Kat

Selvstændig kriminel

Status: Søger tråde

Godkendt: 10.11.2023

Antal posts: 7

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Kat
Kaldet: -
Køn: Mand
Alder: 28
Fødselsdag: 1.1 år 1996
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Pt ikke bedende
Erhverv: Selvstændig kriminel
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Biseksuel
Nuværende levested: Omrejsende - Oasen
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Bombay kat (sort kat)

Udseende

Højde: 157 cm
Vægt: 60 kg
Note:
Øjne: blågrønne med lodrette pupiller
Hår: Sort pels over hele kroppen
Hud: -
Kropsbygning: Let muskuløs - der er ikke meget fedt på kroppen
Hverdagstøj: En "gratis" shoppetur hos den nærmeste tøjbutik
Ar, permanente skader el.lign: Et ar over brystet fra et sværd, et ar på overarmen fra en kniv
Særlige kendetegn: Meget nonchalant kropssprog, og et skadefro smil

Magi

Magisk evne (1): Kan mærke basale intentioner hos andre karakterer chakraer, primært en fornemmelse for hvorvidt en karakter har tænkt sig at bruge deres evne(r) til kamprelaterede formål.

Kat er meget god til at fornemme denne del, men hvis en magisk evne ikke bliver brugt til truende og/eller aggressive formål, har Kat meget svært ved at bedømme hvad denne evne fortæller Kat.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker: Kløgt, kreativitet, selvtillid[/i], Er god til at læse folks ansigtsudtryk og væremåde, er ikke bange for at forsvare sig selv, overhovedet...
Svagheder: stolthed, tillidsproblemer, rodløs

Generel beskrivelse af personlighed:

Kat har en hvis charme når man hurtigt opdager at han bærer sig selv med en værdighed der ikke ville være malplaceret på en trone i et karneval til ære for den kattelighed!
Men under det teatralske glimt er der et intelligent øje der analyserer enhver bevægelse. Hans sprog er præget af humor og sarkasme, og hans bevægelser er præget af en elegant ligegyldighed der kan være meget provokerende. Og Kat er slet ikke bange for at provokerer...

Men Kats omrejsende livstil har efterladt dem uden et fast omgangspunkt. Alle rollerne Kat har spillet har taget en lille del fra ham, og den efterfølgende flugt efterladt ham rodløs endnu en gang. Hvem er Kat? Hvis det ikke lykkedes ham at skifte emne med en dårlig joke bliver han efterladt med et knugende hulrum, og et højlydt spørgsmål.

Kat er mange ting. Men Kat lyver ikke. Det er en svaghed at sætte sig selv i en situation hvor man bliver nød til at prøve at underkende sandheden. Dog kan det blive kompliceret hvis Kat selv ender sådan en situation...

Og så er kat meget stolt. På den ene side er det en stor del af at kunne forsvare sin ære, men på den anden side kan Kat let glemme at tænke på hvilke konsekvenser deres handlinger har for andre. Dette er en stor del af at Kat ikke har nogen vender og mange fjender.

Baggrundshistorie

Ved et mørkeangreb i 1996 mister Kat's forældre Kat, og han bliver sendt videre mellem mange, mange hænder, blandt mange familier, og efter en række uheldige tilfældigheder ender Kat på gaden som et lille barn hvor han lærer at udnytte folks empati for små børn til at skaffe basale fornødenheder.

Kat har lært at han kun kan stole på folk så langt pengene rækker. (Det er Kat i hvert fald overbevist om) Som en overlevelsesmekanisme har han derfor udviklet en evne til at læse folks sindstilstand ud fra deres ansigtsudtryk. (dog bliver konklusionen lidt mudret, hvis de signaler han opfanger, ikke stemmer overens med hans verdensbillede).

Efter at have mødt mange mennesker, snydt og stjålet fra endnu flere har Kat fået et meget nonchalant forhold til autoritetsfigurer og love. Kat har opbygget en meget stærk intuition for hvem man kan slippe af sted med at snyde, og hvem der kan give en tæsk, og hvem man skal lade være med at kontakte.

Hvem må man stjæle fra? Det nok ikke en god ide at stjæle fra et Proteavs lager, fandt han ud af som ung. Hans arm nåede at smage kniv inden Kat nåede at slippe væk...

Hvis man spørger kat om han vil fuldføre en opgave, ville han svarer at det ville være umuligt for han at fejle. Dette er dog ikke helt sandt...

Kat har flere gange lykkedes med at stjæle juveler fra adelige, men et par gange er han blevet opdaget. Man kan finde nogle meget spraglede gamle efterlysninger af sorte katte i de flotteste kostymer...
En af disse opgaver resulterede i en duel hvor han slap af sted ud i natten med et sår ned over brystet, en af de gange han var tæt på at bede til dem ovenover men der skal mere til for at lære ham gudsfrygt.

Men man kan ikke løbe fra sin fortid for evigt, og det kan være han møder folk der udfordrer hans verdensbillede.

Familie: Kender ikke sine forældre og har intet tilhørsforhold til sin familie.

Andet

Racefordele: Skærpet høre, og lugtesans, og skarpe klør

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Fantastisk
Kreativitet: Fantastisk
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Under middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 2