Mírior

Tidligere adelig.

Status: Inaktiv

Godkendt: 13.07.2020

Antal posts: 10

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Mírior Theron
Kaldet: Mírior, Riri (blandt venner)
Køn: Mand
Alder: 271
Fødselsdag: 4. Oktober
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Avanya
Erhverv: Tidligere adelig.
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos.
Race: Vampyr
Uddybende om race: Tidligere skovelver

Udseende

Højde: 196 cm
Vægt: 72 kg

Højde: 196 cm Vægt: 72 kg Øjenfarve: Røde. Hår: Holdes langt og løst. Hårfarve: Snehvidt. Kropsbygning: Slank, uden særlig synlige muskler af nogen art. Særlige kendetegn: Det at Mírior er en albino, er nok det mest genkendelige ved ham - snehvidt hår, meget bleg hud, og røde øjne er noget han altid har haft. Huden er kun blebet blegere, og øjnene rødere, efter hans forvandling. Derudover har han en tatovering i form af en gylden lotus på sin ryg, der er symbolet for hans slægt.

Magi

Magisk evne (1):
Regeneration

Beskrivelse: Denne evne gør at Mírior heler meget hurtigere end andre af hans race - dette gjorde sig gældende både som skovelver, men også nu som vampyr. Små sår helerindenfor et minut, større sår (for eksempel et knivstik) heler indenfor et kvarter, brækkede knogler tager en time til to, og lignende med andreskader, alt efter deres alvorsgrad. Begrænsning/Svaghed: Livsfarlige skader er ikke mulige at nå at hele i tide, medmindre han fodres med blod med det samme. Halshugning og lignende er stadig noget han ikke kan hele. Konsekvens ved overforbrug: Overforbrug er ikke rigtig muligt, da dette er en passiv evne der fungerer helt af sig selv. Men jo større en skade der heles, jo mere udmattet vil han blive bagefter, og have en større brug for blod end før.

Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2):
Plante Manipulation

Beskrivelse: Med denne evne, kan Mírior manipulere planter. Han kan få dem til at vokse, skrumpe, og omforme dem som han vil. Jo mere af en plante han skal påvirke, jo mere energi og chakra vil det opdage fra ham. Begrænsning/Svaghed: Voksne træer og andre planter af samme størrelse er ude af rækkevidde for denne evne. Det er mest af alt blomster, slyngplanter, bregner og andre planter af lignende størrelse, han kan påvirke med denne evne, uden at det giver voldsomt bagslag. Manipulationen virker også kun på planter - plantelignende væsner vil den ikke virke på. Konsekvens ved overforbrug: Hvis han overforbruger denne evne, vil det dræne ham for utroligt meget energi. Med hans nye race, betyder det også at hans blodtørst derfor bliver markant større, og han har en stor chance for at gå amok og angribe den nærmeste blodskilde, uanset om det er en ven eller ej.

Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

.

Venlig - Blid - Rolig
Kløgtig - Empatisk - Loyal
Distræt - Stædig - Godtroende


Race styrker

Både med Mírior's tidligere race, og hans nuværende under vampyr forbandelsen, har han muligheden for evigt liv, da han ikke ældes og derfor ikke kan dø af alderdom. Vampyrer har et utroligt godt nattesyn, meget bedre end langt de fleste andre racer har. Når han fo rnyligt har indtaget blod, vil alle hans sanser være markant forbedrede end når han er sulten. Vampyrer er per natur meget intelligente væsner, og lærer yderligere meget med årene. Havende været elver før, har han også haft en del år til at tilegne sig viden i, i forvejen. Når han for nyligt har indtaget blod og altså er mæt, så vil hans fysiske udholdenhed værre større end ellers.


Egne styrker

Mírior er meget venlig af natur, og meget loyal - får man ham først som en ven, så er det for livet. Han har en meget blid og rolig væremåde, og har altid været god til at berolige og trøste folk. Han er meget empatisk af natur, og er derfor også en meget hjælpsom sjæl. Dettegør, at påtrods af hans nye race, er detmeget nemmere forham at relatere til andre og vinde deres tillid. På trods af sin nye race, har Mírior en okay høj smidighed - og dette er, til dels, grundet hans tidligere race og opvækst, der gør at han altid har haft trænet hans førhen naturlige smidighed. Havende boet i skoven og mænget sig med alskens dyr, planter og aldre mere naturlige racer, har dette skærpet hans kløgt igennem årene, og det er derfor meget nemt for ham at forudsige konsekvenserne af sine handlinger, samt fundet ud af at begå sig i skovene uden hjælp fra andre. Fra barnsben af, blandt de andre elvere, har han altid værdsat magi meget, og har fra naturens side af været skænket en god mængde chakra, som han også trænede meget med at opbygge i løbet af det meste af sin opvækst.


Race svagheder

Han er blevet mindre smidig efter han blev til en vampyr - grundet han nu teknisk set er et omvandrende lig. Men ikke al smidigheden forsvandt, da han var rimelig smidig som skovelver. Når han er udhungret og meget sulten, så ryger en del af styrken.Han havde i forvejen ikke megen styrke, og ved heller ikke hvordan han skal udnytte den når han endelig bliver lidt stærkere efter at have indtaget blod. Hans fysiske udholdenhed tæres der også på, hvis han bliverfor udhungret- da energien simpelthen slipper op. Vampyrer er frygtet over det meste af landet, hvilket gør det lidt vanskeligere at lære folk at kende uden at de vender sig mod ham. Vampyrer kan også ofte selv ende med at blive jaget, hvis det bliver kendt hvad de er - hvorfor han prøver at skjule det så godt han kan.


Egne svagheder

Mírior er meget distræt af natur, hvilket gør at han meget nemt bliver distraheret af selv de mindste ting, somfor eksempel en smuk sommerfugl der flyver forbi ham, der for en stund kan få ham til at glemme hvad end han nu lige havde gang i. Han er en del stædig af natur, og har der for ofte svært ved at indrømme når han tager fejl også, men i stedet stædigt holder fast i sit synspunkt. Mírior har en tendens til at være meget godtroende, på grænsen til naiv - han tror fuldt og fast på at alle har noget godt i sig, og ingen per natur er ond. Kampteknik er aldrig noget han har gået op i, da han det meste af sit liv har været pacifist - hvorfor han kun lige præcis har lært det med bue og pil, som hans forældre synes han skulle, og ikke mere end det. Kreativitet har ikke været noget han selv har jagtet - han nyder at høre andre spille musik og se folk male, men han har ikke selv nogen interesse i dette. Hans mentale udholdenhed er heller ikke den helt store - han er måske endda en smule barnlig af sind, og hans godtroende natur gør det til tider meget nemt at manipulere med ham. Sidst men ikke mindst, så er fysisk styrke heller aldrig noget han har stræbet efter. Han har beroet mere på sin magi, og dette ergrunden til at han selv nu som vampyr, heller ikke er god til at udnytte sin styrke.




Elsker: Planter og dyr - naturen helt generelt, da han finder utroligt meget skønhed i alt naturligt. Han kan derudover også godt lide at hjælpe andre, og er til dels meget hjælpsom af natur, grundet hans store empati for andre levende væsner. Derudover så elsker han musik og kan nærmest aldrig få nok af det. Hader: Egoisme - han kan virkelig ikke døje det når folk aldrig tænker på andre end dem selv, så gavmild og empatisk som han selv er. Arrogance er derfor også en ting han ikke kan fordrage, da han, på trods af sin adelige opvækst, ikke ser nogle folk som værende hævet over andre.

Drømmer om: At kunne få sit gamle liv igen - omend han udmærket godt ved der ingen vej er tilbage fra vampyrisme. Derudover ønsker han blot at kunne fortsætte med at leve uden at skade for mange andre, hvilket er grunden til, at han holder sig til dyre blod, og helst dyr der i forvejen er sårede eller syge, som derfor alligevel ikke ville klare den. Frygter: At 'bæstet' i ham en dag bare tager over, og han bliver til det mareridts væsen de fleste ser en vampyr som værende.

God til: At lære nye folk at kende, at se det gode i folk uanset hvem de er, at klare sig i naturen, at komme godt ud af det med alskens dyr og andre mere naturlige væsner. Selv efter han er blevet forvandlet har han beholdt en god del af sit dyretække. Han er derudover også god til at sympatisere med alskens mulige folk, så empatisk som han er. Dårlig til: At stå op for sig selv af og til, da han er rimelig konfliktsky. Han er derudover også dårlig til at tage imod et nej, når han har tilbudt hjælp til en anden, da han føler det nærmest er hans pligt at hjælpe folk, selv hvis de ikke vil hjælpes.

Turn on: Folk med elegante, elver-lignende træk. Han er derudover homoseksuel - så kun mænd. Et blidt sind gør det kun bedre, omend han i al hemmelighed absolut heller ikke har noget imod en mere dominant personlighed. Turn off: Folk der er samme grad af uskyldig som ham selv - så vil der jo aldrig ske noget.

Baggrundshistorie

1748 - 1850

- Født og opvokset i Elverly, som den yngste i en adelig familie.
- Blevet oplært i bueskytteri som så mange andre skovelvere blev, men var aldrig særlig dygtig eller interesseret i det.
- Endte med istedet at blive oplært som en diplomat, da det lod til at det var her, han brillerede.


1851 - 1950

- I disse år var han af og til udenfor elver skoven, på mindre opgaver ind i Dianthos for samtaler med diverse adelige menneske familier, og handels familier - for at oprette kontakt familierne imellem.
- Han var derfor hovedkontakten til hans familie for de fleste af deres diverse kontakter og handels aftaler, og var stolt af dette. Han havde altid en ekstra elver med sig, da han netop er elendig til at slås.


1951 - Nu

- I løbet af de forskellige krige holdte han sig inde i Elverly - da han nærmest er uden kampevner, var han ikke en af dem der blev sendt ud i krig, men istedet blev holdt hjemme.
- Han var stadig den store kontakt til hans familie i denne tid, da han var den eneste der bevægede sig ud af elver skoven.
- For nylig blev han så overfaldet af en vampyr, bidt og forvandlet - og skal nu finde ud af hvad han skal gøre med hans nye liv og hvordan alt med hans familie skal foregå...


Familie: Nithrandar Theron - skovelver, far - I live
Aryel Theron - skovelver, mor - I live
Íllithad Theron - skovelver, bror - I live

Andet

Top 5 on BDSM Test
81% Submissive
76% Boy/Girl
74% Vanilla
58% Daddy/Mommy
54% Masochist
_____________________________________________________


Where does one go from here?


Kælenavne: Riri. Fødselsdag: 4. Oktober. Stjernetegn: Vægt. Nationalitet: Født og opvokset i Elverly. Sprog: Elvisk (modersmål), Krystalisiansk.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Fantastisk
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Krystal
Lige nu: 1 | I dag: 14