Que
Antal stemmer: 6 | Start debat
Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at informationen om steder blev samlet et sted. Lige nu står der lidt ved Verdenskortet, lidt i race beskrivelserne og lidt i forums beskrivelserne til de forskellige steder, (måske andre steder? *shrug*) så man kan hurtigt komme til at skulle kigge mange forskellige steder for at finde ud af hvordan de forskellige steder ser ud. 

Jeg tænker ikke tingene skal fjernes fra hvor de står nu, men at man måske kunne have tingene i beskrivelserne på Verdenskortet. 
Fx når man klikker ind på Amazonitskovene er der flere forskellige steder placeret på kortet. Hvis man vil læse noget om Alfelunden skal man ind i racebeskrivelsen for Alfer og læse, vil man læse noget om Den Røde Flod skal man ind og læse i forums beskrivelsen, og resten af stederne aner jeg ikke hvor man finder information om. 

Det kunne være super lækkert hvis beskrivelserne stod sammen med det andet information der står om Amazonitskovene, eller også at der i det mindste var en henvisning ( gerne med et link ) til der hvor man så kan læse om de forskellige steder, hvis det andet kommer til at fylde for meget.