har et roligt temperament og det kræver meget at få hende op i det røde felt. Hun kan godt nogen gange virke streng og ret seriøs, men kan godt finde ud af at have en mere afslappet personlighed og har heller ikke problemer med at grine.

Baggrundshistorie

Selv den gang da Reina var ung, var det almen praktisk at sende børnene af Lysets Slægt væk fra Hovedstaden, så de var sikker på at slægten ville overleve, især mens Mørket altid lå og lurede og prøvede at dræbe alle dem der holdt med Lyset. Reina fik dog lov til at opholde sig i Hovedstaden og blev opdraget i Isari-katedralen. Selvom hendes tro var stærk, var hun ikke bleg for at løbe op på Krystalpaladset, hvor hendes forældre befandt sig. Hendes bror, den kommende Lysets Konge, var i samme situation som hende selv, og de voksede op og var ganske tætte hele deres liv. Det tog en uventet drejning, da Reina, som 20-årig bad om tilladelse om at være en del af Lysets Krigere, da alle havde forventet at hun ville blive en Isari-præstinde og dedikere sit liv til templet, men den unge Reina havde andre planer for sit liv, for selvom hendes tro var stærk for Isari, ville hun se verdenen først. Selvom der var en del der var imod det, fik hun endelig lov, da hun alligevel aldrig havde været på tale om at blive dronning, og de fleste så mod hendes bror, når de talte om den næste til tronen, fordi han var så god som dagen var lang. Selvom hun blev en kriger, tog hun sjældent liv og hver eneste gang hun havde muligheden tog hun templet og bad til Isari og bad hende om hendes styrke. Gennem sin tid med Lysets Krigere blev hun bedre og bedre til magi, indtil hun nærmest udelukkende brugte magi og sværdet kun var for at forsvare sig hvis de kom for tæt på. Da hun var 39 år blev hun sammen med nogle andre angrebet i et baghold, og hendes kammerater og hende selv blev taget med til Midnatsborgen for at blive tortureret for at få lokationerne ud om hvor de andre børn var fra. Da hun ikke ville opgive hvor de var, blev hun til sidst halshugget.

Reina kan intet huske hvad der skete mellem hendes opstanden og fra hun vågnede op i en seng på Krystalpaladset, med hendes kære broder ved sin side, som hun lærte var blevet kronet til konge mens hun var væk. Selvom hun primært lignede sig selv, havde hun fået nogle nye ar og et par store, hvide vinger. Hendes minder var også lidt utydelige om hvad der var sket de sidste par uger i hendes liv, men hun kom oven på igen, og begyndte at tjene sin bror i kampen mod mørket. Der gik ikke mange år, før Reina forelskede sig i en skovelver der havde slået sig til Lysets side i kampen mod Mørket, og de indledte et hemmeligt forhold. Det var dog ikke skæbnen at det skulle holde lang tid, da de begge blev fanget for at blive tortureret af Mørkest Styrker. Elveren døde mens Reina så på, og Reina fik skåret sine egne vinger af under torturen, men formåede at flygte. Det var dog endelig nok for Reina, og efter hun var kommet sig over den hårde oplevelse, trak hun sig tilbage og viede sit liv til Isari. Da den sidste ypperstepræstinde trak sig, blev hun bedt om at overtage erhvervet, hvilket hun gjorde.

Familie: Det nærmeste af hendes familie er desværre døde og der er rigtig meget af familien hun ikke kender til. Hun er dog beslægtet med Lysets Dronning.
Nuværende levested: Isari-katedralen

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 6
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 5
Intelligens: 6
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 10


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat