GrannyGranny
Do your worst - always

Status: Aktiv
Rang: Diamantmedlem
Online: 15.07.2020 07:20
Tilmeldt: 27.08.2019
Posts (I alt): 1009
Posts (ingame): 998
Antal tags: 5

Karakterer der søger tråde
Flynn Morris ♢ Neutral God ♢ Menneske
F. Morris er uddannet instrumentmager og bor med sin dominerende mor, Esme, i Dianthos. Han er en del af Morris-klanen, der er kendt for bedrageri, svindel og tyveri. Han er et distræt, blidt væsen og lidt af et fjoget geni.

Søger: Romance. Folk, han kan sælge hælervarer og/eller bestillingsarbejde.
Malon Norgolor ♢ Neutral Ond ♢ Mørkelver
M. Norgolor er strateg for ypperstepræstinden Solari Seravill og tidligere korporal i Mørkets hær. Han er dog begyndt, at stille spørgsmålstegn ved Mørkets agenda og er en reserveret, eftertænksom figur.

Søger: Nogle, der kan rokke yderligere ved hans overbevisning.
Aktive karakterer
Chaunce Lochtree ♢ Kaotisk Ond ♢ Speciel race
C. Lochtree nedstammer fra en magtfuld slægt, hvis overhoved tusinde år forinden hans fødsel lavede en pagt med en ærkedæmon. C. L. er ene del af et magisk potent tvillingepar, hvis magi finder sin kilde i Mørket.

Søger: -
Isiodith Lómadriethiel ♢ Retmæssig God ♢ Skovelver
Isiodith nedstammer fra en elver-slægt, hvor magien primært har centreret sig omkring healing. Hun har, efter et møde med en mystisk mørkelver, udviklet sig og er blevet mere selvstændig, modig og oprørsk.

Søger: -
Pax ♢ Sand Neutral ♢ Menneske
C. Fletcher er kendt under gadenavnet 'Pax' og bandeleder af Ulvens Flok, der primært beskæftiger sig med illegale brydekampe og tyveri. Pax besidder ingen magiske evner, men er uhyre kløgtig og en dygtig tyv.

Søger: Bandemedlemmer og rivaler.
Renny Calil Gandir ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
Renny er en rastløs festbombe med en god potion humor oveni hatten. Hun er Spion for Lyset og en ihærdig sjæl - altid på farten, forevigt søgende mod nye eventyr.

Søger: Spioner for Lyset, spioner for Mørket, venskaber og romantik.

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat