Alexios Phoenix Marinos IV

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 21.11.2023

Antal posts: 5

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Alexios Phoenix Marinos IV
Kaldet: Alex/ Phoenix/ Hestehviskeren
Køn: Mand
Alder: 24
Fødselsdag: 7.6 år 1999
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Aladrios
Erhverv: Hesteopdrætter
Civilstatus: Partner
Seksualitet: Homoseksuel
Nuværende levested: Medanien - Landsted udenfor Fredskilde
Race: Menneske

Udseende

Højde: 189 cm
Vægt: 76 kg


Øjne: Klare krystal blå
Hår: Kort mørkt næsten skaldet i nakken
Hud: Lys om vinteren, men har gerne en brun kulør om sommeren grundt hans arbejde
Kropsbygning: Slank men alligevel med et markeret brystparti samt muskler der til tider ses når han ikke har tøj der dækker for hans muskler.
Hverdagstøj: Vinter tøjet består af uldtøj, om sommeren gerne noget løst han kan arbejde i bland hestene, som regel gerne i noget mørkt. Når han endelig skal være pæn i tøjet har han skjorte på i en pæn blå farve og et bar tynde lyse hørbukser.
Ar, permanente skader el.lign: Brænd mærker på ryggen
Særlige kendetegn: Brænde mærkerne på ryggen som han sjældent viser frem. Den umådelige pæne holdning og hans umådelige pæne tone for alle og en hver, man kan sige at han særdeles er en rigtig gentleman. Fra de mørke markeringer ned langs arme, ryg og brystparti.

Magi

Magisk evne (1): Roligt sind

Alexios har et roligt sind af natur, hvilket gør athan til tider bliver kaldt hestehviskeren grundet sit arbejde. Han har det med at snakke roligt til dyr omkring ham, primært hestene på landstedet. Hans rolige væsen blandt dyr kan gøre den vildeste hest til en rolig hest blot ved berøring. Dette kan også ske ved andre dyr, men det er primært heste han har denne evne til.

Som en del af evnen kan han mærke og føle sig frem til dyrenes behov så som hvis de er syge (mest heste) eller hvis der er noget galt med dyret.

Som hestehvisker snakker han roligt og det lyder gerne som om hans tunge slår knuder når han snakker til hesten, sommetider hvis han er dybt koncentreret lyder det blot som en stille hvisken i en kludret knuder på tungen.

Denne evne er en der er gået i arv igennem generationer, og jo flere generationer der er gået jo mere er evnen vokset blandt den første fødte i familien, og som regel altid drengene.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Dragens beskytter

Som den første fødte søn I familien har Alexios fået evnen Dragens beskytter.

Dragens beskytter er udelukkende en beskytter familien for dårlig domme i livet. Når evnen aktiveres springer der en tynd drage frem i og danner sig rundt om ham, i en illusion.
Dragen er ikke større end den lige kan sno sig rundt omkring livet på ham, og rundt om bryst/ryg for at ligge hovedet på skulderen. Drage illusionen har ikke noget formål ud over at den måske virker skræmmende.
Evnen er udelukkende beskytter af familien for at hjælpe imod smerte, sorg, og beskytte landstedet imod diverse onde skabninger. Evnen kan ikke overflyttes til et andet menneske eller væsen ud over den førstefødte søn af familien.
Da Alexios ikke har træning i denne evne kan den kun bruges til 1-5 angreb. Ved aktiveringen af dragens beskytter kan Alexios besvime ´.

Når drage illusionen træder frem lyser mærkerne op i en rød farve han har på arme, bryst og ryg.Ildens drage

Ildens drage er en beskytter og kan både være farlig og god, alt efter hvilken følelse der sidder i ham. Ildens drage kan bruges som ildkugler, tænde et bål af gløder, lave en ild tornado, slukke en ildebrand, starte en ildebrand osv. Primært alt der har med ild at gøre, men da Alexios ikke har træning i den er det svært for ham at styre den, og kan derfor være dødbringende i visse tilfælde mod andre.

Alexios har på ingen måde styr på evnen og kan være lige så meget en hjælpende hånd som en ødelæggende faktorer.
Da der på ingen måde er træning i evnen bliver den aktiveret yderst sjældent, og det kræver en voldsom energi at få den aktiv, hvilket gør at den kun er aktiv op imod 10-20min og derefter er alexios så udkørt mentalt og fysisk at han besvimer og lander i et mareridt af alle mulige forskellige slags følelser der køre igennem ham.

Dragens beskytter kan kun være aktiv når alexios selv er vågen og mentalt til stede i hver en følelse.
Inden evnen aktiveres helt vil hans mærker lyse op i den røde drages farve, men vil ikke være fuld aktiveret før dragen er dukket op omme bag ham og snurret rundt om livet på ham. Dette kan tage op imod 3 minutter da han ingen træning har i evnen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Ingen træning

Personlighed

Styrker: god til sit erhverv - Ambitøs - har medicinsk viden - har en flair for at reparere ting - hurtigt til at finde løsninger i et problem -
Svagheder: godtroende - bange for dragens beskytter evne - styret af følelser - hudløs ærlig - håndtere sit erhverv bedre end et venskab

Generel beskrivelse af personlighed:

Alexios er en en ung mand der igennem generationer har taget hesteopdrætning til sig. Han er altid venlig og udviser for det meste altid respekt,i forhold til at man aldrig ved om det er en adelig han står overfor. Han taler pænt, og føre et sprogbrug der svare til dem der taler til ham. Han er hudløs ærlig når det kommer til hans arbejde, og får nogle gange åbnet munden lidt for meget, hvis personen over for ham ikke kan håndtere den hest de har udset sig. Her i forstået at han prøver og overtale kunden til en anden hest, da han stoler på sine instinkter. Han har nemmere ved at forstå heste end menneskets behov.
Når det kommer til stykket tror han altid på det folk siger selv hvis det er en åbenlys løgn, han er ikke god til at skelne en løgn fra sandheden. Dog er han meget ambitøs i sit erhverv og prøver så vidt muligt at komme rundt i landet ved at opstarte noget nyt andre steder. Som regel har Alexios mange bolde i luften på en gang, og kan have svært ved at sætter sig ned og tage en ting af gangen. Han er utrolig bange for Dragens beskytter til dagligt (svar findes i baggrunden) da den evne dukkede op sent i hans opvækst, og bruger den derfor sjældent. Han vil egentlig helst ikke kendes ved den. I sit arbejde som hesteopdrætter har han igennem sin opvækst lært om forskellige sygdomme, og helbredelser til syge væsner og smertelindring. Her i blandt andet til at sætte knogler på plads hvis et dyr har brækket noget, eller hvis en knogle sidder lidt skævt. Disse informationer er gået i arv igennem generationer hos familien, og han er altid klar på at lære nye ting som han måske ikke ved noget om når det kommer til helbredelse. Som rn del af sin opvækst og at have en medicinsk viden har han tillært aig at håndtere sin egen smerte anderledes. Nogen vil måske sige at han ikke kan mærke smerte fordi han tager dyrernes smerte på sig. Han er en arbejds hest og lader gerne sit arbejde komme i første række end et forhold eller at pleje sine venskaber.
Hvis noget går i stykker på landstedet er han den første til at ville reparere tingene, selvom han måske ikke kender til hvad der skal gøres. Det er sjældent han køber sig til hjælpen, da han er oplært I at klare tingene selv og passe på krystallerne.
Hvis et problem opstår i forhold til hestene eller på landstedet er Alexios hurtig til at sætte tingene i perspektiv, og komme med en kreativ løsning på at lave det eller gøre tingene på en anden måde. Uanset hvilket arbejde han sætter sig for bliver det gjort nøjagtig som han ser for sig. Uanset om det er med en medicinsk kunnen eller en reparation på landstedet.

Når Alexios skal udfolde sin kreativitet i ro og mag kan han sætte sig til at male billeder, eller spille musik. Han har en kunnen for toner og bruger selv toner og lyde i sit arbejde med hestene. Han mener ikke selv hans malerier er særlig kønne om end at de har en pæn og nydelige penselstrøg og der ikke er for meget maling på lærred. Han finder en hvis ro i at male og spille musik. Samtidig udfolder han sin kreativitet i planternes hemmeligheder og helbredelser. Somme tider kan han finde på at lave en bedre og nyere salve/mikstur til helbredelse af skader på hestene. Han er lidt af en håndværker ved blandt andet selv at sætte hestenes sko på og lave dem i stedet for at gå til en smed og betale penge for det.

Alexios har igennem sit liv hele tiden været homoseksuel, men har været utrolig bange for at ligge vægt på det, da han er opdraget til at "avle" videre i familiens tegn. Her i at få en kone og børn, som kan føre jobbet og generne videre igennem generationer. Hans forældre har haft stor indvirkning på ham i forhold til at fortælle ham om at han skal stole på sit instinkt, her i blandt madlavning, helbredelse, rette dyre knogler, lindring af smerter osv. Det er sjældent at han ikke ved hvad der skal gøres og kan finder tit en løsning på den ene eller den anden måde.

Baggrundshistorie

Alexios er den første fødte ind i en familie arv af hesteopdrættere. Arven af at være hesteopdrætter er et familie foretagende igennem 22 generationer. Igennem hele sine opvækst har Alexios ikke haft noget valg om at han skulle fortsætte erhvervet. Uanset hvilken vej han ellers ville gå.
Som helt lille har alexios vokset op i et trygt og sikkert hjem på landstedet udenfor Medanien. Hesteopdrætteren på landstedet er udbredt og er et velkendt ansigt for dem der kommer forbi. Det var da også en glædelig nyhed for Alexios forældre da han blev født. Hvilket betød at han højst tænkelig ville arve familiens magi præcis som hans forgængere før ham. Det var altid den første fødte der fik evnen til at berolige dyr. Alexios bedste forældre boede samtidig på gården som alexios voksede op på landstedet. Det var et sandt mirakel da alexios fik en lillesøster der i sandhed var landstedet glade pige.

Da Alexios voksede op og havde forståelse for dyr i en alder af 12 blev han sendt ud på markerne og arbejde med hestene, både at træne dem samt at sammensætte de rigtige gener til de forskellige heste der på sigt skulle pare sig for at få den helt rigtige hest til del der ønskede heste. Alexios lærte hurtigt at finde de bedste heste blandt de mange heste på landstedet, og han var begyndt at kunne lide det.

I en alder af 19 havde Alexios et voldsomt mareridt, hvor i at Dragens beskytter dukkede op. Dragens Beskytter dukkede sent op og familien troede at den aldrig ville dukke op. Det var et voldsomt mareridt og inden Alexios overhovedet vågnede af sine mareridt var der ild i ham, som spredte sig voldsomt ud fra hans soveværelse på første etage og ned til stuen, og gæstehuset der var bygget til landstedet.
Desværre vågnede Alexios for sent til at rede noget af landstedet og hans familie der boede der. Selv nogle af landstedet bedste heste i laden gik bort i denne voldsomme brand der prægede landstedet udenfor fredskilde.
Ved at undersøge det nedbrændte landsted, fandt Alexios sin mors to magiske ringe som ikke har nogen funktion. Disse ringe giver ham negative som positive minder, men han ville ikke undvære dem for noget.

Ved familiens bortgang og hestenes bortgang har Alexios haft endnu sværere ved at acceptere sin skæbne som homoseksuel, men er begyndt at åbne op for det, her i blandt at lade sin partner flytte ind på landstedet og prøve at give sig helt hen til den kærlighed der er spirrende imellem dem.
Landstedet er haft en større opbygning efter den voldsomme brænd og det har haft kostet Alexios mange tåre. Alexios har fået genopbygget landstedet til noget der er bedre end før, og han er i gang med at prøve og udvide sit erhverv til andre dele af landet.

Igennem sin tid både med forældre og uden forældre har han haft utrolig god oplæring i forhold til helbredelse, retning af knogler og miksture samt salver til lindring af smerter eller sår. Hans far har hat en utrolig stor indvirkning på ham og har det stadig selvom han er død. Alexios kan stadig falde tilbage i at høre hans fars stemme om hvad der er det rigtige og hvad der er det forkerte. Han fastholder sine ting i hvad han har lært. Han har det med at køre på rutiner og falder sjældent udenfor hvad han har lært og hvad der er det rigtige.

Familie: Farfar: Chester Phoenix Marinos ♰
Farmor: Julia Clara Marinos ♰
Far: Phoenix Doramell Marinos ♰
Mor: Josephina Belladonna Marinos ♰
Lillesøster Clara Artemis Marinos ♰

Andet

Ringene der er fundet efter branden af landstedet. De har ingen magisk funktion ud over at overfladen bevæger sig

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 2