Sala Scarleen

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 01.09.2006

Antal posts: 225

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sala Scarleen
Kaldet: For det meste bare Sala.
Køn: Kvinde
Alder: 25
Fødselsdag: 21. april
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Troen på Lysets Dronning.
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - Over alt ^^' Sala bor ikke rigtigt fast nogen steder.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 166 cm
Vægt: 49 kg
Hudfarve: Den er meget normal..
Hårfarve: Den har været lys lilla, men efter en fejl i en drik (som i øvrigt skulle have slået hende ihjel), er det blevet mørke brunt.
Hårstil: Salas hår går til lidt over skuldrene, og er for det meste løst, da det nu ikke egner sig til fletninge frisuren mere.
Øjenfarve: Det ene sølvgråt, det andet er normal klar blå.
Kropsbygning: En mellemting af spinkel og normal.
Hverdagstøj: En kort, slidt kjole i en neutral farve, som f.eks. lysegrå - hun er ikke specielt rig, og har ikke råd til særlig meget tøj.
Ar, permanente skader, el.lign.: Sala har et kort ar på maven, tæt ved hjertet - det kommer af daggerten, som hun blev slået ihjel med første gang.
Særlige kendetegn: Hendes smil er rigtig smukt, og det er sådan et, man husker.

Magi

Magisk evne (1): Usynlighed
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Ingen
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Hun god at snakke med, og er meget forstående.
Svagheder: Sala er generelt bare bange for en masse ting, men drager er virkelig hendes største svaghed! Hun er også pænt bange for Mørkets Lord, selvfølgelig og Xander. Udover det knytter hun sig alt for let til personer og så er hendes intelligens virkelig ikke den største! Når Sala er virkelig depressiv følger hendes magi efter. Den er meget svagelig og der skal næsten intet til, for at forhindre dens udeladte styrke..
Interesser: Sala interessere sig meget for alt, hvad der hedder bueskydning; men lige for tiden har hun lagt det lidt til side, så decideret har hun ingen interesser.
Drømme/ønsker: Hun ønsker sig at leve lykkeligt til sine dages inde i et rosenrødt paradis sammen med Topaz og deres ene barn - okay, måske ikke rosenrøde verden, men i hvertfald en verden, der langtfra ligner dette Krystalland.
Elsker: Topaz! <3 Alle sine veninder, selvfølgelig.
Hader: Drager, Mørkets Lord og al andet ondskab.
Andet omkring personlighed: Sala er oftest én meget glad og venligt sindet person, men til tider er det blot en facade hun holder. Hun er meget stille og genert af væsen, men når man kommer ind på hende, så kan hun både være vittig og hjælpsom. Sala har virkelig svært ved at lyve, og hvis hun endelig gør det, så kan det nemt ses, at hun lyver. Hun har det med at blive fascineret af ting, som hun ikke kender til, og er derfor nødt til at udforske det, hvilket nogengange giver store problemer. Sala har meget svært ved at blive sur, men når hun er det, så skal man virkelig ikke være i nærheden af hende, for så er hun ligesom en tikkende bombe, der kan fare løs på en hvert sekund, det skulle være.. Til gengæld bliver hun meget let såret og ked af det, hvilket hun gør alt for at undgå. Dette er dog ern af de mest besværlige ting, hun har sat sig for.
Når Sala er nede, så er hun virkelig, virkelig langt nede. Der kan gå måneder, før hun bliver glad igen.

Baggrundshistorie

Barndom: Salas forældre tvang hende til at stjæle, selvom Sala slet og ret ikke ville det. Hun blev derfor slået, og det endte med at som 12-årig stak hun af.
Fortid frem til nu: Sala har altid været forfulgt af den onde side, på grund af sit job som Lysets Kriger. Hun har været fanget adskillige gange, og det er gået så vidt, at hun har været slået ihjel én gang. Hun blev dog genoplivet, men det har sat dybe ar i hende. I sit liv i skumringsgyden mødte hun Ronnie, som dog en dag var sporløst forsvundet. Hun mødte ham så igen for nogle måneder siden, og det viste sig senere hen, at han var forelsket i hende. Han begik selvmord af sorg, og Sala er stadig knust efter det.
Sala er ligenu lykkelig sammen med Topaz, og det har hun været i snart et halvt år. Det er ham, hun vil giftes med, have børn med, og hun er villig til at dø for ham. Kort sagt; Sala elsker Topaz meget højt.
Hun har sagt sit Lysets Kriger job op, da hun ikke kunne klare presset - og hun følte sig også en smule tvunget til det.
Derefter er det gået virkelig ned af bakke for hende - hun er blevet voldtaget nogen gange, det barn, hun skulle have med en voldtægtsmand var dødfødt, og værst af alt, var, da Kyoshiro udnyttede hendes naivitet, og gjorde hende til hans slave.
Værste minde: Hendes egen død, og da Ronnie sprang ud fra klippeskrænten.
Bedste minde: Da hun mødte Leela for første gang - Leela er dog væk nu, så det er et meget blandet minde. Men det bedste minde er helt klart, da hun mødte Topaz for første gang.
Barndomshjem: I skumringsgyden

Familie: Sala har kun sine forældre, som hun iøvrigt ikke ved om de stadig lever.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

// Sala
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Erforias
Lige nu: 1 | I dag: 10