Dain af KazimiDain af Kazimi
Adelig

Retmæssig Neutral
Race: Menneske
Alder: 14

Status: Aktiv
Godkendt: 22.03.2020
Antal posts: 53
Skaber: Jinx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Dain Nad'Jim Kazimi
Kaldet: Dain - Møgunge - Bandit - Far's stolhed - Charmetrold - Deres højhed
Køn: Mand
Alder: 14
Fødselsdag: 15. marts 2006
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Hans far, Aladrios og Azur
Erhverv: Adelig
Race: Menneske

Udseende

Højde: 164 cm
Vægt: 58 kg
Dain er ligesom hans tvillingebror lille og mere robust end, hvad man lige forventer. De få lag af klæder skjuler hans muskler. Hans hårfarve er underligt nok anderledes end hans bror Darkhan. Dain's hårfarver minder mest om hans mor Safiya's hårfarve. Grundet hans mørke hud fremhæver det pigmentfejle i hans øjne, hvilket gør dem lyserøde. Ligesom hans bror er Dain ikke så meget til smykker, men han stjæler dem gerne og beholder dem gerne for ham selv.Magi

Magisk evne (1): Hidkaldelse af dyr:Dain kan ved at fløjte forskellige toner som tilhører dyr hidkalde dyr som fugle, kaniner, frøer ovs. Det eneste det kræver er at han kender lyden som dyrene laver. Eftersom Dain har læst meget, og fået god viden derfra har han rimelig godt styr på denne evne. Når han fløjter skal han sørge for at det er højt, og at han gør det med imens han står stille. Han kan slet ikke fokusere og koncentrere sig hvis han bevæger sig imens. Når han laver fløjet spidser han læberne sammen, næsten som lavede han duckface. Han skal være i nærheden af omgivelser, hvor dyrene lever, det vil sige hvis han er i en skov, vil det være muligt for ham at hidkalde fugle fordi mange fugle sikkert flyver rundt ved skovene. Han skal være meget sikker på at være tæt nok på de steder, hvor han ved dyret vil være og lever. Fordi hans fløjt er højt og kan laves højt men ikke så højt at hans lunger mister luft.

Så snart fløjtet har forladt hans læber, og han står et sted, hvor han er sikker på at et dyr vil høre ham, vil det dyr komme frem, ulempen ved denne evne er at han ikke helt kan styre og vide, hvor mange dyr der kommer frem. Tit kan det ske at dyrene kommer frem flere end hvad der var meningen. Hvilket tit ender i problemer og med at han flygter skrigende eller råbende væk i meget stor panik. Evnen varer i alt fra minutter til timer, dog er grænsen max på 1 time. Han kan ikke fløjte mere end højst 1 time, for så meget kraft har han heller ikke i hans lunger. Hans bette krop kan slet ikke holde til at fløjte i alt for lang tid, derfor kan han heller ikke bruge evnen lige efter hinanden. Der skal gå nogle timer før at han kan bruge den igen. Bliver evnen brudt eller afbrydes vil han blive nød til at vente i nogle timer før at han kan bruge den igen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7

Magisk evne (2): Hypnose blik:Dain kan ved at stirre meget intens, og længe på andre hypnotisere dem, og det virker kun imod folk der har en lav mental udholdenhed, og kan ikke virke hvis folk har briller eller andet der kan komme i vejen for hans blik. Han skal bare holde øjenkontakten, og bruge en lav nærmest hviskende stemme. Når først han øjenkontakten er igang, kan han ved at bruge den lave stemme få personen evnen bruges på til at gøre det han vil have, og få personen til at generelt gøre det han ønsker og vil. Man vil simpelthen være i en trance så snart man bliver fanget af hans blik, og imens evnen er igang behøver Dain ikke holde øjenkontakten.

Det sker kun at når han først har bedt personen hente, eller gøre det han vil kan personen gøre dette uden at have blikket på Dain. Dog er det kun ting der ligger op ad personens natur, så det er slet ikke muligt at bede andre om at dræbe andre, eller andet der virker unaturligt. Han kan f.eks bede om et glas vand, frugter, eller andet ufarligt. Det er mest i hensyn til andres natur at evnen retter sig imod. Evnen virker max i 1 time, og det er fordi hans øjne slet ikke kan holde til at have så meget øjenkontakt i så lang tid. Det vil simpelthen gøre ondt i hans øjne, derfor er grænsen 1 time max. Når evnen bliver afbrudt eller brudt vil personen den er gået udover ikke huske noget som helst, men bare vende tilbage til det som personen var igang med. Dain kan sagtens bruge denne evne flere gange om dagen, men der skal gå nogle timer imellem, mest pågrund af hans øjne.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Styrker:
-Charmerende
-Modig
-Ærlig
-Selvsikker

Svagheder:
-Ego
-Klodset
-Dårlig taber
-Temperament


Generel beskrivelse af personlighed:

Dain er den mindste af ham og hans bror Darkhan, hvilket han ALTID er meget utilfreds med, for han føler sig altid mindre stærk og klog end hans bror. Der er tale om hele 4 minutters forskel på de to brødre, men Dain gør tit alt hvad han kan for at vise hans tvillingebror at det er ham der er den stærkeste, og bedste. Dain er ligesom hans far glad for damer, diverse kvinder han møder, og bruger gerne hans charme og nogle dårlige scorereplikker for at lokke dem til sig. Det er ligemeget om det er dårlige eller gode scorereplikker for han skal nok få smidt nogle stykker afsted. Han prøver til tider at bevise overfor hans bror hvordan man skal charmere sig ind på damerne, og hvordan man bruge det elegante og formelle sprog. At det så aldrig virker er blot nogle detaljer han slet ikke vil indrømme eller kendes ved.

Dain er en charmetrold, der bestemt mener at hans far ser ham som værende den bedste imellem ham og hans bror Darkhan. Ligesom hans bror kan Dain også have en højrøvet attitude, og han er meget stædig. Han er en utrolig dårlig taber, hvilket også er derfor hans temperament kan tage over ret tit når han taber. Overfor hans bror er der slet ikke noget der hedder tab, der SKAL han vinde, helst hele tiden. Han nyder dog at konkurrere imod hans bror, at der konstant er en duel imellem dem finder han meget hyggelig, selvom han ville ønske at hans bror ville lade ham vinde, og indrømme at han er den bedste. Som hans bror har Dain også en stor respekt overfor de ældre, specielt adelige, eftersom han er født med gode manere, som sagtens kan smutte til tider, men det er endnu en af de ting han bare siger pyt til. Han forsøger så vidt muligt at opføre sig pænt og elegant, og den får da altid lige en ekstra tand når hans far er i nærheden. Brystet bliver skubbet frem, og hånden bliver kørt igennem håret for at holde det nogenlunde på plads. Samt et stolt og selvsikkert smil kan ses på hans ansigt.

Dain nyder hele tiden at han har magiske evner, når hans bror ikke har nogle. Han bruger da også tit diverse drillerier og ord for at mobbe hans bror med det. Men uanset hvad vil Dain altid hjælpe hans bror, for selvom han kan hade ham noget så grusomt så holder han af, og ser hans bror som hans bedsteven. Dog kunne Dain godt finde på at lade hans bror få skylden for noget som han faktisk selv havde gjort. Han kan være lusket og den djævelske bror, som han kan være charmerende og elegant. Men for det meste er han bare en drillepind, hjerteknuser(overhovedet ikke men det mener han bestemt at han er fordi han jo er fyrstens søn) Og så har han tit nogle kække bemærkninger. Han kan ikke finde ud ad at gro et skæg, så han nyder til tider at beundre hans far mægtige skæg.

Baggrundshistorie

OBS!:Det meste af baggrunden kan og minder om hans tvillingebror Darkhan

2006

Solen stod højt på himlen i den varme ørken, da Safiya bragte to buttede drengebørn til verden. Gråden fra de to nyfødte skar let i øregangene, men kun i et øjeblik. Som de blev svøbt ind i flere lags silke og lagt i moderens arme, blev de straks helt rolige. Den ældste dreng fik navnet Darkhan Al Sabar, den 4 minutter yngre tvilling fik navnet Dain Nad'Jim.
Som alle andre Kazimi børn, blev en smuk slavepige skænket til hver af drengene. De skulle tjene hver deres fyrstesøn resten af livet.

2009

Kun 3 år gammel undrede Dain sig over det høje skrig fra sin mor inde ved siden af. Han vidste ingenting om, hvad der skete og nåede lige at opfange blikket af hans bror, før han frustreret og undrende kunne høre hans far. Selvom Darkhan græd, prøvede Dain at forholde sig rolig, for at være den der virkede stærkest imellem dem. Men det var dog meget svært, og han begyndte at blive en smule bange. Derfor bad Dain hans slave ved navn Myrilsh, om at hente hans mor, men hver gang fik han samme svar som hans bror fik fra hans slave nemlig svaret "Det kan jeg ikke, Deres Højhed." Hvilket gjorde Dain utilfreds, og en smule gnaven.

2013

Som hans bror var igang med at træne havde Dain travlt med at læse bøger, og skaffe sig viden fra de forskelige omgivelser udenfor. Han brugte også noget tid på at øve sig i at skrive, og skaffe sig mere viden fra folk hans far mødte, havde kendskab til og som besøgte ham. Det var ganske lidt træning det blev til hos ham, helt modsat hans bror. Men Dain mente at en god viden omkring det hele, var vejen frem. Så kunne det fysiske komme bagefter, men Dain fik dog også trænet en lille smule som han stædigt valgte at læse bøger imens han tog nogle mavebøjninger og armbøjninger. Lige på det punkt var han ganske fokuseret og tålmodig, og en lækker og frisk krop gjorde vel ikke noget. Han kunne godt lide hans udseendet, og så det bestemt som et kæmpe plus til at charmere sig ind på de unge adelige piger, samt nogle af de velhavende adelige fruer, samt kvinder"Hvad skal jeg med træning hos en træner, når jeg kan øge min viden imens jeg træner for mig selv"var tit det han sagde og den holdning han havde på det tidspunkt.

2018

"Du kan ligeså godt give op!"Dain var klar, som hans bror løb imod ham. Han havde selv et sværd i hånden, og holdte blikket på hans bror. For Darkhan var det sikkert bare endnu en dag med træning, men for Dain var det rent morskab og undrholdning. Men han ville også bevise overfor hans bror at han var den stærkeste. Det var kun endnu en dag i træning, men både Darkhan og Dain havde et lidt for stort behov, for at vinde over den anden, og sådan havde det altid været. Deres kamp om at være den bedste til alt, var kun blevet værre. Det grænsede sig til mere end bare venskabelig sværdfægtning mellem brødre, selvom de begge stadig gjorde deres, for at beherske sig. Engang imellem skinner Sephyrans tendens til vrede bare lidt for meget igennem hos de to drenge. Sværdtræningen endte i udmattelse og med ingen vinder. Men uanset hvad ville Dain aldrig kunne finde på at dræbe hans bror, og ligemeget hvor meget had han måtte have for hans bror, så elskede han ham stadigvæk og holdt af ham. Men når de kæmpede imod hinanden var alle de følelser gemt væk, for det var kun en svaghed at vise sådan noget. Var det ikke kun kvinder og piger der viste sådanne slags følelser også.


Dain er modsat hans bror mere kvalificeret til at blive spion indenfor familien, og han har da også samme ønske som hans bror om at blive det. Han har gode evner han kan gøre brug af, og selvom hans bror har trænet mere end ham, er Dain sikker på at med lidt mere træning vil han blive endnu bedre kvalificeret. Han gider ikke indrømme det, men hans bror er bedre til at håndtere sværd end hvad han selv er. Dain er god en fremragende kniv, bue og pil bruger, hvilket vil sige han er ganske fremragende med både knive og en bue og pil. Som hans bror forsvandt mindet om hans mor Safiya for mange år siden, og Dain var ligesom hans bror lille nok til at glemme hende. Nu ved han ligesom med sin bror hvad der er sket med hende, men modsat hans bror kan Dain godt blive påvirket af situationen. Det er ikke et godt og særligt spændende emne at diskutere med ham, for han vil enten gå sin vej, eller vende ryggen til, og lukke sig inde i sig selv. Det er underligt han kan få det sådan, når han ikke engang har haft noget forhold til hende, men duften af hende kan han huske, og hendes stemme. Stemmen var noget der sad fast hos ham, og det ville forevigt nok blive et minde.

Familie:

Dain har langt mere familie end han er klar over og kan derfor umuligt kende alle, og det er også på samme måde som hans bror har det.
Udover den tætteste familie i Balzera, findes der flere forgreninger af slægten.


Navngivne familiemedlemmer:
Ebenezer af Kazimi (Farfar - død)
Sephyran IV Zayn Ad-Din af Kazimi (Far)
Safiya af Kazimi (Mor/Sephyrans anden kone- eksileret)
Khadija af Kazimi (Sephyrans første kone - død)
Darkhan Al Sabar (Tvillingebror)
Malika Rana Rim (Storesøster)

Derudover har Dain omtrent 40 andre søskende, hele og halve.
Nuværende levested: Balzera

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 5
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 5
Intelligens: 5
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 10~Din krop er 75% vand og jeg er tørstig.
~Hvad laver sådan en sød pige som dig i sådan en beskidt fantasi som min?
~Mangler din far ikke en frisk svigersøn?

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat