Aleksander af Isenwald

Lysets Kriger, Prins af Isenwald

Status: Aktiv

Godkendt: 06.05.2020

Antal posts: 214

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Aleksander Teodor Perrin af Isenwald
Kaldet: Prins, Deres Højhed, Teo af venner
Køn: Mand
Alder: 23
Fødselsdag: 16.11 år 2000
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isari, Azur og Alaidros
Erhverv: Lysets Kriger, Prins af Isenwald
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 194 cm
Vægt: 84 kg
Aleksander slægter sin fader meget på når det kommer til udseendet. Hans hår og øjne er begge brune, håret en tand mørkere end øjnene, og begge dele i kontrakt til sin mor og søsters sorte hår, og blå-grå øjne. Aleksander har dog fået sin mors lette krøller, der gør hans hår en anelse ustyrligt.
Lig sin søster, er Aleksander lidt til den ranglede side, og meget høj, ikke blot for sin alder. Han rager et godt stykke op over de fleste, og er da også godt og vel et hoved højere end sin moder. Hans tid i Lysets hær har dog sat sine tydelige præg, og under Aleksanders klæder, gemmer der sig en muskuløs, veltrænet krop.

Han hug bærer præg af at se solens lys mere end de fleste adelige, men er stadig en del blegere end de almene folk.

Aleksander har et generelt venligt og imødekommende ansigt, med en kantet hage og skarp kæbe, der dog bliver blødt en anelse op af hans let markerede kindben, og en smal næse.

Selvom Aleksander sjældent går op i at anskaffe sig nyt tøj, så giver han dog sin beklædning en hvis omtanke, så det passer til det han lave, det selskab han søger og hans stand.

Magi

Magisk evne (1): Forbandelsens syn:
Dele af Isenwald familien har evnen til at se forbandelser, der viser sig som farvede auraer med tegn omkring folk, steder eller genstande der bærer forbandelserne.
Ved at studere disse auraer kan man med nok øvelse og viden finde ud af hvad forbandelsen gør, samt i visse tilfælde finde ud af hvordan sådan en forbandelse fjernes.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Defensiv:
Beskyttende lys: Kan fremmane skarpe lysglimt, der kan blænde en modstander eller for et ganske kort tidsrum lyse et område op. Krigeren kan også samle lys omkring sin krop i et form for lysende skjold: skjoldet er ikke uigennemtrængeligt, men angreb vil møde modstand i luften og derved blive svækket.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker:
Ihærdig
Dreven
Alsidig

Svagheder:
Frygter sin søster
Overivrig
Kort fra tanke til handling

Generel beskrivelse af personlighed:
Aleksander er, trods sin karrierer indenfor Lysets hær, en lært ung mand, med ben i næsen, og flere idéer til hvordan landet kunne forbedres, end han ved hvad han skal gøre med. Mange af disse idéer bliver af de fleste anset som værende temmelig radikale, og bliver afskrevet til hans ungdommelige ihærdighed. Aleksander har dog ikke ladet dette slå ham ud, og bruger næsten lige så meget tid på at studere samfundskundskab, historie, lov og des lige, som han gør på at træne sin sværdarm.

Baggrundshistorie

Aleksanders opvækst var rolig, til trods for de tumulte tider Krystallandet gik igennem. Hans familie sikrede trykke rammer, til trods for at hans forældre tit var ude af huset for at sikre den trykhed. Verona, Aleksanders mor, forklarede ham da han endnu var ganske ung, hvorfor det var vigtigt de var væk, og kæmpede for landet, selvom de aller helst ville være hjemme hos ham og hans søster, Astrid. Som Isenwalds havde de et ansvar overfor folkene på deres land.

Aleksander forstod, og det tænde en ild i det unge hjerte! Han måtte også gøre hvad han kunne, så han kunne blive klog og stærk som sine forældre, og gøre det godt for folket under dem!
Han kastede sig med ihærdighed over enhver opgave der blev ham givet, og gjorde sit ypperligset, om det var bogstavelærer, våbentræning eller at rydde op på sit værelse. Han tog alle opgaver seriøst, og brugte derfor tit mere tid på at lave opgaver for køkkenet eller stuepigerne, end dem hans reelle lærermester satte for ham.

Aleksander var en dreng der så meget op til sine forældre, og derfor ramte det ham også utroligt hårdt, da hans far gik bort. Aleksander var blot 10 år dengang, og havde svært ved at forstå hvad det betød. Det var også her hans søster Astrids magiske evne sprang frem, og satte huset på den anden ende!
Aleksander selv var offer for den frygtindgydende evne mere end en gang i løbet af sin ungdom, mens Astrids kontrol stadig var svag, og det gjorde han igennem tiden blev mere og mere bange for hende. Til sidst blev det så slemt at han søgte sin moders velsignelse til at slutte sig til lysets hær, som væbner. Nok havde en karriere som ridder aldrig været en vej han specifikt havde higet efter, men det virkede som en noble profession, og den fik ham væk fra den klamme fornemmelse af, at hans søster altid ventede om det næste hjørne.

Aleksander fik sin moders velsignelse, og livet som væbner var et Aleksander hurtigt fandt sig godt tilpas i. Der var altid en opgave at løse, og nye færdigheder der skulle trænes!
Tiden som væbner bragte også Aleksander til Dianthos, hvor hans hjerte blev stjålet til Dronningens store sommerbal. Aleksander havde aldrig mødt en pige som hende, og selvom han kun var i Dianthos kort med sin ridder, stoppede det ham ikke fra at sende hende breve ved hver en lejlighed.

Da Kiles Orden kom til riget, var Aleksander først taknemmelig for den hjælp de gav, men hans ridder var skeptisk, og det smittede af på den unge væbner, der især så udsmidningen af elverne som uretfærdig.
Da Ordenens onde spil blev bragt for dagens lys og den Sande Dronning vendte tilbage, var Aleksander lettet. Lettelsen varede dog ikke længe, som han modtog besked fra sin moder om at komme hjem øjeblikkeligt. Han rejste så hurtigt som tilladt, mens hans ridder holdt hånden over ham, og nåde frem til nyhederne om, at deres liv forevigt ville være forandret.

Store dele af Isenwald slægten havde taget imod bestikkelse, hvis ikke direkte hjulpet Kiles Orden i deres nederdrægtigheder. I det lys var de sendt i eksil. Verona var nu Fyrstinde af Isenwald, og med det var Astrid arving til ikke blot titlen, men en del af riget.
Som andenfødt betød det mindre for Aleksander selv, men tanken om sin søster med den slags magt, fik det til at løbe ham koldt ned af ryggen.

Familie: Far: Recared Leosin af Isenwald, død.
Mor: Verona Lissandra Aleera af Isenwald
Storesøster: Astrid Signe Viktoria af Isenwald
Lillesøster: Thalia Ayoe Isolde af Isenwald

Morbror: John Arthur af Isenwald
Fætter: Nicodemus Césaire af Isenwald

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Muri , Mong
Lige nu: 3 | I dag: 10