Isanne Iricia Argorian

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 11.01.2007

Antal posts: 144

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Isanne Iricia Aldemar Argorian
Kaldet: Lysets Dronning, Hendes majestæt
Køn: Kvinde
Alder: 57
Fødselsdag: 19.4 år 1966
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Fast troende på Isari
Erhverv: Regent af Krystallandet
Nuværende levested: Dianthos - Krystalpaladset i Hovedstaden.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 172 cm
Vægt: 58 kg
Hår: Snehvidt langt hår til midten af ryggen
Hudfarve: Porcelænshvid
Øjenfarve: Lysegrå
Kropsbygning: Kropsbygning: Dronningen har en ganske almindelig, men fintformet kropsbygning grænsende til det spinkle. Hun har smalle hænder og fødder og høje kindben.
Hverdagstøj: Dronningen bærer oftest, når hun viser sig i offentligheden, meget fine klæder. Kjoler i farvene hvid eller lyseblå. Hun bærer som regel Isaris symbol på en eller anden måde - enten som et smykke eller på tøjet. En sjælden gang i mellem ifører hun sig også Argorians-slægtens farver i rød og guld.
Ar, permanente skader, el.lign.: En stor del af dronningens hud er dækket af bittesmå krystaller. De er en velsignelse såvel som en forbandelse, da de i høj grad hæmmer hendes bevægelighed og tærer på hendes energi. Til gengæld lagres energi i krystallerne, og en stor del af hendes magiske styrke stammer herfra.
Krystalhuden anses til en vis grad som værende en sygdom, der eksisterer inden for Lysets Slægt og rammer ca. hver tredje barn. Tilstanden er uhelbredelig og ender oftest med, at den sygdomsramte indkapsles fuldstændig i krystal og stopper med at trække vejret.
Særlige kendetegn: Hendes lyse, forfinede udseende samt de små, glitrende krystaller der dækker skuldre, arme og ben.

Lysets Slægt er kendt for at opnå en højere levealder end de fleste mennesker, men den seneste tids prøvelser har ældet hende med foruroligende hast, og hun ligner snarere sin almindelige alder, der har passeret 50.

Magi

Magisk evne (1): Lys magi. Dronningen besidder en kombination af evnerne Lysende flammer og beskyttende lys, som nogle af hendes krigere også har.
Lysende flammer: Kan forme kugler af helt hvid ild i hænderne, som kan skydes efter en modstander eller bruges til at sætte ild til brændbare genstande. Ilden lyser kraftigt op og føles umådelig varm - endnu varmere en normale flammer: brugeren af evnen er derfor også kun selv i stand til at holde flammer i hånden i få sekunder
Beskyttende lys: Kan fremmane skarpe lysglimt, der kan blænde en modstander eller for et ganske kort tidsrum lyse et område op. Krigeren kan også samle lys omkring sin krop i et form for lysende skjold: skjoldet er ikke uigennemtrængeligt, men angreb vil møde modstand i luften og derved blive svækket.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Healing. Lysets Dronning besidder kraftige healeregenskaber. Hun er i stand til at heale næsten alle former for fysiske skader, men evnen har noget sværere ved at få bugt med sygdomme. I alleryderste tilfælde er hun i stand til at bringe en person tilbage fra døden, men dette koster hende alt hendes styrke og vil selv gøre hende svækket i månedsvis.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Dronningen fremstår oftest som værende af blid personlighed, og hun vil sit folk og sit land det bedste. Hun vil dog også gøre alt i sin magt for at sikre, at hendes slægt bliver ved med at herske over landet, og at det ikke falder i Mørkets hænder: hun er heller ikke bange for at ofre de enkelte, for at flertallet kan leve.
Hun bekymrer sig meget om landets fremtid, og selv om hun ikke bryder sig om vold, er hun klar over, at krigsførsel er vejen frem, da Aldemar Argorians modige slag mod Mørket, var det, der i sin tid bekæmpede deres magter. Hendes tro på Isari er ufatteligt stærk, men efter de seneste års mange prøvelser, er tvivlen begyndt at melde sig om, hvorvidt profetierne er sande og hun virkelig er ment til at herske landet.

Baggrundshistorie




Kong Aldemars Profetier

Aldemar Argorian var den første konge af Lyset, men hans slægt havde allerede i årtusinder siddet på Krystaltronen. Han døde allerede som en midaldrende mand under en mission mod Mørket, men Isari sendte ham tilbage til livet, og med sig havde han en række profetier, som han gjorde sit bedste for at bringe til udførelse, da han efterfølgende besteg tronen i år 1969 e.kt. og fokuserede sin indsats på at besejre de magter, der havde taget hans liv og sikre Krystallandets fremtid.

"Blod kan være forrædderisk men troen på Isari viser hjertets sandhed"
Argorian-slægten havde haft gode og dårlige herskere. Kong Aldemar var overbevist om, at slægten ikke var nok: Kongen eller Dronningen af Krystallandet måtte også bære Isaris mærke. Dette ændrede på arverækkenfølgen, som ellers blot havde betydet, at titlen gik til det ældste barn. Nu krævede det en pilgrimsrejse for at finde den, som både havde de første kongers blod i kroppen og Isaris velsignelse i hjertet. Med denne profeti ophørte tendensen til, at Kongen eller Dronningen tog sig en hustru eller ægtemand.

"Deres øjne skal lukkes for verdens bedrageri - og deres uskyldighed bevares"
Børn af Argorian-slægten havde almindeligvis opvokset i hoffet, men kong Aldemar begyndte at sende dem bort til afsides templer rundt om i Krystallandet. Her kunne de lære alt, hvad de skulle kunne i livet, samtidig med at de var fri for verdens intriger og udefra påvirkning - lige som de var beskyttet imod dem, som bar ondskab i deres hjerter.

"Når alt andet fejler, vil Isaris lys vise vejen"
Argorian-slægten havde altid været Isari-troende, men med Kong Aldemar blev troen en fast del af det at herske over Krystallandet. Kongen eller Dronningen forventedes at tage Isari til råds - og denne kommunikation foregik oftest gennem ypperstepræstinden. Herskeren af Krystallandet ville også hvert femte år drage på en pilgrimsrejse for at sikre, at barndommens lærdom ikke var glemt og troen stadig var i hjertet.




Isaris Børn

Som det bød sig for Isannes slægt, voksede hun op i tempel langt mod nord - dets beliggenhed skjult for resten af omverden. Her kendte hun primært præsterne og præstinderne, der var hendes værger og undervisere og som lærte hende alt om det land, hun ikke vidste, hun en dag ville komme til at herske.
Som ung bar hun ikke Isaris mærke, men hendes tro var stærk, og der var ikke tvivl om, at hun en dag ville overtage lederskabet i det nordlige Isari-tempel. Krige og konflikter kom og gik, mens hun levede sit isolerede liv: hun blev fortalt om tronen og Aldemars bedrifter, men det var blot fjerne fortællinger, om en verden hun ikke havde set med egne øjne - andet end de enkelte besøg, hun havde aflagt i Dianthos, skjult i simple rober der intet fortalte om hendes herkomst, og hendes øjne store og fyldt med under over de mægtige bygningsværker og de utallige folk, hun så.
Mens hun endnu var en ung pige, blev hun ramt af en voldsom sygdom. Krystalsygen kaldte de den - den var magisk af natur og præsterne fortalte hende, at den kun ramte folk, af Argorian-slægten. Resultatet var at små krystaller begyndte at vokse på hendes hud - både forstærkende hendes chakra, men også hæmmende hendes bevægelser. Der var ingen kur og en dag ville sygdommen kræve hendes liv - men om den ville give hende mange årtier eller blot få måneder, var ikke til at sige.




Arvingen til Krystaltronen

Året var 2011, da Mørket endelig slap sit syv år lange greb om landet. Templet havde taget adskillige flygtninge ind, men Isanne havde stadig været umådelig langt fra krigen, og selv om hendes studier havde lært hende rigeligt om både Mørket og krigsførelse, var det noget ganske andet at se det med egne øjne.
Men Mørket havde også bragt en anden katastrofe med sig - Krystallandets Dronning var død og Isari-præsterne var draget på pilgrimsrejse til landets templer for at finde hendes efterfølger, allede mens Kong Morgoth stadig sad på tronen. Præsternes ritual afslørede, at Isanne var mærket af Gudinden - hun ville blive den nye hersker af Krystallandet. Således besteg Isanne Argorian Krystaltronen og kun hendes faste tro på gudinden, fik hende gennem det følgende årti, hvor katastrofer ramte landet og hvor hun for anden gang var døden nær, da en Ærkedæmonen Merihem overtog hendes skikkelse. Nu hvor hun er fri af dæmonens greb nager en lille tvivl hendes sind om, hvorvidt hun er den rigtige til at herske landet .. for hvis det er Isaris vilje, hvorfor har landet været plaget af så meget kaos og ulykke? Har hun hvad der skal til?


Familie: Lysets Slægt, som stammer helt tilbage fra Kong Phaliph Argorian den Store

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk

/ Lysets Dronning, Herskerinde af Krystallandet /

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Erforias
Lige nu: 1 | I dag: 10