Neyra MeriNeyra Meri
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Menneske
Alder: 20

Status: Inaktiv
Godkendt: 24.03.2019
Antal posts: 25
Skaber: Newby

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Neyra Meri
Kaldet: Neyra
Køn: Kvinde
Alder: 20
Fødselsdag: 6/7
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Bekender sig ikke til nogen reel tro, ud over overtro blandt søens folk
Erhverv: Pirat/kaper
Race: Menneske

Udseende

Højde: 173 cm
Vægt: 60 kg
Neyra er en atletisk bygget, køn ung kvinde, med gyldenbrun hud, der bærer præg af at hun bruger det meste af sin tid under solen, med skumsprøjt om ørene. Hendes gyldne lød vidner om, at hendes forældre - eller i hvert fald én af dem - stammer fra de sydlige himmelstrøg.
Hun har kastanjebrunt hår og nøddebrune øjne - ofte med et enten skælmsk eller nedladende blik under den bredskyggede hat hun som regel har på, alt efter hvem hun står overfor. Hendes næse er fin og lige, og eftersom den aldrig har været brækket, hvilket er lidt en bedrift. Bag hendes lidt smalle læber, gemmer der sig et ganske pænt tandsæt, man gerne ser i et bredt piratsmil, hvis man har god humor.
Neyra har tatoveringer ned af hele venstre arm, flere på højre, på ryggen og skuldrene, som hun har fået sig rundt omkring i havnebyer i hvert af de fire verdenshjørner, med alverdens motiver.
Flere steder på henholdsvis arme, ben og torso har hun større og mindre ar af forskellig oprindelse. Hun har et smalt ar ned over venstre øjenbryn, hvor det engang har været flækket.

Magi

Magisk evne (1): Neyra har langt ude i sit stamtræ en elver forfader, hvilket betyder at hun har en anelse bedre hørelse end gennemsnittet blandt mennesker. Hun er også mere opmærksom på sine omgivelser og kan tåle at få lidt flere knubs - men stadig ligeså dødelig som et hvert andet menneske. Det er årsagerne til at hun som pige og senere ung kvinde har kunnet klare sig i selskab med pirater og sømand hele hendes opvækst, uden at ende med en grum skæbne (- eller også skyldes det at hendes farfar har holdt hånden over hende). Der er egentlig ikke tale om en magisk evne, men snarere at en dråbe af elvernes magiske blod flyder i hendes årer. Det er ikke noget hun selv har nogen kontrol over.
Dygtighed til at kontrollere evne: 1

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Med et charmerende ydre, en vilje af stål, et passioneret - moralsk tvivlsomt - hjerte og en delvist påtaget, semi-arrogant attitude er Neyra blevet kaldt mange ting gennem sit liv - positive såvel som negative. Født og opvokset blandt kapere og pirater, har hun lært at færdes blandt mænd, spille kort og terning i krostuerne i havnebyerne og drikke rom som enhver anden pirat. Hun har hørt og kan eder og forbandelser, der ville få en adelig til at dåne. Til gengæld er hendes sprog jævnt og hun har kun de basale læse, skrive og regne-færdigheder, der er nødvendige for livet på havet. Dette betyder ikke at hun er uintelligent eller idéforladt - hun har bare aldrig lært mere.
Neyra er konkurrencemenneske og utrolig dårlig til at sige nej til en udfordring, men det har lært hende både at nå til toppen af riggen i løbet af ingen tid, selv i stormvejr, samt gjort hende meget behændig med sablen i bæltet og kniven i støvleskaftet.

Baggrundshistorie

Sandsynligvis undfanget i en snusket kro i slummen i hovedstaden (Neyra har aldrig spurgt og vil absolut heller ikke vide det), og senere opvokset dels i slummen, dels ombord på et piratskib, er hun gjort af et sjældent stof.
Den unge kvinde har nydt godt af at leve under hendes morfars beskyttelse, omend den lige så ofte har været en prøvelse. Som en del af mandskabet ombord på farfarens "Orion" fik hun aldrig nogen særbehandling. Hun blev på lige fod med de andre dæksdrenge sat til at fastgøre flaprende sejl i stærke kastevinde, til at slæbe tønder, skrubbe dækket og sove i en hængekøje. For en lille pige var det afsindigt hårdt, og har krævet blod sved og tårer.
Der blev dog smækket en gammel sejldug op mellem hendes hængekøje og resten af mandskabet, da hun var omkring 15 år - den ene dag var den ikke, den næste var den.
Mandskabet omkring hende var hendes familie og havet hendes hjem. Hun lo med dem, spiste med dem, sled med dem og græd salte tårer med dem, når tovværket havde slidt nye vabler i hænderne og hele håndfladen var en stor væskende sårskorpe. Hun bandede og svovlede med dem og bagtalte kaptajnen - hendes farfar - når ikke han var i nærheden.
Farfaderen styrede skibet med hård og til tider lidt uretfærdig hånd. En gang, da Neyra var omkring sytten, var hun og jævnaldrende skibsdreng gået ombord i en tønde rom, da de havde vagten på skibet, mens resten af mandskabet havde lov at gå i land. Kaptajnen havde opdaget det, og drengen havde fået pisk tre gange, mens hun slap med tre lange snitsår fra farfarens dolk. De var nemmere at holde rene og helede pænere end piskeslagene. Farfaderen havde sine yndlinge blandt mandskabet, og at drikke hans datterdatter fuld, havde desværre forårsaget at dæksdrengen blev sat af ved første havn - men han skulle stadig udholde et par ugen som med uretfærdige/unødvendige pligter.
Der skulle ikke være nogen tvivl om at hendes farfar holdt skarpt øje med mændene omkring hans datterdatter. Neyra selv havde aldrig sagt en lyd til hendes farfar, når nye rekrutter i mandskabet gjorde tilnærmelser, da hun foretrak at håndtere det selv og på ingen måde var en sladrehank. Alligevel skete det at selvsamme mænd fandt sig selv siddende på en øde ø og trillede tommelfingre, så snart det store skib kom i nærheden af sådan en.
På den måde tog hendes farfar brodden af hvad der kunne udvikle sig til reelle voldtægter, så hun blot skulle koncentrere sig om det hårde liv som pirat, i en mandsdomineret verden hvor de fleste var større og stærkere end hun selv.
Desværre var det ikke altid nok... og hun er senere blevet ganske dygtig med sine våben.
Med tiden er hun blevet lidt en anelse tryghedssøgende, i form af skib og mandskab. På trods af at Neyra har besøgt kysterne i næsten hele verden, selv de fjerneste og mest eksotiske, så har Orion og dens mandskab altid været med hende, så overfor fremmede er hun gerne lidt svær at komme ind på livet af og en smule nedladende.
Som følge af hendes... profession... har hun også fået en næsten uundgåelig hang til de våde varer og det er som regel først når hun har fået lidt at smøre halsen i, at hun bliver interesseret i selskab.


Familie: Neyras mor var en afsindigt smuk, snu skøge, der boede og havde sit levebrød i hovedstaden. En ung, uskyldsren, smuk kvinde med strålende havblå øjne, der tiltrak sig megen opmærksomhed blandt det modsatte køn. Selv var hun datter af en skøge, der var blevet gravid med en barnet af en pirat i en ganske ung alder. Til sin dødsdag havde Neyras mormor hævdet af det var kaptajnen af "Orion" der var den unge skøges mor og Neyras morfar, selvom tanken forekom absurd.
Men da Neyras mor selv blev gravid - uvis om faderskabet - kunne hun ikke slå tanken om piraten der muligvis var hendes far og bedstefar til hendes lille datter Neyra ud af hovedet.
Neyra levede de første af sine leveår i slummen med de andre bastardunger, mens hendes mor tiltuskede sig oplysninger om Orions færden på de store verdenshave i sovegemakker rundt omkring i storbyen.
Endelig forlød det at kaptajnen af Orion tilsyneladende havde sat kurs mod havnebyen nær Dianthos, gjorde Neyras mor det samme. Hun og Neyra fik plads i en handelskaravane, der muligvis blev betalt på alternativ vis undervejs på turen, og fandt vej til havnebyens mole. Intet piratskib lå forankret.
Det tog Neyras mor timevis, i sidste ende næsten en dag, i stigende panik at spørge for sig i byens lyssky dele og til sidst finde ud af at skibet lå forankret i en lille vig ca. en mil syd for havnebyen, under et overhæng, i skjul for byens vrimlende vagter mens mandskabet hentede forsyninger.
Neyra, der dengang ikke var mere end et par gammel forstod ikke meget af hvad der forgik, før de gik ned af en trappe gang og Neyra knugende hendes mors nederdel i sin lille hånd.
De blev ledt ind i et lokale - gyngede gulvet? - hvor en mand sad bag et bord, der var dækket af store papirark. Senere i livet var Neyra kommet frem til at det nok havde været proviantlister, lastoversigter og søkort.
Idet øjeblik, hvor manden løftede hovedet og mødte et spejlbillede af sine egne kyniske, snedige havblå øjne i sin datters, ændrede Neyras liv sig drastisk. Ikke at hendes bedstefar -på trods af at ligheden mellem ham og hans datter var unægtelig - var synderligt interesseret i at skulle tage den lille pige, der stadig halvvejs gemte sig bag moderens skørt med ombord få år senere.
Sådan blev det dog. Neyra havde sit stædighed og hendes manglende evne til at sige nej til en udfordring fra hendes mors familie, og hendes mor havde ikke givet sig, før piratkaptajnen modvilligt indvilligede - muligvis lidt forbløffet over at stå ansigt til ansigt med både datter og datterdatter ud af det blå.
Luften mellem datteren og piraten skulle dog fremover være kølig, som følge af det var sagt, råbt og forblevet usagt under deres første møde, men for Neyra var det begyndelsen på et liv på havet.

Neyras mor og bedstefar er de eneste levende slægtning hun kender til. Hun har sikkert flere fætre og kusiner rundt omkring langs kysterne, takket være hendes bedstefar. Og muligvis halvsøskende, alt efter hvem hendes far er.
Hun ved ikke selv noget om hendes elver-slægtskab. Hun tror blot at alle andre er lidt langsomme i optrækket, når hun bliver opmærksom på noget hurtigere end andre.


Nuværende levested: Til havs - indimellem i hovedstaden

Andet

Neyra akkompangeres indimellem af hendes kaptajns papegøje

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 6
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 6
Intelligens: 3
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 4
Chakra: 0

width:493px;height:250px;

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat