MoanaMoana
Lysets Ridder

Retmæssig God
Race: Havfolk
Alder: 34

Status: Aktiv
Godkendt: 07.12.2014
Antal posts: 204
Skaber: Grace

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Moana Maknamana
Kaldet: Moa, Moana
Køn: Kvinde
Alder: 34
Fødselsdag: 2. februar
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Valeria og Lysets Dronning.
Erhverv: Lysets kriger
Nuværende levested: Hovedstaden
Race: Havfolk

Udseende

Højde: 182 cm
Vægt: 69 kg
Hudfarve: Meget lys olivengrøn. Det får hende til at se lys brun ud, men med en tone af grønt der ikke er til at benægte. I sin havform går mørkere striber fra hendes center og ud og blander sig med det tyrkise der er at finde i hendes finner på arme, ryg og omkring hendes ansigt.
Hårfarve: Tyrkis.
Hårstil: Hendes hår går hende til fødderne, men er så godt som altid på land samlet i fletninger eller i det mindste med et bånd for at holde det på hendes ryg. I vand er det holdt på plads om hendes ansigt af hendes koralformede finner.
Øjenfarve: Tyrkis
Kropsbygning: Moana er slank af bygning, men med kvindeformer der ikke er til at benægte. Ikke storbarmet på nogen måde, men med pæn fylde. Hendes krop er veltrænet og tonet af års træning.
Hverdagstøj: På land er løse bukser, lange støvler, skjorte og lædervest hvad hun har fundet passer hende. Det giver hende bevægelsesfrihed og hæmmer hende ikke som hun føler tøj meget nemt kan. Hendes våben er en trefork.
Under vandet er meget lidt påklædning nødvendig og hun holder det oftest til brystdækning og smykker.
Ar, permanente skader, el.lign.: Fra højre skulderblad og i et skråt snit ned over hendes højre side til hoften har hun et langt takket ar.
Særlige kendetegn: Hendes hår adskiller hende fra de fleste på land og får hende til at skille sig ud i en mængde.

Magi

Magisk evne (1): Forvandling: Hun er født med evnen til at forvandle sin hale om til et par menneskeben og tilbage igen. Sammen med halen forvandler resten af hendes udseende sig også til et mere menneskeligt. Finnerne på armene og ned af ryggen forsvinder og det samme gør de der omgiver hendes ansigt. Det er noget hun skal koncentrere sig om at gøre for at få det menneskelige frem frem, mens at vende tilbage til havformen ikke kræver meget mere tilskyndelse end at hun befinder sig i vand eller ganske nær det. Benene tager hende altid lidt tid af vænne sig til og især at bruge på landjorden. Forskellen på luft og vand er for slående til andet.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Lyd: For Moana er lyd et våben. Hun kan med sin stemme sende en bølge af lyd ud der som et fysisk slag kan vælte folk omkuld eller give ødelæggelse til bygninger. Koncentrere hun bølge mod et bestemt mål kan hun gøre den kræftig nok til at slå en person bevidstløs, men det kræver ro og koncentration. Intet hun kan gøre i kamp. Magien er kan også fungere som en form for sonar og fortælle hende om noget befinder sig i en omkreds af 500 meter af hende på land - det dobbelte i vand. Ikke særlig diskret dog.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet
Magisk evne (3): Lys-amulet: Lysets hånd: Kan samle lys i sine håndflader, der kan lukke og heale mindre sår og skrammer, samt dulme smerte. Større skader kræver flere timers intens brug af evnen. Ar, der kommer efter brug af denne evne på sår, bliver helt hvide og nærmest lyser en smule.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Talenter: Kamp, omgang med dyr, hukommelse,
Svagheder: Arrogance, temperament, kontrolfreak, højdeskræk (steder uden vand under og omkring), forståelse for landjordens samfund
Interesser: Nye kamp-teknikker, nye steder og den verden hun er nedt oppe i. De nye væsner hun møder her
Drømme/ønsker: Et kortsigtet mål er optagelse i Lyset hær som kriger. Et skridt på vejen for at kunne sprede fred og få sat en begrænsning hvis ikke stopper for piraternes hærgen (og mørkets fremfærd). På længere sigt har hun et ønske om at vende tilbage til Aquarin og stifte familie. For nu er hun dog stadig ung og uden pres hjemmefra.
Elsker: Havet, sin familie, sit folk. Orden, lys og farver.
Hader: Pirater, mørket, uretfærdighed, sløs, dovenskab
Helhedsindtryk af personlighed: Moana er en dame med ben i næsen og en vilje af stål. Sætter hun sig noget for skal der meget til at ændre hendes kurs fra målet, hvor snoet stien derhen skulle blive. Hun lytter dog til fornuft, hvis nogen, der har været i stand til at vinde hendes respekt, tager sig tiden til at stikke den ud for hende, men det er langt fra alle der uden videre kan vinde hendes respekt. Rang er ikke nok, men autoritet og duelighed er derimod. Du er kun hendes leder, hvis du opføre dig som en sådan og agere som en sådan.
Hendes kendskab til landjorden er sparsom hjemmefra. Det gør alt nyt og fascinerende, men sætter hende også på kant med ikke at vide hvad hun skal forvente og det gør hende en smule kort for hovedet. Som hun opholder sig et sted i længere tid og lære hvordan tingene fungere der falder hun mere ned og kan slappe af. Grine og le er bestemt muligheder også, endda at drikke og feste ved rette lejlighed.
En blødere side af hende ses kun i glimt af de fleste. Den kommer frem når hun er omkring dyr og små børn med hvilke hun har overraskende tålmodighed i forhold til voksne krystalinere. Den kan også komme frem når hun se på havet og lytter til dets kalden eller på anden måde føler sig fuldstændig tryg i en andens selskab.

Baggrundshistorie

Barndom: Moana er født ind i en krigerfamilie i et af de centraltliggende distrikter i Aquarin. Begge hendes forældre var krigere og vogtere af distriktet, og håbede at blot nogle af deres børn ville gå i samem retning. Før Moana var det dog kun hendes bror der valgte dette, mens de adre piger fandt mere kunstneriske grene af havlivet at udfylde. Det var ikke helt til forældrenes ønske, men med to til med tiden at tage deres pladser var de tilfredse. Alle fik dog træning, for havbunden var intet ufarligt sted at bo.
Fortid frem til nu: Som Moana blev af alder til at træde ind i vagtstyrken var hun allerede begyndt at skille sig ud. Hun havde evnerne til mere og blev snart efter indstillet til optagelse i den kongelige æresgarde. En optagelse hun klarede, som en af de yngste på holdet, men langt fra den svageste. Derefter intensiverede træningen til hun blev erklæret god nok til reelle opgave. En af disse efterlod hende med det lange ar ned af siden og en historie at fortælle.
Det var dog også ved at blive klart at der skete forandringer på overfladen. Forandringer der, som krusninger på vandoverfladen efter en sten blev smidt i, trængte ned til Aquarin og påvirkede livet dernede. Pirattogterne tog til, mørke spredte sig i havvæsner og kaldte dem frem fra dybet og truede i det hele taget harmonien og ordenen i Aquarin. Dette gav grunden til at sende krigere til overfladen og ikke kun diplomater - og en af disse krigere blev Moana.
Siden da: Overfladen var anderledes på alle måder, men havde alligevel sine ligheder. Væsnerne var anderledes, vægten og luften anderledes, maden var anderledes. Hun faldt dog ind som en af lysets krigere og lærte gennem vejledning fra en ældre kriger eller egne fejltagelser om de væsner der beboede overfladen. Deres mistro mod det ukendte fra under havoverfladen og deres taknemmelighed overfor hjælp.
Der er gået halvandet år og hun er stadig på overfladen.
Værste minde: At bleve flænset op fra skulderblad til hofte og derefter dræbe sin første rigtige fjende.
Bedste minde: Sine forældres stolte ansigter som hun blev optaget i den kongelige æresgarde.
Barndomshjem: Aquarin

Familie: Forældre, tre søstre, en bror

Andet


Criatura del Bosque af elGuaricho - Deviantart

Drage:
Navn: Tauwhanga (f)
Køn: Hunkøn
Temperament: Mad er en god ting, mere mad er en bedre ting. En sød tand og en snude for at finde duften af lækkerier holder Tauwhanga i form på landjorden. Alt er trods alt fristende til afveksling fra fisk. Trofast, loyal og kærlig overfor dem hun kan lide og alt andet end det for dem som vækker hendes misfornøjelse.
Udseende: Tauwhanga har to former - en hav form og en land form.
Hav form: I havet er hun så elegant som nogen. Udseendet minder en del om en kinesisk drage i blå nuancer.
Land form: På land er hun alt andet end elegant. Modvillig til at flyve (hvilket hun godt kan!) giver sig desværre også udtryk i formen, der bedst beskrives som... rund... Buttet begynder ikke at dække det med de korte ben under den enorme krop og de små - latterligt små! - vinger der dårligt ser ud til at kunne bære hende gennem luften. Farven er nu gået over og blevet lys rosa.
Angrebsform: Hun kan spy vand, der lægger sig som is når det rammer - når hun ikke bare masser sin modstander eller bider...

født 1986

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Over middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat