Isarnia Selikurra

Krystalisianer

Status: Søger tråde

Godkendt: 14.05.2020

Antal posts: 79

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Isarnia Selikurra
Kaldet:
Køn: Kvinde
Alder: 42
Fødselsdag: 1.6 år 1981
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isarnia kender ikke til guderne.
Erhverv: Adelig - Tilfangetaget
Civilstatus: Enlig
Nuværende levested: Omrejsende - Vildfaren
Race: Havfolk

Udseende

Højde: 149 cm
Vægt: 65 kg
Isarnia har en ganske sart lys hud, som følge af de mange år i fangeskab, hvor hun ikke har haft mulighed for at nyde solens stråler på sin krop. Hendes hår er langt og helt blond, som står i klar kontrast til hendes lyseblå øjne. I modsætning til andre havfruer, bære hendes hale de samme tydelige præg som fiskene, hendes hale er helt strømlinet og gør hende til en formidabel svømmer, med hjælp fra de to finner hun har ved sine hofter, gør det hun hurtigt kan skifte retning i vandet uden at sænke farten. Hendes farver er helt skinnende, og ses hun svømme tæt ved overfladen hvor solens stråler kan nå hende, vil hendes hale glimte i solen med et henholdsvis blåt og sølvskær.

Isarnia er i sin menneskelige skikkelse kun 149 cm høj, og ser derfor op til langt de fleste væsner, hun bliver dog 179 cm lang når hun har sin hale.Magi

Magisk evne (1): Forvandling:
Når Isarnia ikke er i kontakt med vand, og hendes hud bliver tørre, forsvinder hendes hale og bliver erstattet af ben i stedet. Det betyder dog ikke at hun frit kan bevæge sig rundt på landjorden, for alt efter hvilken landsdel og tid på året hvor hun er væk fra vandet, kan hun kun være ude af det i en hvis periode, før det bliver meget kritisk og i værste tilfælde kan føre til døden for hende, da hendes hud og krop langsomt tørre ud når hun ikke befinder sig i vand.

I varmt klima som f.eks. Balzeras ørken er Isarnia ikke i stand til at være ret mange timer væk fra vandet, før det bliver kritisk for hende. Imellem 2-4 timer, alt efter om hun kan skjule sig i skyggen eller om hun befinder sig ude i den bagende sol.
I et mere tempereret klima hvor fugtigheden er højere, vil hun godt kunne holde et lille døgn uden at være i direkte kontakt med vand.
Fælles for begge ting er; Jo mere fysisk aktiv hun er, og dermed risiker at svede jo hurtigere mister hun fugtigheden i sin hud og krop. At drikke vand er ikke tilstrækkeligt, da hendes hud fordamper mere end det er muligt at optage fra et krus vand.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Illusionist:
Isarnia er en yderst kompetent illusionist. Hendes evne fungere ved at hun kan danne en helt tynd vand hinde, over sit måls øjne, og dermed ikke er begrænset af skulle have fysisk kontakt, ikke en man kan mærke eller se med det blotte øje, og alt hun behøver for at kunne skabe hinden, er blot et par dråber vand i sin nærhed eller fugt i luften.
Hvor længe hun er i stand til at opretholde en illusion, afhænger først og fremmest af målets mentale styrke, men også den væske der er hende til rådighed i enten luften eller væskeform. Jo stærkere en mental styrke hun er oppe imod, jo kortere tid er hun i stand til at opretholde en illusion, og hun vil ikke kunne dække andre sanser end blot synet.
Er hun derimod oppe imod en med en svag mental styrke, vil hun kunne inddrage udover synet, både lugte og lyde i sin illusion, og også holde den længere tid.
Jo mere detaljeret hun forsøger at gøre illusionen, for at narre sit mål jo kortere tid er hun i stand til at holde en illusion.
Den længste hun har præsteret at holde, var imod en ejer hvor hun formåede at opretholde en virkelighedstro illusion i lidt over en time, men var efterfølgende for afkræftet til at bruge evnen mere den dag.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker:
- Snakker krystalisiansk.
- Meget lærenem, hvad nye ting angår.
- Ligeså nysgerrig, når det gælder nye ting.

Svagheder:
- Men dårligt aquarinsk.
- Er bange for små rum
- Fysisk svag
- Har absolut ingen våbenfærdigheder
- Kan hverken læse eller skrive

Generel beskrivelse af personlighed:
Isarnia er på mange måder, yderst impulsiv, hvilket betyder hun sjældent stopper sig selv før hun taler eller handler på en impuls. Det er aldrig med ondt for øje, men hun har det med at sige hvad der falder hende ind, hvilket igennem årene har vist sig at kunne støde nogle væsner.
Isarnia er desuden meget vekslende i sine forehavener, hvis hun det ene øjeblik synes optaget af noget, skal der blot en bevægelse i øjenkrogen til at få hende til at skifte retning og undersøge det nærmere. Hendes humør betegnes bedst som værende yderst sprudlenede, da hun trods sin opvækst og tilfangetagelse, ikke har fået knække sin gejst.
Isarnia er typen man sjældent finder i ro, ret længe af gangen, hvad end det blot er hendes blik der flakker søgende rundt, eller resten af hendes krop som er i bevægelse. Hendes liv har desuden lært hende at være yderst lydig, når hun vel og mærket husker at komme tilstrækkeligt ned i gear til egentligt at forstå og huske sine instrukser, hvilket i perioder er yderst vekslende.
Isarnia, kan dog også betegnes som lidt af en dagdrømmer, en af hendes måder at holde gejsten oppe er drømmen om alt det udenfor sit glasbur, friheden, lydende, duftende, at bevæge sig frit. De stunder hvor hun får lov at bevæge sig omkring, mærke, føle, dufte, se og smage på livet, er det bedste hun ved.
Men midt i glæden er der også det lettere forkvaklede forhold til følelser. Hun har svært ved at lukke nogen ind i sit hjerte, hvad end det er som ven eller dybere, for personerne i hendes liv har alle dage været meget vekslende, der har ikke været mange faste holdepunkter til at give en form for stabilitet.

Baggrundshistorie

Isarnia blev født som den første i rækken, hvilket gav hendes titlen Vesirne, arving til familiens palæ og den adelige titel, men skæbnen ville hende det ikke sådan, for trods flere generationer af had til jordboerne, var Isarnia blot 4 år, da hun var ude og lege med de mange større fisk, som holdt til omkring familiens palæ, da hun så et skib trække et stort net igennem vandet, og med skræk i blikket iagttog hun hvor nettet fangede hendes mange venner, drev dem igennem vandet. Uden at tøve, eller kalde på hendes forældre, slog den unge havfrue med halen i en rasende fart og skød op igennem vandet imod det net der havde fanget hendes venner, men uanset hvor meget hun kæmpede, kunne hun ikke forhindre nettet i dets færd, i stedet endte hun med at få viklet sin ene hånd fast deri, så hun ikke kunne slippe væk men i stedet blev trukket op af vandet og ombord på skibet.

Skrækslagen, forsøgte den unge havfrue at komme fri og tilbage til havet, men da først fiskerne så hvad de havde fanget, øjnede de en god fangst, og hun blev bundet fast på dækket, med bind for øjne så hun ikke kunne undslippe deres greb. Først timer senere opdagede Isarnias forældre at hun manglede, da hun ikke befandt sig udenfor palæet som aftalt. De sendte alle ud og søge efter hende, men den unge havfrue var allerede bragt i havn, hvorfra fiskerne bar hende til slavehandleren Vargas. Som den unge havfrue, hurtigt tørrede i den varme og fugtløse ørken, forsvandt hendes hale og efterlod et par små ben i stedet, til stor skræk for fiskerne, der nu ikke længere kunne sælge hende som værende en havfrue, men som timerne skred frem mens de fragtede hende til Vargas, tørrede den lille pige mere og mere ud, hendes hud begyndte at blive helt hård og hun græd af smerte. Mændene handlede og fandt noget vand til hende, da de ikke anede deres levende råd, og som Isarnia blev gjort våd, og hendes hud blødte helt op til den sarte lyse tone igen, blev hendes ben afløst af den smukke hale igen. Mændende forstod hurtigt den evne hun havde, trods Isarnia ikke selv forstod noget af det, da evnen var ukendt for hende.

Hos Vargas blev Isarnia installeret på et værelse med adgang til vand, det var ikke meget men for det lille barn var det nok, men det stoppede ikke det lille barn fra at græde forvirret i tide og utide, en ting der ikke faldt i god jord hvorfor at Anastasya blev sat til at passe og trøste hende, indtil en passende køber blev fundet.
Efter et par uger stoppede det lille barn da til sidst også med at græde, hun oplevede så mange nye ting, selvom hun savnede sin familie, vidste hun at Vargas ikke ønskede at høre hende "flæbe" og hun kunne se hvordan det påvirkede Anastasya, men da først hun havde rettet sig ind gik der ikke længe efter før hun blev solgt til den første køber.

En ung ny rig mand fra Dianthos, men opgaven i et barn virkede hurtigt for uoverskueligt for manden, som endte med at leje nogle folk til at efterse hendes behov, men efter det første år var hun ikke længere en interessant investering, hvorfor han solgte hende tilbage til Vargas for nogle enkle krystaller.

Vargas og Anastasya stod dog ikke klart i hendes hukommelse, hun havde nogle svage erindringer om dem, men endnu en gang måtte se sig slået af, at så snart hun fandt sig ordenligt til rette dukkede en potentiel køber op, og hendes liv fortsatte et nyt sted.

Igennem en årrække fra hun var blot 4 år og indtil hun fyldte 37 år, endte Isarnia ved ikke intet mindre end 7 forskellige ejere, nogle hvor forholdene var gode, og andre hvor hun vendte tilbage til Vargas i en sørgelig forfatning, men det var de gange som gjorde hun knyttede et bånd til Vargas. Nok var han en hård mand og til tider lunefuld, men hun oplevede også hans form for omsorg og charme.
Det var især i hendes yngre år, at Isarnia oplevede korte ophold væk fra Vargas, for den nysgerrige unge havfrue talte alt for ofte før hun fik tænkt sig om, og var for impulsiv til at lystre i mange henseender.

Som 37 årig, var det dog Lumine som kom forbi og fandt hende interessant, en dæmon som Isarnia har tilbragt de sidste 2 år hos, indtil Yiyi hjalp hende til friheden.
39 år og klar til at opleve verden i frihed.

Familie:
Far: Palatin Kairius Selikurra - Levende
Mor: Palatina Nimue Selikurra - Levende
Og små søskende - Levende

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten
Lige nu: 1 | I dag: 3