Tania

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 01.11.2020

Antal posts: 31

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Tania Nadhil.
Kaldet: Tania.
Køn: Kvinde
Alder: 18
Fødselsdag: 13.6 år 2005
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Nalish’ra, Zerafina og Azur.
Erhverv: Diplomat/spion for Kazimi familien.
Nuværende levested: Rubinien - Balzera.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 167 cm
Vægt: 51 kg
Øjne: Tania er en pige som har arvet utrolig meget fra sin moder, dog ikke hendes øjne, de er næsten en tro kopi af hendes faders, øjne er en klar blå der er fuldt med en masse liv.

Hår: Tania har et mørk rødlig brunlig hår, som hun nyder at sætte lidt præg i, nogle elviske urter er ofte brugt til at give den lille røde markering i hendes hår. Håret er mellem langt og når lidt lavere end hendes skuldre, og er ofte samlet i en lavt siddende hæste hale, minus den højre del af hendes pandehår der altid er frit.

Kropsbygning: Tania er spinkle, og delikat af udsene, en pige som man ved første øjekast mistænker aldrig har gjort noget selv. Tydeligt en kvinde som er van til at blive taget hånd om, få hvad hun ønsker, og have et nemt liv.

Dog er dette langt fra tilfældet hvis man ser nærmere på hende, jo, hendes fingre har ikke et mærke på sig så hun er tydeligt ikke en bonde, man finder heller ikke ar på hendes, bortset fra den manglende lille finger. Dog hvis man føler på muskler vil man tydeligt mærke at denne piges krop er trænet, ikke nok til at det bryder den feminine figur, men man vil langt fra kalde hende svag. Hendes mave har fire tydeligt markeret muskler, og resten af hendes lille figur deler denne muskulatur.

Hverdagstøj: For en kvinde af Kazimi familien, går hun overraskende maskulint klæd, en puffet trøje, ofte hvide og mild gylden stof, med en sort vest som bære familiens symbol, tæt ved hendes hjerte. Bukserne er ofte i match med vesten, mørke og tæt siddende. Dog med feminine gyldne smykker, næsten altid med rubiner. I hendes bælte, vil der altid hænge en bogholder, med bogen hun er i gang med at læse, en pung, hendes chakram, samt to knive gemt under trøjen.



Ar, permanente skader el.lign: Hun mangler den venstre lille finger.

Magi

Magisk evne (1): At fange et blik.

Tania er et menneske alle vil beskrive en smule forskelligt. Ikke at hun ser anderledes ud for folk, men alle lægger mærke til forskellige ting når de taler om hendes udsene. Tania har nemlig et magisk slør over sig, der gør at alle der kaste blik på hende, lige meget om det blot er ud af øjenkrogen, eller man ser hende i øjne, vil se hendes mere tiltrækkende end hun i virkeligheden er for netop den der kaster blik på hende.

Er man tiltrykket af smalle læber, og klare øjne, vil hendes læber se smallere ud, og hendes øjne virke mere klare. Er man tiltrykket af kvindelige former, vil både hendes bram og hofter stå mere ud i ens blik. Måske har hendes hår lidt mere rødligt skær, eller den måde i øjeblikket hendes hår netop falder på. Alle, ser hende med forskellige øjne.

Alle vil derfor beskrive hende forskellig på visse måder. Dog er der to undtagelser af dette, dem der slet ikke finder kvinde tiltrækkende, og dem der finder hendes naturlige udsene tilnærmest vis perfekt.

hvis man ikke finder kvinder tiltrækkende, ligner hun blot sig selv, ingen forandring.

Hvis man syntes hendes naturlige udsene er nærmest perfekt, vil denne evne have en modsat effekt, og fremme netop den ene eller få fejl man mener der er.

Hvis et væsen med magiske egenskaber, ser hende, og syntes hendes naturlige udsene er perfekt, vil denne evne stoppe med at virke, til næste gang hun har fået en fuld natte søvn. I dette øjeblik, vil alle fornemme at sløret knækker over hende, og Tania er ikke i tvivl om hvem der kigger på hende med sådanne øjne.

Dette er en mutation af hendes moders evne til at forsvinde i en folke mængde, Tania har den modsatte evne, at blive set i en folk mængde og altid i et godt lys.


Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): To af en smag.

Tania har evnen til at modtage smagssans fra andre væsner, dog kræver denne evne at hun har smagt, deres spyt før hun er i stand til dette. I tilfælde hvor hun har smagt andres spyt forsvinder hendes egen smags præferencer fra hende, og hun vil i alle forståelser af smag, dele denne sans med hvem end hun har smagt spyt af.

Det vil sige, at enhver hun har delt glas med, kysset, eller på andre måder fået deres spyt i munden, fortyndet eller ej, får deres smagsløg, samt vil hun instinktivt vide alle personen allegener. Hun er kun i stand til låne smagsløg af en enkelt person af gangen, og ved indtagelsen af alkohol, eller rent vand, vil hun få sine egne smagsløg tilbage, og ikke et øjeblik før.

Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker:
Har altid en plan mere.
Har svært ved at glemme.
Har et kæmpe talent i at holde folks blik.
Talentfuld bruger af en chakram og knive.
Talentfuld kok, med stor kendskab til rådvare, og smage.
Har altid en fejlfri facade af netop det humør hun ønsker at vise.

Svagheder:
Bliver nemt jalousi ramt.
Lider af præsentations angst.
Presser ofte sig selv for meget.
Hun er allergisk overfor nødder.
Tror alle har en hemmelighed eller fem.
Har svært ved at vide når, nok, er nok.

Interesser:
Knive.
Skønlitteratur.
Alt vedrørende familien.
Hvordan man neutralisere gifte.
Madlavning af traditionelle retter.
Naturlige gift i rådvare og planter.

Frygter:
Små pelset dyr.
Sin faders vrede.
Bliver utryg af synet af havet.
Lider i en hård grad af Cyrophobia.
Aldrig at bliver anerkendt af hendes fader.
Aldrig at lære hendes moder at kende, hvis hun overhovedet er i live.

Drømme og mål:
At vide hvem hendes mor er.
At høre hendes far sige, han er stolt af hende, som hans datter.
At officielt blive taget til familien Kazimi og med deres efternavn.

Generel beskrivelse af personlighed:
Tiana er en person med to sider, den søde, venlige, velkommende, imødekommende lyttende person, som nyder det sociale, som får mere og mere energi dets længere hun er social. Kvinden man altid føler at man kan gå til som vil lytte til hvert et ord sagt, og virkelig være der for en, gør hvad hun kan for at få skabe tryghed og smil omkring sig. Pigen der altid vil sætte alle andre før sig selv.

Den anden side, er noget kun andeledes, en stille indelukket pige som altid har et øjebag sig, altid bange for andre har en kniv bag ryggen, altid fisker efter alles hemmeligheder, pigen der aldrig endelig tror på hvad man siger til hende, der altid tænker noget er gemt bag ens ord. Men denne kvinde tænker også altid familien først, hvis familien kan stå fremme, lære noget, få noget af værdi, så vil man altid fange hendes opmærksomhed.

Det er dog altid den første af disse to piger man vil møde, den venlige, søde imødekommende facade. Man skal meget tæt på hendes hjerte, før man nogle sinde vil møde anden anden pige. Pigen der inderligt har bundet sig til Kazimi og alt hun gør er stolt i deres navn. Dog, er hun for nyligt begyndt at sætte spørgsmåls tegn ved familien, da de som en prøve, at hendes loyalitet valgte at fjerne en fingre fra hende. Dette har også stærkt reduceret hendes kampfærdigheder, da hun endnu ikke er van til at mangle fingren. Hun var trænet i feminine våben, små knive, og Chrakams, ikke i en fysisk klinge imod klinge, men hun er trænet i kaste med disse værktrøjer.

Hendes træning med knive, er dog noget hun finder stor nydelse ved, både da knive fanger hendes opmærksomhed, men også grundet hendes kærlighed for madlavning, selv om hun aldrig har haft behov for selv at lave mad nyder hun at være i køkkenet. Denne kærlighed er blevet til den ene måde hun finder ro, og en egenskab hun med et smil har udviklet over de sidste syv år. En anden sind hun finder ro i, er hendes kærlighed for skønlitteratur, specielt politisk krimi.

Baggrundshistorie

Barndommen.

De første mange år Tania havde hun intet problemer, som helt lille fik hun netop hvad hun ønskede, jo man var taget væk fra sin moder ved fødslen, men når man ikke ved det så er der vel intet problem? Det var i hvert fald holdningen, hos Kazimi bastarders opdrættere, ingen ord om hvem deres fader eller moder er. Men alligevel havde disse børn alle deres behov dækket de første år af deres liv.

Dog så snart de kunne gå, tale, og forstå ord, begyndte deres oplæring. Primært at lære dem om familien, dens storhed, stolthed og alt andet for at fortælle, belyse og berige børnene med denne viden før deres anden læring begyndte. Lære dem af komme nær fremmede, at opsnuse information, alt der kan hjælpe dem til at være de bedste spioner, de bedste diplomater, infiltration, samt en læren i brugen af et våben eller to. Tania fandt knive, og chakramen som hendes naturlige følgesvend i disse timer. Dette var langt de feste timer af dagen, resten benyttede hun med bøger, eller i køkkenet, ikke at hun lavede mad men at se tjenestefolkene lave og forberede mad, var spændende, afslappende. Disse var endelig hendes kærlighed i liv, det andet, var bare arbejde? Noget de skulle, men disse ting nydt hun. Dog fik underviserne blik for hendes interessere i madlavning, og indførte dette til hendes normale hverdag.

Det sidste år.


Hun havde længe et stille liv, dog har de sidste tre år fuldt meget, da hun begyndte at lægge mærke til visse ord, visse være måder, som fik hendes stille og roligt til at sætte spørgsmål tegn ved hvem hendes far var. Siden starten af 2020 har hun selv være overbevist om at Sephyran er hendes far, dog har hun endnu ikke nogle ide om hendes mor er. Dette har gjort meget for hende, hun blev meget mere målrettet. Det var pludseligt et mål med at arbejde for denne familie, en drøm. At blive anerkendt af hendes far, at få ham til at acceptere at hun er -hans- datter. At faktisk kunne kalde sig datter af Kazimi, frem for "Nadil". Dette har været hendes drøm siden, hvilket fik hende til at presse sig selv ekstre hård i træningen, dog ikke altid til positiv effekt, ofte for hårdt. Dette medførte to hårde år, hvor alt handlede om at imponere familien, og håbe hendes far hørte det. Jo, hun har stadig ikke hørt nogle ordret "Fyrsten er din fader", blot hende selv der har overbevist om dette.

Hendes tro på familien, hendes ønske om dens bedste er dog for nyligt i 2020, hvor hun mistede sin ene lille finger. Argumentet hun hørte da familien valgte den ikke længere skulle være på hendes hånd, var for at bevise hendes loyalitet for familien. Selv er hun sikker på dette er en løgn, men sandheden kender hun ikke, hun er overbevist om at det er fordi hun gjorde noget dumt, om det var den dreng hun kyssede med på markedspladsen, om hun sagde noget forkert, eller hvad end det var hun gjorde forkert. Men overbevist om hun har gjort noget forkert er hun uden tvivl. Dette har dog for første gang gjort at hun er begyndte til en vis grad at tvivle på familien, ikke af stor grad, men et lille frø er blevet plantet, nu handler det blot om det bliver vandet eller tør ind.

Familie: Moder: Victoria Lucile Jacqueline Monique Garreau.
Fader: Sephyran IV Zayn Ad-Din af Kazimi.

Tania ikke selv klar over hvem hendes familie er, blot at hun tilføre Kazimi familien som bastard, hun aldrig fået at vide hvem hendes forældre er, hun har dog siden tidligt 2020, fået en stærk mistanke/overbevisning om at Sephyran er hendes fader.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Under middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 4