Xinyi

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 05.06.2024

Antal posts: 4

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Xinyi Sung
Kaldet: Xin af sine venner, Yiyi af sin bror
Køn: Kvinde
Alder: 26
Fødselsdag: 17.1 år 1998
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Hun tror mere på Den Nådiges ord end en gud
Erhverv: Syerske og medlem af "De Nådiges Følge"
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Ukendt
Nuværende levested: Safirien - Lidt udenfor Dianthos med resten af de nådige
Race: Menneske

Udseende

Højde: 172 cm
Vægt: 60 kg
Øjne: Ravgule, omringet af mørke vipper.
Hår: Sort hår der er klippet til lige over skuldrene. Det er typisk løst, men nogle gange så sætter hun det op bag i en knold, selvom der altid er et par hårstrå der slipper løs.
Hud: Lys, men med lettere ru hænder, og små ar, især omkring fingrene.
Kropsbygning: Slank.
Hverdagstøj: Tøjet hun går i er typisk noget hun selv har syet. Hun foretrækker at dække sig op til halsen, med enkelte simple smykker. Tøjet skal helst være praktisk.
Ar, permanente skader el.lign: Små ar omkring fingrene.
Særlige kendetegn: De intense ravgule øjne er det folk primært kender hende på.

Magi

Magisk evne (1): Chakralæsning:
Xinyi er blevet født med evnen til at se og lugte magien der hænger i luften overalt.
Hun har lært sig selv at læse andres aura for at tjekke deres magiske egenskaber, men ligeså meget hvor lang tid siden de sidst har brugt magien og hvor meget de bruger den. Det er ikke en præcis videnskab, men erfaringen kan give hende en god idé. Det er både farven, størrelsen, tykkelsen og måden den opfører sig som kan give hende en indikation. Lugten af den kunne også hjælpe hende få en indikation, men da hun primært synes magi bare 'stinker' er det ikke noget hun i samme grad for trænet.
Hun vil kunne genkende en person ud fra deres magiske signatur, hvis hun husker på den. På mange punkter er det som et ekstra ansigt at genkende for hende. Hun kan derfor også bedømme om magien stammer fra personen eller det er en magi fra en anden, da magi signaturerne er anderledes.

Evnen er på sin vis passiv, men det kræver fokus at læse auraerne, da det ellers bare er en masse farver der godt kan smelte lidt ind i hinanden.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker:
- God syerske
- Hendes evne
- Viljefast

Svagheder:
- Sin bror
- Store menneskemængder i længere tid
- Dyr (især fugle) er ikke særlig glade for hende (hvilket også gør hende lidt paranoid omkring dem)

Generel beskrivelse af personlighed: Xinyi kan på mange punkter virke som en kold kvinde med hendes kølige blik og den kølige tone hun bruger på at udpege de som ikke følger kultens regler, næsten som har hun ingen kvaler med hvad der kunne ske med dem. Men under det lidt mere hårde ydre, banker der et varmt hjerte, som hun da også viser når det giver mening.
Hun har en umådelige svaghed for sin egen bror, som er den person i verdenen hun holder allermest kær. Derudover er hun også glad for børn. I hendes øjne er de dem der har det største potentiale i at forholde sig rene, og hun har nemmere ved at tilgive dem for deres ugerninger.
Hun er oplært i at sy, og det er en af de helt store ting hun nyder at få lov til at gøre, og som værende en del af kulten, får hun også lov til at udnytte det. Hun syer dog primært til folk der allerede er en del af kulten, men til tider når ingen mangler noget, så sælger hun ud af det til folk udenfor.
Grundet hendes evner føler hun sig ofte ret overvældet i store menneskemængder over længere tid, især hvis det er steder hvor der er mange der bruger magi, og selvom hun tager turen ind til Dianthos, så kan det nogle gange efterlade hende med hovedpine i flere timer, hvis hun ikke passer på. Af den grund så foretrækker hun også natten, hvor der typisk er færre, men fordi hendes syn er lidt mere hæmmet af mørket, giver det hendes øjne og sind en pause.

Baggrundshistorie

Barndommen:
Xinyi blev født, sammen med sin tvillingebror, til en lille familie baseret i Azurien. Livet var hårdt, men godt, og dagene forløb som alle andre børns gjorde. Xinyi og hendes bror var tætte, og det var ofte Xinyi der var den 'store'. Hun havde mere selvsikkerhed end han havde og var ofte meget overbeskyttende overfor ham.
Selv fra ganske ung lærte Xinyi at sy sammen med sin mor. Det var dem der syede det meste af tøjet i hjemmet, og ordnede de huslige pligter, mens Xinyis bror og far arbejdede i marken for den lokale bonde, for at få nogle penge på bordet.

Ulykken:
Xinyi husker at hun vågnede sent om aftenen til at en forfærdelig varme og ligeså snart hun åbnede øjne, så sved de fra den tunge røg i rummet, og mest af alt så kan hun huske den forfærdelig lugt der hang over alt i luften. Ikke lugten af ild, men lugten af magi, men så voldsommere end noget andet hun kendte.
Hende og hendes bror formåede at hoppe ud af vinduet, og flygtede til nabogården for at kalde på hjælp. Da der endelig kom folk for at hjælpe var det for sent. Branden virkede til at være startet lige ved deres forældres soveværelse, og de to af dem var blevet brændt derinde.
Selvom nabolaget var ked af hvad der var sket for familien, så var der dog ingen der tog dem ind, og Xinyi og hendes bror måtte med tungt hjerte bevæge sig videre og finde et sted at slå sig ned.

Hjælpen:
Det var hårdt for de to unge at få tingene til at hænge sammen. De havde sjældent et sted at bo, og selvom Xinyi gjorde sit for at få jobs hvor hun kunne sy, så var der aldrig nok krystaller på bordet mellem dem, og ofte gik de sultne og kolde i seng. Sådan forløb det i flere år, indtil den skæbnesvangre dag, hvor hun og hendes bror blev tilbudt et nyt liv, og en ny mening med deres liv. Der var dårlig nogen tvivl i hendes sind som hun tog imod hjælpen.

Kulten:
Det var nemt for Xinyi at forenige sig med De Nådiges Følge. Stanken af magi bar stadig præg af minderne om natten hvor hun mistede af alt, så for hende gav budskabet god mening, og hun var hurtigt værdsat af lederen for hendes magiske kunnen. Det kunne hjælpe dem med at vide om nogen brugte magi, og selvom det også var med et tungt hjerte at hun ikke kunne blive ren som han snakkede om, så fandt hun en trøst i at hun kunne hjælpe hendes bror på rette vej, og måske også de andre i kulten.
Hendes bror havde dog sværere ved deres nye liv, som han var gladere for at bruge sin magi, men hvis der var en person Xinyi holdt hånden over, så var det ham. Især som han kiggede på hende med hans bedende øjne. Hun håber dog stadig at han en dag kan begynde at se det her er det rette for dem.

Familie: Kun hendes bror Jun lever stadig.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Venus , jack, Mong, Blæksprutten, Helli
Lige nu: 5 | I dag: 9