AgarwaenelAgarwaenel
Krystalisianer

Kaotisk Ond
Race: Blandingsrace
Alder: 15

Status: Søger tråde
Godkendt: 21.10.2016
Antal posts: 60
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Agarwaenel Ondodiir
Kaldet: Agar, Nella og hvad hun ellers selv finder på
Køn: Kvinde
Alder: 15
Fødselsdag: 9/9 - 2004
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Ingen
Erhverv: Intet
Race: Blandingsrace - Dæmon og Skovelver
Uddybende om race: Halv dæmon og halv skovelver

Udseende

Højde: 172 cm
Vægt: 50 kg
Efter endelig at blive fodret ordentlig, er Agarwaenel endelig vokset mere op, og ligner mere en på sin alder, end hun gjorde før. Hendes dæmoniske aner gjorde ellers at hun i lang tid lignede en meget ung pige, for at holde mængde af mad hun skulle spise nede.
Hun har langt, tykt platinblond hår som aldrig bliver sat, og grønne øjne. Hendes ansigt er næsten dukkelignende, med en hud uden nogle fejl, bortset fra et enkelt ar, der går fra hendes mundvige og op til midt på kinden.
Hun er ganske normal i højde, men er ellers stadig meget ranglet af sig. Hendes former er lidt ved at komme sig, men hun er stadig meget flad fra top til tå.
Hun har spidse ører, og hendes fingernegle er ofte meget skarpe, selvom hun sørger for at trimme dem ofte. Hendes tænder er også skarpere end normen, som kommer af at hun godt kan lide at spise råt kød.
Ofte klæder hun sig i luftige, lyse kjoler, og har ikke noget specielt forhold til hvor meget hud hun viser. Hun er ikke en stor fan af smykker, men går med dem til tider. Ofte har hun et sødt uskyldigt smil på læberne, og ligner en der ikke kunne gøre en flue fortræd.

Magi

Magisk evne (1): Hun kan kontrollere i sit hår på mange måder. Hun kan få det til at vokse og krympe. Det kan tage fat i ting og bære ting. Et enkelt hårstrå kan også skære igennem blødere ting, som kød, men det er en langsom process. Dog er der også en del nerver i håret, så hvis man skær det over eller klipper det, vil Agarwaenel føle stor smerter.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Magisk evne (2): Bundløst hul - Agarwaenels utømmelige sult kommer fra hendes dæmoniske aner. Hun kan spise så meget hun vil, uden aldrig at opnå en sådan mæthed at hun ikke kan spise mere. Dette gør også at hun kan gå i længere tid uden at spise, da energien bare bliver oplagret, hvis hun spiser udover hvad hun behov for på en normal dag. Derudover har hun fået overudviklet smagsløs, som gør at hun kan smage selv de mindste ting i maden hun indtager, og hvis der skulle være noget galt med det. Derudover så kan hun ikke påvirkes af gift og andre skadelige ting, gennem oral indtagelse.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter: Hun er fantastisk til at lyve og opfører sig som en person hun ikke er. Hun har også sindet til at vokse op og blive ganske klog, hvis nogen tager hende under deres vinger og gør hende lærd.
Svagheder: Til trods for at hun psykisk kan holde til meget, er hun utrolig svag overfor mentalister, og det kræver praktisk talt ingen evner at påvirke hende med det. Hendes hår gør frygteligt ondt hvis nogen skær det over, og derfor prøver hun ikke at gøre noget ved det, som kunne gøre dette. Hun er også utrolig svag fysisk, og hvis hun ikke kan få andre til at bære noget for hende, vil hun typisk bruge sit hår som er stærkere.
Personlighed: Agarwaenel er trods sin alder ganske kløgtig. Hun er dog utilregnelig, og kan et sekund være i gang med at finde ud af hvordan hun bedst mulig skal dræbe en person, og det næste alligevel ikke gide at fuldføre planen. Dette gør dog også at hun til tider bare impulsivt bestemmer sig for at skade andre. Det er sjældent hun siger den fulde sandhed og kan godt  lide at pynte på tingene. Dette er dog noget man mange gange ikke opdager, da løgnene er ligeså virkelige for hende, som sandheden er. Hun elsker at snørre folk om sine fingre, og opfører sig sødt og ordentlig så folk får medlidenehed hende, og så i sidste ende skade dem på den ene eller anden måde.
Hun kan blive ret hidsig his hun ikke får sin vilje dog, og har en tildens til at selvskade, da hun er ganske fascineret af blod og kød. Kød er desuden også hendes favorit spise, og hun har allerede udviklet en smag for især menneske og elver kød, gerne råt.

Baggrundshistorie

Agarwaenel’s mor var en syg og forskruet kvinde. Hun var blevet smidt ud af Elverly efter at have lavet farlige eksperimenter på andre elvere, noget hun så som vigtig, men alle andre kunne se hvad det virkeligt var, en syg’s kvindes fantasi. Hun tilgav aldrig de andre elvere, for at have smidt hende ud, og hun ville have hævn, men hvordan vidste hun ikke. Mens hun udså sig en hævn for elverne, mødte hun en dæmon, som hun faldt for. Som den forvreddet kvinde hun var, var hun blændet af hvad hun troede var kærlighed og så ikke hvordan hun blev udnyttet, men selvom dæmonen forlod hende igen, havde hun modtaget en ting. Et barn.
Agarwaenel’s mor så Agarwaenel som en velsignelse, som et tegn fra en højere magt på at hun nok skulle finde sin elskede dæmon igen, og at hun havde været ret hele tiden med hendes eksperimenter. Dette gik desværre hårdt ud over Agarwaenel. Hendes mor havde et hav af forventninger, og ikke nok med det, så skulle Agarwaenel tage del i hendes kære moders eksperimenter. Eksperimenterne var mange og forskellige. Nogle var fysiske, men andre var psykologiske og sociologiske. Der var noget i Agarwaenel der blev tilfredssstillet når hun fik overtalt andre væsner til at de blev nødt til at hjælpe hende, for hun var alene i verdenen og hun kunne ikke noget, for hun var bare et barn. Men de fysiske eksperimenter var langt hårdere. Det var ikke unormalt at det indebar at se hvor lang tid at Agarwaenel kunne leve uden mad, uden drikke eller begge dele. I disse eksperimenter blev hun også typisk lukket inden, helt alene, indtil at hendes mor konkuderede at hvis hun ikke stoppede ville Agarwaenel dø. Hendes mor var dog en god mentalist, så hun fordrejede ting i Agarwaenel’s hoved, fik hende til at se ting hun ikke burde, føle ting hun ikke følte, og grundet det hårde slid på Agarwaenel som ung på både sind og krop, blev hun helt og igennem forskruet.

Men selv for Agarwaenel blev det en dag for meget. Hendes mor ville se hvordan det ville fungere med en bredere mund og begyndte at skære pigens mund op. Agarwaenel vidste dårligt hvad hun lavede, men hendes hår angreb moderen og kravlede ned i moderens hals. Det var ikke nok til at stoppe hende helt med at trække vejret, men nok til at hun stoppede hvad hun havde i gang med og prøvede at få håret ud. I forvirringen fik Agarwaenel vredet sig fri, og løbet væk fra hende, og ud i den store verden. Hun var sikker på at hun nok skulle overleve verdenen, for hvem ville ikke tage sig af sådan en lille sød pige hun var.

Familie: Hun har en mor, som er skovelver og stadig levende, og en ukendt far som er en dæmon
Nuværende levested: Intet fast sted

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 1
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 3
Intelligens: 5
Kreativitet: 7
Mental Udholdenhed: 4
Chakra: 7


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat