AshaAsha
Mørkets Ridder

Kaotisk Ond
Race: Halvork
Alder: 29

Status: Aktiv
Godkendt: 09.10.2014
Antal posts: 284
Skaber: Krystal

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Asha Drakkari
Kaldet: Array
Køn: Kvinde
Alder: 29
Fødselsdag: 18. august
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Beder til Nak’lar samt Zaladin, men har også stor respekt for Kile.
Erhverv: Mørkets Ridder
Race: Halvork

Udseende

Højde: 173 cm
Vægt: 75 kg
Hudfarve: Grønlig
Hårfarve: Mørkebrun, næsten sort
Hårstil: Håret har efterhånden vokset sig langt, men er en lidt af en manke af groft, halvkrøllet hår.
Øjenfarve: Lys lilla
Kropsbygning: Slank for en ork men stadig ganske muskuløs efter menneskestandard
Hverdagstøj: Skind- og læderbeklædning. Til tider den mere ceremonielle Mok'garu-klædningsdragt, der er pyntet med fjer og dyretænder. Oftest foretrækker hun dog en simpel udgave af Mørkets Kriger-uniformen samt en mørkebrun kappe med hætte.
Ar, permanente skader, el.lign.: Asha har rigtig mange ar. Især på hænder og arme efter nærkontakt med og uforsigtig brug af knive. Hun mener, at hvert ar gør hende stærkere.
Særlige kendetegn: Asha har arvet rigtig mange af orkernes træk: hendes tænder er skarpe og gullige, hendes ører spidse, neglene lange og klo-agtige og hendes hud grøn. Hun er dog stadig let og adræt bygget, og det kan godt ses, at hun ikke er fuldblodsork.

Magi

Magisk evne (1): Ildmagi. Asha har kontrol over flammer, hvilket gør, at hun selv kan skabe ild og sende den flyvende af sted fra sine fingerspidser. Dette resulterer også i, at hun selv er rimelig imun overfor angreb med ild, fordi hun blot kan samle ilden i sine hænder og sende til tilbage. Anstrenger hun sine evner til sit yderste, er hun i stand til at skabe en 'ildregn' - en stor mængde af små ildkugler, der falder over en modstander.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Illusionsmagi. Asha er stadig ved at udvikle denne evne, men hun er i stand til at få en anden person til at se ting, som ikke er der. Evnen virker dog ikke på mange af gangen. Ofte bruger hun evnen til at aflede opmærksomheden fra sig selv så hun kan snige sig i en anden retning - eller overraske modstanderen med et fysisk angreb. Illusionen ophører så snart Ashas koncentration bliver afbrudt.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5
Magisk evne (3): (Mørkets kriger-kraften) Mørk skygge: Kan indhylle et område i dybt mørke, der ikke påvirker krigerens øjne. Krigeren kan også samle skygger omkring sin krop i et form for mørkt skjold: skjoldet er ikke uigennemtrængeligt, men angreb vil møde modstand i luften ogderved blive svækket.
Dygtighed til at kontrollere evne: 2

Personlighed

Talenter: Våben: Asha behersker kamp med knive og mindre, smalbladede økser. Hun er desuden ved at lære kamp med stav. Asha besidder takket være sit orkblod en stor mængde rå, fysisk styrke og hun er ganske udholdende. Sin ildmagi har hun også ganske godt styr på.
Svagheder: Asha er let at gøre vred, og skaber sig langt oftere fjender end venner. Hun undervurderer ofte sine modstandere i kamp, er meget arrogant, og ikke den bedste taktiker. Hun har det - grundet sine ildevner - det lettere dårligt med vand, medmindre det er så varmt, at det nærmest koger. Dette gør også, at hun på ingen måde har lyst til at sætte benene på et skib. Hun er ofte i konflikt med sig selv grundet sit blandede blod.
Interesser: Våbentræning, krigsførelse, værtshusbesøg
Drømme/ønsker: At opnå storhed og berømmelse indenfor Mørkets Hær. At se Lysets Dronning væltet fra sin trone, at selv blive leder af Mok'garu-klanen.
Elsker: Økser, ild, mad (helst kød, og gerne rødt), et godt krus mjød, livet som Mørkets Kriger, en god slåskamp.
Hader: Lysets Krigere, små, svagelige mennesker, planteføde, at blive vækket tidligt, bade - vand generelt, skibe.
Helhedsindtryk af personlighed: Når Asha gør noget, er det altid for egen vindings skyld, hvilket også er grunden til, at hun har sluttet sig til Mørkets Hær, som forhåbentlig kan bringe hende til storhed. Hun er meget opfarende og let at gøre vred, ofte er hun også meget larmende og højtråbende, medmindre hun er sendt ud på en opgave eller mission, der kræver det modsatte. Hun værtsætter sit orkblod mere end sit menneskeblod, og hun bliver let vred, skulle man antage, at det gjorde hende svagelig.
Hun kan godt lide at prale af sine egne evner inden for kamp og magi. Alt det sagt, har hun dog også stor respekt for gode krigere, og hun ser op til Mørkets Lord samt generalen, for deres evner indenfor krigsførelse og taktik.

Baggrundshistorie

Barndom: Ma'ara Drakkari var en respekteret orkkvinde i Mok'garu-klanen: en frygtløs kriger, som efterlod død og ødelæggelse i sine fodspor. Mennesker og orker havde altid haft et dårligt forhold til hinanden, og Ma'ara holdt af at ydmyge og voldtage menneskemænd. En blodig dag havde hun voldtaget en mægtig kriger af en menneskemand: det havde krævet flere af hendes klansmænd til blot at holde ham nede, så hun kunne gennemføre akten, og Ma'ara bestemte sig for, at hun ønskede at føde denne mægtige krigers barn.
Ikke alle i Mok'garu-klanen brød sig om, at hun gennemførte gravititen, men Ma'ara var ikke til at knække: menneskemandens blod havde været stærkt, og hun ønskede at overføre det til sin unge - halvt menneske eller ej.
Men under fødslen døde Ma'ara. Det var en ulidelig varm sommerdag og en tørke havde varet i adskillige måneder. Omkring dem var græsmarkerne i det nordlige Medanien grænsende op til Mørkets Skov, hvor orkklanen holdt til, brudt i brand. Asha var født i blod, brand og aske, og blev opkaldt efter sidstnævnte.
De første par år beholdt orkerne Asha i klanen efter hendes mors ønske. Nogle af orkerne mente imidlertid, at hendes menneskeblod var for svagt, og en nat bragte to af klanens orker: Kragu og Morakk hende til Rubinien, hvor de solgte barnet som slave til nomadefolkene.
Fortid frem til nu: Det var ikke en nem tilværelse blandt nomadefolkene, men Asha blev oplært i våbenbrug sammen med de andre slaver, for orker var med deres fysiske styrke i stand til at blive særdeles gode livvagter.
Asha brød sig dog ikke om at være slavebundet, og hun lærte al den information, hun kunne, om sit folk. Hendes ønske var at vende tilbage til Mok'garu-orkerne, og da hun nåede sit 18. år fik hun muligheden: en mørk aften brød hun sine lænker og undslap nomadefolkene.
Det første år levede hun vildt i Krystallandet, jagede og lærte det nødvendige om at begå sig i vildnisset. Da hun endelig vendte tilbage til orkklanen var hun klar: hun dræbte Kragu og Morakk, orkerne der havde solgt hende, for at vise sit styrke og sit værd - og naturligvis: få sin velfortjente hævn.
Orkerne var tøvende til at starte med, men de havde respekteret Ashas mor, og de lærte snart, at hun havde krigerblodet i sig. Det tog hende stadig adskillige år, flere krige og plyndringstogter at få orkernes fulde respekt, men det lykkedes. Mok'garu-klanen har nu sluttet sine styrker til Mørkets Lord, og Asha er blevet en del af Mørkets Krigere.
Værste minde: Årene som slave blandt nomadefolkene
Bedste minde: Hendes tilbagevenden til klanen
Barndomshjem: Nordlige Medanien

Familie: Moderen Ma'ara er død. Asha ved ikke om menneskefaderen lever og om han har børn. Blandt orkerne har hun ingen søskende af blod, men hele klanen opfatter hinanden som en form for familie.
Nuværende levested: Mørkets fæstning i Kzar Mora

Andet

Drage
Navn: Desghora
Køn: Hunkøn
Temperament: Desghora er et arrigt bæst, der før hun blev overgivet til Asha, havde ædt adskillige dragepassere. Hun er lunefuld og særdeles svær at kontrollere - hvis hun først har sat sig noget i hovedet, kan ikke engang hendes ejer få hende til at flyve i en anden retning og må i stedet blot klamre sig til hendes ryg.
Udseende: Desghora er en stor, muskuløs drage. Hendes vinger er kraftige og skællene har en mørkegrå nuance. Snuden er en anelse flad og øjnene gløder med et orange skær. Hun har et par store horn og der sidder pigge langs hendes ryg.

width:300px;height:50px;

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 7
Kampteknik: 9
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 9
Kløgt: 5
Intelligens: 3
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 7

Asha Drakkari // Halvork // Mørkets Ridder
500x300

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat