Midsommerbal
Lysets Dronning
Regent, Dronning af Lyset

Retmæssig God
Race: Menneske
Alder: 50
Højde: 172 cm

Skaber: Plotmaster
31.07.2020 11:58


Midsommerbal


Årets længste dag var oprunden og med den slog Krystalpaladset dørene op for besøgende fra nær og fjern. I balsalen hvirvlede gæsterne rundt i en brus af skørter, og fra de store dobbeltdøre, var der afgang til paladsets store labyrinthave. På terrassen blev der serveret kølige drikkevarer til langt efter solens sidste stråler var forsvundet.

Ikke kun landets adelige, men også pøblen var inviteret til festen, selv om de måtte benytte en sideindgang til balsalen, og selv om der gik enkelte rygter blandt gæsterne om, at Mørket var på spil sydpå, havde de egentlige begivenheder endnu ikke nået Dianthos.

I stedet gik snakken særligt om, hvem der mon ville give hinanden løfter - for man sagde, at en trolovelse givet på årets længste dag, gav et langt og lykkeligt liv, og netop dette fik navnligt unge par til at flokkes til ballet.
Særligt var det dog, at Dronningen selv i år havde valgt at give sin velsignelse til de nyligt trolovede. Efter sin sædvanlige åbningstale, hvor hun bad landets indbyggere stå sammen og være stærke efter de seneste, grusomme år, befandt hun sig på en balkon med udsigt over labyrinthaverne.

Den pludselige alder, der var kommet over Dronningen, var stadig tydelig, men smilet på hendes læber virkede ægte, som hun velsignede par efter par med ordene:

"Må Isari velsigne jer
Chance bringe jer lykke
Laurana og Leander give jer liv og frugtbarhed
Shara bringe jer kærlighed
Aladrios og Haldis bringe jer balance
Zaladins ondskab undgå jer
Nalish'ras behandskede hånd ikke berøre jer
Til I i Kiles omfavnelse ender"


Måske ville dronningens ord for alvor få frugtbarheden til at blomstre, for var hendes slægt ikke velsignet af Isari selv?

...


Praktisk info: Efterlyste karakterer og racer har ikke adgang til ballet medmindre de er i stand til at skjule sit udseende. Gæster, der laver ballade, vil omgående blive eskorteret ud af paladsvagterne.
Deltager man I nogle af plottrådene omkring Mørkets angreb, men ønsker også at være med til ballet, er det op til jer selv, hvornår de forskellige begivenheder ligger i karakterens tidslinje.
Baltråden en reaktionstråd. Det vil sige, at man nøjes med at skrive én post pr. karakter i denne tråd. Hvis man ønsker at fortsætte spillet under ballet, kopierer man sit balsvar ind i et separat emne og efterlader et link til dette i bunden af sit svar i denne tråd.
/ Lysets Dronning, Herskerinde af Krystallandet /Lysets Dronning styres af Admins efter behov og fungerer mest som en NPC.
Ønsker du af plotmæssige årsager en tråd med hende, så kontakt en admin.

Lysets Dronning har forladt tråden.

AubreyAubrey
Alkymist.

Kaotisk Neutral
Race: Vampyr
Alder: 602
Højde: 179 cm

Skaber: Raider
01.08.2020 02:47
Længslen efter længere nætter havde længere tid været et ønske hos vampyren, sommeren var altid den mest begrænsede årstid for en vampyr. Aubrey havde været borte fra Tusmørkedalen i et par uger og han savnede efterhånden dalen og dens mange skygger som netop gav lejlighed til at han kunne arbejde mere frit, på alle tider af døgnet. Han var kommer til Dianthos for finde sjældne genstande som kunne bruges til hans alkymi og i tids nok til at kunne opleve midsommer ballet i alt det skønhed. 

Aubrey ankom en smule sent til ballet, han tog chancen for indtage blod før at han drog videre til festlighederne. Blodet gav ham chancen for at virke mere menneskelig for en tid, eller blot indtil at han kom indenfor i salen. Han kom lige præcis til de sidste ord af Dronningens tale, før at festlighederne gik i gang igen.   

Den typiske asociale side af ham, undgik aktivt at træde for meget frem i den storslåede sal. Aubrey lod ryggen hvile imod en mur, som han så i mens andre foretog danse og samtaler. Hans røde lokker af hår var sat tilbage med snørre i en hestehale, og kun enkelte lokker af hans hår faldt ned omkring det genoplivede ansigt. Aubrey var som altid iført de smukke røde klæder, hans skjort af fint hvid uld i mens at vesten der var udover havde en dyb røde farve der passede perfekt til den røde kappe. 

Aubrey trak armene let op i kors som han stod for sig selv og så ud på de dansende gæster, han havde som sådan ikke lagt planer for om han selv ville være en mere aktiv del af festen, men han så dog gerne til som andre havde deres morskab på afstand.

//ønsker man at tråde med Aubrey, kan man skrive mig et pm eller fange mig på discord.

Aubrey har forladt tråden.

Baldwin AdlerBaldwin Adler
Lysets General

Retmæssig God
Race: Halvdyr
Alder: 42
Højde: 168 cm

Skaber: Hobbit
02.08.2020 19:52
Endnu et bal stod for døren, og endnu en mængde forberedelser landede på Generalens bord. Paladsvagterne styrede ofte beskyttelsen selv, men efter tidligere års kaos under netop disse bal’, var Generalen af personlige årsager blevet mere og mere involveret.
Ingen sagde det højt, men blikkene omkring ham bekræftede ham i hans mistanke. De tænkte alle det samme. Baldwin havde aldrig tilgivet sig selv for at havde mistet Dronningen og de lange måneders indespærring og tapning for energi og kræft.
Men dette bal var en glædes dag. Dagen hvor solen stod længst på himlen og holdt lyset over dem.
Det var et kærkomment syn, igen at se Dronningen interagere mere med borgerne i hendes land. Den aldrende kvinde talte til befolkningen i sin velkendte styrke og fortsatte derefter sin aften med at velsigne alle de par som mødte op foran hende på balkonen.
Baldwin forholdte sig tavst, men veg ikke fra hende hele aftenen. Han stod i baggrunden med hænderne på ryggen og en rank holdning, uden at ødelægge det idylliske billede for de unge folk der mødte op med store smil og kærlighed i blikket.
Det var et smukt syn, og bragte forhåbning tilbage til verden. Dem som bemærkede ham, fik et roligt smil med på vejen, og dem som var for optaget af deres hensigt, modtog ligeledes et muntert blik.
Men oftere end ikke, vandrede hans øjne til Dronningen.
Lige gyldigt hvor ofte hun gentog den samme sætning, virkede den lige så oprigtig som ved første par. Han beundrede hende for hendes utrættelighed, trods alderens tag var begyndt at få fat i hende efter det sidste års prøvelser.

Som solen var på vej ned over himlen, drejede hans blik sig ud i horisonten. Snart var aftenens sidste solstråler gledet forbi dem, og nattens mærke ville overtage. Baldwin trådte frem fra sin plads i baggrunden da det sidste par var gået, og stilte sig ved siden af sin Dronning.
De gjorde mange unge par glade i dag, Deres Majestæt” 

Gloria fortis miles

Baldwin Adler har forladt tråden.


33 brugere følger tråden 00 karakterer er tagget i tråden 0Tråden har 0 nomineringer.
Den skal først afsluttes.
Du har ikke rettighed til at skrive i dette forum

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat