William Zan'jatar

Prins af Aquarin

Status: Søger tråde

Godkendt: 01.02.2020

Antal posts: 224

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: William Zan'Jatar VI
Kaldet: William
Køn: Mand
Alder: 45
Fødselsdag: 22/3
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Valeria
Erhverv: Prins af Aquarin
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Heteroseksuel
Nuværende levested: Omrejsende -
Race: Havfolk

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 72 kg


Som havmand

Hår: Rødt kort
Krop: Rød hale, røde aftegninger, der bevæger sig ned over armen og gør hænderne røde
Hud: Lys
Øjnfarve: Grønne
Hale: Rød i toppen og bliver mere blå jo længere ned på halen man kommer
Kropsbygning: Slank dog kan hans muskler ses nogle steder
Særige kendetegn: De lange øre, den røde aftegninger der er en del af ham


Som menneske

Kropsbygning: Slank, virker ikke til at have nogle muskler i benene da de er meget tynde. Musklerne i mave regionen er mere tydelige da der ikke længere er aftegninger på ham. Aftegningerne kommer kun frem ved at han får væske ud over sig.
Tøj: Som prins af Aquarin skal han være klædt pænt på, som udgangspunkt skal han i det fineste pus, dog kan han sagtens gå i almindeligt borgerligt tøj for ikke at blive overfalet.

Magi

Magisk evne (1): Manipulation af vand

Som udgangs punkt kan William manipullere med vand, dette er en magi der ligger til den royale familie af den ene eller den anden slags. William er ikke helt så god med denne evne da den spreder sig over mange ting.

Kugle: William kan forme kugler af vand og kaste dem efter det mål han vil ramme. Alt efter hvor hårdt vandet er og hvor meget han kan presse vandet sammen så det bliver tungt jo mere skade vil vandet kunne give.

Våben Hvis William ikke har sit våben på sig kan han forme et våben af en hver slags ud af vand. Han kan gøre det hårdt nok til at det ikke ville kunne ødelægges lige med det samme. Så længe våbnet er i hans hånd vil hans vandmagi flyde rundt i våbnet og holde det i bevægelse hele tiden.

Tungere vand: Ved hjælp af magien kan han få vandet til at blive tungere så det føles som om en sten bliver lagt hen over en. Jo tungere vandet er jo tungere vil trykket på kroppen være for den det går ud over.


For at vandmanipulationen skal kunne virke bedst muligt skal han helst stå i noget vand eller have vand i nærheden så han hele tiden kan få nyt vand til at kunne ødelægge de ting der står i vejen for ham. Evnen virker bedste hvis han allerede er havmand, og er dårligere når han ikke har sin hale og er som menneske på landjorden. Det meste af denne magi sidder i hans gener som havmand.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Hurtighed:

Som en del af at være havmand har han en ekstrem hurtig hale og kan tage lange distancer meget hurtigt. Hvis der er noget han skal nå tager det hurtigere for ham end mange andre han kender. Med sin hale kan han ligge en distance bag sig inden for 10min når det er op til 50km afstand. Han er villig til at lade sin hurtighed teste i forskellige discipliner.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker:
Stor beskytter over for familien
Har en hurtig reaktions evne
Opfanger alt hvad der sker omkring ham
God til at tage ting til sig
Lærenem
God holdning

Svagheder:
Takker aldrig nej til en udfordring
Er lidt for glad for damer
Dårlig til at styre sin evne
Vil gøre alt for at lære nye tingGenerel beskrivelse af personlighed:

Overodnet set er William som mange andre havmand. Stor viden omkring Aquarin og krystallandets mange racer og hvem der reagere. Han er viljestærk og siger aldrig nej til en udfordring lige meget hvad det kan være. Han er utrolig kærlig og gør alt for sin familie. Han ved hvordan kvinder skal behandles, og han er ikke bange for at beskytte dem der har brug for det. Han er langt fra uhøflig da han har det med at være høflig selv over for dem som måske ikke fortjener det. Han er ikke så god til at blive vred med mindre der bliver snakket dårligt om hans familie og det folk han skal beskytte.
Som prins af Aquarin har han et beskytter gen over for havfolket og dens mange væsner, samtidig har han et veltalende sprog og holdninger. Han går meget op i at træne med våben og i havet ser man ham altid med hans magiske fork der er familie ejet og viser at han er kongelig. Dette våben bærer han med sig hvor end han går selv på landjorden. Det er sjældent at han ikke har det med sig. Til gengæld er han virkelig dårlig til at sige nej til et kvindelig bekendtskab. Han elsker damer og vil hellere end gerne tilbringe en nat sammen med dem for at behandle dem som en dronning for en enkelt nat. Dette betyder også at han mere eller mindre giver dem hvad de peger på.
Når det kommer til at skulle kontrollere sin evne er han virkelig dårlig og er i hård træning for at holde styr på den. Nogen gange har vandet med at leve sit eget liv i nærheden af ham, og han ved aldrig hvad der kan ske pga denne evne. Han prøver ihærdigt at forsvinde lige så snart der er væsker i nærheden af ham for han ved aldrig hvad der kan ske. Som prins af Aquarin vil han hellere end gerne lære alt hvad der er at lære omkring alt ting og han gør hvad som helst for at lære ting der passer ind i hans hoved. Om han så skal løbe nøgen rundt for at få lidt viden så gør han det med glæde.

Baggrundshistorie

Den stolte familie Zan'jatar var heldige at få børn i en tidlig alder. Familien har reageret i mange år i havet dybte. Men det har ikke været helt uden problemer. Så længe der er blevet skrevet ned har Zan'jatar familien bekæmpet de åbenlyse problemer der har været omkring Aquarin. Hvis der opstår problemer i havets dybder eller de føler sig truet vil der altid være en familie til at bekæmpe disse trusler.
Kongen over Aquarin William Zan'jatar V har stort behov for at holde fred og orden i havet, lige så vel som at skabe alliancer omkring overfladen for at få hjæp til det der kan komme til at ske og true freden på havets bund.

Barn årene
Som så mange andre børn fik Wiiam VI lov til at gøre som han ville inden for rimelighedens grænser. Der var vagter på ham hele tiden da det var den arv der skulle overtage tronen når hans far engang døde. Dog havde han lege kammerater i form af tjnestefolks børn og nød sig godt af dette. I de første år af hans liv var han alene men Kathrine nedkom med en ny søn som han formåede at kunne lege med når tiden var til det

Teenageår
I teenageårene startede den hårde træning med at træne med sin magi, og våben. Kaptajnen af soldaterne havde denne opgave at gøre William til den perfekte kampmester og mestre den magi han havde svært ved at kontrollere. Det har aldrig gået så godt, men jo ældre William blev jo nemmere fik han det med våbene. Magien er en hel anden målning og han har stadig den dag i dag svært ved at kunne kontrollere denne del.
Det var også i hans teenageår at han begyndte at skulle lærer om Krystallandets racer, og hvad der skete på landjorden. Dette kunne have betydning for hans videre forløb når han blev ældre.

Voksen livet
Selvom han igennem teenageårene er blevet bedre til at kunne håndtere våben og den magiske fork han altid går med, så har han ikke lært det hele. Han vil gerne lærer mere og det kan koste dyrt. Men lige meget hvad vil han gerne lære alt hvad der er at lære.
Som 28 årig begyndte han at skulle lære om taktik og hvad det indebar at have en hær. Dette her var en vigtig del i at skulle blive konge en dag, og han håbede inderligt på at han ville kunne finde ud af det. Taktik er noget af det han aldrig helt har forstået men han prøvede ihærdigt og er da blevet bedre til at kunne forstå det. I at kunne kontrollere sin magi er han stadig ikke blevet bedre til og han håber på at han en dag kan få helt styr på den uden der sker uheld omkring ham.
Det er også i hans voksen liv at han fik hemmeligheden om hvordan han kunne bevæge sig blandt Krystalisianere. Den royale familie har op til flere forskellige magiske halskæder der gør dem i stand til at kunne bevæge sig på landjorden.

Kønsmoden
Selvom han er blevet ældre og egentlig burde gifte sig så har han ikke tænkt sig at gøre det lige med det samme. Han er mere interesseret i det der forgår på landjorden og for at vide noget mere om hvad der sker i verden. Han ser hellere at skabe interesser omkring Aquarin og at skabe nogle alliancer bare for at være helt sikker på at folk stadig ved de eksistere. Selvom der bejlere der gerne vil have ham og at han skal gå til fester har han endnu ikke fundet nogen han helst ser at han gerne vil have.

Familie: Far - Isaisz Zan'jatar
Mor - Kathrine Zan'jatar
Lillebror - NPC
Lillesøster - NPC
Lillebror - NPC

Andet


En af de mange magiske halskæder i hoffet der gør det muligt at træde på landjorden. Det er med en af disse halskæder der fjerner de mange havtræk der er på den pågældende person. Den har modsat effekt på Krystalisianere der ikke har havtræk. Den kan forme en hale og kan derved gøre så personen kan trække vejret under vandet. Det er dog kun så længe halskæden er i på at den virker.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli , Venus
Lige nu: 2 | I dag: 9