Zamir Yakin

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 10.06.2019

Antal posts: 95

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Zamir Yakin
Kaldet: Zamir eller Zami.
Køn: Mand
Alder: 16
Fødselsdag: 10. Juni, 2004
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Isari
Erhverv: Primært tyv.
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 156 cm
Vægt: 44 kg
Zamir er en bette fyr af sin alder, ikke ret høj og rimelig splejset og bliver tit skudt til at være omkring 12-13 år. Hans hår er helt kort i siderne og nakken, men har lidt længde på toppen og det er altid utrolig krøllet og ustyrligt. Han er mørk i huden og ved første øjekast ser hans øjne brune ud, men ser man nærmere vil man kunne ane en snert af grøn.
Oftest er han dækket til af en sort kutte, hvor hætten sidder tættere til hovedet end normalt. På den måde er det lettere for ham at komme uset igennem byen.
I nakken, lige under hårgrænsen, har Zamir en lille tatovering af et par simple englevinger og en glorie.
Han har huller i begge ører, men sjældent nogle former for smykker i.
Han har ar flere steder. Det største er det lange, tydelige ar der går fra det ene skulderblad og skråt ned over hele ryggen. Derudover kan man tydeligt se to små ar på højre side af hans hals.


Faceclaim: Darrin Jones

Magi

Magisk evne (1): Ingen magisk evne

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Når Zamir nu selv kun er et barn, ville man gå ud fra at han ville have nemt ved at være i selskab med andre børn, men det er ikke tilfældet. Tværtimod hader han børn, da han finder dem utrolig irriterende og larmende. Selv bliver han oftest skudt til at være et par år yngre end han egentlig er, fordi han ikke er ret høj.
Han kan ikke rigtig se, at han selv stadig opfører sig meget som et barn, specielt når han ikke får sin vilje. Nu hvor han har brugt flere år på at lære at stjæle, mener han også at han er rimelig god til det, så når han bliver taget i det, bliver han decideret sur. Han er en virkelig dårlig taber og en lige så dårlig vinder, da han ofte hoverer lidt for meget. Alligevel holder han meget af, at bruge sin tid på diverse spil med terninger, kugler og hvad han ellers kan finde på.
Han er samtidig ikke særlig god til at tage imod kærlig mobning, selvom han nyder at drille andre og ikke kun på den kærlige måde.
Det han frygter allermest, er vampyrer.

Han har et tydeligt problem med autoriteter, hader regler og kan ikke fordrage når nogle giver ham ordrer. De eneste gange Zamir vælger at lytte, er når den ældste dreng, Naveen, beder ham om at gøre noget. Naveen er den eneste Zamir stoler helt på, fordi det var ham der fandt Zamir i 2016.
Han har ikke meget fornemmelse for tid og kommer stort set altid for sent hvis han har en aftale, men prøver så vidt muligt altid at nå hjem til te i huset, for han vil så nødigt misse en god kop te.

En ting man måske ikke ville forvente at han havde talent for, er strikning, noget han har lært fra Sayid. Til forskel fra Sayid har Zamir bare fundet ekstrem ro i at fifle med garn og endte hurtigt med at blive bedre end Sayid. Finder han nok garn, kan han sagtens bruge flere timer på det. Han har blandt andet strikket huer og vanter til alle drengene i huset, inklusiv sig selv. De venter stadig på, at han får strikket halstørklæder også.

Zamir har flere gange overhørt andre unges samtaler og mange drømmer om magt og rigdom. Den tankegang kan Zamir ikke sætte sig ind i, for den eneste form for magt han kender til, er den magt hans tidligere ejer havde over ham og de andre slaver. Det er også derfor han direkte hader, at få fortalt hvad han skal gøre.
Zamir drømmer om frihed. Frihed til at gøre præcis hvad der passer ham, når det passer ham. I forhold til hvordan han levede før, er han rimelig tilfreds med den frihed han har nu, men fysisk frihed er ikke nok. Han ønsker at slippe for de samme mareridt, der hjemsøger ham næsten hver eneste nat og han ønsker at slippe for den angst, der holder ham mere tilbage end han vil indrømme.
Han virker meget arrogant, men mest fordi han er bange for at lade nogle komme for tæt på.

Styrker
- Snedig. Siden Zamir ikke er specielt stærk fysisk, har han hurtigt lært at være lusket i stedet. I kamp vil han typisk forsøge at spænde ben eller lign. for folk.
- Evner som tyv. Efter Zamir har brugt tid på at lære af de ældre drenge, er han efterhånden blevet ret god til at stjæle uden at blive opdaget.
- Mentalt stærk. Zamir er ikke så nem at knække efter hvad han allerede har været igennem.
- Udadvendt. Selv med tillidsproblemer, er Zamir nem at snakke med og kunne aldrig finde på at dømme andre.
- Lærenem. Zamir er meget entusiastisk og ivrig efter at lære mere. Han er god til at fordybe sig i ting, for at lære noget nyt.
- Stædig. Der skal meget til før Zamir giver op, lige meget hvad det handler om og han er ikke bange for at slå fra sig, for at få hvad han vil have.

Svagheder
- Mareridt. Zamir døjer med mareridt omkring sin opvækst næsten hver nat og han er derfor ofte træt.
- Angst. Udover mareridt, har Zamirs barndom gjort at han lider af voldsomme angstanfald. De kommer sjældent ud af ingenting, men bliver oftest kun sat i gang hvis han støder på noget der minder ham om sin fortid.
- Fysisk styrke. Zamir er ret lille af sin alder og bliver ofte sat til at være et par år yngre end han er.
- Temperament. Zamir har noget af et temperament og der skal ikke meget til at pisse ham af. Han er meget stolt over hvor langt han er kommet og mener selv, at han er utrolig god til det meste, så når noget går skævt, tager hans stolthed et slag og det har han svært ved at håndtere.
- Kan hverken læse eller skrive. Som gadedreng og tidligere slave, har Zamir aldrig fået disse færdigheder. Han kan ikke engang skrive sit navn.
- Tillidsproblemer. Med meget få personer i sit liv, han ved altid vil være der, har Zamir svært ved at binde sig til andre.
- Rygning. Zamir har fået den dårlige vane at ryge tørrede urter og planter, rullet ind i små stykker pergament.

Baggrundshistorie

Zamir har aldrig kendt sine biologiske forældre, da han voksede op som slave for en ældre vampyr i Tusmørkedalen og aldrig har kendt andet før det. Det eneste han har fra sine forældre er sit navn, hvor fornavnet tilhørte hans far og efternavnet kom fra hans mor.
Vampyren havde fået for vane kun at bruge unge folk som arbejdskraft, da det var billigere end noget andet. De fleste af dem blev brugt som tjenere, hvor andre blev brugt som fødekilder. Zamir selv blev primært brugt som tjener. Det store ar Zamir har på ryggen kom fra en pisk, da han en nat kom til at hive en dug med sig og smadre flere dyrebare tallerkener og glas.

Zamirs ekstreme frygt for vampyrer opstod i 2016, da han ikke var mere end 12 år.
Han forventede aldrig at blive brugt som fødekilde og blev det heller ikke af sin ejer, men vampyrens forretningspartnere fik frit spil til at gøre som det passede dem. En nat blev Zamir valgt som snack, men fik ikke en stor chance for at overleve det. Han mistede mere blod end han kunne klare og i stedet for at bruge energi og ressourcer på at redde ham, smed vampyren ham på gaden.
Zamir kæmpede for at holde sig vågen og fik stædigt slæbt sig tættere på den nærmeste by.
Selvom han aldrig havde været troende, bad Zamir til Isari den nat og nåede lige at se en fremmedes ansigt for sig, før han besvimede.

Et par dage efter vågnede Zamir i en varm seng, omringet af 4 fremmede drenge. Den ældste, Naveen, der besad evnen til at heale, reddede Zamirs liv og han blev sat ind i deres måde at leve på. - Kæmp for hvad du har og mangler du noget, må du stjæle. Han lærte at stjæle, at bevæge sig ubemærket gennem byen i skyggerne og basis brug af mindre våben, mest kniv.
Han har siden haft dyb tro til Isari, da han er overbevist om, at hun hørte hans bøn og gav ham en chance til i livet. Det var herefter han fik et par simple vinger og en glorie tatoveret i nakken, lige under hårgrænsen.
I dag holder han til i et forfaldent hus, i det fattige kvarter i Dianthos og bor sammen med 4 andre drenge, hvoraf to af dem er ældre end ham.
Hvis han kan tjene et ekstra stykke rav på en levering fra den ene ende af byen til den anden, så gør han gerne det, men ikke uden at smugkigge i pakken. Han skal jo lige se om det er værd at beholde selv.


Familie: De 4 drenge han bor sammen med:
Naveen, 19 år. - Bliver set som overhovedet i flokken.
Sayid, 17 år.
Carlos, 13 år.
Mahdi, 12 år.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Elendig


Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Venus , Krystal
Lige nu: 2 | I dag: 13