MelarueMelarue
Forårets Stemme

Retmæssig Neutral
Race: Skovelver
Alder: 625

Status: Aktiv
Godkendt: 05.11.2017
Antal posts: 52
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Melarue Fellmirr
Kaldet: Mel
Køn: Kvinde
Alder: 625
Fødselsdag: 4/11 - 1394
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Avanya
Erhverv: Forårets Stemme
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 178 cm
Vægt: 65 kg
Melarue er næsten billedet af den smukke elverrace. Hendes hår er langt, korngult og let krø'llet. Ofte er det opsat i en knold eller i fletninger, og det er ikke umuligt at se hæklenåle og andre interessante ting at sidde deri. For nogen ville det ligne at de havde placeret det der og glemt alt om det, men for Melarue ser det næsten yndefuldt ud. Hun er derfor også glad for at sætte mange forskellige ting i sit hår, og pynter sig generelt meget op.
Hendes øjne er grønne som sommerens græs og mandelformet, som man kender fra elverne, og er omkranset af lange mørke vipper. Der er næsten altid glæde at finde i dem, og en hvis morskab.
Hendes ører er ikke ligeså lange som nogen elveres, men der er ikke tvivl om at hun er fuldblodselver, og begge ører har huller til øreringe.
Hun har enkelte fregner, om vinteren er de næsten ikke til at se, men om sommeren står de frem mod den lyse hud. Primært over næsen og kinderne.

Hendes klæder er ligesom de andre elvere, lavet af plantefibere, men det har ikke forhindret hende i at iføre sig farverige klæder. Grøn er hendes favorit farve, men blå, lilla og rød er ikke umulige at finde hende i heller, når det er til at opsnuse. Generelt klæder hun sig fint på, med mindre hun skal lave noget der er lidt mere praktisk, som at male eller bygge. Der har hun trods alt nok sund fornuft til at iklæde sig noget praktisk tøj.
Det skal dog også siges at selvom hun klæder sig pænt, selv i sit praktiske tøj, så kan du vædde med at hun er den første der stikker begge sine hænder med i mudderet for at bygge en bygning af mudder.

Magi

Magisk evne (1): Plantemagi: Ligesom mange andre elvere kan hun styre jorden og planterne deri. Hun kan få dem til at vokse som det passer hende (med eller uden vand, selvom de selvfølgelig dør hurtigt hvis der ikke er næring til dem i jorden), eller får dem til at visne. Hun kan fornemme når der går dyr og folk indenfor 500 meter, om det er oppe i træerne eller nede under jorden er lige meget. Slyngplanter er også noget hun gør brug af i stor stil, dog er det mest når hun har fået meget tømmermænd til at gide at hente mad.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter:
- Menneskekender
- Kreativ anlagt
- Social
- Kan elvisk, krystallisiansk og sylvan
- Matematik
Svagheder:
- Racistisk(næsten fjendsk)
- Er ikke god til at være alene
- Selvom hun er en ørn med en nål, er hun virkelig ikke god til våben
- Hun læser ikke specielt hurtigt, og kan faktisk betegnes som ordblind.
Personlighed: Man ville nok beskrive Melarue som en levende sol, eller i det mindste festens midtpunkt. Hun har en meget boblende personlighed, og ofte glemmer folk hvor gammel hun egentlig er, men ifølge hende kan man godt feste og være vis samtidig. Hun har let til smil og latter, og elsker alt godt i verdenen. Generelt er hun en person folk godt kan lide, da hun også oprigtig bekymrer sig om sine medelvere, og man kan altid regne med at hun vil lægge et øre til hvad man siger, og enten trøste personen eller komme med et forslag til at gøre det bedre. Hun er god til at læse situationer, og er lidt af en menneskekender.
Hun er kreativ anlagt, og elsker faktisk et hav af kreative ting. Hun hækler, strikker, maler og har absolut intet imod at synge og danse heller. Man kan godt undre sig over hvorfor hun ikke er Dagens Stemme, da hun virker til at ville passe umådelig godt ind i den position, grunden er at hun meget passioneret omkring arkitektur. Det er hendes største hobby og hun ønsker endda at lave noget så pragtfuld som Skovfortet. Det er også derfor at hun endte med at tage det som erhverv, selvom at hun ofte bare skal sørge for at tingene er i stand og engang imellem bygge noget nyt, som typisk minder om resten af husene som hendes forfædre byggede.
Det skal dog ikke siges at Melarue er perfekt på nogen som helst måde. Selv den kraftigste sol har sine blege punkter. Først og fremmest er hun en af de mest racistiske elvere der findes i Elverly. Hun taler glædeligt ned til alle andre racer, og kun Ørkenelvere har en chance for at komme på niveau med skovelverne, men de er for længe tabt, selvom hun stadig ønsker at se den arkitektur hun har hørt om. Hun bryder sig ikke om kentaurerne, satyrerne og alferne der er på Elverlys områder, men hun er også godt klar over at hun ikke har noget at sige i denne her sag, og at de bliver nødt til at forholde sig civile overfor dem, men også overfor mennesker, og andre væsner de kan udnytte til deres fordel. Det er en meget vigtig pointe i hendes personlighed. Hvis hun ikke føler at hun kan udnytte en race, eller en specifik person der ikke stammer fra elverne, så ser hun ingen grund til at holde sine synspunkter tilbage. Hun har dog kommunikeret en del med de lavere stående racer pga. håndværk hun har ønsket at lære, og hun har da også inddraget visse ting af deres arkitektur.
Derudover har hun også et problem med at være alene i længere tid. Hun trives på social energi, og at være sammen med andre, men hvis folk begynder at undgår hende, eller bare ikke har tid til hende, kan hun bryde helt sammen. Det er dog ikke noget der rigtig sker, og hun har som sagt ofte let ved at finde folk at snakke med, men det er sket sjældne gange.
Hun er heller ikke den største fan af kedelige ting for at sige det mildt. Hvilket måske ikke er det bedste, når man sidder i et råd for Elverly, og generelt har mange vigtige opgaver. Men hvis man gerne vil tage livet af hende, så giv hende papirsarbejde på en solrig dag. Hun er også personen der vil argumentere for at tage et elverrådsmøde udenfor i solen.

Baggrundshistorie

Melarue har boet i Elverly hele sit liv. Hun voksede op i en lille tæt familie, hvor det kun var hendes forældre, hendes bror og hende selv. Hendes far var arkitekt, og en af elverne der havde lavet skovfortet, og det var hurtigt at hun fandt interesse for arkitekturen, og det var ikke usædvanligt at hun kom med på hans arbejde. Det var langt sværere at få hende til faktisk at gøre sine pligter, og hun havde altid en modvilje mod at læse, selvom hendes forældre forsøgte. Hun lærte da også at læse, men det var ikke uden stor besvær og indsats fra hendes forældre.
Hendes bror blev lært op til at være en del af Elverlys tropper, og Melarue fik lov til at blive en del af gruppen der stod for at bygge. Det var ikke ofte der skulle bygges, men infrastrukturen skulle være i orden, og det tog ikke Melarue mange år før at hun begyndte at gå lidt mere kreativt til værks i det.
Hun tog aldrig særlig langt fra Elverly, der var ikke meget grund til det, men hun ønskede stadig at se de større vidundere i Krystallandet, og tog til Hovedstaden, Diamantbugten(hvor et pragtfuldt tempel stod) og også hele vejen til Rubinien en enkel gang. Uheldigvis kunne hun ikke finde Thal'Elor, og det er stadig et af hendes største drømme at få lov til at snakke arkitektur med ørkenelverne, da hun trods alt så hvor storslående ruinbyen var.
Da Daeralda overtog magten i Elverly, var det ikke et stort under at Melarue blev tilbudt pladsen som Forårets Stemme, da hun allerede havde overtaget pladsen som den der bestemte, selvom der aldrig havde været en decideret forfremmelse til den post.

Familie: Forældre, og en bror
Nuværende levested: Elverly

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 1
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 5
Intelligens: 5
Kreativitet: 10
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 10


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat