Alexander BlackAlexander Black
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Varulv
Alder: 37

Status: Aktiv
Godkendt: 22.04.2017
Antal posts: 99
Skaber: Nyxx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Alexander Augustus Black
Kaldet: Alex eller August
Køn: Mand
Alder: 37
Fødselsdag: 20 august
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ingen.
Erhverv: Jæger
Race: Varulv

Udseende

Højde: 186 cm
Vægt: 78 kg


Hår: Mørkebrun.
Øjne: Brune når han er menneske, men rovdyrsgule når han er varulv. På en måde ser hans øjne altid sørgmodige ud.
Hud: Solbrun.
Kropsbygning: Muskuløs, trænet.
Ar: Et i højre side af maven, samt en del på ryggen.
Kendetegn: Han ligner en der er ude på noget.. Hans mørke øjne og skæget.

Magi

Magisk evne (1): Om det er uden for fuldmåne eller under en fuldmåne er sådan set lige meget. Alexander har muligheden for at kunne gro sine negle længere, samt kraftigere. Evnen bliver hovedsageligt brugt når han ender i slåskamp og ikke gider gå gennem processen med at forvandle sig 100%. Det gør ikke ondt på ham at bruge evnen og hvis en af hans "klør" eventuelt skulle knække, er det som at flække en negl, alt efter hvor meget der knækkes af. Dog er der et minus ved denne evne, da den også aktiveres når han bliver vred, men det er uden han bemærker det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7

Magisk evne (2): Ingen
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

[/img]https://68.media.tumblr.com/4bfc4c8d070275204864fd44f69e0b8d/tumblr_inline_ocjtlzT1oU1rbyvbg_500.gif[/img]

Personlighed: Alexander er en person der altid er nede på jorden. Han er loyal overfor de personer der fortjener det, mens han er en ass over for dem der fortjener det. Han har en syg humor og finder de mest dystre ting fascinerende, hvilket også har skabt ham problemer fra tid til anden.

Styrker: Charmerende: På trods af hans humørsvingninger og paranoia, virker han ret charmerende og ved ofte hvad han skal gøre for at komme på den gode side af kvinderne i så fald.
Nærkamp: Alexander har trænet og trænet, hvilket har gjort han er blevet god til at forsvare sig selv, hovedsageligt i nærkamp.
Beskyttende: Alexander vil gøre alt for at sikre sig at folk omkring ham er i sikkerhed, om det så kræver at han udsætter sig selv for fare så gør han det.

Svagheder: Isolation: Efter Alexander blev forvandlet til varulv for 20 år siden har han været alt for god til at isolere sig selv fra omverden. Dette skyldes at han er bange for at skade de folk der er omkring ham.
Humørsvingninger: Ganske vidst er Alexander 35, men det ændrer ikke på hans humør svinger ret meget. Der skal ikke meget til før han vender 180 grader og bliver modbydelig, men dette er grundet hans forvandling og ulven inden i gerne vil frem.
Paranoid: Inden Alexander blev forvandlet havde han paranoide træk, men da han så blev bidt udviklede det sig og det er nu tydeligt. Han hører stemmer og taler ret meget med sig selv.

Talenter: Alexander er en fantastisk jæger da han har skulle klare sig selv siden han var 17 år. Allerede i de tidlige år som varulv kunne han jage, men hurtigt fandt han ud af det krævede lidt mere snilde og man skulle skjule sig.

Drømme: Han ville gerne kunne komme af med sin paranoia, men det er en længere proces end han måske har regnet med.

Familie: Alexander har ikke noget familie. Ganske vidst har han haft nogle kærester og har sågar været gift, men efter nogle år i ægteskabet blev de separeret. Han har ikke efterladt nogle børn og har heller ikke ønsket om at få nogle.

Baggrundshistorie

Starten:
Alexander blev født ind i en ganske normal familie, hvor alting var perfekte. Han var enebarn og hans forældre forsøgte ikke at få flere børn end ham. Faderen arbejdede hele tiden og var nærmest ikke hjemme, mens moderen gik hjemme og tog sig af Alexander. Moderen elskede ham, mens faderen var knapt så begejstret, hvilket også var derfor han skred da Alexander var i en alder af 6 år. Hurtigt glemte han sin far, da moderen fandt en ny mand, som Alexander nemmere kunne med og han var også mere hjemme end den biologiske far.

Teenager:
Som Alexander voksede op begyndte han at finde kvinder interessante og fandt den første kæreste i en alder af 14 år. Det var intet seriøst da det mere blot var noget hold i hånd noget. Tiden gik og i en alder af 15 skete det så.. Han blev en nat overfaldet af en varulv og blev bidt. Han forsøgte at holde det hemmeligt for sin mor og stedfar, men i en alder af 17 blev han opdaget og sparket på gaden. Uvidende om den nye race han nu var forsøgte han vidt muligt at omgå sig almindelige folk, men under fuldmånen kom ulven frem. Han havde paranoide tendenser inden han blev bidt, men efter hans første forvandling blev det aktuelt,

Voksen:
Som alle andre ældes Alexander og han blev voksen. I en alder af 27 fandt han en kone og blev gift. Dette var ganske vidst ikke et ægteskab der varede længe, da Aneshka forsvandt. Ægteskabet efterlod ingen børn, men blot en heartbroken Alexander. Han lærte hvordan man kontrollerede forvandlingen til lycantform og mestrer det nu meget godt. Gennem en del træning har han fundet ud af han kan styre sine negle, det vil sige han kan få dem til at vokse til klør.

Nu:
Alexander lever alene og desværre isolerer han sig selv, eftersom han er bange for at skade personerne omkring ham. Han har ikke nogen klan og lever livet som en fri ulv indtil videre.

Familie: Mor: Valeria Black - Død
Far: Marius Black - Død, formodes myrdet.
Søskende: Ingen

Eks kone: Aneshka Muria Black - formodes død.
Eks kærester: Rigeligt..
Børn: Ingen
Nuværende levested: Medanien

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 8
Kampteknik: 3
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 8
Kløgt: 7
Intelligens: 4
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 4
Chakra: 4

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat