Nithya Zan'jatar

Prinsessekriger

Status: Søger tråde

Godkendt: 15.08.2023

Antal posts: 11

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Nithya Zan'jatar
Kaldet: Nithya eller Nia
Køn: Kvinde
Alder: 39
Fødselsdag: 26.10 år 1984
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Valeria
Erhverv: Prinsessekriger
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Uafklaret
Nuværende levested: Krystalhavet - Aquarin / Omrejsende
Race: Havfolk

Udseende

Højde: 210 cm
Vægt: 95 kg
Øjne: Gyldne
Hår: Langt, mørkt og krøllet
Hud: Blå med lilla pletter
Kropsbygning: Bredskuldret og muskuløs. Underkroppen og halen er ligeledes lang og kraftig med blå og lilla skæl. (Vægt og højde er inklusive hale)
Hverdagstøj: Klæderne er fine og der er enkelte smykker, men de er ofte praktiske frem for alt andet.
Særlige kendetegn: Nithyas tydelige havfolkeudseende, samt at hun sjældent er på lang afstand af sin mægtige trefork. Hun har et sort mærke på ryggen, som ikke kan fjernes med magi.

Magi

Magisk evne (1): Teleportation gennem vand: Nithya kan skabe portaler, der åbner sig som en form for malstrøm under vandet. Portalerne er kun åbne i få sekunder, men kan gå fra både saltvand til ferskvand og omvendt, selvom skiftet for Nithya kan føles ubehageligt.
Hun koncentrerer sig i sit sind på området, hvor hun gerne vil dukke op, og magien finder det nærmeste vand. Evnen fungerer bedst i Krystalhavet og omkring Aquarin, som hun kender godt, og teleportationerne her er altid meget præcise - inde over land, kan den oftere føre til uforudsigelige resultater.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Kommunikation med fisk: Nithya er i stand til at tale med fisk og lignende væsner, der lever i havet. Kommunikationen foregår som den normalt ville gøre med et andet havfolk - selv om den for alle andre blot lyder som mærkelige, blobbende lyde.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker:
♆ Fysisk styrke og kamptræning
♆ Tænker hurtigt i pressede situationer
♆ Er meget belært inden for Aquarinsk skik og historie
♆ Har stor respekt fra de havfolkekrigere, hun omgiver sig med

Svagheder:
♆ Mistroisk over for landboere
♆ Har svært ved at acceptere forandringer i det aquarinske samfund
♆ Har svært ved at lade den stolte maske falde og give slip på sine følelser
♆ Kan ofte forekomme aggressiv i sin talemåde

Generel beskrivelse af personlighed:
Nithya har gennem sin opvækst fået militær træning, og det er den, hun oftest falder tilbage på - særligt i pressede og anspændte situationer. Hun føler sig da også oftere tilpas blandt krigerne, end blandt Aquarins smukke sirener, og får hun muligheden, drager hun med på togt for at forsvare havfolkerigets grænser.
Både af udseende og personlighed, slægter hun sin fader, kongen af Aquarin, på, men hun har ikke arvet sin faders diplomatiske sider. Derimod er hun glødende nationalist og ser helst ikke, at mennesker har noget som helst med havfolkeriget at gøre. Hun er umådeligt stolt af sit land og sit folk, og hun vil gøre alt for at forsvare det mod farer såvel som forandringer.

Baggrundshistorie

"Må den blå flamme brænde evigt"




Nithya Zan'jatar blev født i Aquarins centrale distrikt til kongefamilien og med alle de pligter og det ansvar, der følger med. Hendes tidligere år var derfor også relativt skærmede, som hun blev oplært i sprog, matematik, kunst og kultur under nogle af distriktets fineste læremestre. Hun lærte tidligt, at der fandtes en verden over vandets overflade, men at dem, der levede der, var mere barbariske end dem, der hørte til blandt Aquarins fine arkitektur. I stedet var hendes fokus på sit folk og den mægtige by, som hun fik lov at udforske mere af i takt med, at hun blev ældre.

Nithya var ikke specielt diplomatisk af natur, og så snart hun var gammel nok, fik hun interesse for våbenbrug. Særligt de imponerende treforke, der var det traditionelle våben blandt Aquarins krigere, tiltrak hende. Da hun fyldte 18 år, fik hun et fornemt smedet våben i hænderne af sin fader.

Som en del af det Aquarinske militær, var Nithya på en del missioner i flere dele af Krystalhavet, hvor angreb mod pirater var hyppige. I takt med at krigsførelsen blev mere og mere en del af hendes liv, var hun sjældene hjemme, og interessen for at slå sig ned med en familie, selv om hun om en årrække ville nå den giftemodne alder, opstod ikke i hende. Hun vidste dog, at det før eller siden ville være forventet af hende, som en del af kongefamilien. Frygten for, at hun ikke længere kunne leve sit frie, spændende liv, var begyndt at sætte sig i hende.

Åbningen af Kzar Mora bragte nye farer til Krystalhavet. En mission bragte Nithya og hendes deling ganske tæt på havsiden til dæmonriget, og her fandt de deres overmand - en kæmpeblæksprutte, sandsynligvis skabt af dæmonisk magi, gjorde det af med de fleste af hendes soldater, og Nithya selv blev såret, inden hun flygtede gennem en portal. Kæmpeblækspruttens tentakel efterlod et mørkt mærke på hendes ryg, som ingen healingmagi har været i stand til at fjerne.

Siden da har blæksprutten været på sporet af hende. Hun ved ikke helt hvordan, men hun har set den adskillige gange i det fjerne hav, og hun er derfor ofte på farten, for ikke at bringe sine kære i fare. Hun opholder sig maksimalt i Aquarin i et par uger ad gangen af frygt for den ødelæggelse, monstreret kunne bringe hendes hjem.



Familie: Zan'jatar - Den Aquarinske kongefamilie

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Xenwia
Lige nu: 1 | I dag: 3