Sigrun

Klanleder

Status: Aktiv

Godkendt: 30.11.2015

Antal posts: 149

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sigrun Bjarnisdottir
Kaldet: -
Køn: Kvinde
Alder: 35
Fødselsdag: 7.10 år 1988
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Aladrios selvom ikke specielt troende
Erhverv: Klanleder
Civilstatus: Gift
Seksualitet: Heteroseksuel
Nuværende levested: Nordlandet - Nordlandet
Race: Nordfolk

Udseende

Højde: 176 cm
Vægt: 65 kg
Hudfarve: Bleg
Hårfarve: Rødt
Hårstil: Det forreste af hendes hår er fæstnet omme bag på hendes hoved, så pandehåret ikke kommer i hendes øjne.
Øjenfarve: Blå-grå
Kropsbygning: Slank men muskuløs
Hverdagstøj: Mange lag af forskellige pels og skind for at holde hende varm i det kolde klima.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har en del ar, men de er meget små, og ikke noget hun selv lægger mærke til.
Særlige kendetegn: Hendes røde hår
Faceclaim: Rose Leslie

Magi

Magisk evne (1): Forvandling til en sne wulliat. Dette indbefatter også at hun i denne form har healende tåre og hendes skind er svært at trænge igennem med sværd.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Ismagi – hun kan manipulere is og sne til de former hun vil have. Deriblandt lave skarpe istappe hun kan sende afsted mod sine modstandere. Hun kan dog ikke bruge den samtidig med at hun er forvandlet til en sne wulliat.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter:
- Fantastisk med økse, men også udmærket til andre våben
- God jæger
- God leder
Svagheder:
- Elendig til at lave mad
- Dårligt temperament
- Kan ikke læse eller skrive
- Dårlig til at lyve
Interesser:
- Jagt
- Våben
Drømme/ønsker: Et frit Nordkrystalland
Elsker:
- At fiske og jage
-Kæmpe
Hader:
- Manglende retfærdighed
Helhedsindtryk af personlighed: Sigrun er en meget bestemt kvinde og er ikke bange for at sige sin mening. Hun er dog også godt klar over når det er mindre klogt bare at sige hvad hun vil. Hun er en god leder, og er god til at tage hurtige beslutninger, men nogen gange kan hendes temperament godt stige hende til hovedet. Dette sker dog ikke så ofte, med mindre folk er fuldstændig latterlige at høre på. Hun er utrolig loyal overfor dem hun stoler på. Til trods for at hun er klanleder har hun dog en dårlig vane med at bryde regler, fordi hun er så vant til ikke at have nogle rammer hun skal holde sig indenfor.

Baggrundshistorie

Barndom: Sigrun blev født i Nordlandet i en by som egentlig hverken var lille eller stor. Men det var en by hvor de primært fiskede og jagede de enkelte dyr der fandtes oppe i Nordlandet, selvom de ligesom mange andre byer og klaner havde krigstraditioner. Sigrun's fødsel var lidt af et uheld og hun var ikke specielt gammel da hun blev efterladt hos sin far, og hendes mor tog sydpå, hvor det var varmere vejr, og hun håbede åbenbart på større lykke der. Så selvom hendes far ikke vidste hvad man skulle gøre ved et barn, elskede han hende højt, og hun blev da også forkælet i stor stil, eller i så stor stil man kunne i en familie på to der ikke havde oceaner af penge. I hvert fald holdt hendes far meget af hende, og hun fik da også lov til at lære at jage fra ganske ung, og andre erhverv som længere syd på, måske ikke var hvad de ville sige var ting en pige skulle gøre. Fordi hun kun havde en mandelige rolle i hendes liv, blev hendes interesser meget indenfor de samme ting som ham, hun kunne lide at fiske, jage, at kæmpe og så legede hun egentlig bedst med drengene på hendes egen alder eller dem der var ældre end hende, selvom hun var langt underlegen i styrke mod dem. Hun var også dårligt blevet teenager, da hun fik tigget sig med på sit første plyndringstogt til en anden by.
Fortid frem til nu: Da hun blev gammel nok, begyndte Sigrun at deltage i rådsmøderne for byen, og da hun viste sig at være en kompetent leder, var det ikke en overraskelse da hun satte sig i en del respekt i samfundet, og i midten af 20'erne blev sat til at være den nye klanleder. Der var nogen der ikke var ligeså glade for det, nogen fordi de syntes hun var for ung, og andre fordi hun var en kvinde.
Værste minde: Da hun var 6 år og faldt igennem isen på en sø. Det tog timer før hun kom til sig selv, da hun var helt gennem frossen.
Bedste minde: Hendes første togt
Barndomshjem: Nordlandet

Familie: En far, moren er ukendt, Yasmin er halvsøster

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3