VargasVargas
Dødssynden Grådighed

Neutral Ond
Race: Dæmon
Alder: 1538

Status: Aktiv
Godkendt: 22.01.2018
Antal posts: 326
Skaber: Zofrost

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Argos Menephis Kharthan
Kaldet: Vargas Aziz, Herre Aziz, Sjælehandleren, Grådighed, Griskhed
Køn: Mand
Alder: 1538
Fødselsdag: 8. maj 481
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Zaladin
Erhverv: Slavehandler, dødssynd
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 191 cm
Vægt: 88 kg
Den krop, Vargas i øjeblikket har besat, er en høj mand med tydelige rubinske træk. Let gylden hud, sort hår og let mandelformede øjne i en dyb brun farve med et hint af gult omkring pupillen. Håret er langt nok til, at vinden kan tage det, men stadig kort. Det bliver ikke sat, men får lov til at være uglet, som det lyster. Oftest har Vargas synlige skægstubbe, men det varierer lidt mellem om han gider dem eller ej, så han ses både uden og med skæg. Hans ansigt har skarpe kanter, en firkantet, markeret kæbe og høje kindben. Hans næse er lige, robust og spids. Øjenbrynene er sorte og ligger sådan, at han altid ser en smule alvorlig ud.

Kroppen er med et par solide, brede skuldre og smalle hofter. Han virker ikke vanvittigt muskuløs ved første øjekast, men under tøjet er musklerne let aftegnet. Han er rimeligt udholdende og smidig. Han er ikke tynd, men der er ikke fedt, han har for meget af heller, som han passer godt på sin krop.

Hans tøj er dyrt og syet til ham. Man vil næsten altid se ham i en lang kofte enten med lange eller helt uden ærmer, i mørke farver, altid pyntet med sølv- eller guldtråd. Bukserne er løse, men strammes ind ved anklerne. Vargas har enten sandaler eller et meget lette støvler på, der passer til varmen og sandet.
Siden det ikke er tøj, Vargas mangler, skifter han selvfølgelig efter situationen. Når han træner, har han praktisk tøj på, er han inviteret steder hen, mere pyntet tøj, slapper han af derhjemme, ja så er der også tøj til det.

Man vil dog næsten altid se ham med noget gult. Et tørklæde, kantebånd på tøjet, et eller andet.

Det er ikke fordi, at han render rundt med et sværd ved siden hele tiden, men det sker. Dog har han altid mindst to knive gemt på kroppen.

Magi

Magisk evne (1): Sjælefjernelse - Vargas kan fjerne sjæle fra levende væsner, dog kun på én betingelse: Han skal handle sig til den. Noget for noget, han kan ikke tage en sjæl uden han har give noget for den. Hvad det er, er lige meget, det behøver ikke at have samme værdi - personen, der har sjælen, skal bare indgå en handel med ham.
Sjælen kan han som sådan gøre med, hvad han vil, men hvis han slipper den eller ikke opbevarer den et sted, vil den slippe fri og enten flyve tilbage til sin krop eller forsvinde til dødsriget, hvis kroppen ikke er længere. Hvad han opbevarer den i er ligegyldigt, låsemagien bliver skabt, når han bevidst placerer sjælen i noget.
Selvom han ikke har handlet sig til sjælen, kan han stadig tage fat i den, føle den og trække i den, han kan bare ikke fjerne den fra personen, den hører til.
En del af evnen er også, at han kan mærke på en person, hvilket køn de har, en fornemmelse af alder og han kan mærke hvilket tilhørsforhold de har. Er de gode personer? Onde? Kan han bruge dem til noget?
Det er selvfølgelig på ingen måde behageligt hverken at få fjernet, rykket i eller befamlet sjælen. Det sidste giver en meget ubehagelig kvalm følelse, de andre gør ondt. Som i rigtigt ondt. Rykker han i en sjæl vil personen have det som om, at noget hiver i både lunger og hjerte og nok miste evnen til at trække vejret i mens. Hiver han sjælen ud, føles det lidt som at få fyldt brystkassen op med glødende kul.
Selvom at Vargas fjerner sjælen fra ens krop, mister man ikke forbindelsen til den. Man har stadig sin sjæl og ændrer sig som sådan ikke som person. Man vil bare leve resten af sin tid med en følelse af, at man mangler noget, som er der et tomt hul i en.
Mens personen er i live, vil sjælen være en lysende enhed, der giver et gyldent varmt lys (ligegyldigt tilhørsforhold). Når personen dør, vil sjælen lyse mere gennemsigtigt og gråt, men forblive i fangeskab.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Annuleringssten - Vargas har en evne til at kunne annullere andres magiske evner ved hjælp af små gule sten, han selv kan skabe. Stenene er ovale og på størrelse med det yderste led på en tommelfinger (ca. 2 cm. i længden). Han kan selv smelte stenen ind i en person (lige under kravebenenes samling, dvs. i huden over brystbenet), men han kan også give stenene til andre, da stenene blot skal være i kontakt med en person, f.eks. via en halskæde eller et armbånd. Den virker altså ikke ved at ligge i lommen på en med magiske evner, hvilket er meget praktisk for dem, der skal bruge den mod andre.
Personen der er under stenens kraft kan selv fjerne den, også fra huden.
Al magi uden undtagelse bliver blokeret, men kommer tilbage igen så snart stenen fjernes. Forbandelser bliver ikke påvirket, da det ikke er personens egen magi, der er i spil.
Vargas skaber stenene i håndfladerne mellem sine hænder. Det tager omkring et halvt minut og han har kun energi til at lave max tre af gangen uden pause. De er selvfølgelig ikke lavet af rigtig sten og er derfor ikke helt så holdbare, men går alligevel ikke let i stykker.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Magisk evne (3): Aura af Synd - Da Dæmonen arvede titlen som Dødssynd, begyndte en aura at opstå omkring vedkommende. Auraen spreder følelsen af den synd, der er tilknyttet dæmonen: Vrede, Lyst, Frådseri, Misundelse, Grådighed, Hovmod eller Dovenskab. Den strækker sig omkring ti meter fra Døddsynden, og er stærkere, jo tættere man kommer på vedkommende.
Folk med svagere mental udholdenhed, lader sig lettere påvirke af auraen, og de, som opholder sig længe i Dødssyndens selskab, vil have auraen hængende over sig et stykke tid efter. Dæmoner af Syndens egen slægt lader sig ikke påvirke af auraen, men kan fornemme dens tilstedeværelse.
Når Dødssynden bliver klar over auraens tilstedeværelse, kan den til dels styres. Den kan aldrig fjernes helt, men Dæmonen kan vælge at beskytte individer i sin nærhed, så de ikke påvirkes.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Vargas er ikke nogen god dæmon. Ikke at han på nogen som helst måde er interesseret i at blive en del af Mørket, han er en fri fugl. Selvstændig. Kun for sig selv. Alt for sig selv. Grådigheden faldt ham naturligt for, selv før han fik titlen som dødssynd, det lå ham ligesom i blodet. Han vil eje. Hvad er lige meget, kan det ejes, vil han have det, kan det ikke, ja så vil han stadig forsøge at få det. Og hvem han skal træde på, skære i småstykker eller endda betale eller snyde for at få det, det er lige meget, han vil have det. Han elsker at eje.
Det han elsker allermest at eje er sjæle. Magten ved at eje en persons sjæl er berusende og han er vild med det.

Man finder nok ret hurtigt ud af, at der intet stabilt er over Vargas. Hans humør skifter som vinden blæser og der skal intet til for at sende ham ud i et raserianfald. Og vold er for ham det, der gør livet sjovt at leve. Altså, vold mod andre. Skrig, gråd, blod og ødelagte kroppe og sind er hans hobby. Han har ingen respekt for andres liv og helbred. Andre væsner er legetøj, sat i verden til at bringe ham krystaller og underholdning. Det er meget sjældent, at han møder en person, han ser som mere end det. Enten er du brugbar eller også er du ikke.

Så man ønsker altid at være på Vargas gode side. Fanger man ham på en god dag, kan han skam sagtens være et hyggeligt selskab, en mand der elsker humor, god mad og drikke. Lidt af en charmør, både for mænd og kvinder.
Han virker altid meget aktiv, står sjældent stille ret længe af gangen, ses ofte med mad ved hånden. Er glad for lyden af sin egen stemme og er meget glad for at vise sin egen rigdom frem. Men de fleste vil nok alligevel have en ubehagelig fornemmelse i hans nærvær, som er han et rovdyr, der bare venter på en undskyldning for at sætte sine tænder i én.
Han hader at kede sig og når han ikke sover, er der for det meste gang i ham.

Måske kan Vargas til tider virke lidt goofy, når han ikke lige er ramt af raseri, men tag ikke fejl. Han har ikke overlevet 1500 år uden en skarp, beregnende hjerne. Nok overvurderer han gerne sig selv, men sjældent mere, end at han stadig kommer levende ud af situationen. Alting vejes for og i mod, alting har en pris. Han er en ægte forretningsmand.

Og Vargas har ingen stopknap, ingen tilbageholdenhed. Ingen forbehold i forhold til, hvad andre tænker om ham. Han er ligeglad, så længe han har det godt og kan leve som han vil. Eje det, han vil have, nyde livet og mishandle alt og alle på sin vej.
Ingen er over ham og forsøger du at træde ham under fode, vil han kæmpe i mod som en vanvittig. Hans livsstil, hans ejendomme og hans skjulte magt er alt for ham. Dog vil han ikke dø for det og der er nogle få dæmoner, han ved, han aldrig kommer til at være over, hvor man vil opleve ham en smule mere underdanig.

Trods sin status som dødssynd, ønsker Vargas ikke at have noget som helst med dæmoner eller dødssynder at gøre. Efter hans mening ødelægger de hans liv, som nogen forventer et eller andet af ham. Familie er en klods om benet og han agter ikke at have noget med den at gøre. Ikke at han ikke elsker at være dæmon, han er meget glad for sin race, men de andre skal bare blive væk. Især dem, der tror de kan myrde ham og sende titlen videre.

I øvrigt har Vargas et fungerende følelsesliv. Ikke specielt korrekt fungerende, men han føler alt, hvad normale væsner føler. Kærlighed, sorg, had, vrede, lyst osv. Bare på sin egen forkvaklede måde, der ikke rigtigt giver mening.

Styrker:
- Skarp intelligens
- Økonomiske status
- Sine magiske evner
- Evner med et sværd

Svagheder:
- Flyvsk personlighed
- Lidt for stor tro på sig selv
- Fjendtliggørelse af alle omkring sig
- Afhængighed af sine ejendele (især en bestemt person)

Baggrundshistorie

Dæmonen Argos blev født for 1536 år siden i en fysisk form. Sådan levede han i omkring 300 år, indtil en eller anden fik has på ham og hans krop døde. For et kort periode forsøgte han at lave sin egen krop, men gav op på anstrengelsen, da han fandt ud af, hvor let det var at besætte andre levende væsner i stedet. Og så kunne han endda skifte dem ud som han lystede!
Når man lever så længe, sker der en del i ens liv, men ifølge Vargas selv, er der ikke meget, der er værd at nævne. Ret tidligt gik det op for ham, at han ikke gad blandes ind i nogen form for krig, hverken internt hos dæmonerne eller i mod resten af Krystallandet. Det var da ikke det værd, når man kunne nyde livet. Skrabe til sig. Se andre lide, mens man fik alt det ud af livet, man lystede.
En dag for omkring 800 år siden, forandrede tingene sig dog lidt, som han blev dødssynd. Han blev mere jagtet, end han var i forvejen og valgte at skrue en smule ned for sin ekstravagante og voldelige levestil og forsøgte at slå sig ned, finde sin plads i verden, hvor han kunne få lov til at være i fred.
For et par årtier forsøgte han sig som pirat, men fandt det for beskidt og uregelmæssigt. Herremand var for kedeligt og kriger ville han aldrig blive. Bordelejer var næsten det, han søgte, men ikke helt. En dag han besøgte Balzera gik det op for ham, hvad han var skabt til. Slavehandler!
Så i de sidste 2-300 år har Vargas ernæret sig som slavehandler. Med lidt afbrydelser ind i mellem, når noget kom i vejen. Men den forretning han har kørende nu, har fungeret i 80-90 år. Det har gjort ham til den tredjestørste, snart andenstørste, slavehandler i Balzera. Han prøver virkeligt at holde lidt igen, som han ikke ønsker alt for meget opmærksomhed, men samtidigt vil han bare gerne have det hele.

Vargas har valgt sin egen lille niche i slavehandlen - halvdyr og eksotiske væsner. Han har sit eget hold af griffer, nogle få ynglet, andre fanget i naturen. Han er meget interesseret i opkøb af specielle væsner. Nogle beholder han selv, andre sælger han videre til andre samlere. Ved siden af den hobby, køber og sælger han selvfølgelig alt i slaver.
Da han også er lidt af en spillefugl, deltager han gerne i slavekampe med sine slaver.
Han har ansatte til at finde/fange slaver, modtage slaver (lige over grænsen til Rubinien) og transportere slaver. Han har vagter, et par healere og hvad der ellers skal til for at holde forretningen kørende og slaverne i live og mange penge værd. Prisen på hver enkelt slave fastsætter han selv og intet sker uden hans tilladelse.


Familie: Et stort rod af indavl og andre spændende ting, men han er en del af den række dæmoner, der nedstammer fra de oprindelige dødssynde. Der er ingen familiekærlighed i ham og de kan rende ham noget så grusomt.

Nuværende levested: Balzera

Andet

Vargas’ ejendom:
Selv efter Rubinske standarder er Vargas hjem imponerende. Hans personlige hjem består af en stor bygning i lys sandsten blandet med marmor og granit på to etager beboelse og to etager kælder. Værelserne er på øverste etage. Underetagen består af to opholdsrum, det ene mest beregnet til gæster, baderum og et køkken. Et enkelt rum er afskåret fra resten, det er her Vargas ynder at lege med slaver. Alting er stort, ekstravagant og luksuriøst. Der er ikke blevet sparet på en eneste sten i den bygning, man bedst kan beskrive som et ørkenpalæ.
Den øverste kælder er som kældre er, fyldt med mad, vine og andre ting, der manglede et sted at blive opbevaret. Den nederste kælder har en hemmelig indgang i stueetagen. Der er højt til loftet og hele kælderen er fyldt op med reoler og hylder. Den er langt fra fyldt op, men han har allerede udvidet den bagtil med et rum mere. Fyldt op med hvad? Sjæle. Sjæle på glas, så de lyser hele det underjordiske rum op med et gyldent skær, mere behageligt end morgensolen.

Der hører en lille have til hovedhuset, omkranset af en høj mur. Den er så grøn som den kan blive med en lille kilde i midten.

Nogen ville måske skille arbejde og hjem ad, men Vargas har sin slavehandel liggende op og ned af sit hjem. Går han ud på en af altanerne i sit hjem, kan han se ud over det meste af området.
Der er et stort indhegnet område, hvor der også er tremmer over området. Her arbejdes der med griffer og flyvende halvdyr. Dyrene opbevares i bure, der ligger langs området, når de ikke bliver arbejdet med. Slaverne, der har med grifferne at gøre, har også deres eget område, hvor de bor sammen uden at være i separate bure.
Endnu et stort område ligger ved siden af, her træner de slaver, der skal bruges til kampe. Større væsner som trolde og orker slippes også fri her. Denne form for slaver opbevares under jorden i meget robuste indelukker.
Mere almindelige slaver opbevares for det meste udendørs i små tremmebure, der er placeret i lange rækker under tag, så de ikke steger for meget i solen. Burene står så langt fra hinanden, at slaverne ikke kan nå hinanden og Vargas ynder at sætte slaver med følelsesmæssig forbindelse ved siden af hinanden og more sig over, at de kan se hinanden, men ikke nå hinanden. Burene er omkring to gange to gange to en halv meter i størrelsen. Der er strøelse i alle burene og en spand til toilet.
Lidt væk fra de andre, har han en anden slags bure, der er mere behageligt indrettet. Dette er hans egen samling af specielle slaver, som ikke er til salg. Burene er fire gange fire meter, med en sovebænk og hvis slaven er dygtig, kan de være heldig at få lov til at få andet i burene også, så som en stol og et bord, underholdning eller andet.
Der ligger også et udendørs køkken på området, som laver mad til de mange slaver.
Vand anskaffes fra to store brønde, hvor der er lavet en mere mekanisk anordning til at hive de store mængder vand op.

Vagterne har også et område for sig selv, et hus bygget i sten med værelser, opholdsstue og køkken, hvis de ikke har eget hjem i balzera.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 7
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 5
Intelligens: 7
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 5

- No wealth, no ruin, no silver, no gold, nothing satisfies me but your soul -

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat