Azrael

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 07.11.2022

Antal posts: 16

Efterlyst af Lyset

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Azrael Ramiel Vaal-Hazzak
Kaldet: Azra || Ravnen.
Køn: Mand
Alder: 1049
Fødselsdag: 3.4 år 975
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Zaladin.
Erhverv: Mørkets ridder.
Civilstatus: Forelsket i sin søster - Misandra
Seksualitet: Heteroseksuel
Nuværende levested: Omrejsende - pt Obsidianøerne
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 190 cm
Vægt: 86 kg
OBS: Azrael er besætter dæmon som sin far. Udseende varierer alt efter hvad krop han besætter.

Øjne:
Blågrønne || Blind på venstre || Intense.

Hår:
Langt || Platin blond || Pandehår ofte tilbage i fletning eller hestehale.

Hud:
Bleg || Præget af ar.

Kropsbygning:
Muskuløs.

Hverdagstøj:
Mørke klæder i diverse mørke nyancer.

Ar, permanente skader el.lign:
Hans ryg || Venstre side af ansigtet ved øjet.

Særlige kendetegn:
Det lange platin blonde hår || Klappen for venstre øje || Det intense blik.
Faceclaim: Ewan Mitchell

Magi

Magisk evne (1): Antændelse af flammer

Azrael har muligheden for at antænde flammer ved fysisk kontakt.

Dette sker ved han ytrer ordene "Ignis" hvor der så begynder at sprede sig ild fra hans hånd/hænder, der har fysisk kontakt til brandbar overflade. Ilden spreder sig i samme fart som alt normalt ild og skulle flammerne nå til Azrael, brænder de ham ikke.

Små ting som et bål tager ingen energi fra ham. Personer eller ting i samme størrelse, gør ham en smule ubekvem og svimmel. Bygninger og huse derimod mere energi, giver ham migræne og kvalme.

Alt efter hvor mange gange han bruger evnen, tager det også på hans energiniveau. Hvis det blot er de små antændelser er der ikke rigtig nogen begrænsning. Er det mellemstore ting, så kan den bruges 5 gange, mens de helt store ting er 2 gange.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Forvandling til ravn.

Azrael har muligheden for at forvandle sig til en ravn.

Dette sker ved han ytrer ordene " Corvus Corax" hvor hans krop begynder at transformere sig til en ravn. Der er intet specielt ved denne form, da den blot ligner en ganske almindelig ravn. Den bliver brugt til at holde øje med folk.

Evnen kan holdes aktiv i op til 3 timer, efter det begynder han at blive ubekvem.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (3):
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Generel beskrivelse af personlighed:
Azrael ved man aldrig hvor man har, grundet hans ufattelig korte lunte. Han kan gå fra at være helt rolig til at holde kniven for struben af modparten.

Han har ikke meget til overs for sin far, mens han blot har minimal kontakt med sin mor og to søstre.

Styrker:
Næsten immun for ild (grundet evne)
God løgner.
Bedre høresans på venstre øre, grundet mangel på syn (Overkompenseret sans for at tilpasse sig)

Svagheder:
Vredes problemer.
At han er blind på venstre side.
Sadist.
Forelskelsen i Misandra.

Baggrundshistorie

År 975:
~ Azrael bliver født som første barn af Malaketh og Leyanna. Fødslen havde været hård, men hans moder overlevede trods alt.

År 1335:
~ Hans forældre blev enige om der skulle være familie forøgelse, hvilket ledte til Azrael fik en lille søster, som de valgte at navngive Misandra.

~ Malaketh forsøger ihærdigt at træne den unge Azrael i at bruge kasteknive og brug af sværd, men det lykkedes ham ikke og hans far gav op. Dette gjorde forholdet mellem dem en anelse anspændt, for hans far så ham som en nytteløs søn, nu hvor han ikke kunne finde ud af at håndtere hverken knive eller sværd. Han begyndte at få en eller anden form for had til sin far.

~ Hans far var nærmest aldrig hjemme og når han var, blev tiden brugt på at træne hans søster Misandra.

År 1570:
~ Igen kommer der familie forøgelse og han får endnu en lillesøster, der bliver navngivet Satiana. Personligt havde Azrael ønsket han havde fået en bror, for så var der i det mindste en anden mand i familien at snakke med udover hans mors familie, der også var nogle underlige typer.

~ Azrael opdager sin evne til at antænde ild ved tilfældighed. Han havde været i ret dårligt humør og gået i skoven for at slå på ting og specielt et af de ord han ytrede - Ignis - fik en flamme til at antænde det træ han stod ved. De første mange gange det skete besvimede han, for han havde ingen anelse om hvordan han styrede evnen endnu, men det var altid noget han kunne træne, men nok i skjul til at starte med. Han ville ikke lade sin far vide at han havde næsten samme evne som han, nu hvor deres forhold var så ødelagt.

År 1985:
~ Det går op for Azrael at han er en smule forelsket i Misandra, hans ældste lillesøster. Dette går han selvfølgelig med for sig selv i nogle år, før han i fuldskab ender med at fortælle det til hans ene onkel.

År 1990:
~ Grundet denne forelskelse, pakker han sine ting og rejser væk fra hans familie for at bo sammen med sin onkel. Ganske vidst kom hans moder af og til forbi, men der var han altid taget et andet sted hen. Hans forældre levede i troen om han blot havde fået et bedre tilbud.

~ I tiden han bor sammen med sin onkel, får han træning i våbenhåndtering. bevares så er det en lang kamp for hans onkel, der flere gange var ved at give op, men hver gang havde Azrael fået ham overtalt til at fortsætte, med løftet om det nok skulle ske!

År 2000:
~ Azrael begynder at arbejde sammen med hans onkel. Arbejdet bestod mest af at jagte de folk der skyldte ham tjenester og krystaller. Azrael elskede dette arbejde, men vidste også det ikke var noget han ville for evigt.

År 2005:
~ Han skriver for første gang et brev til hans familie der fortæller han er i god behold, men heller ikke mere end det. Ingen grund til hvorfor han tog væk eller en forklaring hvor han befandt sig. Det var bedst sådan.

År 2011:
~ Azrael hører for første gang om Mørkets Hær fra sin onkel, der havde kontakt til hans far, aka Azrael's bedstefar, uden for porten.

År 2016:
~ Da porten åbner får han en due med et brev der beskriver hans mor og søstre er stukket af fra Malaketh. Der var ingen grund, blot information om de altid ville være på farten for ikke at slå sig ned fast.

~ Azrael søgte Mørkets hær på opfordring af sin onkel, der så en fremtid for ham inden for dette felt. Han måtte bevise sit værd overfor folk før han overhovedet blev optaget, men det lykkedes for ham efter noget tid og blev kriger for mørket.

År 2017:
~ Han opdagede hans evne til at forvandle sig til en ravn ved et tilfælde, præcis som ved hans første evne. Han læste nogle tilfældige ord - Corvus Corax - skrumpede hans menneskelige form ind til en ravn.

~ Azrael blev sendt på missioner for Mørket, hvor han viste han ikke var bange for at stå på frontlinjen, få blod på sig eller modtage slag. Dette var der folk der lagde mærke til i de højere range af hæren.

År 2019:
~ På en tur til Tusmørkely støder han på sin far. Dette møde endte på ingen måder godt, da de kom i kamp med hinanden. Nok fik Azrael skadet sin far, men han blev selv voldsomt såret. Han blev ramt af en af sin fars knive i ansigtet, hvilket endte med at efterlade et voldsomt ar og et øje mindre. Dette krævede en del træning, da han skulle vende sig til ikke at kunne se noget, men i stedet skulle lytte efter hver eneste lyd og bevægelse, hvis man var på hans venstre side. Dette lærte han naturligvis ret hurtigt.

~ Sabbatins død, betød de måtte finde en ny leder, en ærkedæmon ved navn Merihem. Han skabte en portal der ville føre dem til et andet sted, Obsidianørerne. Azrael blev tilbage i Kzar Dûn så længe han kunne, før han selv var nødsaget til at komme i gennem portalen sammen med nogle af de sidste.

År 2020:
~ Azrael bliver slået tid ridder grundet hans tid i hæren. Han havde været på frontlinjen flere gange, ikke sagt nej til en opgave, velvidende at han muligvis ville ende med et dø. Været en af dem der blev tilbage da folk strømmede gennem porten for at komme væk. Der var ikke nogen tvivl om det kom som en overraskelse for ham. Nyheden om dette blev sendt med due hjem til hans onkel, der aldrig returnerede hverken due eller et brev.

~ Azrael får tildelt en drage ved navn Eraxxiz. En stor hun drage med sorte skæl og røde øjne. Det var ikke altid lige nemt at arbejde sammen med dragen, men han brugte de fleste af sine vågne timer sammen med den, for først og fremmest blive venner med den, derefter skulle der trænes flyvning, hvilket også kostede ham et par forsøg før det var mestret.

År 2022:
~ Han er stadig en del af Mørkets hær og er ofte til at finde på trænings banen, hos dragen eller på sit værelse. Han har i flere år forsøgt at finde sin mor og søstre, men uden held. Det samme med hans far, men det var mere for at få hævn over ham efter han gjorde ham blind på venstre øje.

Familie: Forældre:
Malaketh Ramiel Vaal-Hazzak & Leyanna Merina Vaal-Hazzak || Helbred og lokation ukendt.

Søskende:
Misandra Merina Vaal-Hazzak || Helbred og lokation ukendt.
Satiana Merina Vaal-Hazzak || Helbred og lokation ukendt.

Andet

Hans drage, Eraxxiz



~~~~~~~~~~

Hans sværd



~~~~~~~~~~

Hans knive



~~~~~~~~~~

Regenerering:
Mørk healing: Kan samle en smule skygge i sine håndflader, der kan lukke og heale mindre sår og skrammer, samt dulme smerte. Større skader kræver flere timers intens brug af evnen. Ar, der kommer efter brug af denne evne på sår, bliver nærmest sorte og ligger som en mørk skygge over huden.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel


Look at me, I'm not well.

I've got a sick mind, I'm in hell. 

I've got a blank stare upon my face.

I've got a cold heart, make no mistake.~
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Alianne_ , Erforias
Lige nu: 3 | I dag: 12