Molag DúrnMolag Dúrn
Krystalisianer

Kaotisk Ond
Race: Vampyr
Alder: 302

Status: Aktiv
Godkendt: 18.05.2018
Antal posts: 11
Skaber: Raider

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Molag Dúrn
Kaldet: Svin, Bæstede, Den ustoppelige vrede.
Køn: Mand
Alder: 302
Fødselsdag: 17 Maj
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Han har taget en større afstand til guderne, efter at han blev forvandet til vampyr.
Erhverv: Til trods for den voksende gæld til andre væsner, er Molag nok den meste doven manden på planeten. Han tager et job, hvis hans selv syntes at han magte det, eller fortrakker han bare leve sin usunde livsstil folk af druk, hor og mord.
Race: Vampyr
Uddybende om race: Forhenværende Ork.

Udseende

Højde: 205 cm
Vægt: 125 kg
Kropsalder: Omkring de 24 år.

Hårfarve: Mørkebrun, næsten sort. Hans hår vokser midt på hoved, det flette i dreadlocks og holdes tilbage med lædersnøre. Håret gik ned bag på hans skulder og skulle næsten på nedre del af troppen af hans ryg.

Øjenfarve: Dyb brun, bliver tit røde ved duften af blod.

Generelt udseende: Man kan sige at han nem at genkende med hans grønne hud og de mange ringe i hans øre, han er stor muskle fuld ork, med styrke i kroppen, med højde på over de to meter, virker folk meget små når Molag ser ned på dem. Han altid iklædt de mørke farver, med to store sværd på ryggen, og læder til basal beskyttelse, han mener ikke selv at der behov for rustning, da hans krop healer hurtigere som vampyr. Der er gode ar at fine over alt på hans krop, mange af disse ar er efterlade fra før at han blev vampyr.

Magi

Magisk evne (1): Bersærk: Når Molag først bliver vrede er han næsten umulig at stoppe, bersærk giver Molag er adrenalin sus som vare op til halv time afgangen. I den tid bliver hans styrke fordoblet, hans aggressivitet bliver større og han mindst evne til kunne føle fysisk smerte, dette er dog i sig selv et farlig stadie da manglen på fysisk smerte gør det umulig for Molag at vide om han såret eller ej, han bliver desuden umulig at samarbejde med indtil at hans evne ophøre. Molag er desuden ikke den meste intelligente ork, hans raseri leder blot til alt bliver ødelagt og dette har ført ham ud i en hel masse problemer med krystaller som skal betales tilbage til de folk som fået ødelagt ting af ham.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Fremtidsdrømme: Druk, hor, blod, mord. Det er de ting der på listen over fremtidsdrømme, man ikke lige frem sige at Molag har et fremtidig mål. Hvis han kunne tage sig sammen til slippet alkohol forbrugte ville han måske være i stand til tilbage betale den store gæld som han har i livet.

Elsker: Molag er helt klart en ork der lever for kamp, og han heller ikke type der siger nej til starte et slagsmål. Han elsker smukke kvinder som han dominer, han syntes selv at elver er blandet de mest smukke racer. Molag holder af alt stærk alkohol, jo mere procent, jo bedre! Når han sober nok til det, kan Molag godt lide af bruge sin tid på at vedligeholde sine våben.

Hader: Unfair brug af magi, Molag har haft den oplevelse hvor at han blev snydt i kamp. Han hader folk der prøver at tale ham ud sit alkohol misbruge, han føler ikke selv at folk skal blande sig i hans personlig problemer. At blive kostet rundt, er helt klart en ting som kan før til fysisk vold.

General Personlighed: Generelt er der ikke meget at tale om, hvis man kigger på Molag har man nemt ved se hvilken slags person han er. Han har en brutal natur, nemt til vold og udgydelse af blod. Han taler ikke, men hans kropssprog siger næsten alt hvad der behøv for at vide. Molag er en den slags orker der kig på en person og skæmme dem, men han har stadig et varmt hjerte, det blot blev gemt af vejen efter mange års leven med skyld over mordet på hans familie. Molag er en fornøjelig ork når han drikker, han næsten altid bruset på høj plan, man han virker til værd i stand til være sig selv. Han holder sig til være den muntret mand, der elsker en god joke og en smuk dame.

Styrker:
Intelligente: Han er ikke skarp knive i skuffen. Molag har en intelligens som knap og nap gør ham i stand til kunne tale orkisk, og smule krystalisk. Han fumler meget med sine ord og han heller ikke for klog omkring ting som ikke høre kamp til. På trods af sin manglende intelligens, er Molag mere en handy man, som ork er han god til alt det der har med våben og håndværk af gøre. Man kan sige at hans intelligens er i våben forståelse og kamp, dertil har han lært smede kunst, som gør ham i stand til kunne lave hans egen våben, når der behov for det.

Våbenfærdigheder og styrke: Molag kommer fra en kriger klan af orker, hvor den bedste kriger fik flest rettigheder. Molag, lærte derfor at mester hans færdigheder med et og to hånds sværd, dertil er hans fysisk styrke ret enestående, han svær at nedkæmpe en til en kamp, og de fleste ved helt klart at det smart at holde sig på god fod med den store ork. Molag har aldrig holdt sig tilbage fra en kamp eller et slagsmål, han kom tidlig alder i træning med sine brødre og derfra blev kamp og styrke træning en del af hans hverdag. Men, det skal dog siges at hans fin motorik er ret dårlig, fordi han for det mest af uden er påvirket af alkohol.

Observerende: Han taler måske ikke meget, men han ork der observer andre gennem ord og kropssprog er Molag ofte i stand til forstå andre, han føler ikke selv behov for tale om sig selv, hvis han blot han bruge sin hånd tegn til lade andre forstå ham.

Tegnsprog: Fordi at han tit fumler meget med sine ord, har Molag lavet sit eget kodeks af ord som han lave på tegnesprog. Han er ikke talende fyr, og derfor er hans hænder et stort værktøj for hans tale.

Smede kunst: Udover sin kamp evner har Molag en god sanse for vedligeholde hans våben, han er manden der tit er på landevejen og han skal derfor kunne forsvare sig selv, derfor har brug for vide hvordan at han holder sine våben i bedst mulig form.

Humøret: Fordi at Molag næsten altid er fuld i disse dage, er hans humør næsten altid muntert. Han svær at trykke ned fra det god humør, udover hvis man taler om hans misbrug af alkohol eller om de begivenheder som der sket med hans familie.

Størrelse: Hans fysisk, gør at han ret intimiderede. Molag kan ofte bare stirre på person, og skæmme dem med hans fysiske størrelse.

Svagheder:
Alkoholiker: Molag har helt klart et problem med alkohol, psykisk set er problemet opstået efter at han blev omdannet til vampyr. En traumatisk episode fik Molag til drikke, drikke for dæmpe smerten, for glemme og bare for at undgå de mange tanker om det mord som han begik på sin familie.

Ord: Molag taler ikke ret meget af natur, når han taler lyder hans krystalisk utrolig ringe, og derfor er tit hans kropssprog som taler for ham, dertil har lært sig selv i hånd tegn som han bruger som sprog, fordi hans selv syntes at ord er ubrugelige, når han vil have at folk skal forstå ham.

Vægten: Fordi hans krop er bygget på muskler i sted for fedt, synker Molag nemt i vand. Han kan ikke svømme, eller flyde som andre racer, for sige det lige ud er han en sten i vand, en meget stor og tung sten som bare synker til bunds.

Brutalitet: Han har det med lade nævnerne eller hans våben tale for ham, når det kommer til uenighed med andre personer, hvis det ikke virker skal hans vrede nok vise sig at kunne skamme livet ud af folk.

Blodtrøst: Allerede som ork, var det klart at Molag havde en trøst for blod. Han var hurtigt til skabe skride, slagsmål og andre problemer bare fordi han så det som morskab.

Magibrug: Som mange andre orker, mener Molag at magibrug i kamp er unfair og han typen der ofte ser ned på de væsner som vægler at bruge magi som våben.

Baggrundshistorie

Molag bryder sig ikke om at tænke tilbage på fortiden, fortiden hvor han stadig var en normal ork. Fortiden, hvor at hans familie stadig levede.

Molag kom til verden i en brutal klan af orker, allerede fra en tidlig barndom var det kamp for overlevelsen. Som kriger klan, var livet en brutal omgang, hverdag skulle Molag og hans to brødre overleve forskellig prøver, de skulle træne styrke og våben færdigheder. Og dertil skulle de kæmp om, hvem der fik lov til at spise mest. Det lært de tre brødre at de ikke altid kunne være kærlig overfor hinanden, hvis de ønskede at have respekt som voksen, skulle de selv kunne tage kampen op med hinanden. Kun den mest stærke han kunne for rettigheder til de kvindelig orker, kunne sikker afkom og andet magt. Dertil var der et årlig møde med andre klaner hvor styrke skulle testes og prøves, der var kamp til døden, men det var aldrig i en af disse kampe som Molag ville miste livet i.

Hans skæbne skulle lave sig om på gevaldig plan, en nat hvor lejeren var stille blev Dúrn brødrene tilintetgjort af vampyrer. Den eneste som fik lov til at overleve var Molag, fordi at den kvindelige leder af vampyrerne syntes at han var brugbar, derfor sugede hun livet ud af ham og efterlod ham til forvandling som vampyr. En nat sener vågnede Molag til synet af begge hans brødre drænet for blod, han anet ikke selv hvad der var sket med ham, men han tog sine brødre hjem til familien. I de næste par dage, blev Molag klar over at han kunne forlade sit telt mens solen var oppe, han lod til starte med som om at han var syg, men i virkelighed vidste han hvad der var sket. Han var blev til en vampyr, og uden blod ville der ikke gå længe før at han ville til fare for sin familie.

Det started en sen aften, en aften hvor at Molag unge lille søster kom for snakke. Hun var frisk, og sød. Det perfekte måltid til slukke den voksende trøst. Molag vidste ikke selv hvad der sket, en blodrus dræbte han alle som der var i nærheden. Han kom først til sig selv, da han blev syg af alt det blod som han havde indtaget. Og da, blev han hundred procent klar over hvad der var sket. Det var et stort blodbad, alle fra hans klan var døde. Der var ikke en eneste sjæl tilbage, som havde overlevet.

Molag har sin den nat, prøvet på at glemme skammen over have dræbt alle. Han tog til alkohol for dulme den smerte som var ved at være familie løs. Han blev omrejsende og farlig, og før han fik sit sig om var der gået næste tre hundred år. Molag holde nu til i et omvandrende liv, han bor ikke fast da han har mange fjerner som gerne vil ham til livs.

Familie: Ingen overlevende, eller navne som han vil huske.
Nuværende levested: Han driver fra kro til kro, eller til de kroer som stadig vil tillade ham at komme der. Efter for mange kampe på diverse krostuer og værtshuse er der ikke mange steder hvor Molag er velkommen.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 10
Kampteknik: 5
Smidighed: 0
Fysisk udholdenhed: 10
Kløgt: 5
Intelligens: 3
Kreativitet: 0
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 5

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat